A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hűha, Paklincs, ez nagyon izgi!!! Én is rajongok a Helyszínelőkért...
vbea

Paklincs!
:lol: :lol: :lol: ez jó!
irigyellek! :D te minden nap megkapod a helyszínelődet! én meg várhatok csütörtökig! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Paklincs!
semmiből nem tiltunk ki. Sőt! szerintem több Született feleség FUN van itt mint Helyszínelős. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Helyszínelő RULEZ!

Na meg Dr House (ezen a héten nem volt :( ), meg Grace Klinika!

mtunde

Én is helyszinelőket nézek, csak DVD-ről. TV-nk nincs már 2 éve, sokkal nyugodtabb így. Illetve készülékünk van, csak a csatornák nincsenek belekötve. Szóval, született feleségeket meg house-t sose láttam, de biztos jó, ha ennyire szeretitek.

Kép

Kép
zill

Zill, ha megeszerzem Dr House-t dvd-n kölcsönadom!

mtunde

oké, köszi. :)
helyszinelőket valakinek?

Kép

Kép
zill

zill!
én tudok neked szül.fel-t írni!

tünde!
dr. house-nk is lesz hamarosan! szóljál bátran! zill te se szégyellősködj! meg senki se! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

orsiéknak van house!
én house, helyszínelők fun!! de amióta mica megvan 1 db house+1/2 ncis.. majd dvd-ről :lol:

Paklincs,
remélem nem lesz szükség rá, hogy nagy Jankó jöjjön :lol: ma 3-as betörés elleni védelmem volt :
1 db fix karatecsipa
2. fehér kandúr, de késhetett, mert az "asszony" leteremtette
3. fickó jellegű (Vuk után szabadon) nagyobb tacskó
Nem is tört be senki :lol: :lol:

Veronikusz,
msm-ezi a családot Apa!! :lol: :lol: hiába, XXI. században élünk :wink:
szóval Petire gyúrtok..! :lol: szép név!!!

Eni,
gyerek másfél órája nyígott, most aludt be.. kitartó a lelkem
:lol:
persze sütés-főzés közepette ment a párhuzamos nyígás :lol: , még süti is készül :lol:

Orsi,
vagy szombat később délután vagy vasárnap akármikor
hmmm...?

KépKép
Kép
gyuzso

Mikulás témára, idézek az origo-ról:

A jegesmedvékkel ellentétben az Állatkert nem alszik téli álmot, sőt különleges, karácsonyváró családi rendezvénnyel készül a téli szezonra. November 16-án reggel az Állatkert főtere és a környező utcák ünnepi díszbe öltöznek, és megnyitja meg kapuit a Téli Élménykert. A Lappföldi Mikulás nagykövete a Skandináv Házban várja a gyerekeket, manók csomagolni tanítják őket, vitaminkereső kalandtúrán játékosan tanulhatnak, a szabadtéri játékparkban ugrálhatnak, a benti Mikulás játszóházban pedig társasjátékok, babák, favonatok társaságában melegedhetnek. Karácsonyig minden hétvégén gyermekműsorok is várják a látogatókat az Állatkertben felállított színpadon: bábszínház, koncert, állatbemutató és vetélkedők. Az állatok nagy része tényleg táli álmát alussza, de a Pálmaház, az Akvárium, a Kisállat-simogató és a Parasztudvar ebben az időszakban is látogatható, kedvezményes áru belépőkkel. A programok és játékok mellett téli csemegék csábítják még a családokat az Állatkertbe: sütőtök, gesztenye, kürtöskalács és forró kakaó. Sötétedés után is van mit csinálni.

Kép

Kép
zill

Zárójel: azért érek rá ennyire, mert Zénó délután 100-100-100 gr-ot evett óránként, azután szó szerint beájult. szerintem reggelig nem is hallok felőle. Meg is nézem, nem folyt-e ki a fülén a tej.

Kép

Kép
zill

Zsuzsi!
Akkor legyen vasárnap :D ebéd vagy vacsi?

Igen nekünk van dr Hájsz :D meg szül fel de csak az 1. :(

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

sziasztok!
nekem Szívek szállodája lesz!!!Ha valakit érdekel

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:01-kor.
Vendég

GYuzso!
Úgy látszik macskáknak ma verekedős napjuk volt. A mienk most rakott meg egy másikat, mert beköltözött a házába. Persze eddig hallani sem akart róla, hogy ő költözzön be.
Egyébként nem tudom mennyi idős, de amikor először jött (ősszel) még sokkal kisebb volt, mint most. Ezért azt gondolom, fiatalka.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

DR House rulez!!! SZF is (bár amóta ilyen későn van, nem nagyon megy nekem. PLáne Grace klinikával egyidőben. De az sem megy. Álmos, álmos.)

