A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

bodza2005

Ez még nagyon jó:
http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=máj+evés+terhesség+alatt&ie=UTF-8&oe=UTF-8
bodza2005

Sajna csak a fele lett kék, pedig így nem nyílik meg, ezért másoljátok inkább be!!! Pusza!!!!! Szép és nagyon jó kis hétvégét Nektek!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Szépapu!
Kinyomtattam az új logót és ki is színeztem, mert nincs színes patronom itthon, nagyon kedves kis logo lett!!! "Ráapplikáltam":-) a mappámra, egy bugyiban, hogy védve legyen:-), így még tarthatok is mögötte papírokat!!! :D
Köszönjük szépN még 1x!!
Nekem az előző is nagyon tetszett, azt is megtartottam az új alatt:lol:, de hát azért így logikusabb, nem véletlenül kérdezett rá Apánk is, hogy mi a "c". :D:D:D:D:D

Tatus!
Cupppp!
bodza2005

Jó Reggelt kis csacsogók.

Itt röhögcsélek magamban hogy miket irtatok és kész vagyok.

Kiscsikó a hányásod nekem is tetszett bár gondolom nem kellemes.

Tatus olyan édes vagy ezzel a sivával na meg a zsembipapa és a zsebibaba is nagyon tetszik.

Lányok Apánk lassan beszedi majd a pénzt ha futtat minket :D

Olyan éhes lettem mert finomakat föztök süttök.

Bodzim akkor hajrá tessék futni.

Köszönöm a drukkokat ma én is rászánom magam a tojásnövesztésre és lemegyek futni, vicces lessz szerintem futok 1métert és megállok majd lihegni.

Andi
zsembi

Csajok nekem be@art a nyomtatóm kinyomtatná nekem is valaki a logonkat és elhozná hétfön Apánkhoz?
Olyan jo hogy ennyien ott leszünk. :D

Andi
zsembi

Én kinyomtatom Neked Zsembibaba!!!:D
Kár, hogy nem futhatunk együtt!!!:lol:
Lobognánk a mellek, mind a 4!! :lol::lol:, na, de ki fogja nekünk tartani a ház körül???:lol:
bodza2005

https://www.babanet.hu/faq/terelet07.php

Ez igen hasznos oldal lehet Nektek KISMAMIKÁINK!
bodza2005

Köszi Bodzim tényleg jo lenne együtt futni. Most megyek majd jövök.

Andi
zsembi

TEA
Kérdés:
Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan gyógytea, ami veszélyes a magzatra, illetve van e olyan összeállítás, amely kifejezetten jótékonyhatással van a szervezet(ek)re.
Válasz:
A teák közül, amit gyógyteának mondanak (tehát mindent, ami nem "tea" alapú) lehetőleg felejtse el, főleg, amiről tisztító vagy más örökbecsű jelzőt tartanak érdemesnek megjegyezni. Ami nem teafűből készül, az zömmel kerülendő a terhességben... A sima teát pedig hígan, cukorral és lehetőleg hidegen.

Kérdés:
Javasolt-e a terhesség alatt a megszokott kávé- ill. teafogyasztás folytatása, illetve milyen megszorításokkal?
Válasz:
Hatóanyagaik mai ismereteink szerint ártalmatlanok: a koffein egy picit fokozza a szívműködést, javítja az agyi ( és a lepényi keringést), de a hatás elmúltával visszacsaphat. A teophyllin, ami a teák fő hatóanyaga, javítja a lepényi keringést, csökkenti a méh ingerlékenységét-görcskészségét.
Tehát: mértékkel szabad. Az ártalmatlanabb a tea. Ha a "szokásosan" híg teából akár napi egy litert elfogyaszt - rosszat nem tett.
De a várandósság nem a természetgyógyászati kísérletezés színtere, mivel a növények vízben oldható hatóanyagainak spektruma a tételesen is kimutathatónál sokkal szélesebb, ezáltal a valódi biológiai hatás szinte kiszámíthatatlan...
bodza2005

Bodza - Szépemapu köszöni szépen a sok dícséretet, nagyon vicces volt, mert házon belül miért ne úgy komminikálnánk, hogy átküldöm neki a hsz-t. aztán jó időbe beletelt, mire felfogta a nagy agyával hogy ez bizony neki szól. :-)
Örülünk nagyon, hogy tetszik nektek, s legfőképp, h Apánknak is!

minnyá elolvasom, amit küldtél!!
addig is fussatok csak, nekem sem ártana, én most asszem peteéréssel küzdök, olyan szarul vagyok tőle.. rosszabb, mint a menzi.
szépem

