A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jaj, hülye vaksi Tinu. :oops: Votiv, boldog vagyok, hogy nem utálsz! :D

Fibi: persze, hogy simán lehet eltérő véleményünk! Csak Votiv olyan komolyan írt nekem, hogy megijedtem. :wink:

Szrek: az, hogy egy csoport összetétele nem változik, az biztonságot ad. Sokkal jobban meg mernek nyilatkozni a tagok, rá merik bízni egymásra az igazán mély esendőségeiket, fájdalmaikat. Támaszkodnak egymásra. Szóval nem is értem, miért lenne rossz, hogy megismerik egymást. :roll: Az pedig még inkább biztonságot ad, hogy a csoporton kívül viszont nem találkoznak. Jó esetben nincsenek közös ismerőseik sem a csoporttagoknak. De amúgy is csoporttitok van.

Kisün: jaj, de nagyon szomorú. :(

Haflingi: én Váradiné Icával szültem. Rövid volt, úgyhogy a vajúdásnál nem sok dolga akadt. De a gátvédelmet csodálatosan csinálta. Első szülés volt és nem kellett gátmetszés. Idősebb generáció, kedves, határozott. Ha őt választod, vagy megnéznéd, írj püt és megadom a telszámát.

Kép
Kép
tinu

Vera :cry: :!:

Egy kérdés családállításos gurujainkhoz: egyéni állításnál te magad hívod le a Carla által említett nagy közös tudatból az infókat? Ez egyedül is lehetséges? :shock:

Fibi, az "I have never met", az nem egy fix kifejezés?
Magyarul is mondunk olyat, hogy "még találkoztam olyan sütivel, ami ne ízlett volna". De majd jönnek angolos szagértőink aztán jól megmondják a tutit 8)

Nuk, Kornélnak nem vetetted még fel ezt a szopis teóriát? Nekem tök logikusnak tűnik.

De ugye én se a családállításhoz se az angol nyelvhez se a korai fejlesztéshez nem értek, ellenben Votiv emberéhez hasonlóan mindenhez nyomom a véleményemet :oops: :oops: :wink:
leni

Votiv,láttad amúgy, hogy jövő keddről mit kérdeztem?
(bocs, ha igen!!! csak néha az azonos időben elküldött postok elsikkadnak)

és "még sosem találkoztam" akart lenni az előbb
leni

Nuk, tényleg nem egyszerű, ezért a kulcs a fejtartás. Ha inkább előre döntöd a fejét, a reflexek miatt elvileg könnyebb összegyömöszölve tartani. A reflexgátló helyzetekkel hogy álltok? Ez a szopis dolog tényleg stimelhet. Nálunk is volt ilyesmi, de addig bűvészkedtem, amíg sikerült egy oldalról szoptani mindkét mellből. Elég béna volt, de hatékony. Írok ám privit, csak kicsit össze kell szednem a gondolataim.

Vera, ez annyira borzasztó! Sok erőt nektek, nekik![/i]
marcangoló

Szép estét!
csak ezt az oldalt olvastam el, mert rengeteget termeltetek!!! ;) Persze igyexem visszaolvasni!

Vendégeink voltak a hétvégén. Egy Levussal egykorú kisfiú volt itt a szüleivel ;) Olyan érdekes: pont ugyanazokat a dolgokat csinálják :mrgreen: Tök édesek voltak! Orsim meg itt akarta marasztalni Botit (így hyvják a kisfiút) Édes volt!!!

Kisün,
:( :( :( hogy lehetne ilyenkor segíteni? :roll: Ez annyira rossz..... :cry: :cry: :cry: :cry: Jaj, nem is tudom.....! Ilyenkor az jut eszembe, hogy ez akár nálunk is megtörténhet. Nagyon sajnálom! :(

Haflingi,
szia :)

Azt hiszem most L, kissé fáradt vok!
MIndenkinek pusszancs!
szmagdi

Istenem, de ARANYOSAK ezek a nevető bébicsekek!!!!!!!!!!! :lol:
zsancikant

Marc:
Nem igazán tudom, azok mik (reflexgátló mozdulatok) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: De K azt mondta, hogy vagy összegyömöszkélve tartsuk Rékát, vagy lábát felnyomva az alkarunkra támaszkodva. Ez megy/ment is, de Réka már annnnyira hosszú, hogy alig tudom így megfogni :? :? Viszont annyira már nem feszíti a felsőtestét, szal mostanában inkább függőben van.