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!
nem volt netem és csak nem rég lett újból.
Elvonási tüneteim lettek majdnem, hogy nem tudom mi van veletek 8) :o :roll:

Velünk nem történt semmi,csak még mindig szenvedünk a fogacska kijövetelével. :(
Éjszaka alig alszunk,de már megszoktam.
Majd igyekszem visszaolvassni a dolgokat.
Mindenkinek jó éjszakát.
V
Kép Hannás puszi
Kép Bea ölelés

valentina

Sziasztok!

Annyit írtatok ma, nem győzöm olvasni :shock:
Mire a végére érek elfelejtem,hogy mit akartam írni :oops:

ANcsa! Köszia mail-eket!!Meg a miki-vasút is tök jó ötlet (Vali asszem te vagy az ötletgazda- neked is pirospont)
Megpróbálom majd uramat rávenni a vasútazásra!! :D
Mert én is szeretném ha Enci Mikulásozna, bár nagypapa idén is beöltözik,de azért Mikulásból sosem elég :D

Steffi! Én a helyedben nem várnék 3 évet.... A munka megvár...

Vali! SZerelmesek a kis Casanovába? ez tök jóóóóóóóóóó.
Milyen menő fiad van....Majd öcsivel is ez lesz a helyzet :D :D

Veronikusz! Eza sampon ismerős.Enci is minden flakont kinyit, kinyomja a tartalmát. A végén a fürdővízben nem látszik a gyerek, és az egésznek olyan az illata.... :D

VAlentina! JAj de cuki :D

JA én:CSI:NY,Miami , Dr.House,SZF,Grace Klinika,Nyomtalanul,
Gyilkos elmék.... Meg régebben a LOST.Ja és NCIS rajongó!
Remélem nem hagytam ki semmit.
JA meg a TV1en szoktak Agatha Christie filmek lenni néha,
ja meg van hogy Columbo-t is nézek :D

MA voltunka Dechlatonban Dunakeszin. Vettem egy dzsekit meg egy hótaposót magamnak. ÉS mérgelődtem mert Encinek olcsóbban megkaptam volna itt az overállt és a hótaposót is.
Csak ajánlani tudom, ha vki ilyesmit keres... ja vettem neki még egy kabátot is.Bélelt, és vízlepergetős. Lila. 4900ért.
A hótaposó itt 3e, az overáll 11e. Szóval sporóltam volna 6 e Ftot.
Mert a hótaposóját 5e vettem,az overállt 15 e-ért.
NA mindegy!!!

Most megyek,mert már mindenki alszik... holnap majd jövök
Dobogokőn állítólag 30-40 cm a hó???? :shock:
Ráveszem Apát menjünk már szánkózni.... :D

Jó éjszakát

Kép
Vendég

Zill,
ez az állatkerti Mikulás nagyon jól hangzik!!
Zénóról kapunk még infót, azon kívül, hogy fenemód szereti a pocakját? képeket esetleg? :wink:

Orsi,
vasárnapi ebéd :lol: megpróbálok megmenteni a sütiből :lol: :lol:

Kriszta,
mostantól házi karatemacskátok van!! Gratulálunk!! 2 tenyérnél nagyobb a macsek? :lol:

Én még Poirot és Agatha Christie függő vagyok!!

Valentina,
szépek vagytok!!! Mekkora szemek!!!

Gabi,
decathlon tényleg jó ötlet! Nekünk szerencsére közel van :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi!
nálunk nem fürdés közben volt az ivás. :oops: Kata szépen játszott, majd feltűnt, hogy nem ölik egymást, kvázi Szofi nincs a nappaliban. Mentem hátra és a sötét fürdőszobában állt a zuhanyban és "iszogatott". :oops:

Szofi egyébként nagyobb zsivány mint Kata, amit régen el se hittem volna hogy ez lesz. Felkéredszkedik az apjához, - majd ahogy az apja mondja - hangvezérléssel irányírja őt, hogy hova menjenek, mit vegyenek le a polcról stb. Apja már teljesen kivan. :lol: :D