Tea-ügy : szerintem gyümölcstea jó, ami nem füvekből van, hanem csak szárított gyümiből. kismamik viszont málnalevél-teát isznak az utolsó harmadban, hogy könnyebben táguljanak szülésre. több ismerősnél bevált.
szépem

MÁJ
Kérdés:
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem szabad máj, ill. májkészítményeket fogyasztani terhesség alatt?
Válasz:
Érdekes amit kérdez, nem tudom, hogy hol olvasta ezt az információt, ami szerintem egyébként nem is igaz. Általánosságban vannak a májfogyasztásnak ellenzői, amiatt, hogy a máj a szervezet méregtelenítő szerve. Ugyanakkor számos kórképben például kifejezetten ajánlották a májfogyasztást, illetve a májkészítményeket. Én azt hiszem, hogy semmi indoka nincs annak, hogy a kismamákat eltiltsuk a májtól. Mondom ezt egyébként annak ellenére, hogy én magam nem eszem májat, de nem azért mert olyan egészségtelennek gondolnám!
bodza2005

Zsembi - én szívesen kinyomtatnám, de sajna nem megyek, csak 5-én Apánkhoz. pedig jó lenne talizni!!
Bodza - most már értem, miért színezel! ügyes vagy!!
szépem

MÁJ2
Kérdés:
Nagyon sok folyóiratban és babakönyvben írnak arról, hogy a kismama ne fogyasszon májat, mert állítólag különböző károsodásokat okoz a magzatnak a májban lévő túlzott A vitamin.
Válasz:
A máj belsőség, egy méregtelenítő szerv és ha egyáltalán okozhat bajt, inkább amiatt, hogy túl sok anyagcsere terméket tartalmaz, els?sorban a fehérje anyagcsere bomlástermékeit. Nem tudok arról, hogy az ésszerű határokon belül máj evésével a-vitamin túladagolást el lehetne érni...
Ettől még semmilyen kárt nem szenved, s?t, el?nyére válik, ha semmilyen (!) belsőséget nem fogyaszt terhesség alatt.
bodza2005

Akkor kérdezzetek rá Apánktól a májra, légyszi. szerintem, mint mindent, lehet azt is mértékkel fogyasztani, ha nem volt alkesz a csirke. :lol: :lol: :lol:
szépem

Hihi! Köszi Szépem!:D:D:D

Zsembike!
Én csak szerdán megyek...
Adjam fel Neked?
Küldd el a címedet mailben, ha szeretnéd!:-)
bodza2005

lehet, hogy bej. nevet kéne változtatnom, kissé ciki személyes talinál..
szépem

hol van a többi kismami és kismami-jelölt?
szépem

bodza2005

Bodza - a félig kék hivatkozást nem sikerül megnyitni. mindenesetre a gyógyszeres cikk is írja a májat, nem is egy helyre.
szépem

Ne már!! Jó ez nagyon!!!!!!! Léccike neeeeeee!!!!
Kereslek azb iwiw-en! Pusza
bodza2005

Megvagytok!!!!!
Nagyon szép pár vagytok!
Innen a név, értem már!!!:D:D
Tudom, amúgy honnan, mert mondtad Apánknál, hogy a Zurad szólít így és ez nagyon kedves Tőle+ igaz is!! :D:D:D
bodza2005

ti csináltok mézes-kalácsot karácsonyra? nekem tavaly egész jól sikerült, az ikeás-receptet szedtem le a netről, s nagyon fini lett, ha gondoljátok, megírom.
szépem

Sziasztok Csajok!

Hát, nincsenek jó híreim sajnos..Reggel teszteltem, olyan negatív hogy jéézusmária... :cry: :cry: :cry: már letelt a 10nap, gondoltam jobb, ha most tudom meg.. Hát, jobb is... Szóval asszem megszakadt a szívem.. de Nektek nem kell mondanom.
Utálom a munkám, nem akarok újra éjfélig órákat tartani, és most újra vissza a mókuskerékbe. :( nagyon fáj. És február nagyon messze van.

ja, többen kérdeztétek, Kereskedelmi és Vállalkozási Akadémiára járok. Közgazdász leszek meg mérlegképes könyvelő..egyszer..
puszi
yamita

Jó, írd meg léccike! :D
Én szoktam. Karácsony előtt, minden évben összejövünk a barátnőimmel és mézeskalácsot sütünk közösen, a fiúk is ott vannak persze, jókat beszélgetünk + gyerekek is, akinek van.:-) Hagyományosat is készítünk, cukormázzal, valamint olyat is, hogy a formákból kivágunk kört, négyzetet stb.-t. beleteszünk különféle színű savanyúcukor darabkákat, az olyan lesz, ahogy elolvad a sütőben, mint egy üveg és ha felakasztod, átjön rajta a fény, nagyon szép!!!!!

