A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

HaliHÓÓÓÓÓÓ!

Bodzám, nekem is volt, hogy elbújt az egyik petefészkem Uh-n. Ne aggódj, előbújik. Nekem kicsit megnyomkodta a dokim és hopp, már ki is ugrott a fedezékből!

Ollllyan szépen esik a hó. A cinkék meg a teraszon duhajkodnak a madáretetőnél, meg az asztalon.

Tatukám! Sokszor megemlegetem, hogy direkt rákérdeztél Apánkra miattunk. nem is tudom, ki tenne még ilyet. Okés, közülünk bárki. De amúgy?? Szóval köszönöm, melengeted szívemet.
Jövő héten még itthon leszünk, aztán utána szerintem Pesten. Férjem vizsgázik is azon a héten, amikor a punkció és az Et esedékes. Jól beszerveztük a programot. Jövő héten keresek szállást, és addig találjátok ki, milyen anyagokkal akarunk kreatívkodni, mert akkor viszem a fogtechnikai mikromotoromat azzal tudunk műanyagot is csiszálni....

Pusza!

Kép
Kép
Kép
zel

Szijjjasztok!

Yamika, édes vagy!!!!!

Zelecske: jó, hogy újra itt vagy! Szegény Hugid! Jól megijesztett benneteket! Elsírtam magam amikor elolvastam.

Öreganyu, nagyon aranyos vagy, hogy így velünk érzel. Tudom, Te is ezeken mentél keresztül, de olyan szép dolog, hogy még így is "támogatsz" minket, és velünk sírsz vagy nevetsz!

Bbeti, szerintem nyugodtan kérhetsz akár most is időpontot, és akkor odaadja beutalókat a vérvételekre, és elmondja hogy még milyen vizsgálatok kellenek.

Bodzikám: Neked is a méhed mögé bújt a drága??? Nekem is, de nekem már az első konzultáción az uh-nál megmondta. Azt is tudom hogy mitől van, Apánkkal megbeszétük anno az okot. De hiába menekül, úgyis megtalálja Apánk és leszedi abból is. Nagyon ügyes ember Ő!!! Nekem is mondta, hogy nem garantálja, hogy ki tudja szedni, aztán amikor du. kérdeztem tőle, hogy nagyon megszenvedett-e, akkor mondta, hogy nem hiszi, mert nem emlékszik. Úgyhogy aggodalomra semmi ok!!!!! :D

Én egyébként jobban vagyok ma. Tegnap este elmentünk bulizni egyet, és nagyon jól éreztem magam! Csak a hasam ne fájna annyira!!! :cry: :cry: Már bevettem egy cataflamot és egy meristint is és mégsem használ. :cry: :cry: Úúúúúútálom!!!!

Katócom, szerintem Bodzi eltévesztette az címet. Az irány jó volt, csak nem volt elegendő lendület, hogy elérjen hozzád. Így csak hozzám jutott. De továbbküldöm nagyon szívesen, nekem nincs rá szükségem! :lol:

Bea
beus77

Bodzim a torna is segit elöcsalogatni a petefészket amire én járok.
Aki odavitt lányzó neki is elvolt bujva és a tornától elöjött.

Mi megyünk Mamihoz ebédre jo sok husi szokott lenni ugyhogy bezabálok, Erzsébet napozunk meg Jenő Aposom.

Beus örülök hogy te is jobban érzed magad minden nappal jobb lessz és készülhetsz uj erövel a következöre, tudom hogy ez nem vigasz de meglátod meglessz ar eredménye.

Mindenkinek csodás délutánt kivánok.

