A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Köszi, na mindegz, majd meglátjuk... :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, én is szorítok nagyon... :D :wink:
vbea

Kriszta,
most zöldség pucolás közben gondolkoztam, hogy is volt.
És hát igen, eszembe jutott. Hogy felhívtam a dokit, és mondtam hogy mi van, mit mutatott a teszt, de amúgy meg ez van a bugyiban.
És akkor mondta hogy akkor vér és vizelet vizsgálat. Mert hát ilyenkor még bármi lehet. :cry:
Mert ez lehet ikerterhesség is, és az is hogy az egyik baba nem marad meg, mert azt mondta hogy nagyon sok ikerterhességről nem is tudunk, mert sokkal több van, mint amennyi megszületik, csak valaki már előbb elmegy.
És a vérvizsgálat után kiderült, hogy ott van a kis Hercegnőnk!

Nagyon szorítun! és úgy izgulunk érted!!!

ancsaboszi

Ancsa!
kösziiiiii :D :D :D nagyon cukkancs!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hú csak egy szóra jutottam ide, apa tegnap reggel óta dolgozik :( most martinnal alszik, kihasználom az alkalmat!

kriszta!
jajj én is annyira izgulok érted! én sem mertem kérdezni! egy jó nagy kalappal és gyere, ha tudsz valamit!
Ancsa!
cuka lara! és ha látok játékot szólok! szerintem amúgy disney játék!

veronikusz!
de jó otthon volt a férjed! örülök! szegény kata! isten éltesse előre is!!!

este,ha fürdenek a fiúk megpróbálok jönni! puszi mindenkinek!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Téli ruha:
Én tavaly a felajánlott karácsonyi pénzekből vettem Pankának egy kabát+kantáros gatya-t a Kenguruban. Egy számmal nagyobbat a kelleténél, így még most is jó, bár elég passzentos, remélem tavaszig kihúzzuk vele. Bár az is igaz, a kisasszony nem viszi túlzásba a növést.

Kép
Kép
kriszta36

Juj, itt a nagy nemtudimmivanban elfelejtettem, hogy Katáért izguljak. Mindjárt szülinap!!! Veronikusz majd írjad, mit szerveztél, és hogyan!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Most mentek el Zsuzsiék, tök jól éreztük magunkat (remélem Ők is :D)

Kriszta!
Megy a drukk!!!!!!!! :D

Ancsa!
Lara nagyon édi :D

Steffi!
Martin is nagyon szép :D

Veronikusz!
Remélem Kata jobban van!

Lányok ha érdekel valakit akkor a Média Markt-ban lehet csináltatni naptárt a babócák fotóival, szerintem a nagyszülőknek kiválló ajándék :D

Paklincs!
Jankó milyen kis jófej :D

Mindenkinek szép estét!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:02-kor.
Vendég

Lilluska/Borsa!
Igen, úgy néz ki, hogy jobban van. Azóta nem hányt, de még kicsit megy a hasa. :oops:
Bűntudat: hát igen. Lehet hogy bűntudatuk van. Én minden esetre sokszor mondtam neki, hogy nincs semmi baj, és azt lett volna a rosszabb, ha nem jön ki és csak kínozza. Ölelgettük, puszilgattuk, de csak kíméletesen. Oda is fektettem magam mellé aminek nagyon örül és másnap el is dicsekedett Szofinak vele. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz!
Mi is tudatosan "gyártottunk" kisfiút :D
Lehet, hogy túl mesterkékt, de jól sikerűlt, nem?????? :D
Anno még anyukámat is czeizel doki világosította fel. hogy hogyan is kell csinálni...
Mi úgy csináltuk, hogy hőmérőztem 2 hónapig, így tudtam pontosan, hogy mikor van tüszőrepedés.
A kislányok lassabbak, de tovább élnek a fiúk gyorsabbak, de rövidebb ideig élnek...így viszonylag nagy esély van a nem meghatározására, de ez sem 100% :D
Nálunk bejött...

Ancsa!
Én láttam ilyet a westendben a wald disney boltban...ott rengeteg ilyesmi volt, de pár hete bezárt :(
Kár, hogy nem hamarabb szóltál...még én is szemezgettem Vele...
Egyébként a Corában szoktak ilyenek lenni...