Írtam, hogy másold be a májasat, mert így nem az nyílik meg, mivel nem lett kék az egész!!!;-)
bodza2005

Sziasztok!

Yamita, nagyon-nagyon sajnálom! :( Annyira reménykedtem, hogy legalább neked... És igen, ez a legrosszabb, hogy most mindennek mennie kell tovább, mintha mi sem történt volna... A fene vigye el az egészet! :( Hétfőn talizunk Apánknál és együtt vigasztalódunk, OK?
noczi

köszi noczi, most szükségem is van vígasztalódásra.. azt gondolom, hogy az első pofon a legnagyobb, mert ilyenkor az ember a szíve mélyén annyira nagyon remél... :( aztán már megtanul kevésbé reménykedni...
Neked biztos nem sikerült? én meg abban bízom, hogy hátha a megérzésed ver át :D dejóóó lenne!!
noczi, mitől számoljuk a 90 napot?? a beültitől? vagy?
yamita

Yami- annyira, de annyira sajnálom! én is nagyon bíztam benne, hogy összejön elsőre, mert neked voltaképp semmi bajod, és a szervezeted is annyira rendben van! vigasznak kevés, de mindig azt mondom, akinek elsőre nem jön össze, hogy sajnos az első az "tapogatózás". keveseknek adatik meg a mázli... sokan tudjuk sajnos, mit élhetsz át, olyan mintha pofán csapna az élet... de azért ne kenődj el nagyon, mert kell az erő februárra is, meglátod, hamar itt lesz, csak sajnos át kell vészelni az ünnepeket, amit most gondolom a hátad közepére kívánsz...
szépem

Tudom, hogy mindenki másképp gyászol, de nekem most olyan jól esik, hogy írtok...Kár, hogy aki ugyanilyen csalódott nem jön ide egy kis energiáért..
én hálás vagyok érte!
és méééégméééég kéééérek :) - mostmár mosolyogtam egyet...
yamita

asszem a stumutól számít az első nap, vagyis a ciklus kezdetétől.

első alkalommal én is azt reméltem, illetve meg voltam győződve, hogy ez nekem jár. mármint a mázli, ha lehet ezt mondani. aztán padló. de kemény fából faragtak itt mindannyiónkat!! téged meg végképp!
szépem

azért vagyunk, igaz csajok, hogy összeszedjük akit kell! :-)
szépem

nem mész el a Nyírőbe vérvételre? biztos, ami biztos. hallotunk már néhány érdekeset teszt-ügyben, és még nem vérzel. bár már 1 óra van, de telcsizz be, fogadnak-e még.
szépem

ja és alapszabály: ne keress okokat!! főként ne magadban.
szépem

Nóczi - te hogy vagy?
szépem

Sziasztok Csajocskák!

Nem írtam most pár napig, de olvastalak Benneteket folyamtosan. Csak valahogy nagyon magam alatt voltam/vagyok, és nem akartam itt rontani a hangulatot.

Egyébként nincsenek jó híreim. A szerdai barnázás nem múlt el, viszont nem jött meg csütörtökre ahogy vártam. Csináltam tesztet, olyan negatív lett, mint állat. Ma eljöttünk anyukámékhoz és mire ideértünk a meg is jött rendesen a pirike. Úgyhogy a 2 órás utrómat már be sem veszem. Szóval ennyit jelentett az 50%. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Hétfőn én is megyek Apánkhoz délután.

Yamikám, nagyon sajánlom, pedig benned bíztam, hogy legalább Te jó hírekkel jössz. Kb. ugyanazt érezzük.

Nóczi, Veled mizu? Teszt??? Leglább Te gyere jó hírekkel!!!

Kiscsikó, üdv. köztünk! Nem semmi amin keresztül mentél! Le a kalappal előtted! Én nem tudom végig tudtam volna-e csinálni! Vigyázz nagyon magatokra!!!!

Ági, örülök, hogy minden rendben! Te is vigyázz magatokra!!!! Feküdj, feküdj, feküdj!!!!!