Nálunk elég szar volt különben az éjszaka. :oops: Épp hogy megnéztem a Helyszínelőimet és kapcsolgatás után elaludtam a nappaliban az uram mellett, Kata kiabál kb 23.30-kor hogy pisilnie kell. Bementem, kihoztam, levettem a pelust, de furi volt, hogy valami nedveset éreztem :oops: (bocs nem akartam gusztustalan lenni :oops: ) Mint kiderült összef..ta magát. :oops: :oops: Nagyokat pukizott is pisi közben. Tisztába tettem, kérdezgettem, hogy jól van??? nem fáj már a pocija? nem csikar neki? mondta hogy jól van. Adtam neki teát, majd kicsit félve de leraktam az ágyába. Öt perc se telt el, hallom hogy sugárban hány. :oops: :oops: :oops: De nagyon aranyos és nyugodt volt. Mondta nem szabad hányni, csak a lavórba. Végül ott aludt velem ill. nem aludt, mert kb 2.30-ig fent voltunk. Ki kellett nyitnom az erkélyajtót, úgy sikerül elaludni a hidben. Férjem meg aranyos volt, összetakarított, majd még éjfél előtt elment dolgozni, ő se tudott visszaaludni. :oops: Katában viszont tutira cserélhető aksi van, mert a nem-alvás ellenére 7.30-kor kelt. Ja! Szofi is folyton felkiabált éjjel. :oops: Remek éjszaka volt! :oops:

Gyuzso!
igen, Petire gyúrunk MAJD. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! én overált az INTER-SPORTBAN 8000-ért láttam,
sí-nacit kabáttal 13 e-ért még 2 hete

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
én is NAGGGGYON imádom a két detektívet!!!
és most a kedvenc filmem a DAVINCI KÓD. Annyira izgi végig, hogy nem bíííírok betelni vele. Párizst egyébként is imádom, a két főszerepőről (+ a kis lószeműről :lol: :D ) már nem is beszélve. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jujj, elfelejtettem a 24-et az az m1-en van, de aztat is mindig felveszem, és már 3 rész vár rám... :oops:

DR Huose majd jöhet Steffi!

Ja és kistesóhoz, én most azt érzem, és eddig is így voltam, hogy kistesó csak akkor jöjjön, amikor már nagyon akarod, különben nem fogod tudni nyugodtan és lelkesen végigcsinálni. (belőlem már aterhesség nagyon sokat kivesz, és a java még csak most jön).

mtunde

Gyuzso!
Két tenyérnél bőven nagyobb,. Most már téli bundája van, nagyon szép. MOnadnom sem kell, most hogy elzavarta a másik cicát, már nem érdekli a vacka. Reggel párizsit evett. :roll: :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Mi ez a pangás???? mit olvassak takarítás közben???? :lol: :D

:oops: :oops: Kata DE is hányt. Szólt, hogy: "Anyuci hányni kell" beszaladtunk a WC-re és ..... Kis okos!!! Délben is megértette, hogy neki mért kell sóba-vizbe főtt krumplit ennie. Igaz Szofi szolidarított vele. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Gyors benézés, mert egyszerre alszik a két kölyök, ilyenkor haladni is tudok valamit.
Első számú jó hír: Jankó megint szól, ha pisi van. Igaz, szemmagasságba tettem egy nagy doboz Smartiest, nem is felejt el figyelmeztetni, hogy jár neki finomság, mert szólt. A kis számító.
Flórka pedig nagy barátságot kötött a főzelékekkel. Próbálnám én fokozatosan bevezetni, de tegnap is két sárgarépát(másfél, két deci biztos volt) szó nélkül bevágott, és veszekszik ám, ha nem kanalazok elég gyorsan. Egyébiránt pedig az A-ha egyik számára alszik be ilyenkor ebéd után. Veszélyes nőstényördög lesz belőle.

Valentina,
édes a kiscsákó.

Veronikusz,
az én gyerköceim még sosem hánytak, biztos nagyon ki fogok akadni az elsőnél. Jobbulást Katának.
Én a Da Vinci kódot könyvben olvastam, úgyis nagyon izgi, a filmet még nem láttam. Viszont olvastam ugyanennek az írónak egy másik könyvét is, asszem Angyalok és démonok a címe. Stílusában tök ugyanaz, de az is nagyon izgalmas-mozgalmas...