Kriszta!
Kitartás és ne idegeskedj... :D :D :D

Szép estét mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Hali!

Cukipofa, ez jó, mert mi pl 3 órával a tűszőrepedésem előt voltunk együtt, (legalábbis határozottan éreztem aznap este a tüszőrepedést), és mégis nagyon valószínű, hogy kislány... Vagy ez már a lassúságnak számít? Állítólag 1-2 napig is "vándorolnak". De nem baj, mert én kislányra gyúrtam, és kicsit haragudtam is apjukra, hogy nem engedelmeskedett... :) és hátha bekavar nekem még egy fiút.

mtunde

Cukipofa/Tünde!
mi a másodiknál már ilyen módszerrel fiúra GYÚRTUNK :shock: :shock: :shock: de nem bántuk meg. Így legalább van indok, hogy mért kell Hármaska :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mi Pankánál alig voltunk egzütt, mert ay építkezés kicsit lefárasztott mindkettőnket. Szerintem a 14. napon "készült". Most szentül meg vagyok győződve, hogy a második baba (ha most jön, ha nem :) ) fiú lesz. de nem tudom, miért.

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
Látom, nálatok is sláger a szövegkiemelő.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!!!!!!!!!!!!!!!
Nem mondok semmit. Csak csinálj még egy tesztet!!! :wink: :D
Nagyon izgulok.....meg sztem itt mindenki.
Mindenesetre nagggggggggyon megy a drukkkkk.

Ancsa! Majd figyelni fogom a Corába, meg a Metroba is vannak Micimackós cuccok.Vettem is Encinek egy játékot,majd lefotózom,mert elmagyarázni nem tudom. :oops: Olyan puzzle-s ,de nem az. Tényleg mondjatok ötleteket ,mit lehetne venni -
Kriszta,Veronikusz ahol már kicsit nagyobbak a babuk,-
Karira Encinek??Ami mondjuk fejleszt is vmit. Mert ugye játéka van dögivel.Meg plüss figurák is .. de olyat szeretnék aminek már van értelme is. Amivel "tanulhat" esetleg... Ötlet???
Mert ugye nagyik is kérdezik mit vegyenek????
passsz. (mert ruhákat én veszem neki, ugyhogy az kilőve)

Gyuzso
! Hááát Karira elkészül, de üres lesz :evil: mert amit félretettem pénzt bútorra (vmi ágyféleség, 1-2 kisebb szekrény,Tv, szőnyeg stb.) az most elszáll ,mert férjem kocsijában kell
az automataváltót cserélni, + porlasztófedeleket is
AMi nem kevés pénz :evil: :evil: de muszáj megcsináltatni, mert az a munkaeszköze. Most 1 hétig itthon is van,amig kocsi a szervízben....SZóval kész lesz úgy néz ki, csak a berendezés csúszik jövőre......
Vendég

Sziasztok lányok....

itt egy régi fórumozó, aki mostanában eltűnt. Minden okés velünk, csak nagy a pörgés, egész hétközben rohangálok ( itt meg akkora a forgalom, hogy nem bírom követni, reagálni főleg nem, de azért rátok szoktam ám nézni sutyiban....) - építkezés, festékek, laminált padló, a hét második felében szerelik a konyhát, közben gipszkartonozzák a tetőteret, dolgoznak a burkolók is, szóval élünk és most szerencsére virulunk is.
Látom itt a hányás a téma, ne is említsétek, még mindig nem épültem fel ( lelkileg) belőle. Szandi már vagy 2-3 éve nem hányt a 2 héttel ezelőtti eset óta és Benusom is hamar kezdte. Annnyira úúúúútálom, ha hánynak. Jobbulást Nektek Veronikusz, reméljük, hogy nem vírus és nem megy végig a családon!

Kriszta! Én azért tesztelnék pár nap múlva is, nekem Szandival az első hónapban megjött, nem is tudtam róla, hogy terhes vagyok, csak utána tűnt fel, hogy baromira fájnak a cicijeim, annyira , hogy nem tudtam hason aludni.
Ja, nekem mostanában kb. 18 napos !!!!!! ciklusaim vannak :twisted: most először legalább csak 4-5 napig tartott,de akkor sem lesz ez így jó..........

