A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Na tényleg mentem! Szép éjszakát kívánok mindenkinek!

Kép
finch

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Milen lista elején Hanyatka?
andi67

Jó éjt Finchike!!!

Andikám!
Még nem igazán döntöttem el,de sztem mátrai borzas csirkemell-fokhagymás tejföllel,petr.krumplival lesz a vasárnapi menü meg a túrós piskótatekercs.
Szombaton általában valahol kinnt eszünk,így csak vasárnap szoktam főzni legalább 2 félét,hogy hét elejére is legyen.
Hétköznap csak gyors kajákat :)

Ti mit főztök????
hanyatka

Hát a karácsonyi ajándék lista... :)
hanyatka

:roll: :roll: :roll: :roll:
hanyatka

Bodzi! Ez kész!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Jaj, besz...!!!:lol::lol:
Micsoda szövegelés megy itt!!!!!!!!!:lol:
bodza2005

Na elrobogok zuhanyozni,majd jövök még,le ne feküggyetek!!!
Holnap szombat,juhhééé,úgy vártam már!
hanyatka

Katóc,Tatu,Szépem!Ellopták a billenytűzetet??? :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Kiscsikó!
Elkaptad volna Apánkat...:lol::lol:
KépZELd, azt olvastam, sellőt süt a Párod...:lol:

Micsoda viháncolás megy itt, őrület!!
Annyira bírom ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Szépem!
Nem semmi szöveged van Bébi!!!!:lol:
bodza2005

Hát ha sellőt sütött volna, az jobb lett volna, mert az lehet, hogy nem ilyen büdős :roll:

Irigylem, hogy itt mindenki tud főzni, engem még a házasság elején kitiltott a férjem a konyhából kritikán aluli teljesítményem miatt. Igaz nem is nagyon lázadozom, csak a hűtőt látogatom meg néha...
kiscsiko1

szia Bodzi, jó hogy előkerültél! néha én is beindulok a marhasággal, bár a párom szerint nincs túl nagy humorérzékem, de ami van, azt meg furának tartja... de annál kreténebb aligha van mára, hogy mikor elmeséltem neki Kiscsikót, azt mondta, hogy lassan mi is már csak megyünk kötelességtudóan az egymás utáni lombikokra, de addigra tönkremegy agyilag, és pszichopata gyilkos lesz belőle! :lol: :lol: :lol: /a kreténség része itt még az is, hogy ugyebár öngyi se tudna lenni.../
szépem

Albi!
Hogy és hol kell ezt az alsó idézetes részt csinálni???:-)

Hanyat-Zsembi!
Ti kis viháncolók!!!!!!:lol:

Tatus!
Látom, amint Síva tartja Zsembike melleit... Ez kész! :lol:

Szépem!
Te kis boszi! Azt írtad, nem mutatnád még meg a logo-t, de mégis úgy fejezted be, hogy kérdezted, mit szólt!:lol:
Hát cukor volt és tök jólesett Neki!!!:D
Kriszta is azzal ment be, így láttam, hogy már ismerős Apának!!:D:D
Azt kérdezte: na, de mi a "c"? A Zuram is ezt kérdezte előtte itthon:D, mert a fan club ok, de ha rajongó, akkor klub, értitek:lol:. Írjuk má' át, ha nem gond a Párocskádnak egy tökös kis "k"-ra, azzal csináljuk meg a kitűzőt! Én kinyomtattam és kiszíneztem, mint egy ovis....D:D:D
Az van a mappámon!!! Teccik naon!!!:D Szépapu! Köszi!!!!!:D
bodza2005

HÁt nálunk sült sellő Bodzi olvasata szerint lesz a menü:lol: :lol: :lol: Bodzi ez tényleg kész
komolyan itt vinnyogok :lol: :lol: :lol: Olyan édes vagy.

Komolyan a menÜ

Vadasmarha zsemligombockákkal vasárnap. Holnap daráltborjús caneloni.
andi67

Afffenét Hanyatka, csak kidobott az internet, hogy a ........(itt most egy hosszú füttyszó következik).... :evil:

Én holnap bolognai spagettit fogok csinálni, vasárnap meg vagy szűzérméket mexikói zöldborsmártással, vagy kacsamellet párolt lilakáposztával, köret főtt krumpli. Majd a Zuram eldönti, hogy melyiket akarja. :D

Ja, a múltkor én is kedvet kaptam Tőled, és gyorsan összeütöttem egy almás-fahéjas muffint. Fincsi volt! :P
katóc

Beuska!
Hol vagy??????????:-) és hogy vagy drága????:-)

Szőke!
Te úgy eltűntél, ezt beszéltük ma Zellel.
MI VAN VELED??? VELETEK!!:-)
bodza2005

kiscsikó - változtattál vmit a mostani beavatkozásra, hogy összejött, vagy csak a sorsra bíztad magad?