Andi
zsembi

Bodzi, Apánknak olyan kézügyessége van, de olyan!!!!! :lol:
Minden rendben lesz, ne félj! :D

Beus, köszi szépen, végre megérkezett Mensi néni, bár még nem görcsölök, de ami késik, az nem múlik. :wink:

Szegénykém, tudom, hogy ez a mensi mennyire sz@hara. Kitartás, egy-két nap alatt túl leszel a nehezén, és aztán készülhetsz a következőre. Nagyon örülök, hogy azért lelkileg már jobban vagy. Neked is jár egy nagy virtuális ölelés! :D
katóc

Hát igen, nekem ollllyyyan jó lett volna nnak idején ha valaki fogja a kezem a műtőben, ezért gondoltam....csak nem tudom szögre akasztani a kölköket addig, de isten bizony bemennék Veletek kézsimizni......de lehet jönni kölköket dajkálni, ha van kedvetek..

Zel, csak nem fogtechnikus vagy???????

bea
öreganyu

Sziasztok! Hú zelecske! Enm semmi a lélekjelenléted! Remélem tesókádddal minden ok.
Down szindrómával kapcsaolatban. Lányunknak Apánk 13 mm es tartóredőt mért, amikor már rég nem szabadott volna annak lennie. Elég keményen arcomba vágta, hogy tudja maga mit jelent egy mongolidiótát felnevelni. Kész voltam tőle. Aztán beszéltünk getenikussal aki megnyugatott, hogy 3 cm-ig minden ok, felette is igazándiból csak tapogatóznak. Aztán végül nem csináltattunk magzatvízés egyéb vizsgálatot. Úgy voltam vele, hogy ha beteg gyermekünk születik,, akkor biztos azt kell megtanulnunk, hogy az adott helyzettel hogyan álünk. Persze ez nem egyik percről a másikra született meg bennem. "0. hét előtt kevésnek találták a magzatvizet. Két lehetséges út állt előttünk: ha szivárog, akkor valószínű lesz egy elhalás vagy spontán vetélés, ha nwem akkor feljlődési rendellenesség. (asszem szív és vese)Újra padló. Aztán itt van ez a csaj, aki a poratka alergiáján + enyhe asztmás tünetek= orrfolyás, és esetles 2 havonta siploló légzés) kívül (anyjának is van+apa is "tüdős"volt) makkegészséges, se down se szív se vesebeteg.
Ja és azt is hozzá kell tennem, hogy miután apánk látta, hogy hajthatetlanok vagyunk stílust váltott és mindenben támogatott. Egyépbként sem volt bunyesz velünk, csak itt akarta tudni, hogy mennyire vagyunk biztosak az esetleges beteg gyermek vállalásában. Imádom!
Vendég

A petefészekm nekem is bújócskázni szokott.Ágikánk teljes súllya történő ránehezkedése sem mindig segít, hogy megtalálják.
A januári kezdésről kedden este töbet tudok. Megyen endokrincihez és vesekontrollra
Nóczikám! Annyira azt érzed amit én a lányom előtt. No meg Ági is valami ilyesmi tmondott!
Zsembike! Lécci írd meg ezt a tornát, köszi.
Yamikám! Kitartás! Te is úgy szeretsz a munkahelyeden mint én!Sajnálom!
Tatu, beus pusszantás nektek.
Öreganyu! Nem tudunk Neked segíteni? valahogy?
Bocs, ha valakit kihagytam eszméletlen mennyit tudtok írni, legközelebb jegyzetelek!
Vigyázzatok Magatokra!
Vendég

Babóca küldtem pü-t.

Berakom a táblázatot. TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Babóca! Hát nem is tudom, honnét jött a lélekjelenlét. Annyira féltettem a hugimat, hogy minden eü oktatás anyaga hirtelen előjött. Szerintem még a stabil oldalfekvés is ment volna. Szerencsére semmi baja. Még az arcán sem látszik, hogy beütötte.
Beindultak a hormonjai. A dokinéni szerint. Mivel evett, ivott rendesen előtte. Még nem mensizik. Na majd most nemsokára. :lol:

Beus! Ha te elsírod magad olvasva, akkor szerinted én mennyiszer bőgtem azóta. Félelmetes. Pedig """"csak""""" hugi. Mit érezhet ilyenkor egy szülő???? Anyu teljesen leblokkolt. Egyszerűen nem is tudott mozdulni... De hát hiába, már egész pici kora óta olyan voltam a hugicámmal, mint egy anyatigris... :lol:

Öreganyáááám, Bea! De. Eredetileg fogtechnikus vagyok. Csak itt a környéken abból nem nagyon lehetett megélni. Így átléptem a kereskedelembe.

