A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsembike! te leszel a következő babás! Csak figyelj a banya szavaira!
Egyél husit döntsd magadba a vizet és ne a kést!
Lányok vigyázzatok magatokra, holnap megyek Pestre és messziről látni fogom az intézetet, olyan 7 óra magasságában. Gondolni fogok rátok!
A másik topik részvevőinek is kitartást kívánok, kopogni fog a gólyanéni előbb vagy utóbb! És a legfontosabb, hogy aki kezel, abban maximálisan megbízz! Ha ez a mi Apánk, akkor benne, ha más valaki akkor abban!És tényleg nem akrunk senkit megbántani.
Jó, hogy én is kaptam köremilt mert legalább tudom a címeteket! Puszika
Ági és Február! Hol vagytok?
Gizmix! Jelkezz!
Vendég

Hanyatka: persze, h hamvas fiatalok vagyunk, csak azé biológiailag öregszünk....de majd a babák megfiatalítanak.

Yami: nekem a "Szájprusz" tetszett :D

Bodzi: sajnos mennem kell, vár 1 kicsi házimunka :cry: ha rajtam múlna itt ülnék órákat, már mindenki függő lett.

Csokizda: jóóóó sokan leszünk, sztetek nem kellene helyet foglalni előre????

Anikó
tatulány

Tatu!Mit csi???
hanyatka

Jaj, beszarás!
Hanyat megtudta, hogy Tatu Hanyatot játszik, most már napok óta.
Kezdem elszégyellni magam, hogy nem most főzök!!:lol:
De jókislány vagyok, mert még mosok, tetyek-vetyek...:D
Ti kis konyha és házitündérek!!:D
PUSSSSSSSSSSSSSSZ Nektek!!!:D
bodza2005

Bodzikám! Neked is csíp a Gonal????? Pedig én már hat kört beböktem anno belőle, de nem emlékeztem, hogy csípne.... Milyen folsavat szedsz? Abból van többféle?

Dinka??????? Jól van, nem lógunk a sorból...

Zsembi! igyááá is vazzzzee!

Tényleg Bodza nyomod már te is a husit és vizet??? Ezerrel babám! Ezerrel!!!!

A kisegér nem jött vissza többé. A nagyegerünk meg a kanapé alszik hanyatt. ka... Ja és folyamatosan szelel. Beszéltem állatorvosunkkal, hogy mennyire normális, ha egy kutya lökhajtással közlekedik. Azt mondta, fajtafüggő. A bullterrier fingos fajta. Egér nem tud a seggével disztingválni....
Miről is jutott ez most eszembe? Vagy csak Gonal pajtás teszi?

Kép
Kép
Kép
zel

Szép estét!

Én már írtam hétfőn vszeg nem tudok találkozni, aznap van az inszemem. :( :( Remélem megértitek.
andi67

Mosogatás, teregetés, fürdés, de ollan lusta vagyok mindenre.

Úúúúútálom ezt a telet, este sötét, reggel sötét, mint skandináviában.

Anikó
tatulány

JAAAJJJJ, NEEEEEEEE, tényleg!!!!!:((
bodza2005

De jóóóóó éd de kár!!!!:-)
bodza2005

és

Zel!:lol:
Fingós fajat:lol:.
Ez GÁZ!!:lol:
bodza2005

Na akkor én is elvonulok mosogatni :(
hanyatka

fajta :lol:
bodza2005

Andi! Azééééé ne légy szomorú!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Hát ma ezt az infót kaptuk reggel, hogy jövőhét hétfő kb.
Nem baj szervezek majd minitalikat mindenkivel :)
andi67

Andikám!
Bepótoljuk S.O.S.!!!!!!!!!!!!:D:D

Tatus!
Kitartás!;-)
bodza2005

Tatus!
Zuramnak annyira bejön a túrós piskóta,hogy folyamatosan azt enné :)
Azt mondja,hogy az egyik legfinomabb sütink :)
Köszi
hanyatka

Te Tatuka! Este még egy csomó helyen sötét van.......

Én is utálom a telet. Mert én meg fázós fajta vagyok..