Hanyat - ne mosakodj annyit, így is jó vagy:-) úgyis jön a hvg, csak a párod szagol. :lol: :lol:
szépem

Hanyatka!

Ez kifejezetten neked!

Kép

Na tényleg mentem! Pááááááááááááááááááá!
finch

Plümek!
De jó lesz a minitali!!!!!:-)
Szerdán én is megyek!!!!!!!!:D

Kriszta!
Hazaértetek?? Tök lyó, hogy megismertünk a valóságban is, nem csak az éteren keresztül! Örülök, hogy jól vannak és szépek, egészségesek a Babák!!!! A lányok :wink: :wink: :wink: .
bodza2005

Fiiiinch, ez tök jóóóóóóóó!!!! :lol: :lol:
katóc

Jó éj Finch, álmikáz szépeket!!
Mi is kérünk ilyentet... :wink: amit Hanyatkának küldtél.
andi67

Bodza - oksi, szólok apjoknak, írja át a C betűt K-ra, hisz magyarok vagyunk.
szépem

Csajok - ti ilyen finomságokat főztök? nekem is ki kell találnom vmit!! szűzérme jól hangzik!
szépem

Hanyatkám:

:oops: bocsi rövidzárlat, nem tudtam hirtelen milen listára gondolol.
A karácsonyi listán szerintem mindenkinek ugyanaz van elől! :)
andi67

ilyankor ilyan finom nyamikról beszélni, ez csibészség!
Korog a gyomrom
Yami! Te mit tanulsz, hogy minúőségellenőri beadvány kell?
Kiscsikó, bocsi, de felröhögtem a hányásos helyzeten, jó, mondjuk, ha én lennék így biztos rosszul éreztem volna magam, de elképzeltem...
A sírásról annyit, hogy én mindenleszívás után altatásből bőgve ébredtem, de mint egy kis pisis, zokogtam, mikor lányunk tüszöit szívták, akkor érdekes módon nem sírtam, igaz addigra már zavart, hogy mindig itatom az egereket és próbáltam erősíteni magamat, hogy nehogymá bőgjek itt, mit szólnak.
Kszi a mailcímet!
Püben kérhetek felvilágosítást a...-ról?
Imádom Apánkat! Volt már a tv-ben? lemaradtam kicsit.
Tüszőnövesztőknek szorítás!
Ágikám! gondolok Rátok!
Kriszta! mér' pont mesefilm?Más A Callan módszerrről mi a vélemyényed, akár priviben is.
Tatu! Beus! Bodzi! Február! Öreganyu és a többiek "akiket nem nevezünk nevén"Vigyázzatok magatokra!
Gizmix! Eltűntél! Jelkezz!
Vendég

Képtelen vagyok gyorsan olvasni és írni egyszerre. :lol:
andi67

Andikám!
:lol:.lol:
Ugye, micsoda fazon a mi Februárunk?!!!:lol:Gyógyulj meg!!!!!!!!!!!

Finchi!
Tök jól bírta a kismami a hosszú jegyességet, ja terhességet!:D:D
Ahhoz képest, hogy 30.hó...:lol::lol:
Köszi, hogy jól drukkoltál!!!!:D
Azt mondta Apánk, hogy tudom-e, mekkora szerncse, hogy ma jöttem, mert ma kezdenek az utolsó novemberiek...:-)
Remélem azért Kagylócska valahogy mégis be fog férni!!!:-)
bodza2005

De ari vagy Babóca!:D:D

Nem volt még Apa a tv-ben, de megint mennek hozzá forgatni!
bodza2005

Lánykák, ezt még mindenkinek!

De mostmár tényleg mentem!

