A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kiscsikó, a rohadt életbe!!! Reméljük nem lesz semmi baja a babának!!!! Drukkolok nagyon!!!! Ne idegeskedj, az APEH meg........

Bea
beus77

Kagyló most már értem, miért vagy magad alatt. Én sem lennék túl happy, ha nyár óta várok és még most sem teljesen pozitiv a kép.

De december is zűrös tud lenni az Ünnepek miatt, ugyhogy ne keseredj el, ha január lesz belőle. De tudod Apánk mindent elkövet, hogy ne okozzon csalódást senkinek.

Tiszta lap, új év kezdet, új élet egy 2008-as babával, vagy babákkal.

:)

Sok sok szerencsét a mai vizithez, remélem megnyugszik a lelked és jó híreket kapsz. :D
andi67

Beusom!
Remélem, jobban vagy már!!?
Nem lesz gond, ne félj!!:-)

Szederke!
Elküldtem!
Növesztgess!!:D
Nem volt a freemail végén "l", ezért nem kaptál meg semmit. Hanyat jött rá.

Yamikám!
Ez jó jel nagyon, hogy elindult szépen!! Remélem, mindkettőnknek sikerül a 2. menet!!!!!:D
(Nekem 2 órával a szurik után most úgy szúrkál a jobb oldal:lol:.)
Az Ovitrelle az olyan hatású, mint a Choragon, csak haba kell adni?)

Andikám!
Nyomd csak a citromokat!:D
Úgy kuncogtam, hogy azt írtad, plümek, ínhüvelyed van? Még jó, hogy van Neki!:lol::lol:
Írjuk ám meg hamarosan a tervezetet, jó? Puszik!!!

Finchi!
Szijjja!:d

Kagylócska!
Pusszantások Neked is és ügyes/jó felkészülést, nemsokára kezdődik a menet, ne aggódj, hamar itt lesz már végre!!!:D
bodza2005

Jaj, tök kész vagyok úgy látom...
Igen Hanyatocs!:lol:
bodza2005

Yamita: a cickát és a palástfűvet keverve iszod? Jó étvágyat és puszi Nektek!!!!

Szeder: van a BKV-nak valami talált tárgyak osztálya, holnap érdeklődj, húúúú ez nagyon gáz azok a leletek kincset érnek.

Kagyló: ez márcsak ilyen türelemjáték, mi először febr-ban voltunk és aug-ban volt az első lombik, hol ez-hol az jött közbe.

Andi37: jó főnököd van :lol:

Anikó
tatulány

Bodzi!
Ez kész! :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Bodzi :D :D igen a gyulladást lehagytam mert siettem, igy aztán maradt az inhüvely. Na szegény Plüm! Mit gondolhat Rólam?! :lol: :lol: :lol:

Kezdjük írni, de hogy kezdjem??? Már egy csomószor nekifutottam, de mindig elakadok. fogalmazásgátlásom van :lol: :lol:
andi67

Bodzi: az Ovitrell =Choragon, tüszőrepi mind2.

Csajok: nekem nem említette, h legközelebb progiszuri is lesz, azzal sokkal hatékonyabb?

Anikó
tatulány

bodza
Mi van kispinttyel? Vagy nem lehet elmondani? Lehet, hogy akkor írok neki. :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Tatus köszi a dicséretet főnökbácsiért :D Ténleg állati mákom van vele.

Igen a progiszuri jobb, hatékonyabb. Yamival pont ma beszéltünk erről.
andi67

Andi!
Drukkolok!!!:D
bodza2005

:D :D Kösszi Bodzi!
andi67

Megyek eszem egy kis fiinoom húúúúúúúúsit. :D :D Majd jövök.
andi67

Na, jó, én ma nem írok többet!
Kiscsikónak írtam, nem Kispintynek. Lehet, hogy megbolondultam, hogy már 3x elvétettem ma a neveket?
NE HARI RÁM légyszike!!!!!!!!! :oops:
bodza2005

Shellecske!
Ne írj Neki, én egy barom vagyok és eltévesztettem!
Rohanok, mert elkésem Yamitást!
Puszik Nektek!!!!!!!!!!! Aranyos kis DRK!!!!:D
bodza2005

Nóóóócziiiii!!!! Hol vagy már????? Voltál már Apánknál???? Ha még nem is voltál, de a teszten már biztosan túl vagy!!! Úúúgy izgulok érted!!!!! Jelentkezz!!!! Léccilécciléccilécci