Beni tegnap óta megint elkezdett járni tanulni ( eddig nem nagyon akart, illetve a hányás előtt igen jó pár napig, aztán azóta - vagyis kb. 2 hete nem volt hajlandó ) De most már felálll tök egyedül guggolásból, és úgy megy, mint aki be van rúgva, közben nagyon tetszik neki, röhög össze-vissza, ha seggreül főleg. Szandi ilyenkor már szinte szaladt....Viszont nagyon akar beszélni, és annyira lehet vele kommunikálni, imádom!

Bocsánat, hogy nem reagálok, de le vagyok maradva a többiekről....

És egy kép Nektek:

Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz! hol készült a kép? otthon? vagybölcsiban?
nagyon aranyosak!!!! Írtátok,hogy mikor fiú mikor lány....
Hát mi is csináltuk így is,úgy is...Sőt még a pozítúrákkal is lehet ráhatni a dologra :oops: elvileg. De a lényeg! nekünk is ugye kétszer kislány lett. Amit 1 percig se bántam, remélem minél előbb megint lesz majd .....akár fiú akár lány, csak egészséges legyen! :D

Most megyek, már megint csak én pörgök itt :oops:
Jó éjt!
Kép
Vendég

Gabi Nem is csak te. :wink:
Jöttem megnézni a "jóéjt képet". :D

Meg mostanra értem a 2 napi termésetek végére. :)

Paklincs Írtad a múltkor a PKU-s értesítőtöket... Hát nekünk is a múlt héten jött meg... No comment.
Miket eszik még Flórka? Majdnem egy idősek Kristóffal. :)

Mi is kanalazunk már. Minimum 6x szopizik egy nap, de van hogy délután kérne még csak kevesebb a tejci mint kéne, meg mi is nyüglődtünk néha a kakival, így azt gondoltam a gyümölcs majd segít. És így is lett.
Jövök még, csak felébredt Bébike...

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a játékkal kapcsolatos észrevételeket.

Cukipofa,

Tényleg ott volt? És bezárt :cry: jaj de kár.
Hát a kedves ismerősék tavaly vették az Auchanban, remélem még idén is lesz! Most abban bízom, hogy lesz még egy játékkatalógus és abban lesz valamelyik multinak :oops: De már kitaláltam, hogy megnézem az Auchanban (mert másmilyen van) hogy ki forgalmazza, és megkérdezem őket.
Próbáltam a neten is keresni, jó pár Disney forgalmazót megnéztem, de ez a játék nem volt sehol.
De még nem adom fel.
Már a Corában is néztem, de nem volt, remélem valahol csak lesz.
KÖSZÖNÖM

Steffi,

:wink: köszike
Na nem fürödtek a fiúk? :lol:

Borsa,
Köszi a dícséretet,
Remélem, még nem rendeltél a Média Marktból mert megnéztem a honlapját, mert pár hete én is ajánlgattam itt a DM-nek az egyik naptárját, az a MM-ben duplája.(a többi ára nem sokban más, de ez igen) Szóval az a lényeg hogy mit rendelsz!
Nézd meg!
http://asp07.photoprintit.de/microsite/2376/
és én szoktam itt előhívatni, és jó minőségűek a képek. És én is akarok innen naptárt is :wink:

Veronikusz,
Örülök, hogy jobban van Kata, és hogy érezte magát Nagypapinál?
Édes lehetett, ahogy dicsekszik.
De jó, de jó! Nagyon jó ez a kép!!! Ma készült?

Gabi,
Aranyos vagy köszi
Várjuk a képet!
Ilyen hamar elmentél aludni? :roll: :lol:

Heni,
Jó hogy jöttél, kitartás az építkezéshez!
És örülök a virulásnak, csak így tovább!
és még nem kell bemutatkozi, tudjuk még ki vagy!! :lol:
És gratula a lépésekhez!!!

Nyugodt éjszakát Mindenkinek!

puszika

ancsaboszi

jó reggelt!

A legfontosabb: Kriszta??????