Kép
finch

Tatus!
A tea jó ötlet, köszi, mert ilyen hidegben nekem sem menne a víz...:-)

Katócom!
Mensinéni felütötte végre a fejét??:D

Holnap veszek én is túrót!!:lol:
bodza2005

Szép álmot Finchike!!!!!!!!!!!!
Megy a drukk, tök jó, amit írtál!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Yamitásom!
Hogy vagy drágica?:D
Jól elrohant ez a nap, ugye??
bodza2005

Finch Te egy tündér vagy... köszike, tényleg szép álmokat.
andi67

Finch!!!Óh,ez nagyon szép!Köszönöm!Elérzékenyültem!
hanyatka

nem nézitek a domino-napot?

minnyá küldöm a version2.0-át mélben.
szépem

Na gyorsan visszaolvasok....
hanyatka

Bodzikám, még mindíg a barnázgatásnál tartok, bár megvolt a forró fürdő. Szerintem hétvégére elpirulok. :oops:
Baromi lassan közlekedik ez a Mensi néni. :D
katóc

Köszi Bodzi a gyógyulás kívánásod. Igyexem. Izgulok, nehogy hatással legyen a stimura.
Lassan le is fexem, nem árt, ha kialszom jól magam 1enlőre nyomom a teát hársfa, mézzel, citrommal.
andi67

Hanyatocs!
Rendben lesz az a teszt, ne aggódj Bébikém!!!!!!:D
bodza2005

Elmeséltem Apánknak a keltetőt is!!!:lol:
bodza2005

Itten vagyok

örülök, h felizgultatok a tekercsre-:)) a krém mennyiségei csak úgy szemre, hogy puha legyen mert beszívja a piskóta úgy is.

Hvg. menű: holnap húsleves-pulykatokány, vasárnap anyós hoz székelykáposztát. Katóc: kacsa + párolt káposzta..hmmmmmmmmmm

Hanyatka: tök jó, h együtt tevékenykedtek a konyhába, párom max. virslit szokott

Kiscsikó: nehidd, h micsoda konyhatündér vagyok, sütögetni jobban szeretek, csak sokszor nem olyan lesz mint lenni kellene :cry:

Lányok: tényleg feltettétek a DRC-s kitűzőőőőt? Rögtön észrevette Apánk??? ez jóóóóóó!!!!!

Bodza: "sellőt süt" :lol: :lol: :lol:
KEZDHETTEK????? uOLYAN szurikat kaptál????
DE lyóóóó!!!!

Igazán karira nem is kérnék semmit, "csak" egy babát, tavaly is úgy voltam, h karácsony .....boááá. ..... gyorsan legyünk túl rajta....és megint baba nélkül :cry: :( :cry:
de remélem ez lesz az utolsó ilyen, mindenkinek!!!!!

Anikó
tatulány

Mit szólt a keltetőhöz Apánk??
andi67

Ú,ti milyen finomakat főztök.Kérem a recepteket:pl. kacsát még sohasem nem sütöttem,szűzérmék,daráltborjús caneloni ?????
hanyatka

Bodzi, és mit szólt a keltetőhöz?
katóc

Bodza: ezt a mázlit!!! Ez az utolsó nap, h indít?

Anikó
tatulány

Téélleg...mit szólt???,
És nem értettem,hogy hova tettétek a DRC logót???Hogy vette észre,mit mondott????
hanyatka

Milyen a zöldborsmártás?

Ki kezdenek januárban? Szépem? Jómagam ....és....?
Babóca?

Anikó
tatulány

KépZELjétek! Olyan egy figyelmes a mi Déviszünk, mondta, hogy mindjárt itt a szülinapja!!:D
Mondom, igen, arra kérem szépen a gyereket!!:D:D

Mondtam, hogy a 6,8as cukor lement 5,5re, mert szót fogadtam. Erre olyan cukor elégedett fejjel nézett Ágikára!:D:D
Ágika is annyira jó arc volt és kedves!!:D
Nagyon rendes volt, bíztatott, hogy napi 3x ház körüli futás, amit Apánk javasolt, azt tartsam be, ne érdekeljen, hogy ciki, mert iszonyú jót fog tenni! Szóval egy élmény volt, olyan kis családias volt az egész. Kivéve a 3 óra várakozást, de az is jó volt végül, mert ott volt Zel és egy kicsit Kriszta is!:D:D
Elég sokfajta szurit kapok most, mert nem sok tüszőcske van kilátásban, de mondtam Neki, semmi gond, egy tökös is elég lesz nekünk!:D:D
bodza2005

Szerda: Andi, Hanyat, Plümek tali+ én!!!:D:D
bodza2005

Ez király!!!:D

Te is Hanyat!:lol:
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?