Bea
beus77

Kiscsikó! Azt a kaput fémkereső kapunak hívják mágneses térrel rendelkezik nem rtg elven működik.
Amúgy tudom ki vagy, júliusban együtt volt a punkciónk és a beültink is, csak neked altatásban.
Yamita, sajnálom, hogy nem sikerült de az mindenképp +, hogy apánk látott bazi nagy sárgatesteket, most pihizel feltöltődsz s újult energiával neki ugrottok.
Kagylóka! A hozzászólásodból látom, hogy nagyon megviselnek a kezlések, az egész procedúra. Írd ki magadból, ha ez sem használ akkort beszéld ki magadból mert lelkileg is toppon kell lenned. Itt amit tudunk segítünk, ne legyél a padlón, mert akkor tudom, hogy szomorú vagy és így nehéz elkezdeni is és végigcsinálni is. Írj és beszélj azért is vagyunk. ne tarttsd magadban.
Beus, Nóczi, veletek kapcsolatban még reménykedek, hátha mégis sikerült.
Tatuka! a progi szuri nagyon jó hatású, de hidd el apánk felírja Nelked ha kell. Lehet, hogy a 2.-nál már neked is felírja, szerintem első lombiknál nem nagyon írkál ilyen szurit.
Többi kismami, hol vagytok?
Bbeti, tegyél fel képet a kislányodról, itt nem szóljuk le a babaképeket, szívesen vesszük :D

manoka
manoka71

Csajok valamiért nem tudok emilt küldeni. Leírom itt.

A kitűző jó! Kinyomtatom én mindnekinek. Úgyis nálam van a kitűző, és a hozzá való papír. Így pont akkorára fogom nyomtatni, beleteszem a kitűzőbe és mindneki megkapja (a magáét) :lol: :lol: Jó így???

Bea
beus77

:lol:
Mikor kapjuk meg?!

kagyló

Na ez jó kérdés. Szerintem akár a kreatív talin Tatuéknál, vagy összefuthatunk máskor is.

Bea
beus77

Személyes találka?
Az is jó!

kagyló

Beus, super jó! köszi! :-)

Kiscsikó, ne hagyd magad!!!! Reméljük nem lesz semmi gond! Manókának szerintem igaza lehet, de sugárzási adatokat verd ki belőlük! ha kell visszük a fatestápolót!!!! és mindenképpen tetesd velük ki a kapu elé a papírt! FELHÁBORÍTÓ!!!

Bodzi, jól el vagy varázsolva a szuriktól! :D :D :D

Kagylóka, nem elkeseredni! Feltöltődni édes!!! Azzal ami jól esik! Olvasás, hobbi, séta, csoki, traccsparti! Puszillak!

Készülnöm kell sajna....
Kriszta
dobsakriszta

Beus: nagyon köszönjük a kitűzőt, ügyes voltál.

Zelőbb pirossal is kiemeltem a tali-tippeket:

Tehát jövőhéten, amikor itt vannak ZEL-ék egy tali valahol, és ott megbeszélnénk a kreatívkodást, + megkaphatnánk a magunkét :D mármint kitűzőből.
Hétfő vagy szerda?????

Kérem a javaslatokat!!! :oops: :oops: :oops:

Anikó
tatulány

:oops:

kagyló

Sziasztok Csajszik!

Kagyló, én annyira veled vagyok, hogy egyszerre pirosozunk. :D

Ugyanis ma hajnalban Mensi néni a járókeretével beverte az ajtót, úgyhogy 4 óra óta nem alszom, csak görcsölök. S ha ez még nem lenne elég, reggel gyökérkezelésen is voltam, a doki nénivel kölcsönösen megszenvedtük. Nehéz dió lesz ez a fog. :roll:

Holnap megyek Apánkhoz fél kilenc körül, és holnap meg is kapom az első decapeptylt. Aszonta Apánk, jobban járok, ha ők adják be, mert nem egyszerű. Hát nem nyugtatott meg. :shock: :shock:

Kiscsikó, ez a bánásmód felháborító, és ezen az sem változtat, hogy ha Manókának van igaza és nem rtg-nel működik, amit nagyon remélünk. Csesszék meg! :evil:
De Te azért ne idegeskedj, nem lesz semmi baj, egyszerűen nem lehet. :D