Gabi,
elfelejtettem Neked válaszolni. Szentendrén a Püspökmajori lakótelepen laktunk, és rettenetesen utáltam. A házunk aljában volt egy kis bolt hátsó bejárata, vadállat volt reggel 5-kor a hosszú fekete haj-sukár ez a csaj üvölt az autórádióból, miközben a teherautós rugdossa a sörösrekeszeket kombinációra ébredni.
Szentendrének a kertvárosi része tényleg szép, de a lakótelep az sajnos éppen olyan, mint máshol.

VÁR A KONYHA, jók legyetek!

Kép
Kép
paklincs

Lilluska,
Dorottyának boldog hófordulót!!

Veronikusz,
szegény Kata!!! Gyógypuszik mennek!!!!!!! Szofi meg milyen rendesen szolidarít! Drágák lehetnek!
Kata nem zugivó..? :wink:
DaVinci kódot még nem olvasta és nem is láttam.. majd jól kölcsönkérem :lol:

Paklincs,
kis nőstényördög.. :lol: :lol: smartiesért én is szólnék! :wink:

Kriszta,
ha elküldöd fényképen egy átlag ember társaságában, megpróbálok tippelni :lol: biztos édes egérfogó! nálunk is kesztyű lesz belőle :wink:

Mi ülést mentünk venni ma. Barbi, elfogyott a Römer, nem tudom minek hirdette a babyoutlet.. :?
Végül BBC safe sideot vettünk, 0-18-as, de pont ugyanakkora, mint a 9-18-as :lol:
Hazafelé elszállt a szervó :shock: , nem tölti a generátor az aksit, gyógyítani kell vinni hétfőn.. :?

KépKép
Kép
gyuzso

Köszi az érdeklődést. mutatok képeket, 4 hónap telt el a 2 felvétel között. :)

Kép Zénó pár nappal ezelőtt

Kép Zénó július 10-én

Kép

Kép
zill

GYuzso!
Nincs róla képem átlagemberrel, csak Pankával, szeptemberi. Kép

Az biztos, hogy jó kis egérfogó, az a baj, hogy cinkét is hozott már.

Zill!
Megható...

Kép
Kép
kriszta36

Lányok!
Reggel jó magas volt még mindig a hőmérsékletem, ezen felbuzdulva teszteltem egyet, ami halványan pozitív lett. Ezután kb. 2-3 órával meg megjött. :cry: Azért köszi az izgulást.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Sajnálom pedig gondoltam ma rád :(

Zill!
Ez a csoda, nem igaz 4 hónap alatt mennyi minden változik :D

Orsi

borsa

Katának jobbulást! Szofi milyen kis együttérző :D

Orsi

borsa

Sziasztok!!!

Kriszta!!! Pozítiv lett :D és mégis megjött... :( most akkor mi van? Sajnálom, de még nincs évvége.... Még 1.5 hónap hátravan, és én azt jósoltam neked,hogy ezévben... de ha jövőre az sem baj!! :wink: Aranyos a kép Pankáról meg a cicusról.

Veronikusz! SZegény KAta!!! Megy a ++++++++energia, gyógypuszik meg minden. Enci amikor hányt a héten, szegény elkezdett sírni,hogy most mi volt ez? Úgy sajnáltam.. :cry:
Mert még eddig vele sem fordult elő,ugyhogy eléggé megijedhetett.(gondolom)Sajnálom,hogy sz@r volt az éjszakátok. :cry:
Nekem ill Encinél a délutáni alvás maradt el. Egyszerűen beraktam (mint mindig) az ágyába. 10 percig csönd, utána vísítás,sírás.
Bemegyek,megnyugtatom. De folytatta,úgyhogy kivettem,mondom majd velem. Aztán úgy fölélénkült,hogy jusztse aludt nekem.
Most viszont már 7kor fürödtünk, 8kor ágyba raktam. :oops:
(9 óra helyett.)

PAklincs!
Hát elhiszem,hogy nem tetszett a ltp-en.Nem csodálom,hogy váltottatok. Tényleg nem kellemes erre ébredni,
Mondjuk itt a szomszédunkban van mindig vmi kopácsolás, flexelés favágás. Vannak akik nem igénylik a pihenést és a nyugalmat :shock:
Nekem jólesne, amikor Enci alszik, én is sunyhatnék, de nem tudok a zajban. Szóval mindenhol vannak idegesítő "tényezők"
Annak idején mi is ltp-en laktunk. Na ott aztán hallottuk a liftet, amikor vki fürdött, tvzett,kiabált ..stb. Az utcáról a busz, autók zaját. Utána furcsa volt a csönd-amikor ide jöttünk.
:D :D :D :
Zill! de szupi a felvétel!!!!!! :D :D
naggggyon jók!!!