Kép
Kép
Kép
zel

Andikám!
Gyógyulj gyorsan!! A citrom leve 3x egész nagyon hatékony tud ám lenni!!!:-) Reggel én is éreztem valami bújkálást megfázásilag, benyomtam egy teljes citrom levét és semmi bajom!!
Sajna csak esőt láttunk, havat nem.

Albi!
Nekem is a bal...
Akkor jó!!!:lol:

Zelecs!
Jó, értem, de azt mondta, nem fogja tudni megszúrni, de ezek szerint ez csupán elővigyázatosság és végül megoldja a drága Ember!
Nahát, fogtechnikus vagy? Na, nem úgy...!:lol:
Pusszantás!!!:D

Tatus!
Nekem is nagyon jólesett, hogy ránk kérdeztél Zellel!!!:D

Beuska!
Kis érzékenyem!:-)
Mitől van Nálad???
Mensinéni félig itt ragadt mégis, nem értem, mit hezitál, holnapra garantálja, hogy teljesen Katóccal lesz, csak téri orientációs problémái vannak, de már dolgozik a korrekción!:lol:

Zsembikém!
Jé, ez milyen egy jó kis torna lehet!!:D

Katóc!
De édesek vagytok, hogy így bíztattok fészekileg!!!!!!!!!:D:D
Teljesen megnyugtattatok!!:D Köszönöm!!:D

Babóca!
Hát, igen, Apánk egy félIsten!!:D:D
Jé, Neked is ilyesmi gond volt?? Akkor ez nem ritka, mivel többen írtátok. A kis kódorgó mindenüket!!:lol:

Yamikám!
Hogi vagi? Puszik!

Hanyatocs!
Cupppp Neked is kis disznófülű!!!:lol:
bodza2005

Köszi Babó, Szépem, Tatus, Kiscsiko és Bodza a kedves szavakat!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Drága vagy Albi!!:D

Édes kicsi Yamikám!
Már írom is!!:-)
bodza2005

Bodzikám, nem tudom mitől vagyok ilyen érzékeny, valószínű még a hormonok tombolnak bennem, és persze a sikertelenség.
Nem volt hóóóóó????? Pedig kedvet kaptam Tőled és elkezdtem gondolkodni, hogy felmegyünk mi is. Még jó hogy a lustaságom győzőtt. :oops:

Nóczi, Te teszteltél már??? Gyanús vagy!!! :wink:

Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy mivel nekem nem sikerült a lombik, ha holnap megyek uh-ra mennyit kell majd fizetni? 8000-t vagy csak 300 Ft-ot? Már csak azért kérdezem, hogy nem mindgey hogy készülünk anyagilag. Elég ciki lenne Apánknak azt mondani, hogy nincs nálunk elég pénz.

Babóca, nem semmi amin Te is keresztülmentél a terhességed alatt!!! Gondolom volt egy pár nyugtalan éjszakátok! De szerencsére minden a legnagyobb rendben van a gyerkőccel.

Bea
beus77

Beusom, 8000 froncsival készülj.
katóc

Amikor a 21.napi Uh volt, még nem kellett fizetni, utána igen.
bodza2005

Bodzikám, én mindíg 8000-t fizettem, mert azt mondta Apánk, hogy ha sikerült volna, ez már terhesgondozás lenne.
Ez azért érdekes. :?
katóc

:( :( Köszi Lányok! Bíztam, hogy nem ennyi lesz. De mindegy, a lényeg az, hogy minden rendben legyen és ne találjon Apánk semmi gondot.