Yami édes, én már nem mondok semmit, priviben megírtam neked tegnap, nagyjából be is jött. Szerintem mindenképpen pozitívumként kell felfogni azt, amit Apánk mondott, mert ez azt jelenti, hogy IGENIS MŰKÖDSZ! És ennek örülünk nagyon!! :D

Mindenkit sokszor pusszantok, majd még este benézek. Most asszem lefekszem alszani kicsit, mert alul-felül fájok. :cry:

Ja, K.Kati, átirányítottam Mensi nénit hozzád. :)
katóc

Na itt vagyok újra :)

Tatus!Az én javaslatom inkább a hétfő lenne,mert szerdán táncikám van és annyira szeretnék elmenni Veletek!?
hanyatka

Fel akartam tölteni valami aranyos videót, de nem jött össze :( [/url]

manoka
manoka71

Hahó, nekem csak péntek jó.... hétközben este hétig óráim vannak...
Kriszta
dobsakriszta

Nekem a hétfő vagy kedd lenne jó! vagy péntek este- ez utóbbi talán jobb mert másnap pihi van.

manoka
manoka71

Lányok az ovitrelle meg choragon,azaz tűszőrepikkel ami nem is tűszőrepi,kapcsolatosan osztanám meg veletek ma történteket,mert elég sokan,ahogy én is téves infókkal rendelkezünk.
Szóval,ma várakozás közben Zsembivel azon tanakodtunk,hogy meg kéne kérdezni Apánkat,hogy én,mint inszemes nem kaphatnék-e tüszőrepit,ahogyan ti is.
Uh után fel is tettem neki a nagy kérdést,amire ő teljesen kész lett,rámvilágított a piros lámpácskával és elkezdett magyarázni,mondván,hoy most utoljára,de ekkor már mosolygott :)
A fennt említett két szuri az nem más mint tüsző előérlelő,vagyis olyan,hogy tüszőrepesztő nem létezik,mert az elég nagy hülyeség lenne,hisz ha megrepeszti a tüszőket,akkor nem tudná leszívni.
hanyatka

Lányok az ovitrelle meg choragon,azaz tűszőrepikkel ami nem is tűszőrepi,kapcsolatosan osztanám meg veletek ma történteket,mert elég sokan,ahogy én is téves infókkal rendelkezünk.
Szóval,ma várakozás közben Zsembivel azon tanakodtunk,hogy meg kéne kérdezni Apánkat,hogy én,mint inszemes nem kaphatnék-e tüszőrepit,ahogyan ti is.
Uh után fel is tettem neki a nagy kérdést,amire ő teljesen kész lett,rámvilágított a piros lámpácskával és elkezdett magyarázni,mondván,hoy most utoljára,de ekkor már mosolygott :)
A fennt említett két szuri az nem más mint tüsző előérlelő,vagyis olyan,hogy tüszőrepesztő nem létezik,mert az elég nagy hülyeség lenne,hisz ha megrepeszti a tüszőket,akkor nem tudná leszívni.
hanyatka

Bocsi,hogy 2x ment... :)
hanyatka

Hát nem lesz 1-szerű összehozni:

Yaminak: csak a hétfő/szerda
Hanyatka: hétfő inkább
péntek jó lenne, hogy másnap szombat, de akkor már valszeg meglesz Zel beültije
Manóka: hétfő v. kedd

Nekem , asszem Beusnak is mindegy?

Na, hogyan tovább????

Anikó
tatulány

Szégyelem magamat, de én is abban a hitben voltam!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

kagyló

Hanyatka édes: nekem máshol volt az inszem, mindig kaptam tüszőrepit, csak lombiknál nemtommiért ez máshogy funkciónál, segít hogy leválljon a petesejt a tüsző faláról..aztán mikor levált megreped, azé kell lombiknál időben elkapni....még repedés előtt, inszemnél meg magától is megreped ha méretileg OK.

Katóc: nem valami bizalomgerjesztő a deca-szurid :cry: szegénykém jó napod lehet a mai :cry: tényleg jobb ha alszol.

Zel: Hétfőtől vagytok pesten??????

Anikó
tatulány

Mikorra várható Zel beültije?

manoka
manoka71

Sziasztok Kicsi Drágák!
Már én is jyegyzetelek.