És egy (nekünk) nagy haladás: Ma rá tudtam ültetni a csípőmre! Szal már annyira ki lehet lazítani a lábát/csípőjét, hogy annyira szét tudta tenni, hogy az én giga-csípőmön is "elücsörgött" /kb fél percig/ :D

Jó, hogy ilyen dolgokra (szopi) rájövök, csak kár, hogy későn... :evil: :evil: :evil:

nukada

csajok! szeretnék vkinek segíteni: ha gyerekdoki nem utalja be, de szülők szeretnék megnézni hogy gyerök allergiás-e tejre vagy lisztérzékeny-e akkor hova fordulhatnak?

Recca! :?:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Haflingi, akkor gyorsan válassz szülésznőt, mert jövőre úgy tudom már csak ügyeletes-ügyeletesnél vagy választott dokinál, vagy választott dokinál és szülésznőnél lehet csak szülni, CSAK szülésznőt választani már nem...
a listádon csupa szuper szülésznő van, Te milyet szeretnél, inkább anya-típust, vagy barátnő-típust? katonásabbat vagy alternatívabbat (homeopátiában, illóolajokban jártasat)?

Leni olvastam, igen, és bocs h még nem válaszoltam, még egyeztetek egyet, jó?

Kisün, nem lehet ilyenkor mit mondani, mert nincs is erre szó :( kívánom, hogy a család kapjon sok segítséget és támogatást mindenben, és hogy idővel enyhüljön a fájdalmuk. Jó, hogy ilyen klassz barátaik vannak, mint Karcsi és Te :)

Leni, ez a kozmikus tudatizé eszembe nem jutott mikor ott álltam és ki kellett mondani az ÉN legtitkoltabb, legkínosabb gondolataimat (könnyebb így mert segít a terapeuta is, és csak veled foglalkozik, és hát a kimondott szavaknak iszonyú nagy ereje van...) meg belehelyezkedni az általam szeretett-tisztelt, nem tisztelt emberek helyébe is, és kívülről látni a viszonyainkat...
annyiban közös tudat, hogy nem hiszem, hogy én vagyok egyedül ebben a cipőben, mással is megesnek ezek a dolgok, legfeljebb a kombinációk egyediek, hiszen az emberek is azok.
Mondok 1 példát. Felállítottuk a párkapcsolatomat, a párom feleségével és a gyerekeivel meg a mi közös gyerekeinkkel együtt. Bevallom hősiesen, végig zokogtam, mikor a feleségének kellett kimondanom, hogy a Te boldogtalanságod az én boldogságom ára (és még ennél sokkal súlysoabb dolgokat is). Meg kellett értenem, el kellett fogadnom, és szó szerint fejet kellett hajtanom azelőtt, hogy mindig is ő lesz az első, utána jönnek az ő gyerekei, aztán én, és utánam a mi gyerekeink, mert ez a családunk sorrendje. Amíg ezt nem értem meg és nem adom meg a kellő tiszteletet a felettem/előttem állóknak, addig nem lehetek én sem boldog...
És ez csak egyetlen egy morzsácska volt, mert még nagyon sok dolgot kelett megérezzek és kimondjak ezen az egy állításon, csak akartam hozni egy példát. Tényleg elementáris ereje volt, így most leírva egyáltalán nem olyan hátborzongató :P

Domicseknek jobbulást, KisÁcsok eddig nem betegek, csak Józsinak jön a második alsó foga ezért ma Dentinoxszal aludt csak el...

votiv 8)
votiv

Barbi:
Ez csak az én gondolatom, de mivel már egy ezresért lehet beutalóval menni, hívja fel a helyet, ahol csinálnák és kérdezze eg, hogy ezerért mehetnek-*e beutaló nélkül?!?!?!?!? Vagy magán... De akkor már inkább 1000 és egy telefon.