Bea
beus77

Sziasztok!!!

Nálunk remek esős idő volt egész nap :cry:

Beus és Yamita: örülök, h jobb a kedvetek, napról-napra jobb lesz, kell egy kis idő mire megemésztitek a dolgot és előrenéztek.

A holnapi UH 300,-Ft lesz, mivel ez a lombikprogram része még.

Katóc: na végre, h megérkezett mensinéni Hozzád!!! Most jönnek majd a szurik?

Bodza és Zel: még szép, h rákérdeztem Apánknál a Ti "dolgotokra", Ti is uezt tettétek volna!!!

Bodzi: ne aggódj, ilyen petefészek eltűnés nekem is volt, szintén rá akart beszélni, h kioperálták, kisÁgit szinte ráfektette a hasamra de úgyse jött elő, aszonta, h a stimu alatt, ahogy nőnek a tüszők a helyére kerül.....így is lett.

Beus: mit mondott erre, mi az oka, h a méh mögé kerül?????

Zel: jól összehangoltátok a nov-i programot, lombik - férjecske vizsga......kreatívkodásra jó lesz a 2 hét múlvai szombat? Vagy inkább legyen pénteken? (nov. 30, dec. 1.) akkor kb. túllesztek a leszíváson de még a visszaülti előtt?

Anikó
tatulány

Hát most egy kicsit pipa vagyok, mert nekem azt mondta, hogy a 21. napi Uh már nem a lombik része. A lombik a transzferrel lezárul.

Akkor ez most hogy van, mert én mind a négyszer 8000-t fizettem.
katóc

Sziasztok Lányok!

Én is 8000-t szoktam fizetni a 3. heti UH-n, ugyanis a lombik, mint olyan, a beültetéssel lezárul. Ha emlékeztek, beültetés előtt már aláírjuk a papírt a finanszírozásról, onnantól kezdve állambácsi már nem fizet Apánknak! Nem okoskodni akarok ááááám, de én így tudom... :D
noczi

Jaj Nóczi, megnyugodtam, mert én is így tudom. :)

Tatu, Bodzi, akkor ti naggggyon szépen mosolyogtatok Apánkra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó is, hogy kérded Tatu. Valaki kapott már ilyen dekapeptil depo-t? (Nemtom hogy kell írni. :oops: ) Hol lehet beszerezni, tartják ezt a gyógyszertárak, vagy meg kell rendelni? A ciklus melyik napján szokták elkezdeni?

Nóczika, amúgy mi van máááááár? :shock:
katóc

Katóc! Semmi, mi lenne? :D Holnap megyek, aztán mesélek. :wink:
Ma úgy fáj a mellem, mint az állat, (eddig be sem volt durranva), biztos még így utoljára belém akarja plántálni a reményt, hogy hátha... De nem hagyom! :lol:
noczi

Azért csak hagyjad, jóóóóóó! :lol: :lol:
katóc

Ááááááááá, nem, szó sem lehet róla, nem fogok most elgyengülni! :lol:

Lelépek, további szép estét és jó éjszakát nektek!
noczi

Nóczi: teszteltél? Vérzés még nincs? Várd azért ki a holnapot!!!!

Katóc: ez érdekes, mind2-en Bodzival 300,-Ft-ot fizettünk, de lehet, h azért mert problémásak voltunk? mÉhben ugyan semmi nem volt, de látott sárgatesteket és mentünk vv-re a Nyírőbe...vagy csupán szerencsénk volt....anyagilag legalábbis

Anikó
tatulány

Nóczikám te gyanus vagy nekem.

Na erre én is kiváncsi voltam hogy mennyit kell fizetni de holnap megtudjuk.

Tatus lehet hogy azért volt 300 mert a sárgatest miatt még kérdéses volt hogy miujság nem.

Andi
zsembi

Szép estét mindenkinek holnap Apánknál talizunk csajok.