Ancsa!
Mostanában gyors a fürcsi max 10 perc 6kor martin már alszik! :shock:
Annyira jó az a kép amit martinról felraktál! nagyon ügyes vagy! Elárulod a titkod??

Heni!
üdv újra itt, gyere ahogy tudsz, édike a kisfiad!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta,
Gyere, mond!!!

Steffi,

Értem,
Kár, pedig vártalak.
hogy van Martin????

milyen titkot áruljak el?

ancsaboszi

Sziasztok!
Borzalmas éccakánk volt!Balázs 23.45-től óránként volt fenn :shock: :cry: csak nem tom méééér!6-tól aludt 3/4 8-ig!!!Iszonyat fáradt vagyok!!!
Tegnap voltunk barátnőméknél Erdőkertesen!!!Balázs élvezte :lol: van ott egy nyuszi és nagyon tetszett neki!!

Naptár
én már kb 1 hónapja szerkesztgetem itthon már csak ki kell nyomtatni! :lol: :lol: nem kis meló :?

Cancan
édi a fiatalúr!!Ugyanilyen bodynk van :lol:

Veronikusz
a 2 csajszi nagyon aranyos!Szuper a kuckó!!Otthoni?

Kriszta???
miújság?Csináltál még1 tesztet????

többiek???

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa!
most szombaton készült :D

Gabi!
jó kérdés! én is folyton ezen töröm a fejem, mi az ami még a készségét is fejleszti. Viszont az a baj, hogy felesleges drága játékot venni, mert semmivel se játszik többet azzal, mint egy gagyival. (ráadásul a mi dolgainkkal szeret a legjobban játszani. :shock: :lol: a szótáraink már rojtosak ) Ha lesz ötletem szólok!
Ja! itthon készült a kép :D

Cancan!
úgy néz ki vége a hányásnak és CSAK Kata lett beteg. :oops:
Beni nagyon cukor azokkal a hatalmas szemeivel. :D

Kriszta!
mi van veled??????? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
Bocs, de pont akkor ment el ez a nyavalyás internet! Férjem be is tojt, internet nélkül nem tud dolgozni! Aztán mire letettem martint már lett net úgyhogy dolgozott tovább :(
Hát ezt a képeslapot hogy csinálod?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!rád várok....mármint,hogy jelentsd,hogy mi a helyzet???remélem sírhatok örömömben!!! :D

Gyere minél előbb!!!!mindenki izgul érted/értetek!!!

Most csak ennyire futja mert Enci nem hagy.. :D
Vendég

Sziasztok!

Boldog hófordulót Cukipofa Orsolyájának és
Gabbó Sárijának!!!

Csatlakozom Emanohoz, tragikus éjszakánk volt és emiatt én és Mica is extra nyűgösek vagyunk.. :oops:
tegnap kaptunk fini répa+almát Orsiéknál, most volt kakivadászat, "kiskígyót" csinált belőle és alig bírta kitolni.. marad a barack, szilva..

Heni,
Benedek nagyon cuki!! Kitartást az építkezéshez!!

Veronikusz,
Fürtöskéid nem is tudják titkolni, mekkora kópék!! :lol:
Katának gyors lábadozást!!!!

Emano,
szomszédoltatok?? mármint a szomszédunkban voltatok! :lol:

Steffi,
és meddig alszik, ha 6-kor ágyba kerül?? Hogy áll fogtündér barátnőnk?

Eni,
és Ti hogy vagytok? Alvás?

Kriszta,
drukk megy ezerrel!!!! ++++++++++++++++++++

Orsi,
jól éreztük magunkat, persze hogy!!

Tegnap voltak anyósék, de hamar hazamentek :lol: , vártak minket a kertben, amikor Orsiéktól hazaértünk :lol:
kaptunk újra ruhákat, megértette, hogy kicsit nagyobbak vagyunk, így most 86-os bodykat vett, harmadik kísérletre sikerült jó méretet találnia :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

zsu!
hát olyan fél 7, 7ig alszik! persze nem egybe! de ma például negyed 9kor elégelte meg az alvást! igaz 5től 3/4 6ig ébren volt, illetve csukott szemmel nyöszörgött! a fogacska nő és szerintem azért nyugtalan! 86-os body? wow!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hahooo Lányok!