Zsembi, drukkolok, hogy minden rendben legyen a tüszőkkel! De végül is Neked mikor lesz a punkció?? Szerdán vagy pénteken?

Bodzikám, grat a mensihez! Örülök, hogy még beférsz idénre!!! Remélem lesz eg karácsonyi babó! Legalábbis pozitív teszt!!

K. Ktai, sajnálom, hogy nem lett transzfer! Én voltam a példaképed??? Ez igazán nagyon jól esett! Amikor olvastam, szóhoz sem jutottam, csak bőgtem vagy fél órát a gép előtt. Remélem jövő hónapban Neked sokkal nagyobb szerencséd lesz! Drukkolok!!!!

Bocsi akit nem említettem, de nem jegyzeteltem, csak fejből írtam amiket szerda óta olvastam.

Ezer pusszantás mindnekinek!

Bea
beus77

Kedves Yamita!

:( Az igazi vigasz majd a kis pocaklakó lesz, és ha most el is vagy keseredve, és esetleg nem is hiszel, akkor is sikerül majd, remélhetőleg a következő. A gyógyszereket szedjed azért...

Kedves Tatu!
Te vagy az első aki észrevette a vonalzócskámon Petikét :wink: Dokibácsi tegnap mutatta az UH-n a "gyanús" szervecskét.
Mivel már elmúltam 35, ezért korán szóbakerültek a kockázatok. Doki bácsi az Istenhegyi géndiagnosztikai vizsgálatokat ajánlotta. A 12. héten el is mentünk, Down szűrést csináltak, UH volt (tarkóredő és orrcsont méréssel) és vérvétel két hormonnal. Az eredmény nagyon kis kockázatot mutatott. Örültünk és megnyugodtunk. (Erre a vizsgálatra 95 %-os eredményességet mondanak). Most voltunk AFP vizsgálaton, mely minden terhesnek kötelező, és az túl alcsony értéket mutatott, HCG-re meg magasat. Ez Down kórra utalhat (Az AFP vizsgálat eredményessége 30% körüli.) Most visszamegyünk az Istenhegyi útra, ahol leveszik ismét az AFP-t, Hcg-t, és még két hormont, és újabb kockázatbecslést adnak, figyelembevéve a korábbi mérést. Majd a 19. héten, szintén itt, genetikai UH-t is fogunk csináltatni, és reménykedünk, hogy nem találnak semmi rosszat, mert az amniocentézist (1 % vetélési kockázat, de 100 % eredmény) melyet a 20. hétig csnálnak, mindenképp el szeretnénk kerülni. A 12. hetes vérvételes szűrés kivételével, mindezt megcsinálják az I. Női Klinikán is egyébként (ingyen, de lassabban).

Kedves Bodza!
Aláírás szerkesztése: fent ahol a kilépés link is van , a Segédletek felirat melletti nyílra kattintva a listából kiválasztod a Profil pontot és az ezután megjelenő ablakban az Aláíráshoz beírod amit minden hsz után meg akarsz jeleníteni. Majd még be kell jelölni az Aláírás megjelenítése részt is. Hajrá a kis tüszőcskéidnek!

Kesves Kiscsikó!
Ági egy korábbi hsz-ében belinkelt egy cikket a hányás jó oldaláról. A 12. hét után enyhülnek a rossz tünetek, a szorongások is, és csak az örömhullámokat fogod érezni, meg gyönyörködsz a növekedő pocidban :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kedves Beus!

:( Azért az utrót használd, amíg doki bácsi le nem állítja. Egyébként nekem egyszer volt biokémiai terhességem, és most egy (remélem minden szempontból ok terhesség), de mind a kettőnél volt barnázás, most 5 hétig, és közben egyszer egy erős vérzés is.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Beus - sajnos sejtettem, hogy miért nem jöttél most egy pár napig. olyan nagyon bíztató és szép eredményetek volt, és még a tünetek is! mindenki meg volt győződve, hogy ha valaki, hát te babás leszel most. :( :( de ha most nem, akkor hamarosan!!
higyjetek ebben lányok!! azért szerintem a bogyókat ne hagyjátok abba, míg apánk nem lát!