Kép
Kép
Kép
zel

Zel drága, Andi jelenti vidám :D
andi67

Andikám!A Tatuséknál való kreativkodáson részt veszel,igaz???
hanyatka

ZelAG!
Nekem a Merional csípett (be) kicsit.;-)
Csíplek!:lol:
bodza2005

helló csajok!

Nóczi - GRATULÁLOK!!! dejó, dejó! mesélj többet!!

Beus, Yami - öröm az ürömben, hogy elindult vmi!

Zsembi - a túlstimu tényleg kedvezhet, de azért told a húst, mert Apánk nagyon le tud cseszni...

Manóka - engem kihagytál a felsorolásból! :cry:

Beus - kitűző-formázás ügyében intézkedünk!

Öreganyu - van olyan homeopátiás szer, ami segítheti a beágyazódást?

Zel, Hanyat - ti lesztek a sorosak!!

Találka ügyben sajnos nekem nem jó a hétfő... elutazásból aznap jövök haza, de csak este. :( viszont bármelyik másik nap jó.. de a többség szava dönt, sértődés nélkül!
szépem

Zel: van a sima folsav, nekem meg a házidokim írt még Ferro-folgammát, ezt vas + folsav....de Ágiék szerint a simát kell enni.

Egééér: olyan jópofák az állatok, Garfildkánk mindezt sunyin teszi, ül az ölünkben és hallkan kiengedi......a..a.. gőzt. aszongyák, h a húsevő állatokra jellemző jobban.
Pedig én nem is bökök most Gonalt-:))

Anikó
tatulány

Zelecsek!ÉN is fázóss... :lol:
hanyatka

Szépem!
Írtam Neked mailt este valamikor!
Pusza!!:-)
bodza2005

Szépem!Bárcsak igazad lenne :)
hanyatka

Hanyat!
A hatásodra én is többet sütök-főzök, mint normálisan vagy nem normálisan...:lol:
bodza2005

Nekem mit jósolsz SzépM?;-)
bodza2005

Hanyatka: kedvet kaptál a mosogatáshoz? én olyan béna vagyok, csak 1-2 éve sütöttem életemben először piskótát.....igaz próbáltam már kb. 12 évesen, de akkor zöld lett a belseje a sütőportól.

alukáljatok, mert már késő van :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Jaj lányok,képzeljétek a Zuram tegnap kitalálta,hogy szuperáljam ki a szekrényt és szedjem elő a cuccokat amiket már nem használok,mert nem tetszik vagy kifogytam,stb és tegyük fel a teszveszre vagy a vaterára,mert elege van,hogy tele a szekrény és nekem soha nincs amit felvehetnék :)
És ma is eszébe jutott,így holnap este tutti nem uszom meg :(
hanyatka

Bodzi!Ez jóóóó,szuperrr.Örül a férjecskéd???

Nagy kedvem nincs Tatus,de muszály elmosogatnom ,mert a drágám nem ér rá :)
hanyatka

Sziasztok!

Most értem haza és anyira izgatottan nyitottam ki a gépet...mi is lehet Nóczival, Beussal, Zsembivel, Mindenkivel...

És hát ennyi jó hírt!!! Ez csodás, fantasztikus!!!!! :D :D :D

Nóczi!!!!! Juhéjjjjjj!!! Éljeeeeeen!!! Óriási gratulaaaaa!!!!Ez anyira fantasztikus, hogy azért minden újabb körben valakinek sikerül!!!! Erőt adó, Neked meg hihetetlen Boldogságot adó!!!!! Jajj, de jóóóóó!!!:D :D :D

Beus!
Ez nagyon jó jel, hogy ennyire beindult minden!!! Biztos, hogy Apánk már kifundálta, mi lesz a tuti befutó terv...jajj, Lányok!!
Mennyi Baba lesz itt karácsonyra!!!! :D :D :D

Zsembi!
Csak hinni kell benne, hogy minden rendben lesz!!! Az bejön! Annak idején Csekát is (Yami, én is CSekának hívom...tényleg Csékának kell? :D ) agyon paráztatta Apánk, emlékszem, milyen kétségbeesve jött vissza mindig, de szentül elhatározta, hogy márpedig ő helyrehozza magát amikorra kell!!! És ott rugdal a Danibaba ezerrel a pocijában!!! Képzeld el, hogy reggelre minden visszahúzódik, helyreáll, és úgy lesz!!!

