Szia! Jó hogy végre rólatok is lehet hallani!
Elvileg az anyatej akár 1 éves korig is lehet a fő tápláléka a babáknak. Van itt egy anyuka akinek a kislánya 1 évesen fogadta el először az ételt és addig is vígan szopizott. Nem tudok mást mondani, mint amit valószinű eddig is tettél
Kínáld meg valamivel és aztán hagy egy kis szünetet. Pár nap, 1 hét. Ha szüksége lesz rá el fogja fogadni. Egyelőre úgy néz ki, hogy a fiadnak bőven elég az anyatej. Jóllakik vele és valószinüleg minden számára szükséges vitamint, tápanyagot is megkap, különben elfogadná a gyümit, főzit. Hidd el tudják ezek a kis rosszcsontok, hogy mi kell nekik. Úgy örülök, hogy írtál! Remélem többször jössz most már!
Jajj lányok! Gábor elkezdett tegnap este köhécselni. Negyed 11-ig aludt ma reggel és dél óta megint alszik... Nem rossz kedvü, meg nem levert. Nem is hisztisebb mint szokott. Viszont a mai rosszalkodása: Magára rántott egy 10 l-es diszperzit festéket. Nem tudom hogy csinálta. Lepakolt a tetejéről, leszedte a fedelét és valahogy magára locsolta... De hogy? Egy hang nélkül csinálta! Kint volt az előszobában, mi meg a konyhában. Kb 1 méterre volt tőlünk épp az ajtó mellett, csak ugye a fal takarta... Aztán jött be és "szólt" hogy mi történt
Rángatta a gatyámat. A feje nem volt egyedül festékes és a szája sem!!! Viszont minden más igen. MÉg én is csupa festék lettem azogy felkaptam, de kit érdekelt. Rohantam vele a csaphoz és hiába nem volt festékes a szája azért jól kimostam. A vödör tetején volt a teddi henger, a festéktartó akármi (amibe kicsi festéket kell önteni és a hengert beletunkolni és le lehet húzni a felesleget), egy zacskó ecset... Néztem és a vödör teteje elég nehezen jön le... HOgy a fenébe csinálta, hiszen még a rádió se szólt. Mennyire igaz, hogy ha a gyerek csednben van akkor tuti valami rosszban sántikál... na megyek is míg alszik
sasha
sasha

.