Asszem elteszem magam,mert elfáradtam :( ma megint tetőtérben lakkozás, festés.Meg utána a takarítás.ááááááá
már nagyon unom..... :evil:

És nem esett egy icipici hó se :evil:

jó éjt

Kép

Ancsa?Brigik?Eni?Steffi?Györgyi?Memme?Tünde?Zsófi?BArbi?....
Vendég

Má' megint én, de ezt le kell írnom.
Jankó fürdik én bőszen verselek:
-Volt egy dongó, meg egy légy tovább is van mondjam még?
-Mondjad még.
-Volt egy asztal....mondjam még?
-Mondjad anya.
-Volt egy kantár meg egy fék..., mondjam még?
-Nem mondhatod anya, ez annyira undorító.

Hát jóéjszakát mindenkinek. :D

Kép
Kép
paklincs

Gyuzso!
nem, nem. Kata már ennyire nem dinnye, hogy sampont igyon. :D Szerintem lecsoroghatott neki a taknyi és az kezdte ki a gyomrát. De lehet hogy egy enyhe lefolyású vírus, mert Apucinak is ment a hasa és valami nálam se kerek. De azért jól vagyunk. DE óta nem hányt Kata. Most DU jött a nevelőmamám, így mi elmentünk vásárolni a férjemmel. (jaj Istenem de jóóóó volt :D ) Majd mikor megjöttünk és a mamám készült haza, Kata kijelentette, hogy ő is megy. Hát!!! fájt a szívem őt elengedni. Ezer éve nem aludt a papánéknál. (nem akartam hogy kirekesztve érezze magát a családból, de hát ha egyszer most ő ragaszkodott hozzá!!!) Szofi viszont felpörgött ezerrel, hogy csak rá figyelünk és nincs aki kikapja a játékokat a kezéből. Holnap persze tutira nagy lesz a LOVE köztük :lol:
Ja! sajnos mi már MESSZE nem először hányunk. :oops: Lehet érzékenyebb a nyomra. :oops:

Paklincs!
Angyalok és Démonok!!! OK memorizálom és megnézem azaz elolvasom. :D

Kriszta!
jaj! pedig mennyit gondoltam rád!!! :oops: :oops: :oops:
A Macskusz Házikusz meg nagyon tuti. Ez a kedvenc szinem. Nagyon édes így a két csemetéd! Nem karmol a Cirmi?

Megyek. Szofi még itt pörög. :lol:
Szép álmokat!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Édes a cica, és Kriszta, sajnálom, hogy pár óráig beleélted magad :(

Kisjankó nagyon édes! Bene bezzeg még nem beszél így. Szinte sehogy, csak szavakat utánoz. Nyaggat is anyum miatta, pedig én semmi kórosat nem látok ebben...

Bene is nagyon sírt, amikor először hányt, iszonyatosan megijedt, ráadásul szegényt rögtön le is kellett fürdetni. De azóta nem volt ilyen. Mi is jól bevásároltunk ma Bene nélkül, karácsonyi ajándékok ügyében is jutottunk előbbre, bár még közel sincs vége, de legalább már a lista kész :)

mtunde

Sziasztok!

Gondolom, már alszotok! :lol:
Ma nagyon hatékony voltam, 8) büszke vagyok magamra!

Mindenkinek köszönöm a Mikulásos bulikat, bár Apával még kell beszélni, de én rajta vagyok a dolgon! :wink:

Vali,

Köszönöm, és ha megyünk feltétlen beszámolok!!!

Steffi,
Hát igen, betojtam, mert van egy ehhez kapcsolódó elég rossz emlékem :cry: , így ha az ablakon benéz valaki váratlanul a frászt tudom kapni!Még mindig!
Jajj Steffikém! Ez borzasztó!!! Ez a lakás nagyon azt akarja hogy eladjátok!! Itt az ideje! Vigyázz nagyon magadra, és szerezz be egy kutyát, vagy a hangját!! :wink:

Kriszta,
:cry: :cry: nagyon sajnálom, és szorítunk!!! Lehet hogy a fa alá kapott a két csíkod!!!
Olyan szépek vagytok! Édes nagyon a macskás kép, imádom ezt a színt és ezt a pozt!!! :)

Gyuzsó,
Megértem, hogy a szülőknél zuhiztál!!
Akkor ma neked kedvezett az M1
(Agatha Christie film volt)

És a honlapon meg fent volt hogy van ülés :twisted: ?, és már nem volt? Sajnálom, biztos ez is szuper!!
A kocsit sajnálom, és lehet hogy pihizik egyet és holnap már jobb lesz!