Andi!
Halálra röhögtem magam a táskás sztoridon...én vizuális tipus vagyok...rögtön elképzeltelek ebben a szituban...és csak kacagtam...kacagtam... :D :D :D

Hanyat!
Köszi a tippet, holnap telózok a BKV-hoz, én még bízom az Emberiségben, hogy talán senki nem húz hasznot pár leletből és méhszonda meg miegyéb nyilatkozatból...bár ugye a milliókat érő aláírásaitok ott vannak rajta!!! :D :D :D

A talira én is nagyon szívesen mennék, de a hétfő nekem is esélyes az inszemre, bár lehet, hogy szerda lesz belőle...szóval, ha nem hétfő, mindenképpen ott leszek!!! :D :D :D

Lassan lecsukkannak a szemeim...elköszönök, jó éjt lányok!!!
Yami! Elalvás előtt én is kipróbálom, hogy mindenkitől elköszönök és jó éjt kívánok!!!

Szederke
szederinda04

Szeder!
Kaptál egy jó adag elmaradt mialt!:lol:
Mindet, ami eddig nem ment át! Bocsika!:D

Hanyat!
Örül a FérjM!:D:D
bodza2005

na de marha vagyok, meg is érdemeltem, hogy kihagyott Manóka a sorból. én meg kihagytam most Bodzát, meg Zsembit!! pedig annyit vagytok eszemben!!! ezer bocs!!

mi a tanulság - szerencsére, vagy sajnos :?: kinőtte magát a DRK, s fel kell hagyni a felsorolásokkal...
szépem

Bodza - megkaptam a méled, nagyon köszönöm!! naná, hogy a gólya-jóslatom hozzád is elér!!! ez nem is kérdés!! :)
szépem

csajok, ti látjátok a 3D-s fotókat? most kivételesen nem babás képre gondolok. a párom már lefárasztotta saját magát, hogy segítsen nekem látni, amit kell... küldök majd nektek belőle, hátha nem csak én bizonyulok bénának.. :lol:
szépem

elköszönök mára, sziasztok jó éjt!!
szépem

SzépM!
Én imádom azokat!!
Fura, hogy pont ma írod ezt, mert irtónagy rendrakásban (fészekrakás?)vagyok és a kezembe került néhány ilyen képeslap!!! De érdekes!!:-)
bodza2005

Nagyon klasszak!!!!
Köszi!!!

Jó éjt Lányok!!!!
Álmodjatok szépeket és jól!!!!!!:D
bodza2005

Jó éjt kedves DRK!
Aluggyatok...mert álmosak vagytok és holnap még csak kedd:(
hanyatka

Tatukám, köszike.. Az első lombik előtt kellettt ferro-folgammát szednem, mert a házidokim vérszegénynek titulált. Jeleztem DrIronnak, aki örült, hogy így nem kell más folsavval foglalkozni.
Most pedig a gyogyis lapomon csak a 2x1 folsav szerepel,és nem kérdeztem rá Apánkra, hogy a ferro folgamma jó lesz-e. Bár már mindegy, mert szedem... majd szerdán azért megkérdem..

Hanyatka! Én ezt a pakolást valamikor nyáron véletlenül megtettem. Most pedig a sógornőmmel ügyletelünk, mert turijuk van..... Csere-bere..

Szépem! benne vagyok. Ha én vagyok soron, hát vállalom!!! Meg a többiek is!!!! ugye?????
felcsigáztál a fotókkal...

No menek! jó éjt!!!! aludjatok, mert álmosak vagytok... ( vazze)

Kép
Kép
Kép
zel

Fúúúú, de pörögtök Csajok!

Pedig most nem jegyzeteltem, bocsi, ha valakit nem említek, az nem jelenti azt, hogy nem szeretem. :D

Beuska, sajnálom..... :( , de azért örüljünk, hogy Nálad is elindult valami, ez erőt ad a következőhöz, ami biztos sikerül majd. :D

Zelecske, betojok a szövegeden. :lol: :lol:

Háááát, ma azt volt a nap legjobb része, amikor Öreganyu kislányának megfogdostam a kicsi mancsát. Ollllan jó meleg volt. :D

Bea, mingyá' írok privit.

