Köszönöm a jó kívánságokat:
Anikó,
Én is sajnálom, hogy nem teltek jól az ünnepek, de ennél már csak jobb jöhet, nem?
Már teljesen meggyógyultál? Remélem a baleset a kocsival nem volt súlyos, tényleg szerencse, hogy Ti nem sérültetek meg. Fenn áll még a valamelyest jobb helyzet Tamás és a párod között? Tamás szerintem is nagyon helyes srác.
Heni a gitárral szerencsére megbarátkozott, de az órákat még nem kezdte el. Még nem jutottunk hozzá, hogy felhívjuk az ismerősünket, aki tanítani fogja.
Era,
Mit tanulsz? Azóta talán már vizsgád is volt? Te is '69-es vagy?
Én mindig megmondtam a páromnak, hogy nem vagyok hajlandó ketté osztódni (na jó, azt nem is tudnék, de felörlődni közöttük sem), és ha választanom kell, akkor nem kérdés, hogy a gyerekeket választom. Igaz, hogy én ezzel nem vállaltam túl nagy kockázatot, mert tudtam, hogy ő alapvetően szereti a gyerekeimet, csak Henit egy kicsit nehezen tolerálja.
Képet a hozzászólás elküldése gomb melletti "Melléklet feltöltése" gombbal lehet feltenni. Ha arra klikkelsz, utána szerintem már egyértelmű, hogy mit kell tenni. De korlátozva van a kép mérete (pixelben), és sajnos nem tudom, hogy pontosan milyen értékben. De ha megpróbálsz valamit feltenni, ki fogja írni, ha túl nagy, és hogy mekkora lehet maximum. Akkor a képet a képszerkesztő "Resize" menüpontjában le kell kicsinyíteni.
Kíváncsi,
Már csak Te hiányzol.
Puszi:
Anna