Andi
zsembi

Tatusom!

Hááát nem is tudom... Ha minden rendben megy, akkor talán azon a 30-án már vissza is kaphatom a picurkákat nem? De ha jobban belegondolok, akkor ti csak kreatívkodjatok bármikor, de egy talit azért hozzunk össze nov. 26 és 29-30 között.

Aztán szerdán úgyis megyek Uh-ra, utána meg okosabbak leszünk....

Kép
Kép
Kép
zel

sziasztok
Használja valaki ezeket a teákat?Palástfű,Málnalevél tea, kökörcsin.
Ha igen, mi a tapasztalatok?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Katócka, azt mondja Emberem, hogy van patikában, csak ált. másnapra szokták meghozni, ha kell, tehát 1-2 nappal előtte kell bekullogni a recepttel Ennyi pénzért??? val. rutinszerűen nem tartják..

Aranyos vagy Babóca, hogy segíteni szeretnél, néha én magam sem tudom mire lenne leginkább szükségem..
Én mindkettőnél megcsináltattam a magzatvjzvizygálatot, utólag nem bánom,de paráztam rendesen akkor. HA valakit érdekel a sztori, leírom.

Pusssszzzz Mindenkinek!

Zel: Mit jelent az a Ti környéketek, hogy nem lehet a fogtechnikából megélni?
Bár ha az ember tisztességes, lassan a fogorvoslásból sem...

bea
öreganyu

Mi az a Deka Katóc?:-)

Nóczi! Piszkosul gyanús vagy nekem is!!!:-)
Kérek szépen 1 ananászos Tibit, ha igazam lesz!!;-)

Tatus! Köszi, hogy Te is megnyugtattál Bébi!:D

Öregfiatalanyu! Engem érdekelne, ha szabad!

Zsembike! Átküldtemmailben a táblit, beleírtam Albit és én holnap kezdem. Köszi, hogy mindig naprakész vagy vele, Te kis cicidobáló! :lol: Futottál ma?;-)

Zel! Hogy bírtad a szurit?:-)
bodza2005

Sziasztok édes csajocskáim!

Ezer bocsánat,hogy nem jöttem a 7végén és nem "lehettem" veletek a szomorú percekben :(
Yamikám,Beusom annyira sajnálom:(,de sajnos össze kell szednünk magunkat és tovább lépni és hinni,hogy a következő sikeres lesz,mert sikeres lesz!!!

Bodzikám!Édes disznófülűm,nagy cuppantés és szerdán talizunk.

Jó lenne jövő héten vmelyik estére egy palacsintázást vagy mozizást összehozni.(Sajna én minden nap 6ig dolgozom,de szívesen csatlakozom.
MIt szóltok???Akinek van ideje!

A Tauséknál való kreatívkodást vagy süti készítést is jó lenne megbeszélni,már nincs túl sok idő :)

Zel!Jó,hogy újra itt.Nagyon megható,hogy micsoda lélekjelenléttel rendelkeztél.Örvendek,hogy nem volt semmi komoly és már jól van a hugicád,te kis anyatigrincs!!! :)

Mindenkinek szép álmokat!
Holnap reggel talizunk!
Pusszanat.
hanyatka

Tatuséknál...bocsika az elírásért :(
hanyatka

Öreganyu!

Zzzzzzzsomogymegye déli része.... na, lényeg anno, kezdő technikusokként nagy reményekkel belevágtunk. Saját labi,meg minden. Csakhogy, mint te is tudod, a megszokott technikustól nehéz a fogorvost elcsábítani. Árakkal lehetett volna, de akkor meg mi buktunk volna nagyobbat. Aztán a kolléganőm nem bírt a bugyijával. Vagyis a férjén kívül még többen is bírtak vele. Így inkább "feloszlottunk". No nem a pasiügyei miatt, hanem mert a labit is annyira vette komolyan, mint a férjét. És úgy baromi nehéz lett volna hajtani a szekeret, ha ő meg mindig a másik irányba húzza.