nukada

Votiv:
Na, ezér nem megyek én ilyen helyekre... Én ilyeneket nem tudnék kimondani (tudom, ez lenne a jó és egészséges). De vannak dolgok, amit még magamnak sem merek bevallani, nemhogy hangosan kimondva tudatosítani magamban...
Minden tiszteletem a hozzád hasonlóké!!!!!
Amúgy én pszichohoz is azért nem megyek, mert mondanék dolgokat magamtól magamról, de ha olyat kérdezne, ami nekem kellemetlen, akkor snitt... Na Tinu, elég pszichopata vagyok???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

nukada

Leni :) Jól sejted ezt az angolos dolgot, ez annyira gyakori, mint mondjuk a "világéletemben utáltam a spenótot" kifejezés. De persze Fibinek nincs oka bánkódni - remélem, nem is teszi! amiért nem ismeri, nincs az az angoltanár, bölcsész, anyanyelvi szagértő, aki minden gyakori kifejezést ismerne.

Barbi :) A Heim Pálban van cöliákia ambulancia, de tartok tőle, hgoy kell beutalő :(

Votiv :) örvendek, hgoy Ácsok nem bretegek :) Dé nagyon lázas - de semmi más baja nincs és olyan aranyos és hősiesen tűri, csak szorongatja valamely testrészemet és még betegen is olyan kis ügyes:) Dde egy láz még nem betegség, holnapra midnen a régi lesz és még több mazsolás izét eszünk :)

[quote]M írta:eg kellett értenem, el kellett fogadnom, és szó szerint fejet kellett hajtanom azelőtt, hogy mindig is ő lesz az első, utána jönnek az ő gyerekei, aztán én, és utánam a mi gyerekeink, mert ez a családunk sorrendje. Amíg ezt nem értem meg és nem adom meg a kellő tiszteletet a felettem/előttem állóknak, addig nem lehetek én sem boldog...

ööö ettől még én is elsirtam magam. Hát én ezt nem tudnám igy elfogadni, ez olyna, mintha a párodnak semmi felelőssége nem lenne ebben az egész történetben. Persze, nem véletlen, hgoy te kaptad ezt a feladatot, nekem majd nyilván más miatt kell kapkodnom a levegőt :?
indianyo

Szerintem is Indinek van igaza az angolreagban ( s persze így Leninek is :wink: )

Indi! köszönöm.
jól sejtem, hogy te is fogsz Hellingerre menni?
S éljen a hősies D :D ! s persze +++++++++

Neked is köszi Nuk!
gödibarbi

JR lehet hogy innen szedte :mrgreen: : www.operationcookiedrop.us

Szrek! +++++++++++++ s antiszocon jót :lol: :lol: :lol:

Tegnap itt volt Fibi és Ábel. Aaaaaaaaaaaaaazt a mosolygós édes palit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
S Fibi nem csak szuperül néz ki, hanem úgy is sugárzik :lol: !
gödibarbi

szép álmokat :lol: !
gödibarbi

szokás szerint nem így búcsúzom :mrgreen:

tegnap a csajom a szokásos esti popiszellőztetésnél ráült a bilire és belepisilt :lol:
gödibarbi

én sem találkoztam még olyan kukival, amit ne szerettem volna... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zsancikant

Barbi,
éljen a szellőzős, pisilős csaj. :lol:

Az aktuális állításokhoz nem tudok és nem is akarok hozzászólni, örülök, h nálunk külső beav nélkül mennek a dolgok, és akinek szól valaki, az feláll és kimegy. :mrgreen:

Amihez viszont tudok szólni, az az angol (v bármilyen idegen nyelv) ismerete: senki sem 2lábon járó dictionary, és aki éveket élt külföldön, az sem ismerhet minden szót és minden kifejezést. Én most így a gyes után különösen el vagyok hülyülve, de azért a mindennapos dolgokban nem nagyon tudnak olyat kérdezni, amit ne tudnék. Ellenben a diákjaim minden héten fel tudnak tenni olyan kérdést, amire nem tudom a válasz. De tökre megértik a fenti állítást, arról nem is beszélve, h idióta amerikái szövegeket nyomnak, amit félig értettek csak meg, na azt le nem fordítom nekik, szlengben még magyarul se mindig vagyok otthon.
Szal sztem semmi ciki abban, ha valaki nem tud valamit, legyen akárhány diplomája, nyelvvizsgája, stb. Annak ciki, aki ezt nem tudja elfogadni. 8)
Most el, hív a lányom és az lenne a ciki, ha a net miatt hanyagolnám. :D (Esik valami trutyi, de megint nem hó)
neet
neet

Nuk, akkor összeszedek neked ilyeneket, meg mondok jó könyvet.

