Era! Gratulálok a 4 kilóhoz!!!!!
Heni! De édes vagy, hogy hiányoltál!

De hát mint már írtam, nem egyszerű a dolog úgy, hogy 4x20 percem van a háztartásra, a munkára és minden egyébre.
De megoldjuk!
Irina, Te kedvenc Paramamim! 
Kiskolbi és L.Móni remekül fogalmaztak.
Minden baba más! Máshogy fejlődnek, máskor csinálnak olyan dolgokat, amire a nagykönyv azt írja, hogy pl. 6 hetes korukban jön a fejlődésbeli ugrás - többet esznek. Van, akinél ez 4 hetesen következik be, van, akinél 8 hetesen.....
Hidd el, Ádi nem lesz olyan kisgyerek, aki lógatja a fejét, mert most még nem emelgeti.
Egy lusta kispasi!

Tényleg próbáljátok meg hasra fektetni, és valami érdekessel felhívni a figyelmét, amire fel kell emelnie a fejét. Ha pár másodpercig megemelte, az már jó, majd folytatjátok később, nehogy elfáradjon, vagy dühös legyen. Nyugi! Neki úgy látszik ehhez több idő kell.
Én most javaslok Neked valamit. Kicsit furcsán fog hangzani, de a védőnőm is javasolta anno. Nevezz ki magadnak a héten egy napot, azon belül is 1-2 órát, ami csak a tiéd. Gyereket lepasszolni! Menj vásárolni, fodrászhoz, vagy csak zárkózz be a szobába, és nézz meg egy filmet, menj sétálni, levegőzz, kapcsolódj ki! Csak magaddal foglalkozz! Szerintem a férjeddel együtt ki vagytok merülve, és talán emiatt látod ilyen borúlátóan a helyzetet.
Nekem néha muszáj itthonhagynom a Babát, mert dolgom van. Igaz nem kikapcsolódás, hanem munka, de kikerülök ebből a közegből, és hihetetlenül feltöltődve érek haza, agyonpuszilgatom, babusgatom, és sírhat onnantól kezdve nekem egész nap, mert maximálisan van türelmem és energiám hozzá.
Ha meg se séta, se boltba menés, csak ülök otthon ebben a nyálas időben és Zsófi baba is nyűgösebb, akkor olyan vagyok, mint egy pokróc.
Ha Te is (Ti is ) fel tudnátok töltődni, lehet, másképpen látnád (látnátok) a dolgokat. Lehet, Ádi nem is változott annyit (negatív irányba), csak fáradtabb vagy és Te látod úgy).
És ne hasonlítgasd a Babádat máséhoz. Majd lesz fejemelgetés, meg minden más. Tudod, Ádi nem olvasta a szakkönyveket!!!!