Jó reggelt!
Hát a hétvége nem volt olyan jó, mint a péntek...
Pénteken mi is taliztunk a 30 hónapos

kismamival, meg a kislányával, aki totál ki volt borulva, hogy meleg a tea.
Apánk jól ráijesztett a Jóuramra... Kérdezi, hogy megyünk-e vérvételre, vagy magzatvizet veszünk. Hát mivel nálunk kettő srác rosszalkodik itt

ezért a vérvétel eléggé nem megbízható Apánk szerint. A magzatvízvételnek meg 3% vetélési kockázata van. De végül emellett döntöttünk, mert ez zárja ki rendesen a bajokat. Ti mit csinálnátok????
A túrós piskótátokat simán palancsintának olvastam

és csinált is volna a Jóuram, de nem volt itthon túró... Most meg jó elutazott a lelkem egy konferenciára Warsóba. Nem esik jól....
A sárgatestek még nekem is megvannak, Dévisz reméli, hogy dec 7-re eltűnnek. Én is!!!
Kiscsikó, a hányásod olvasása után én is kidobtam a taccsot és tegnap egész nap fájt a hasim... A szagoktól nem kevésbé vagyok rosszul! Minden büdös

A férjecském már naon unja...
Tatuka én éppen a teától taccsoltam tegnap, de azért igyad szorgalmasan

A kitűzőt mint Bodzi is mondta nagyban "nyomtuk" mappára. Nagyon édi!
Hanyat, a Sparos profitterolnak már nagy híre van! Nálunk is menő!
Bodzi, a fiúk

jól vannak, csak én haldokoltam tegnap egész nap. Remélem ma jól leszek... Bocsika, hogy úgy lerohantunk, de én már kezdtem éhes lenni és olyankor muszáj enni keveset. Zelnek is bocsi!!!!! A találkozásnak egyébként nagyon örültem és egész este azt hajtogattam: ugye milyen aranyosak voltak a csajok!
Yami, Noczi többiek! a 90 nap gyorsan telik, tanusíthatom!!!! Kitartás drágáim!! Veletek vagyok!!!!
Szóval, aki volt ilyen magzatvíz vizsgálaton, az kérem írjon nekem!!! várok minden tapasztalatot és élménybeszámolót!
Finchi, te ne gépelgess!!! gyógyulgass, mert rosszabb lesz, ha erőlteted!
Zelecske, te ki tigris
Pusszantás!!!!!
Kriszta