Vot, nekem egyre jobban tetszik a Hellinger- így kívülről. De ott lenni, háááát... Mondjuk érdekes dolog, hogy hierarchia van a családban, de azt hiszem, ez is olyan, amit mindenki tud, csak borzasztó nehéz kimondani, és ezáltal elfogadni. Nekem az a terápia, hogy a szintén pszichológus barátnőmmel beszélgetünk. Isteni szerencse, hogy ő is otthon van a kölykökkel, és ráér, mert néha órákig trécselünk (alvásidőben vagy házimunka közben), és rendesen komoly felfedezéseket tettem a saját családommal, és magammal kapcsolatban. Olyasmiket gondolni és kimondani, amik régebben szentségtörésnek számítottak volna, most már nem is olyan nehéz.

Ha bárki indulna, a Dunántúlon akkora havazás van, hogy anyukámék nem tudtak jönni. Már két hete készülünk a találkozásra, úgyhogy az összes meteorológus bekaphatja! :evil:
marcangoló

indianyo

Votiv: amit leírtál, az simán ugyanígy történne, történhetne egy pszichodráma csoportban is. :) De nem kezdem újból. Ez azt jelenti, hogy ami ott működik, az működik a drámán is. De én a drámacsoportot biztonságosabbnak érzem. És tök jó, hogy ilyeneket képes vagy kimondani. Egyébként ez egy családterápiás irányzat alaptétele is (csak ennyi rémlik, mert még csak most fogok elmélyülni jobban benne a szakképzős szakdolim miatt), hogy visszaállítani a családon belüli hierarchiát. Persze ott leginkább a szülői és a gyerekek szintjéről van szó, de nálatok az egy család kicsit tágabb kategória.

Nuk: ott van a terapeuta, aki segít a kimondásban. Vagy kimondja helyetted. Vagy kimondja a hasonmás szerepben lévő csoporttag. És ha meg nem szereted, ha kérdeznek, mehetsz analízisbe, ahol garantált, hogy az analitikus nem fog kérdezgetni, hanem hümmög nagyokat. :D

Kép
Kép
tinu

Indi, ez egy nagyon szép riport volt, és nagyon bölcseket mondtál!! :D

Tinu, ok. nekem a pszichodráma nem jött be, de ezt már sokszor elmondtam én is... :P

Neet, neked egy nagyon szép, kerek, jó kis család jutott, és jó problémamegoldó-készség meg nagy adag egészséges világlátás :) néha irigylem (mármint az utolsó kettőt mert a családomat én így is úgy is imádom). Aztán rájövök, hogy nekem egyszerűen más a dolgom, és én választottam ezt a pasit, ezt az életet, ezeket a gyerekeket, minden jóval és nehézséggel együtt. Akármilyen fájdalmas is végigcsinálni, nekem még elég sok van hátra az igazi boldogságig... Most sem vagyok elégedetlen az életemmel, nem vagyok hálátlan mindazért, ami az "enyém", de rengeteg szorngástól, rossz beidegződéstől, félelemtől, rossz tulajdonságtól, békylótól kell megszabadulnom még és rendet kell tegyek a családomban+a fejemben, ezért próbálok javítani elsősorban magamon. Mivel én vagyok a család motorja, minél jobban vagyok, annál inkább húzom fölfelé az egész rendszert, annál boldogabbak lesznek a családtagjaim, ezért muszáj dolgoznom magamon :)
De az is lehet, hogy végülis maga az út tesz boldoggá :)

votiv 8)
votiv

SZiasztok!

EZ a HEllinger nekem is tetszik, de félnék kipróbálni. Mondjuk, műxik az életünk, nagy bajok nincsenek.
Vot, a te helyzeted a családban kemény dió, ezzel én nagyon nehezen tudnék megbékülni... De jó,h a Hellinger ezt megkönnyíti! ÉS nagyon bátor vagy, hogy ezekkel szembenézel! :)

Angol: Neet megint megmondta a tutit! :) (HOgy van az,h neked majdnem mindig igazad van? :) )

Barbi, Budai GYermekkórházban is van allergológia, kell tel.szám? Beutaló nélkül sztem manapság sehova... Nem adott a gyerekdoki? :shock: :evil:
Bilizéshez gratula!