Bodzám! Jó buli volt a reggeli szuri. Ráadásul kettő.... Egy tollban, egy keverve..... Máááááááááár szita a pockom. Neked? Rendben ment? Ugye te is bököd már?

Jó éjt!
Pusszanat!

Kép
Kép
Kép
zel

Katóc, Beus
köszönöm a válaszokat. :lol:

Katóc
Nálunk a férjem katonáival van a probléma, meg eleinte az én prolaktin szintemmel.
Harmadikra úgy jött össze, hogy rettentő éretlenek voltak a sejtek, és csak kettőt kaptam vissza. A hab a tortán az volt, hogy ICSI-s a baba és megvágták a petesejtburkot is, hogy könyebben megtapdjon, tehát AHA-s is. Az én lányomon mindent megcsináltak amit csak lehetet, hogy megtapadjon.
Érdekes, hogy előző két alkalommal gyönyörűek voltak a petesejtek, mégis az éretlen volt a befutó.
A redő 3.4 volt, apánk 25 %-t adott, hogy egészséges. Voltam amnion és szív uh-n is. Azon kívül, hogy rettentő akaratos, és még nem alussza át az éjszakát makk egészséges.
:lol: Én szülni is Apánknál szültem :lol:

Kép
Kép
bbeti

Katóc: én kaptam decapeptyl-t annak idején, de nem itt, hanem még korábban a BMC-ben. A Déli gyógyszertárban biztos hogy van, de lehet kapni a János kórház gyógyszertárában is azonnalra. Ha jól emlékszem ezt hűtőben kell tárolni (most nem lesz nehéz). Újdonság volt számomra, hogy itt az intézetben nem a karba adják, hanem itt is hasba. A BMC-ben a vállunkba adatták, kegyetlenül csípett, mert női vizelet (húgysav :roll: ) van benne. Állítólag pociban egyáltalán nem fáj ennyire :D
Megnéztem a régi stimulációs lapjaimat, nekem a menszi 2. napjától kellett mindig kezdeni orrvérzésig napi egyet. Hát nem volt olcsó arra emlékszem.

Bodzi nagyon aranyos vagy, olyan jó, hogy mindig ilyen vidám vagy :lol: :lol: :lol:
kiscsiko1

Na, megjöttünk a kerékcseréből, ezután eshet a hó. :D Persze csak finoman, ha lehet. :D

Köszi Bea, én is erre tippeltem. :wink:

Bodzikám, ezzel a szurival függeszti fel Apánk a ciklusomat 3 hónapra. Hátha visszahúzódoznak a cisztáim. :)

Hanyatka szivem, má' aszittem elvesztél. :D
katóc

Szijja Katóc!
Nem vesztem el,csak mivel hétköznap nagyon sokat dolgozik a Zuram,így hétvégén marad időnk egymásra meg minden másra :)
Tegnap shoppingoltunk,elkezdtük a kari arikat beszerezni,nézelődni,este meg vendégségbe voltunk egy barátainknál,ma főztünk,sütöttünk(túrós piskótát),filmeztünk,sétáltunk :)
Szóval nem nagyon ültünk számítógép közelébe:)

Úgy várom má' a talit :)
hanyatka

Bbeti, most megint erőt adtál. :D Nálunk mindkettőnknél van bibi, de azért eddig még mindíg sikerült pár petesejtet termelni. Nekem is van minden alkalommal AHA, 12 mm-es nyh, ICSI egyszer van, egyszer nincs, attól függ, Apa mit produkál. Fene se' érti. :wink:

Kiscsikó, köszi a választ. :) Én havi egyet fogok kapni, izomba, nem hasiba. 40000 froncsi körül van az ára, legalábbis Apánk így mondta. Ez decapeptyl depo. Gondolom lórúgás hatóanyag van benne. :roll: Csak nem tudom mikor kell beadni, mert ha még be kell szereznem, akkor az már nem az első ciklusnap lesz. De hát csak szólt volna Apánk, ha előre be kellett volna szerezni, nem? :wink:
katóc