Albi - én is észrevettem Petikét, csak aztán elfelejtettem írni! nagyon szemét dolog, hogy az ember végigidegeskedi a programot és utána még jobban izgulhat a bébiért! de biztosan minden rendben van, beszéld meg Petikével is!! nem mentek el esetleg baba-mama kapcsolatanalízisre?
szépem

Yamita, helyes-helyes, mosolyogj csak! Azért a világ még nem dőlt össze, ezt ne felejtsd el! :wink:

Beus, nekem is mindig mondják itt a lányok, hogy az Utrót ne hagyjam abba, akkor sem, ha megjön rendesen, de mindig rendetlenkedem, és amint rendesen vérzek, már én sem használom... De te azért fogadj ám szót! :) Sajnálom egyébként, hogy neked sem sikerült. Szörnyű... Se Cyprusnak, se Yaminak, se neked, se nekem, na, ennyit a novemberi babaesőről... :(

Én biztos, hogy csak hétfőn reggel tesztelek, akkor is csak azért, mert kötelező, teljességgel lehetetlen, hogy terhes legyek, ebben már másfél hete biztos vagyok, érzelmileg, agyilag, tünetileg, meg mindenhogy. Úgyhogy én biztos nem fogok kiborulni a negatív teszt láttán, már teljesen elfogadtam, hogy ez megint nem a mi hónapunk volt. Kicsit aggaszt viszont, hogy már a negyedik lombik felé vánszorgunk... :( Nem gondoltam, hogy ennyire nem fog menni nekünk ez a dolog...
noczi

Yami,Beus annyira sajnálom a fene egye meg olyan jó lenne élöben talizni hogy megölelhesselek titeket és pozitiv energiát küldjünk felétek.
A gyogyikat azért ne hadjátok abba.

Beusom nem tudom hogy mikor lessz punkció én már nem merek semmit sem mondani hétfön derül ki.

Bodzim én nem tudom te hogy vagy vele de nagyon nehezen tudom magam rávenni a mozgásra most mondjuk megyek takaritani. Az is mozgás nem?

Andi
zsembi

Nóczika neked is nagy ölelés és még egy kis kitartás. Tényleg olyan k@va nehéz ez az egész de mi itt vagyunk egymásnak.

Andi
zsembi

Igazából ugyanúgy vagyok vele, mint Nóczi, hogy azon kívül hogy megjött és negatív lett a teszt, nem is érzek egyáltalán semmit. Érzem, hogy nem vagyok terhes. Ezért nem veszem már be a gyogyit, mert tök fölösleges tömni magam hormonnal. De remélem a jövő év jobb lesz, mert ez az év nem a mi évünk volt a párommal.

K.Kati, ne hari, de most látom, hogy az előző hsz-ben elírtam a neved! Kérlek ne hari!!!!! Léccilécciléccilécci!!!!!

Szépem, tudod én is azt hittem hogy sikerült. valahogy volt egy idő, amikor úgy éreztem. De aztán ezen a héten valahogy már nem. Elmúlt a pocifeszülés, a cicifeszülés. És még a mensimanó is meglátogatott, hogy a ........ (és itt most sípolás van). Pedig annyira szívesen átadnám mondjuk Katócnak. Vagy akinek kéne! De nekem nem hiányzott!!!! De ez sajnos nem kívánságműsor. Ez a természet!

Yami, Nóczi, Ti mikor mentek hétfőn Apánkhoz??? Mi csak 5 körül tudunk odaérni legkorábban. Remélem talizunk!

Bea
beus77

ZSembi, egy kis pozitív energia tényleg jó lenne tőletek (is). A családtól már kaptam/kapom, de olyan k...a sz@r az egész. Ráadásul még a derekam is meghúztam reggel. Ááááááááááááááááááááááááááááááááá

Bea
beus77

Kedves Szépem!

Aranyos vagy, köszi. Nem izgulok már, Vass doki megnyugtatott, nekem nagyon jó, ha mindenről tájékoztatnak, a rosszról is. Bár furcsa, tudom, de valahogy mióta először hallottam a baba szívdobogását, azóta attól nem félek, hogy beteg lenne... (mástól igen, de az én egyéni parámat nem akarom "terjeszteni"). A kapcsolatanalízis érdekel már régóta, de még nem beszélgettünk erről csak egyszer a férjemmel. De ami késik az nem múlik.

Kedves Nóczi!

Olvasd el kérlek Ági hsz-ét (aki jelen pillanatban a legtöbb babát hordozza közülünk), arról mit érzett az ET után...

Hátha valakinek hasznos lehet:

Beutaló nélküli ßHcg mérés:
Tudom, hogy vannak gyógyszertári tesztek, de akinek azok nem elég jók, pontosak, stb., itt áll néhány tipp. Érdemes odatelefonlni az aktuális árakért, hány óráig lhet odamenni stb.