Andi, remélem nem sértődsz meg ismeretlenül, de én olyan jót röhögtem a táskás beszámolódon, én ott lakom az Örsnél és elképzeltem ahogy a végállomáson szorongatod....bocsika

Kiscsikó, BIZTOS NEM LESZ BAJ! elvileg még rtg-felvételt is lehetne csinálni a terhesség alatt, attól sem lenne baja csak hát nem illik ilyenkor, pláne az elején....

Yami, sehogy nem tudod otthagyni azt a rohadt munkehelyet, vagy nincs más lehetőséged,semmi? Az sem jó ám a babásodás szempontjából ha emiatt stresszelsz! Mivel foglalkozol ha nem titok?Lehet h a többiek tudják, csak én le vagyok maradva, akkor bocsi.

Tali: délelőtt kinek jó?
Katócka ha hétfőn jössz megint hozzánk, utána Árkád? Kinek jön szóba?

Én is szeretnék a kitűzőből ha lehetséges?!

Ha ennyire nem bánjátok teszek majd fel képet a gyerekekről és higgyetek benne, hogy Nektek is lesz(nek) ilyen(ek)!!!!!!!!!!!!!

És végül, közkívánatra a magzatvízvizsgálatról:
Szóval én 35 és fél voltam mikor a fiam fogant, ICSI-vel. Meg akartuk csináltatni a vizsg-t, de a 12. héten nagyon bevéreztem + én végig kaptam heparin inj-t ami fokozza is a vérzéshajlamot és akkor úgy döntöttünk, mégse szúrjuk meg. Apánk tanácsára Istenhegyire vv. és szívultrahang(mármint a magzaté) az I. Nőin. Ott látott vm-t a drnő, amire azt mondta, hogy ez nem rendellenesség, csak egy elváltozás, ami 35 év felett utalHAT kromoszóma elváltozásra. Kérdeztem, mi lenne ha 34 lennék? Válasz:Akkor nincs jelentősége. Na legyél okos, mi a frászt csináljak? Azt mondja, beszéljek genetikussal, de én akkor már tudtam, hogy az is azt fogja mondani hogy biztosra csak gen. vizsgálattal mehetünk. És akkor eldöntöttem hogy megszúratom. Persze végigbőgtem egy estét, életemben ilyen sz..ul nem éreztem magam, kis protekcióval megszerveztem hogy 2 nap múlva megcsinálják az I.Nőin. Mindenkit felhívtam akiről tudtam hogy már volt ilyenen, stb. Egyet biztosan tudtam: kromoszóma rendellenességes gyereket nem vállalok föl. De azt is tudtam ha kiderül hogy baja van, akkor (bocsánat, de őszinte leszek): 1. meg kell "ölni", 2. meg kell szülni a halott magzatot, mert ez már nem sima abortusz. 16-18-hét körül jártunk. Na, végül is ez volt az az ominózus szúrás amiről korábban írtam, hogy utcai ruhában, aztán fusson ki merre lát a végén.
1. nem fáj
2. ha teheti az ember feküdjön utána pár napig
3 ne emljen, cipeljen pár hétig utána
4. közvetlenül utána tessék felhajtani egy kupica konyakot (vagy ami van) az alkohol méhizom lazító hatású. Ez nem vicc, mi tanultuk amikor mentőorvos voltam, hogy fenyegető vetélésnél kismamának tessék nyomatni az alkoholt!

A másodiknál már nem volt kérdés hogy megcsináltatom, csak akkor Apánk tanácsár a Schöpf.M-be mentem, ott be is fektettek egy napra, műtőben csinálták. A nem emelek pár hétig-et én nem is tudtam megcsinálni, met nekem az akkor majd 2 éves nagyot el kellett látnom. A másodiknál egyébként nagyon érdekes volt és már megint bejön a képbe Apánk: nem titkolom, mi ezt már nem terveztük, teljesen beálltunk az egy gyerekes életmódra, meg is ijedtem tisztességesen mikor poz. lett a teszt, ugye reményem se sok volt spontán terhességre, bla-bla. Aztán persze már örültem, de a 6. hét körüli UH-on nem láttak embriót, csak petezsákot. NA mondom, basszus, mire beleélem magam, kiderül hogy egy üres terhesség, mehetek abortuszra. felhívtam Apánkat, hogy ugyan nézze már meg UH-on, én az ő szemének hiszek és nagyon rendes volt, azt mondta jöjjek, nagyon sokat kell várni, de jöjjek és Ő látta hogy ott a baba, csak nem félidőben fogant, kisebb mint a számított ideje, de Ő látta meg először!!!