Na,
az este elcsábultam a HetiHetes-re és nem jöttem vissza. Kristófnak ANYA kellett, meg 5 percnyi ciciiiii és már aludt is tovább.
nagggyon -nagggyon megérte a "harc" az elején a kiságy miatt. Nevetve-mosolyogva megy este is aludni, nézelődik, magyaráz és elalszik. És "reggel" is így ébred!
Ne útáljatok érte, de este 1/2 9-től - 6-kor szopizott - és MÉG ALSZIK... Itt ülök a konyhában és várom, hogy felébredjen. :roll:

KRISZTA????? Én is nagggyon szorítok Neked!!! :D

A múlt héten született meg az egyik barátunk kisfia is. Peti telefonon közvetítette a hírt, mire könnyes szemmel közöltem, hogy ez annnyira jóóóó és nekem is kell még egy. :D :D

Na, Kristóf végre felébredt. Megyek; majd jövök és teszek fel képet is!
Szép napot + HÓESÉST !

Kép
vkbrigi

Steffi,
még azért nem hordunk 86-ost, csak 80-as C&A-t :lol: :lol:
hányadik fogacskával küzd?

Miklós kendőben szunyizik, ha nyűgös, semmi más nem segít, csak Anya melege és szívverése :lol:
Járgányunkról semmi hír, nézegetik a szerelők... :cry:

Brigi,
micsoda alvóka!!
hóesésnek itt nyoma sincs.. :(

Miklós inkább eszik, mint alszik, ki is akadtak a barátaink: 16 hónapos kislány 9,5 kg, Miklós meg 8,8 kg lassan 6 hónaposan.. :wink:

Györgyi, Masni, Memme, Tünde, Zsófi, Gabbó, Hanna...?? Biztos hagytam ki... :roll:

KépKép
Kép
gyuzso

Hú, lányok a feszültség szinte tapintható Kriszta ügyben. Hajrá, hajrá!

Szobatisztaságra szoktató anyukák, elengedhetetlen kellék a tengeri állatokkal borított Zewa WC papír. Kisjankó mióta felfedezte, már csak azért jár pisilni, hogy csikóhalba vagy bálnába megtörölhesse a pöcöröt. Már Smarties se kell.

Gyuzso,
Már mehet a szilva? Mikortól lehet adni, én egyelőre csak almát, körtét, barackot merek, talán bepróbáljuk valamikor a héten a banánt. Szerencsére Flórka egy nap többször is nyomik, nincs semmi gond, de Kisjankóval mi is küzdöttünk, most jutottunk el oda, hogy helyre állt a bélműködés. Neki többször előfordult, hogy be is repedt a popsija(adhattam én szilvalekvárt, párolt zöldséget kilószám), igaz már nagyobb volt, de mindig nehezen produkált. Úgy látszik ez pasitünet.

Brigi,
Ahogy fent Gyuzsonak írtam gyümölcsből alma, körte, barack, főzelékből sárgarépa, sütőtök, krumpli. Mást még nem merek. Én a főzeléket sem kezdtem volna még el, de doktor néni mondta, hogy vérszegénynek tűnik Flórka, kezdjük el azt is, hadd nyeljen egy kis vasat. Úgyhogy 2x kap „kanalasat”, kb. 3x meg tápot(tejecske nem sok már, azt fejem, mert kiröhögi a cickót).

Tünde,
A beszéddel kapcsolatban Kisjankó megdöbbentő tüneteket produkál. Nem akarok nagyon belemenni, mert még dicsekvésnek tűnik, de tényleg kiakadunk néha, mindent megjegyez a könyvekből és a rajzfilmekből, és tök jól alkalmazza a szavakat, kifejezéseket.19 hónapos koráig mindennek csak valamelyik szótagját mondta( a cukor kor, a hűtő tő volt pl.), aztán egyik reggel felült az ágyban a könyvében rámutatott egy képre és közölte, hogy egér, azóta beszél. Mesél, idéz, és mindent megjegyez. Tavaly 6 versszakos verset mondott a Mikulásnak, de az összes mesés könyvét tudja kívülről, ha egy kötőszót elrontok, javítja. Viszont nem énekel, pedig redszeresen tombolunk Halász Juditra és én is nagyon sokat énekeltem neki. Ja, lehet, hogy épp ezért. :oops: De nem vagytok lemaradva semmivel, van olyan ismerősünk, akinek 3 éves koráig meg se szólalt a kisfia, most meg le se lehet lőni, csak löki a dumát.