Erről jut eszembe: barátnőm a 10 hós kicsilányát bilibe kakiltatja. Sztetek jó ez? Biztos,h még nem tudatosan csinálja a baba, csak az anyja tudja,h mikor fog kakilni, és akkor ráülteti. 2 héttel fiatalabb a kislány Bnél, és nekem eszembe se jutna ilyesmi.

Nálunk már mind2 gyerkőc breteg, P kezdte , köhög, rekedt, tegnap este láza is volt, de a nurofennel hamar lement. Salvus vizes párologtatás egy csoda! 2x5perc után fölszakadt neki a trutyi, és javul. (B kapott egy inhalátort, éneki minden nap kell, most Pvel is kipróbáltuk, és szuper! Olyan, mint a sókamra.) Most már B is tknyos, köhög, és reggel begyógyszereztem, mert kicsit hörgött is, nehogy megint...
Apjuk egész éjjel dolgozott, hazajött, lezuhanyozott, és ment Anyóshoz konyhafelújíásban segíteni. :twisted: (És jövő 7en bemutatójuk van, úh minden nap reggeltől éjjelig fog dolgozni. Anyósnak is pont most van rá naaagy szüksége....)
Reggel P: "Anya, nem jött haza az Apa!" :?
rídonli#

Kisün, ++++++++++++nektek is, de főképp a családnak. Ebben az évben 2 ilyesmi is történt az ismerettségi körünkben. Az egyiknél dec.ben fog születni a baba, az apa még csak sejtés szinten tudott róla........
rídonli#

Indi, szépek vagytok!
Jövő 7től mi is megyünkBvel Ringatóra, végre találtam egyet, ami kompatibilis az ovoval (az egyik ovistárs-anyuka ajánlotta, ő is oda jár a kistesóval). És remélem keddre már jól leszünk, mert nem szeretném kihagyni a táncháztat!!!!
rídonli#

Votiv: akkor majd ha talizunk, kifaggatlak, mi volt a baj a drámacsoportoddal? Merthogy épp az az érdekes, hogy amit leírtál, egy az egyben történhetett volna egy pszichodráma csop.-ban is, technikáját tekintve. Lehet, hogy neked azzal az egy csoporttal, vezetővel volt a gondod... Tényleg kíváncsi vagyok. De majd megbeszéljük, nem akarom ezzel telíteni a topikot, meg ráadásul ez nem biztos, hogy nyilvános dolog.

Indi: megnéztem én is! Tök jó! Nekem az a bajom a "mi" Ringatónkkal, hogy sokkal kisebb teremben van és nagyon zsúfolt. De holnap megyünk, hátha most kevesebben lesznek, mert azok nagyon az első alkalmak voltak szeptemberben.

Kép
Kép
tinu

Rid,
mi is ugyanebben szenvedünk... :(
HOL LEHET SALVUS vizet venni???????????????
én sem szeretném kihagyni a táncházat!

Én is megnéztem, Indiék aranyosak voltak, Ringató is csúcs szuper lehet, de ez az MTV műsor khmmm...olyan, mintha a 80-as évekből maradt volna itt... :roll: hű, de tudom utálni az ilyet...talán ezért nem is nézem... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuzi,
képzeld, én most vagyok ott (ismét) ahol te voltál a múltkor...
ilyenkor mindig az a gagyi M. Carrey szám jut eszembe, h I CAN'T GIVE ANYMORE...
úúúúúúúúúúgy szeretnék nem itt lenni...
zsancikant

ZSan, Salvust a patikában! Gondolom, bármelyikben, énmár 2ben kaptam, találomra. Sok+!!
Én is kérek egy kis +t, mert már gyógyszerezem Bt, kicsit nehéz a légzése, hogy ezúttal ne kelljen h-ba menni! A gyógyszertől meg pörög ezerrel...
rídonli#

Uristen, a legrosszabb idöben jönnek vissza Bajárol... :cry:

KépKép
fibi

Ríd :) Bulást a gyerkőknek és sok ++++++++++++!! Ringatóra hova jártok majd?

Fibi :) Ne aggódj, épségben hazaérnek!! Tudtatok kicsit pihenni, pakolni, amíg B. Baján volt?

