Sziasztok,
Na, itt vagyok ám én is, csak eléggé mozgalmas hétvégénk volt, persze csak jó dolgok voltak (étterem, buli, vendégek), de nem igazán jutottam net közelbe, illetve csak kevés időre!
Sok-sok szép dolgot kaptam ajándékba
Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :D:D:D
A kezem nincs sokkal jobban. Visszamentem pénteken a reumatológiára, ahol mondták, hogy amíg ez a mandula-góc van, ne is várjak gyógyulást. Merevítő + újabb 2 doboz gyulladáscsökkentő. Úgy döntöttem, hogy nem szedem be, és a merevítőtől is megszabadultam még pénteken. Nem akarok január végéig gyógyszereken élni, akkor inkább elviselem a fájdalmat, aztán majd a mandulaműtét után beszedem a gyuszicsökkentőket, meg pihentetem (úgyis 2 hétig itthon leszek utána), és ha akkor sem javul, akkor megyek vissza újra.
Őszintén megdöbbentem, hogy Kriszti teljesen törölte magát a babanetről

Én azt hittem, hogy csak nem jön pár hónapig, és nem szakít meg mindent velünk
Ez így olyan végleges…
Krisztamili,
Hajrá december!

Nagyon fogok Neked drukkolni! És meglátod, sikerülni fog!!!! Még egy negatív gondolat, és…..kikapsz
Denika,
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton.
Elan,
Milyen volt a veteránautó kiállítás?
Drága Bonya,
Szívből örülök a jó híreknek!

:D:D Nemsokára beköltöznek a kicsik a pocidba, és meglátod ott is maradnak úgy 9 hónapig!

Jó fej volt a férjed, hogy írt ide!
Próbálj azért minél több fehérjét és folyadékot magadba dönteni, tudom, hogy nehéz, de most ez jobb, mint később egy csapolás… tudnék róla mesélni
Natü,
Nagyon drukkolok, hátha megúszod a műtétet. Ha meg mégsem, akkor gondolj arra, hogy mindezt azért teszed, hogy anyuci lehess. Mi volt ma a kontrollon?
Anett,
Képzeld, a barátainktól is a Daubnerből kaptam tortát

Mondanom sem kell, hogy 3 kg-t híztam, az amúgy is „sovány” alkatomra ez alatt a pár nap alatt
Tényleg isteniek ezek a torták, nem tudom, hogy mit csinálnak, de az tuti, hogy arany kezük van ott
Kátya,
Drukk a holnapi UH-ra. További jó szurizást!

Örülök, hogy ennyire pozitívan állsz hozzá, meglátod nem kell több stimu, sikerülni fog!

:D:D
Vucuska,
Küldök petikenövesztőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nemone,
Megy a drukk Neked is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Böbcsike,
Örülök, hogy újra jelentkeztél!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Anett,
Ennél szebb virágcsokor nem is kellene. Kiegyeznék a benne megbújt kisbabócával

:D
Madrin,
Örülök, hogy a rossz idő, és a mensi manó ellenére jól sikerült Róma

És hogy sikerült a párodat meglepni

:D
Mofly,
Mikor lesz a névnapod?

Küldök addig is néhány petikenövesztőt: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gil drága,
Köszönöm!

Jó Téged is itt látni!

:D:D Hogy vagy?
Na lépek mára! Szépséges álmokat mindenkinek!