Hanna,
Először is, wordben írok, :lol: és úgy megyek végig! És akit szeretek, azokra próbálok időt szakítani, ezért vagyok most is itt!! Minek annyit aludni! 8) Ja és gyorsan gépelek nagyon! Ez is egy nagy előny! És ha máshova nézek akkor is megy!!! :lol:
Remélem hamarosan jön Anyukád, merre is laktok? És Ő?

Borsa,
Semmi gond! :wink: ez természetes hogy a Manó az első, ha hív én is megyek!
Az esésekhez meg hozzászokunk majd valahogy!

Veronikusz,

Látom hogy a Férjed már nagyon vágyik Öcsikére, hogy autót szeretne! De egy lánynak , vagy két lánynak is lehet, de megértem, hogy az egy személyes nem jó! De van két személyes is! :lol:
És ma vetettek még valamit?
És megértem, én is szeretnék nagyon fiús Anyuka lenni igaziból is!

Édes lehet ez a hangvezérlés!

Jajj szegény Kata, remélem már jobban van!
Küldök neki sok, sok gyógypuszit!
Jó akkor aksit nem küldök! Hátha tudnál kicsit aludi, ha Ő is merülne egy picit!

Mit olvastál takarítás közben?

TE ilyen későn itt?
Hogy hogy?

Férjed tegnap elment éjfél előtt dolgozni és előtte aludt? Jujj hát nem semmi. Remélem most otthon vagytok!!

Tünde,
És mikor lesz itt a Mikulás? Milyen progi van? Mert az állatkert honlapjától nem lettem okosabb!
Finn, ez annyira jó lehet, de hogy jött ez?

Paklincs,

Ez tényleg szuper!
Mi is szeretjük a Helyszínelőket lehet az akár Miamiban, vagy New Yorkban vagy a tengeren!

De jó, ezek nagyon jó hírek! Gratulálok a nem bepisiléshez, és a fözelékfaló kisasszonyhoz is!

Nagyon édes volt ez a „tovább is van mondjam még” :lol:

Zill,
Nagyon édes a kicsi és a nagy kép is!
Jól hangzik ez a progi! Na ilyet vártam az állatkert honlapján!
Na hallottál azóta Zénóról??

Lilluska!
Nagyon szorítunk és pihenj sokat!!!

Dorottyának boldog hófordulót!!

Gabi
Akkor majd kérünk azért képet Nagypapáról!
Annyira édes ez a micis kép!!! Imádom!

Jó éjt!

ancsaboszi

Csak azért hogy fokozzuk egy kicsit a karácsonyi lázat!

Remélem nem baj Steffi, de itt annyira szép a fiad! (mindig az, de itt még annál is szebb :wink: )

Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Ezt a játékot egy nagyon kedves ismerőstől kaptunk kölcsön!
Kép

([u]Ezeket tudja: Ha az oldalán lévő csigát meghúzod kikukucskál a Füles a ház kéményén.
A napocskát meg kell nyomni és sípol,
ha a Tükör alatti zöld részt lenyomod, akkor Micimaci felszáll a lufikkal,
ha megnyomod a csengőt, kinyílik az ajtó és Malacka integet,
Tigrist az autóbal lehet ide oda tolgatni!
és végül a lepkéket is lehet ide oda mozgatni) [/u]

És Lara nagyon szereti, így most ilyet keresek, és ha valaki látja ezt a játékot valahol ,akkor kérem, sikítson nekem!!!
Köszönöm.
Már sok helyen néztem, de sehol nem találom. Még úgy vagyok vele hogy nem adtam fel, és ilyet szeretnék,
de szerintem ha nem lesz, akkor hasonlóval is beérem, így ha olyat láttok ami ilyesmi akkor is szóljatok.

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

ancsaboszi

Indulok sétálni! Sapka majd a liftben jön! :lol:

Kép

na most már megyek, mert nagyon sok voltam.
Jó éjt!
vagyis szép napot!

puszi

ancsaboszi

Kép

ancsaboszi

Ancsa,
nagyon jók a képeslapok!!!
Barbi mondta, hogy ő kapott valami szóróanyagot a babyoutletből, én csak blikkre mentem, hogy valami lesz..
Poirot megvolt!!! :wink:
Valami márkát tudunk a játékhoz?