Curse :) Hogy sikerült a buli?? És nyugi, hozzátápival NEM vagytok lemaradva!!!

Indi :) Őrangyalotoknak nagy cupp! no meg a Te reflexeidnek! :D Dominónak bulást!! ++++

Neet :) Eszti és a hóember :lol: :lol:

Nuk :) 4kézlábazás és együttfürcsi, csupa jó dolog :D :D Hozzátápival kapcs.-ban én is csak azt tudom mondani, amit Curse-nak is, semmivel sem vagytok lemaradva és nyugi, ehet még annyi húst és egyebet Réka, amennyit csak belefér!
Bencus is csak kóstolgat még (értsd: 1-2 kiskanál gyümipüré), mondjuk miatta ill. a súlya miattnem kell aggódnom, már 9 kiló és épp ma dobozoltam be a 74-es méretű ruháit, mert kinőtte... :roll:

Vera :) Sajnálom :( ismerőseidnek sok +++

Szrek :) Nettel körvonalazódik vmi megoldás, vagy még mindig sz@rakodnak?

Barbi :) Éljen a bilibe pisilő Angi :D :lol:

Leni :) Borulás :shock: Nagyon szépek a gyerkőcök!! :D :D és már mekkorák! :o

Votiv :) Megsasoltam a Te gyerkőidet is, nagyon édesek ők is!! :D :D mászókán fennakadt gyerekek :lol: családállítás meg :roll: mindenesetre nem vagy semmi, hogy képes vagy a párod exnejével terápiára menni! le a kalappal!

Kép
Kép
denizsa

[quote="votiv"]H írta:votivaflingi, akkor gyorsan válassz szülésznőt, mert jövőre úgy tudom már csak ügyeletes-ügyeletesnél vagy választott dokinál, vagy választott dokinál és szülésznőnél lehet csak szülni, CSAK szülésznőt választani már nem...
a listádon csupa szuper szülésznő van, Te milyet szeretnél, inkább anya-típust, vagy barátnő-típust? katonásabbat vagy alternatívabbat (homeopátiában, illóolajokban jártasat)?

köszi az infót.
Inkább barátnő típust, aki nyugis laza, csak akkor van ott ha épp kell, minél természetesebb legyen a szülés, ne sürgessenek, lehet fiatalabb is, legyen humora ha lehet, stb...
nem tudom mi alapján válasszak ha egyiket sem láttam még. Szakmailag mindegyikben megbízom. Mindegyikkel megbeszélni személyes találkozót meg túlzás lenne...
haflingi

Sziasztok!

Indi,
nagyon tetszett a riport nekem is ;) Mikor készűlt? Láttam ott egy másik ismerőst is. A csaj itt lakik a lakóparkban: Barbi, és Petra a kislánya....
Ja, és kacagó Domicseken majdnem bepisíltem :lol: :lol: :lol: És, és,és láttam ma Őt a momban a kis cuki csücsöri szájával! Meg Lili Rózát, meg Kántor gyerekeket, meg Istókot, Bajnit meg Margarétát is, meg......;)

Levus úgy megfordúl, hogy csak na!!! :) Aztán meg nyavajog, mert nem tud visszafordúlni a hátára. Ugyanis utál hason lenni... :?
És egy KÉRDÉS:
Most hogy van foga a kisÚrnak, nagy előszeretettel ráharap a bimbire :( úúúúúgy fáj :x Mi a fenét csináljak? Miután reflex-szerüen ugrok, meg jajgatok próbálva kiszedni a cickót a szájából, ő csak rötyög magának, és miután visszaadom Neki, egy-két korty tejcsi után ismét megharap :( :evil: :x Mi a túrót csináljak Vele? most még csak alúl vannak fogacskái. De mi lesz, ha fent is kijönnek??? :roll:

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Marcangoló,
Te Szigethalmon vagy, én meg Szsztmiklóson (szines héza. Lakihegyi lakópark);) Ugye,hogy nem is vagyunk annyira messze egymástól?! ;)