Jaj olyan jó a téligumi,én is lecseréltettem már vagy 2 hete,sokkal nagyobb biztonságba érzem magam ezzel :)
hanyatka

Yamika,Beus!
Ma már kicsit jobban vagytok???
Reggel talizunk!
hanyatka

Andika!Jobbulást neked!!!
hanyatka

Jelentem, megcsináltam a borsmártásos kajcit, finom lett. Csak nem zöldborsmártás, hanem négyborsmártás. Bocsi. :oops:

Szűzérmét csíkokra vágtam, egy fej apróra vágott vöröshagymával megpirítottam, hozzáöntöttem a mártást, és összerottyantottam. Sült krumplival nagyon jó volt, kicsit csípős, de mi szeretjük. :D
katóc

Katóc!
Én is kaptam az endometriózisomra Decapeptyl-t... A senekembe. Nem fájt, csak utána, mert rögtön kocsiba ültem, és másfél órát vezettem.... Szóval kiszálláskor fájt a popesz a szuri helyén. De nem volt vészes. Nekem akkor nem kellett fizetni érte, mert bevettek egy programba. Mint kiderült jó is,mert drága volt a szuri.

én múlt héten mindkét autót elintéztem téligumi-ügyileg.... A nagyot a gumisok cserélték, de a kicsihez két fellnigarnitúra van. A dögös, szélesebb alufellni a nyáriguminak, az eredeti meg a télinek. Természetesen a dísztárcsa télre nem kell, így a sima fekete fellnikkel nagyon zsivány lett a kis morcos autókám. Szóval a kicsikémen komplett kerékcserét hajtott végre az apukám. Aztán kicseréltem az ablaktörlő lapátokat is, és mire hazaért a párom téliesíttettem a járműveket. Nagggggyon jó voltam.....

Most meg aludjunk....
Mert álmosak vagyunk.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Ügyike vagy Zelecske :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Mi meg most töltünk le magyar feliratot egy jó filmecskéhez,"License to Wed" ,majd megnézzük :)
hanyatka

Hihi! Mi is filmeztünk (itthon) Harry Potter legutóbbi része.:-)

TurbóHanyatocs!
Persze, mozizzunk!! Nagyon!!:D
Szerda! Szupi!!!:D

zElem!:lol:
Én reggel lépek a nyomdokaidba...:D
bodza2005

ZelM!
Talit feltétlenül hozzuk össze!!:D

Tatus!
Nekem kb.30-a a punkció, tehát a szombat jó lehet kézzel művezni...:D
Ez amúgy hogy van, ha úgy alakul, hogy vasárnapra esik a TR, akkor megcsinálja Apánk?

Katócocs!:-)
Értem, ksözi!:-)
Szépen végigcsinálod, mi Veled leszünk és utána minden rendben lesz majd!!!:D

GONDOLOK RÁTOK HOLNAP LÁNYOK!!!:-)
Beszámolni ám utána!!
bodza2005

Kiscsikó!
Édes vagy! Köszi!:lol:
Kérünk szépen fotót a csemetédről!!:D

Beti!
Nem semmi!! Akkor tényleg MINDENT a sorsra kell bíznunk, úgy látom...
Küldesz nekünk Nikit? :oops: :oops:
Jaj, nagyon kíváncsi vagyok Apás szülésre!! Lehetne erről mindent tudni? A terhesgondozástól kezdd légyszi'!!:lol: Tényleg! Akár priviben is, de léccilécci!!:D Köszönöm előre is!!!:-)

JÓ ÉJT, SZÉP ÁLMOKAT DRÁGA CSAJOCSKÁK!!!!!!!!!!!!!:-)
bodza2005

Gyönyörű álmokat Drága DRK!
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?