Bodzikám, mi együtt leszünk nagyanyóanyuk, okész? :D
katóc

még egy uccsó hsz: asszem minden kismami ilyen meglepettséggel fogja nézni HAMAROSAN a zebrás tesztjét, mint a pandamama a bébi tüsszentését... !!!!!!!!
szépem

SzépM!
Az nagggyon komoly!!!!!!!!!!:lol:
3x megnéztem!:lol:

Benne vagyok Katócom!!!:D

Szia Hanyat! ZelAg!:D

Akkor ki tud most jönni hétfőn?
Tatu, Zel, Hanyat, Yami, Manó, Beus, Katóc, én, ...és még???
Andi, Albi, Ági, Nóczi, Kriszta, Szederke, Zsembike felmentve.
Szépem?, Február?, Cseka?, Finch?, Kagyló?, Plümek?, Öreganyu?, Kati?, Bébé?, Cypruska?
Nektek ott a helyetek!:D
Persze Beber és Babóca is jól jönne:lol:.
Ugye, senkit nem hagytam ki????????!!!:oops: :roll:
bodza2005

Sziasztok lányok!

Most jutotam ide, a kezem kezd regenrálódni. A tali hétfőn mikortól és hol lenne (nem tudtam ,mindent végigolvasni).

Nóczikám, fantqsztikus hír!!! Gratulálok, bizony, Te vagy a kabalánk, Neked sikerült :-) Élvezzétek az érzést, nagy élmény lehet!!!!

Andi, meggyógyultál már teljesen?

Yami, tudom, miylen érzés a munkahely-undor, nekem is volt anno, de egy idő után már annyire nem bírtam ,hogy mindenen nevettem, olyan nonszensz dolgok voltak és egyből könnyebben viseltem:-)

Hanyat, régen láttalak:-)

Kreatívkodást mikorra tervezzük? Kicsit kiestem a munka miatt mindenből.

Lányok, karácsonykor mit szoktatok főzni? Próbálok idénre ötleteket halászni. Ki hogy áll a karácsonyi ajándékok beszerzésével?

Biztosan gondolkodtatok már neveken a babáknak. Kíváncsi vagyok ,hogy kinek milyen nevek tetszenek. Tudom, kicsit előre járok, de ez mindig feldob :-)

sok puszi mindenkinek: Plümek
plümõ

szóval következik Plümő, Szépem és manoka mostmár tényleg nem hagytam ki senkit. Bocsika, hogy kihagytalak benneteket.

Nekem jó a hétfő, de lassan döntsük el, mikor is legyen a tali gondolom asztal kell foglalni.
Plümő
Nekem a Bence és a Boglárka nagyon tetszik és illik a vezetéknevünkhöz is persze van még pár név de ez a kettő a favorit
Nóczi ! Milyen gyógyszer kombinációt kaptál? Kaptál progi szurit?
Visszamégy a régi nőgyogyidhoz?

manoka
manoka71

Szép jó reggelt!

Hol lesz a tali? Én kb fél 6-ra tudok bárhova eljutni.

Manóka, aranyos nevek :-)

Andi és a melegimádók: azt mondták, hogy kicsit melegedni fog az idő :-)

puszi
plümõ

Sziasztok Lányok!

Tegnap jól bealudtam! Olyan fáradtka voltam, hogy csak na.
Szóval Yami, Bodzi, finch azért lettem, mert voltak pintyeim régen és egy pintyes fórumban ezen a néven regisztráltam ( ugye angolul finch=pinty )
Na szóval ettől függetlenül úgy hívtok, ahogy akartok, lehet finch, finchi, fincsi, pintyőke :D is, ahogy jól esik, tudni tudom hogy rólam van szó.

Talilag nem tudom, mert hétfőn és szerdán Kép és a barátosném lehet megnyúz, ha nem megyek, de majd még meglátom.

Szép napot mindenkinek!
finch

LYÓ REGGELT DRÁGA DRK!:D:D:D

Fincsikém!:-)
Ha nem jössz, mi többen nyúzunk meg, gondold át!!:D

Plümek!
Ok, akkor hétfőn!!:D

Manókaland!
Nagyon kedves nevek!! Teccik mind2ő!!!:D
bodza2005

LYÓ REGGELT DRÁGA DRK!:D:D:D

Fincsikém!:-)