Ríd,
gyerkőcöknek bulást! +++++! Ez az Apjuk megy még anyóshoz csinálni ezt-azt ismerős :x Nálunk is kitalál néha egy-két dolgot a Zsolti anyukája, vagy a tesója.... és olyan rohadt TERMÉSZETES nekik, hogy ugrik.... :( Pedig Neki is van családja.... Ja, de hozzáteszem, ha nekünk kell valami (felügyelet pl.) akkor anyósom készségesen áll elé. Most hogy varrok, és ott dolgozom, ő vigyáz a kicsikre. De a báttya egyáltalán nem "segít" vissza..... sőt!!!! De mind1, ezt nem firkatom. Az a lényeg, hogy " le kell nyelni" az a bizonyos békát, és mosolyogni! Mert párod két tűz között van, és hidd el, Neki a legnehezebb!
+++++++ hozzá!
szmagdi

Vot,
egyszerüen Nagyon Nagy vagy!!! :) Olyan sokmindent tanúlhatna Tőled egy két ember! Komolyan csodálkozom, hogy mi mindenre vagy képes!!! :o :o :o 8)

Macsinkó?
szmagdi

Marcangoló,
az a szines héza = szines HÁZAK akart lenni (rosszúl írtam)....... ekkorát hibázni?! :o :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
szmagdi

Úgy látom, egyedűl vagyok :( Holnap majd jövök!
MIndenkinek jó éjt! :)
szmagdi

Szai Mása :) nekem cicit ugyan nem, de ujjamat lyukasra harapta a kölök - úgy emlékszem, nagyon sokáig tartott a harapós mániája :(

Ringatós riport nagyon meglepett, egyrészt mert egy csomó embert megkérdeztek ott, eszembe se jutott, hgoy az pont érdekes lehet, amit mondok, olyan semmiség volt. Másrészt, Dominó végig anti-Ringató reklámot nyomott, óbégatott, kihúzott a körből és fel is kellett vennem a kendőbe(na ezt például hosszan filmezték, remélem, leadják hogy lássák az anyák, hgoy gyerekjáték a kendőzés!) - alvásidő, nem birja az ilyen sok gyereket ráadásul nagoyn kötötten egy körben, szóval neki nem jött be.

Zsanci :) megnéztem ma ezt a műsort(sose láttam még), hát tényleg olyan retro-filingem volt :lol: az alvástréningen és a fogászaton meg ki is voltam akadva tényleg vagy 40 éves infokat nyomnak :shock:
indianyo

és egy kis angol gyöngyszem:

"The difference between 'involvement' and 'commitment' is like an eggs-and-ham breakfast: the chicken was 'involved' - the pig was 'committed'."
indianyo

Hazaért épségben a nagyfiam :D

Angol: most hogy irjátok, rémlik, hogy van ilyen fix kifejezés.... persze rengeteget hallottam, használtam én is, de szerintem annyira nem fix ez a "szerkezet", hogy ne lehetne másik igét odahelyezni. és ugy is értelmes lenne a mondat. (hiába, 3 éve nem használom az angolt :( csak néha Zsolonak segitek a forditásban.) Különben meg csak kötözködni akartam JR-szel :lol:

Vot,
ez durva, amit a Hellingeren müveltél :o emelem kalapom, és becsüllek érte!!

Macs,
láttalak Titeket ma de. a Corában :) integettem, de nem vettél észre. mintha Füli nem lett volna Veletek.

Barb,
pisilö Anginak pusszantás :D :D
fibi

Ma jó napunk volt!!!
És ilyenkor még jobban elszégyelem magam, amiért korábban panaszkodtam...

Tinu:
Én nem tudnék beszélni a fontos dolgokról, én ilyen elfojtós típus vagyok :roll: :roll:
És szted az lehetséges, hogy valami gyerekkori emléket annyira próbál valaki elfojtani, hogy másra nem is emlékszik, csak arra??? Konkrétan nekem semmi élményem nincs gyerekkoromból, csak amiről van fotó, vagy videó, viszont a rosszra tisztán emlékszem... :roll: :roll: :roll: :cry:

Délelőtt takarítottuk anyuval a konyhát (felváltava babáztunk :lol: :lol: ), délutrán voltunka a dédinél Erzsébet napon! Réka mindenkivel annyira barátkozós volt, még akkor sem sírt, amikor a Bence fejbe rúgta :?
Már olyan sokáig tud rugózni!!! Annyira örükök!!!!

nukada

ja és
Rid, Zsan, Indi,
gyerköcöknek jobbulást mielöbb! +++++

Mása,
harapás :( nálunk is alul jöttek a fogai, és tök hegyes, nálunk is várhato hasonlo :roll:

És Ábelem 2 fogu lett 2 napja, rengetegszer átfordul már a hátára, és elkezdett irto édesen dumálni, hogy "Dededede" meg "Dádádádá", imádom :D
fibi

Éljen az épségben hazaért Bálint! :P

Nuk, rugózós Rékáról nincs fotó? Úgy megnézném :P

Magdi, gratula a forduláshoz kisfiadnak! :P
leni

Nuk,
ne szégyelld magad hogy panaszkodtál! ha akkor jol esett, megkönnyebbültél, akkor az a lényeg.
én nem vagyok szagember, de ha magambol indulok ki, az elfojtás nálam mindig elöbb-utobb betegség formájában visszaütött :?

na megyek, mert már értelmes mondatot nem birok összehozni...
fibi

MAcsinkóm :) Remélem, hgoy jársze rre, ezt neked és a másik szöszke barátnémnak dedikálom, Dominó legújabb kedvence a tehén és a bárány, erre mit találtam?

Hát eztni:
indianyo

Mása :) Ciciharapás :( kisujj készenlétben, amint harap a beste, kisujj bedug a szájzugba és szájat lefeszít a ciciről, határozott "nem"-et lehet neki mondani közben, de majd jönnek mások is és adnak tippeket! :wink: addig is ++++ ja és az átforduláshoz naaagy gratula Levusnak!! :D

Fibi :) Szuper, hogy nagyfiad otthon! :D angol kifejezés és JR: sztem Te egy tökjó poént dobtál be, ami aztán belefulladt a nyelvi fejtegetésbe :roll: (de lehet hogy csak azért gondolom így, mert nekem is egyből pont az ugrott be, mint Neked :wink: )

Nuk :) Éljenek a jó napok!! :D

Betegeknek én is bulást kívánok és sok ++++!
Jó éjt mindenkinek!
denizsa

Deni,
:lol: :lol: :lol: nem baj, nyelvészetböl sosem voltam a toppon, örülök, hogy nagyjábol még tudok angolul 8)
(ja, és igen, tudtunk pakolni meg kicsit kikapcsolodni, elfelejtettem az elöbb válaszolni :) )
fibi

Fibi:
2 fog, duma, forgás: GRATULA!!!!

Leni, most próbálom beapplikálni a blogba...

Addig egy mai kép:
Kép

nukada

Sziasztok!

Átforduló Nagyfiúknak gratula! :)
Fibi, Bálint is otthon, épségben :) Jól érezte magát?

Nuk, de jó,h jobban vagy lelkileg! :)
Olvastam a blogod, nehogy aggódj amiatt a kis súlyvesztés miatt! (Kb.1 nagyobb kaki.) Méregesd 1-2 naponta, és a TENDENCIÁT figyeld!

Indi, kacagó Dominó egy tündér!!!!! :)

Mása, ciciharapás nálunk csak párszor volt, amit Deni írt, az bejött ellene.

Deni, a Fonóba megyünk Ringatózni, egy ovis anyuka ajánlotta, azt mondta jobb, mint a Csiribiri muzsika (Pannival arra jártunk az Fmh-ba). Csüt.de. van több csoport is. Nem jöttök? :)

Zsan, kaptál Salvust? Jobban vagytok?

Nálunk P javul, de még holnap nincs ovi, a keddet meg majd meglátjuk. B köhög, és van egy kis nehézlégzés is, úh gyógyszerezem. Egyelőre úgy tűnik, hogy hat a gyógyszer, ha mégsem, akkor irány a kh. Remélem erre nem kerül sor, mert holnap mindenki dolgozik a családban (ill.Anyós nem, de náluk föl van dúlva a lakás, és jönnek a burkolók), nemtom Pannit kire hagynám. Meg totál zombikialvatlan vagyok, ha most a kh-ban kéne tölteni még 1-2 éjszakát...
Annyira szar ennyi gyógyszert tömni egy ilyen kicsibe! Ráadásul totál pörög tőle, kiabál, túlmozgásos, nyugtalan. :(
Megyek i pihenni, ki tudja mit hoz még az éjjel...
rídonli#

Fibi, az angolt én is felejtem, már az egyetem óta... elég baj... :(
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?