Nyírő Gyula Kórház 1135 Bp. Lehel utca 59. Tel: 451-2606
Kb. 2.5 óra alatt van kész az eredmény, megvárható. Ára kb: 2000 Ft.
http://www.nygyk.hu/index.php?link=oszt ... &sub=labor

János kórház 1125 Bp. Diós Árok 1-3. Tel: 4584568
Az eredményért délután lehet visszamenni. Ára kb: 2000 Ft
http://www.janoskorhaz.hu/content4.html

Bálint Analitika 1116 Bp. Fehérvári 144. Tel: 2053044
Az eredményt délután e-mailen elküldik. Ára kb.: 1800 Ft (Mellesleg AFP vizsgálatot is végeznek, aznap délutáni eredménnyel a szokásos 2 hét várakozás helyett)http://www.kszgysz.hu/banaliti.htm

Kép
albi2000

Albi, biztosan minden a legnagyobb rendben van Petikével!!!! Ne izgul, tuti nem lehet semmi baja! :) Nemsoká egy egészséges kisfiút fogtok tartani a kezetekben! :D

Bea
beus77

Lányok!
Annyira sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Yamikám, én is írtam Neked sms-ben, hogy azért a tesztek nem megbízhtóak, szedd még a gyogyót, ezen a 2 napon nem múlik semmi.
bodza2005

Szépem!
Mindegy, honnan számolod, a két beültetés között kell meglennie a 90napnak.
bodza2005

Sajnos elsőre nagyon ritka eset, hogy összejön, a 2. és a 3. a leggyakoribb.
Amikor le akarták vinni BARMOK 2-re a támogatott ET-k számát, ez volt az ellenérv, a statisztika.

Igen, szerintem is az első pofon a legnagyobb, ...
Én most minden erőmmel próbálok Kispintyként a "dologhoz" állni, ami persze szinte lehetetlen, mert amikor egy kört végigcsinálsz, óhatatlan, hogy ne reménykedj... Addig fogom/fogjuk csinálni, amíg így vagy akár közben spontán;-) meg nem érkezik hozzánk a Kisbabánk!!!!!!!!!!
Enegem inkább az aggaszt, hogy az egészségünket ennyiszer kockára kell tennünk... :oops:
bodza2005

Sziasztok!

Sajnálom, ez megint egy jó xar nap :cry: Kedves Yamita és Beus, annyira bíztam, h sikeresek lesztek, ha Nektek sem sikerül akkor nekünk? Ti vagytok a legfiatalabbak és Beus a 200 sejtesek......?
de fel kell állni és előretekinteni, mégha ez most olyan nehéz is, a 3 hónap hamar eltelik és nem lesz évvége, nem lesz ilyen pontmizéria sem, igaz az ünnepeket át kell vészelni :cry:
Yamita: tudom mit érzem, mikor hajnalban megyek a munkába sokszor legszívesebben bőgnék, h mi a francot keresek ott, annyira értelmetlennek érzem, mikor tudom, h nekem nem ott a helyem!!!!
De küldünk 1 kis +++++ energiákat és 1-2 hét múlva majd megölelgetünk benneteket a talin.....ugye jöttök azért??????
Egyetek csokikát, vagy csináljatok azt ami örömet okoz, bár tudom, h azt az érzést semmi nem tudja elfeledtetni.

90 nap 2 beülti között van.

Szépem: kéremSZÉPEN a mézeskalácsreceptet-:)) Nekem olyan lett mint a kőszikla, mikor csináltam.

Bodza: cupp, Neked is!!!! Megmondtad, h van egy "D. R. KLUB"? Így? Mit szólt hozzá? Szívesen meghallgattam volna.

Anikó
tatulány

Albi:
ha már idáig eljutottatok, innen már nem lehet baj!!!!! Vass doktorhoz jársz terhesgondozásra, nála fogsz szülni is?
Jajjj, 1 éve aszittem ha +++ lesz a teszt akkor hátra lehet dőlni, de sajnos nem :cry:

Nyírőbe a vérvételes néni kérdezgetett, h miért kell minden lombik előtt vv? Mesélte, h vki Apánkhoz jár, és a 3. babával próbálkoznak lombikkal.

Nagyon remélem, h legalább még 2-3 évig (vagy mindig) megmarad az 5 lehetőség, így az 5-tel is nagyon félő, h sokaknak nem jön össze :cry: :wink: :wink:

Ahelyett, h élnénk gondtalanul, több évet elvesz az életünkből ez a kűzdelem :(

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?