Zill,
kiköpött a fotó, Zénó!! :wink:

Kriszta,
olyan 5 hó körüli vagy picit kisebb a képen :lol: , februárra el kell döntenetek, mi lesz a sorsa, mert ahog yjönnek a napos márciusi napok, elindul a ciklusa, aztán megpocakosodik :lol:

Veronikusz,
Szofinak aranyélete volt akkor este, egyedül a Anyával és Apával!!!

Paklincs,
aranyos versike, de mi a vége..? :lol:

Kriszta,
jönni fog az angyalka, lehet, hogy pont amikor nem várod!! Ha nem most, majd picit később.. Mi annyira drukkolunk, hogy ez nem lehet másképp!!

Gabi,
mikorra lesz vége a felújításnak? Karira ugye rend lesz??

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa!

WOW!!! Larának ilyen nagylányos kabátja van????? :D :D Olyan kis édes benne Lara! Mint mindig. :D
Megkérdezhetem, hogy milyen hosszú a kabát??? ugyanis én Szofinak keresek egy olyat, ami bőven leér a feneke alá. Illetve nem is tudom hogy milyet vegyek, mert szó volt róla,hogy veszünk nekik sínadrágot kabáttal és azt külön is lehet használni. Most a PLUS ABC-ben hirdetnek síoverált 3990-ért. Ha az elég meleg lenne, akkor az jó lenne kinti hempergésre és akkor viszont kell egy rendes kabát. A gatya+kabát az 13 ezer, viszont a bölcsiben meg kifejezetten overált kértek. :? hát nem is tudom. :idea: :?:

Sajna ilyen játékot nem láttunk. :oops: :oops:

Igen, ma bevásároltunk. Katának szervezek egy babazsúrt, de teljesen be vagyok tojva, mert nem tudom,hogy hogy kell. :oops: Előre nem akarok róla mesélni, ha nem baj! :D Ez meglepi és még alakulgat. :lol: :D

Kata talán jobban van. Tegnap DE hányt utoljára. Majd most megyek Katáért. Remélme nem adtak neki este kakaót! Mert az jött ki két napja este ill. tegnap reggel. Furi most itt nélküle. Csak Szofi tesz-vesz itt mellettem. Apuci alszik. :D Rég volt ilyen! LASSAN 8 ÓRA!!!!! Van mit bepótolnia. Éjjel is láttam a kamerán át hogy dolgozott. :oops:

Igen Apuci is nagyon akar öcsit. Már januárban rám akart ugrani! De akkor még lebeszéltem. :D

Hogy mit olvasok takarítás közben???? HÁT TITEKET SZERETTELEK VOLNA de nem írt senki!!! :oops: :oops: :D

Ja!tegnap már aludt a TV előtt a férjem és felugrottam egy pillanatra a netre. :D

Most viszont megyek készülni, hogy elhozzam Katát.

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!
csak annyit szerettem volna írni, hogy én felhívtam Czeizel dokit (apukám gimis osztálytársát!!! :D ) hogy hogy tudok segíteni, hogy kisfiú legyen Hármaska. Mondta, hogy ha pontosan akkor vagyunk együtt mikor tüszőrepedés van akkor fiú lesz, ha előtte 2-3 nappal akkor kislány, mert az "Y"-os fiúk addig nem bírnak várni. Szóval mondta, hogy menjek el hozzá egy tanácsadásra (10 ezer) és akkor felír egy bogyót, amit 2 hónapig kell szedni, az beszabályozza tutifix 14 naposra a PÉ-t és akkor tudjuk majd hogy mikor kell együtt lenni. Végül én nem mentem el, mert túl mesterkéltnek tartottam, de most hogy össze vissza ugrál a ciklusom .... megfontolandó lenne nekem. :oops: :oops: :oops: (bár lehet hogy ez csak egyszerin NAGYNÉNIS kilengés volt :oops: ) Szóval ne haragudj meg rám légy szives, csak gondoltam, hátha ti is tutira akkor tudnátok együtt lenni .... remélem nincs harag!!!!! Mert akkor inkább nem szóltam semmit! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Szép jó reggelt!

Köszönök a játékkal kapcsolatban mindent, hát hiába nagyon szereti 8) most reggel is odatettem a járóka mellé mert valamit kerestem és már akarta kivenni ezt a játékot. Olyan édes!