HA megcsináltatja valamelyikőtök, tudok még homeopátiás segítséget is mondani hogy ne legyen baj, de azt inkább tel-n, vagy priviben, az meghaladja ennek a kereteit.

Pusssz!!!!!

bea
öreganyu

Úgyszámolta, h pénteken

Úgylátszik a hétfő többeknek OK?!?!??!

Anikó
tatulány

Akkor még sem szégyelem magamat!!! :lol: :wink:
Csak azért mert volt inszemem is, meg lombikom is, mégis ennyire .................. :oops:

kagyló

Öreganyu: köszönjük a részletes beszámolót, sztem legjobban nem is a fájdalomtól félünk (bár az sem lehet kellemes) hanem a vetélés veszélytől.

Mind 2x Apánknál szültél?

Délelőtti tali max. hétvégén jó nekem

Anikó
tatulány

Kép Dóri

bea
öreganyu

Én nem Apánknál szültem, hanem a Rókusban.

bea
öreganyu

De édes ez a kis szoknyás meglepetésbaba :D :D :D :D

Anikó
tatulány

Jaj, de szép kislány!!

kagyló

Kedves DobsaKriszta!

Itt ezen a fórumon írnak az amnióról pro és kontra. Amnión átesettek, beteg gyerekek szülei, amniótól elvetélt (csak 1 írt) nő, de döntened Neked kell. Ha van időd, és kedved, olvasd el.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9075308

Nagyon várom Beus és Nóczi mit ír...

Kedves Yami!
Ez már majdnem sikerült, a következőnél nem lesz majdnem...

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok lányok, hellló Betti, úh, eljelejtettem a méledre válaszolni, most jut eszembe, mindjárt írok is :oops:

Kiscsikó, nyugi. Egy detektoros kapu nem károsíthat egy fejlődő magzatot, hisz hányan nem tudnak a terhességükről miközben ilyen kapun sétálgatnak. Szóval biztos, hogy olyan kaput nem is állíthatnának be ami sugároz! Ja, és a barátnőm (szintén lombikos) , terhesen csináltatott tüdőszűrést is. Pontosabban fogalmazva , tudta, hogy terhes. De ez amúgy sem RTG sugár. Egyébként meg megértem, hogy mérges vagy.

Kriszta, én akkor csináltatnék magzatvízvizsgálatot ha 35 felett lennék ill. ha UH mutatna esélyt akár a legkisebb rendellenésségre is. Egyébként nem. Csak mert kérdezted, hogy mi a vélemény :wink:

Továbbra is drukkolok nagyon mindenkinek innen a háttérből ám :lol: (és nagyokat káromkodok mikor nem sikerül, de tudjátok, mindenkinek eljön az ideje :wink: )
beber77

Kép Domi

bea
öreganyu

Öreganyu, de jó, hogy mindezt leírtad nekünk.
Én ugyan még nem tartok ott, hogy magzatvízvétel és bizony elmúltam már jócskán 35 is, de mégis valahogy írtózom még a gondolatától is. És sajnos találkoztam már olyan lánnyal, akinek valószínűsithetően ez a vizsgálat okozott bajt.

Állítólag vérből is megállapítható mindez - bár ez költséges és néhány nappal hosszabb, mig van eredmény - Londonban küldik a vért vizsgálatra - , de az eredmény hasonló %-ban mérhető. Hát nem tudom... :roll:

A táskás sztorin dehogy sértődtem meg, azért írtam le, hogy jókedvűek legyetek. :lol:

Jaj lányok én is taliznék, de nekem a hétfő tuti nem jó, nagyon ugy néz ki aznap van az inszemem. Inkább szerda/péntek. :?

Beus Te egy földreszállt angyal vagy köszi a kitűzőt. Milyen csokival lehet fizetni????

Zsembi???? Ki tudja hogy mi van vele, én ugyan taliztam vele reggel (életemben először személyesen), de nem kérdeztem meg. :(
andi67

Zsembi Apánktól ment újabb vérvételre,de ő majd elmeséli,hogy miújság,mert a vérvétel eredménye nagyban befolyásolja a dolgokat.
hanyatka

Talán kicsit túlstimulálódott a petefészke és elég nagy lett,de majd ő pontosan beszámol.
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?