Na sütnöm kell a virslit a spenótra, itt kaparja mellettem Jankó a küszöböt, hogy éhes.

Kép
Kép
paklincs

Csak egy gyors bekukk!!
Szofi ma a bölcsiben az egész ebédet visszah... a tányérba. :oops: :oops: :oops: mégse úsztuk meg????? (vagy csak gyorsan evett?) félek az előbbi, mert a csoportjából csak ő, meg a ma beszoktatásra jött gyerek volt. :oops: Mindenki hány és fosos. :oops: Van ki kórházba is került, mert nem iszik.
Megyek fektetni.....

Ha Szofi pár napon belül nem lesz jobban lefujom a zsúrt is. :oops: Nem akarok senkit se bekenni. NA ez még eldől.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!

Én is próbálkozom.... most töltöttem le a netről a GIMP-et is, meg ilyen képkereteket.... szóval tanulgatok.....
eddig ennyi sikerült :D
Kép
Ez a kép amúgy márciusban készült Enciről, Apja gyerekkori kötényében :D retro
Vendég

KRISZTA!!!!!!!!!

NAgyon magyon drukk..........
remélem már örülsz!!!!!!!!!
és jössz 1000rel mondani a jó hírt!!!!!!!
Vendég

Na, itt vagyok. Muszáj volt jönnöm, mert látom már lerágcsáltátok az összes körmöcskéiteket.

Van még egy pozitív tesztem. Holnap megyek Vidadokihoz. Mondtam neki a pecsételést. Szerintem még nem fog látni semmit.

Kép
Kép
kriszta36

Ja, azért nem jöttem, mert felmondott az egyik kollégám, és veszem át a melóját. :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Jujj, de jóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!! Úgy örülök!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Csatlakozunk a nyügice mamák és babák csapatához!
Alig merem elmondani (csak babonából) Áron baba már 2 hete 1x max 2x kel éjszaka. Tegnap előtt 8 óráz aludt egyfolytban... :D
Persze ennek az az oka, hogy a délutáni alvásaink kimaradnak ugyanis kiságy szoktatás indult 3napja!!!
A baba készen áll csak a mama nem :(
Egyszerüen megvisel, hogy sír (pedig ott vagyok mellette, sőőőt fel is feszem ha sír) :(
Reggelre ráadásul fel is ment a lázam takonykór is kerülget és mint a régi szép terhességi reggeleken hányinger majd.... :(
Alig élek apa pedig este jön csak :(

Remélem babóca nem kapja el!!!

Brigi
Ti hogy csináltátok a kiságyba szoktatást???

Gyuzso
Nálunk is voltak nagyik + dédi hétvégén és attól függetlenül, hogy babóca nagyon álmos szegénykém végigvigyorokta és dumálta az egész időt! Mindenki olvadozott és versengett kire vigyorog többet :D
Van esze a legénynek így karácsony táján :D
Gondolom az ajándékokra gyúr :wink:

Édesek a csajszik Veronikusz!!!

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
ugye tudod, hogy szopi mellett is kell védekezni? :D
Bocs, ez lehet rossz poén volt. :oops: Mielőbbi jobbulást neked! Reméljük nem tör kis a takonykór! :oops:
Áron babának megy egy nagy cuppanós, hogy ilyen ügyesen alszik ÉJJEL!!!!!

Kriszta!
Hát majd leestem a székről ugrálás közben mikor olvastam!!!! továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi meg kérünk szépen gyógypuszikat! Szofi most hányta össze az ágyát. :oops: :cry: :cry: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso

Mindjárt, mindjárt itt a fél év! :wink:
Egyébként 10cm-es a lábunk a vastag téli zokniban jó a 19-es cipellő :oops: ruhaméretünk 11 hetesen 68-as ...
Apa egyébként is vizipólósnak szánja, azt hiszem az adottságaink megvannak hozzá :D :D :D

Hanna

Kép
hanna09

Kriszta!!!!!!