Gyuzsó,
Sajnos a márkáját nem tudom :oops: , vannak ilyen micimacis játékok, nem kevés (a madaras Tescoban most is) és gondolom hogy ez is ehhez a családhoz tartozik. Most abban bízom, hogy ez a játék akció november végig tart és a következőben benne lesz!!! :lol: Csak pozitivan!

Örülök, hogy tetszenek a képeslapok!
:wink:
Ja, értem. Kár hogy nem nézted a honlapot!
De a lényeg, hogy van ülés!

Annyira jó ez a netes diagnózis, Cica sorsáról!

Veronikusz,
Szóval az úgy volt, hogy én is olyat kerestem már egy ideje, ahol van a kantáros nadrág és arra jön a dzseki, de persze nem találtam. Aztán elmentem a szokásos C und A körútra :lol: és ott megláttam a kabátkát, és hát beleszerettem. És meg volt még a fél áras bonom :lol: és hát megvettem mert olyan 2500 körül volt így. (és gondoltam ilyen autós utakra jó, mert ezt könnyebb levenni) És aztán meg vettem a Corába egy tök édes overált, belül termós anyaggal sétához. Tegnap ez mosásban volt, és így jött a kabát!
Íme két kép, csak Neked készült most reggel, és még Lara is hagyta!

Kép

Kép

Tényleg? Overál a Plusban? Hát tegnap majdnem bementünk, de nem igazán kedvelem, inkább tovább mentünk a Sparba! De hát meg kell nézni! :wink:

Köszönöm, de még láthatsz :wink: !

Örülök, hogy jobban van Kata. Hát biztos nem kapott kakaót, hisz azért Ők is csak szülök.

Akkor majd most januárban!!!

Igen, azért kérdeztem, hogy most mit olvastál, hogy nem volt írás? Érted? :wink:

Mi lesz a progi?

Szép napot Mindenkinek!

ancsaboszi

Hát lányok!
Tegnap óta ilyen pecsételő vérezgetés van, nem tudom, mi ez, nekem még sosem volt ilyen, majd holnap veszek még egy tesztet, aztán meglátom.

Veronikusz!
Én hómérőztem, meg vettem LH tesztet, és most pont akkor voltuink együtt. De úgzyvagyok vele, hogy ha nem akar jönni ez a baba, akkor inkább ne, nehogy valami baj legyen. A cikulusom meg a szülés óta megrövidült, és van, hogy kétszer egy hónapban, rettenet. Már mondtam, hogy kérem vissza jó kis 29-31 napos ciklusaimat!!!
Macsek nem karmol, csak a szúnyoghálón élesíti a karmait, amit viszont nem veszünk jó néven és már beígértem neki a fenéken billentést.

Gabi!
Én is azt mondtam a tavalyi hányás után, hogy ilyet még egyet nem akarok. Szegénykém egyfolytában mondta, hogy "inni kér", és sajnáltam, mert abban a pőillanatban kijött belőle minden. És ha meglátta a tálat, amit eléje tartottam, már sírt nagyon. Meg én is. Szörnyű volt.

Lányok! Köszi még 1x mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jajj Kriszta!!!
Tényleg?? :oops:
ez volt az amit nem mertem kérdezni! :oops: Nekem is ilyen volt Larával az elején! De jó, látod akkor még nincs veszve semmi! és ha most mégis csak egy csík lesz, de nagyon szorítok hogy kettő legyen akkor karira tuti meg lesz!!! Gabi és én ( a két éjszakai boszi) szugerál!!!!
Én tuti nem bírnám ki holnapig!

ancsaboszi

Ancsa! De ez meddig tart?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,
Kriszta,
nem szeretnék benned hamis ábrándokat(ez már szinte költői) ébreszteni, de Kisjankóval én is kicsit maszatoltam, sőt pár hetes terhesen is volt egy pici vérzésem (le se merem írni, hogy mitől). Szóval én tesztelnék még egyet a biztonság kedvéért.
Gyuzsó,
nem árulhatom el a vers végét, mert annyira undorító... :lol:

Kép
Kép
paklincs

szia!
Pár nap!
és akkor van amikor meg kéne jönni, meg előtte.
Cicid nem fáj?
mert nekem is ilyen volt, de már előtt 1 héttel rosszul voltam.
és azért előtte ennyire nem jelezte.
de hát ott volt az ok a pocakban.
biztos akkor ez előfordul 2. terhességnél.

NAGYON SZORÍTOKKKKKKKKKKKKKKKKK!!! ÚGY SZERETNÉM HA BOLDOG LENNÉL!

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?