Mennyből az angyal......

Kép

Most nem akarom ismételni magam.....de megmondtam,hogy idén fogsz még 2 csíkozni... :D

de jó!!!!!!!!!Gratulálok!!!!és sok-sok örömöt....
Vendég

Sziasztok!

Írni nincs időm csak Kriszta miatt muszáj volt jönnöm. Annyira örülök hurrá-hurrá! Látod mondtam hogy sikerülni fog :D:D:D akkor ez még is egy szupi hétvége volt :D

Orsi

borsa

Szegény kicsi Szofi! Ezerrel a gyógypuszikák mennek.
Ez a rotavírus a novembert kedveli, vagy hogy van ez? Bár cancanéknál már előbb is volt. (Nálunk tavaly novemberben volt, remélem idén megússzuk...Kop-kop)

Kép
Kép
kriszta36

Én még nem éltem bele magam teljesen... :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
munkával csak óvatosan!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Veronikusz,
Szofinak gyors gyógyulást!!

Hanna,
megalapítjuk azt a vizipólós csapatot!! :lol: ki akarsz szállni az "alvóversenyből"..???

Paklincs,
még nem adok szilvát, csak barackokat :lol:
édes lehet Jankó!!

Orsi,
ti hogy aludtatok?

Gabi,
milyen komoly a képen Enci! szép képeslap! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

találtam egy weboldalt, ahol lehet vicces, nemszokványos gyerekruhákat kapni. íme:

http://vampiregang.com/catalog/index.php

bár amire én vágyom, a terepszínű body itt sem kapható :)

Kép

Kép
zill

Lányok!
ROTÁRA mit szoktak adni? el KELL vinnem őket dokihoz? így hogy az előbb is majdnem a nyakamba hányt Szofi nem mennék sehova. Ha az elég hogy sok-sok folyadék + keksz + főtt krumpli + pihenés akkor nem mennék el velük. Mégha jönne velem valaki, de most nagypapi taknyos, öcsém lázas. :oops: :oops:
Katának adtam SMECTÁT hasmenésre mert megint nagyon fosos. :oops: Majd adok Szofinak is. Meg nagyon jó a BOLUS ADSTRINGENS tabletta. Ezt úgy tudom szedheti gyerek is ha hajlandó megrágni és lenyelni. Majd rögtön megnézem, hogy mi van ráírva.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

tudom, hogy Gabi jósolta meg (esetleg nekem is egy lottó ötöst jövő évre, ha kérhetném), hogy lesz Krisztának nemsokára baba, na de ki is írta először, hogy teszteljen még egyet?

Nagyon drukkolok, remélem beköltözött vki a pocakba!

Kép
Kép
paklincs

Nah talán van egy pár percem .... :D

Zsuzsi!
Köszi jól aludtunk csak kicsit korán keltünk de már bepótolta az alvást rajtam :D

Gabi!
Nagyon szép a képeslap.

Ancsa!
Köszi a dm tippet, tök jó mert láttam bögréket is és ezzel megoldódott még egy ajándék :D

Hanna!
Gratula az ágyban alváshoz, és küldünk egy kis ++++++++++++++++++ energiát neked a napközbeni nemalvásokhoz!

Kriszta!
Mi azért ugrálhatunk? :D

Veronikusz!
Sajnálom hogy Szofi is elkapta, de remélem hamar jobban lesz. Mennek a gyogyó-puszik!

Paklincs!
Aranyos ez a WC papír ötlet :D És ezek szerint hatásos is, bár én inkább smartiest kérek :D

Emano!
Jobb éjszakát nektek! Én rájöttem hogy amikor nekünk az óránkénti ébredéseink voltak az volt a baj hogy kapott este tejpépet és az sok volt. Mióta délben kap főzit és este csak szopizik azóta visszaállt minden. Bocsi nem akarok okoskodni csak gondoltam leírom.

Steffi!
Próbálok írni egy privit!

Orsi

borsa

Veronikusz!
Mi NORMAFLORE-t adtunk Emmának a Rota után a doki néni javaslatára. Szerintem Katának is adhatsz mert segít helyreállítani a bélflórákat!

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?