A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

jó reggelt!

Hihetetlen sokáig aludtam.... Nem tom miért... 1 órája keltem, reggeli, olvasás. VÉgig néztem a Praktikát, vannak benne jó ötletek karira. Lassan össze kell raknom mit kreatívkodok a gyerekekkel!

Noczi még mindig nem tértem magamhoz....

Csajok nekem a hétfő tuti nem jó, 8-ra talán felérnék Pestre... A Tatu-kreatív mikor lesz? Bár már 1-8-15-én is kreatav délelőtt lesz a suliban.

Hát nekem nem mentek ezek a 3d képek sajna.... abszulút semmit sem látok a téglafalban és zöld szmötyikben sem.... reménytelen :oops:

nem értem miért vagyok még álmos...

Beusnak, Zsembinek +++++++++++++++++++++++++++++++++
többieknek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

puszi
Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok DRK

Annyit irtatok megint nem győztem olvasni.
Nagyon édik vagytok hogy ennyien drukkoltok nekem mindenkinek köszönöm nem sorolom a neveket ugyis tudjátok hogy imádok mindenkit.

Tolom a husit ezerrel tetszett a beszólás a késröl hogy én akarom megcsinálni a punkciót. :D

Albi milyen csoda lehet érezni a mozgást.

Beus azért ez is pozitiv hogy nálad is látott sárgatestet biztos vagyok benne hogy a következő sikerül.

Bodzim lecseréltem a szurikátákat egy pucér dagadt pasira akinek pillangó szárnyai vannak, elég nehéz kivenni. :D

Izgulok a holnap miatt már nem mozgok nagyon. Én nem mehetek hétfön talira ha pénteken lessz beülti?????

Andi
zsembi

Sziasztok klubtagok!!!!

Kriszta: ez nem éééér, 10-ig aludni, de jó Neked, már alig várom, h hasonló cipőben legyek/legyünk-:))

A 3D képekből én sem vettem ki semmit :shock: , hogy mikor legyen a kreatív tali majd talán hétfőn megbeszéljük.

Finch: pintyes topic......hogy mik vannak :D bár én macskásba írogattam régebben.

Plümő: jó hogy javul az ínhüvelygyulladásod, karácsonyra nálunk állandó menű szokott lenni.
Szenteste: halászlé + rántott hal + krumplisaláta
Másnap: sült liba/kacsa + párolt káposzta
Aztán töltött káposzta.
Sütik: beigli, zserbó, tiramisu, meg egy Mennyei csemege nevű finomság.

Babanevek: valszeg Ádám és Laura lesz...csak lenne már

Zsembi: pihenjél és készülj lelkileg a holnapra

Anikó
tatulány

sziasztok!

Plümő - nálunk az abszolút favorit évek óta a Benedek és a Réka.
Karácsonyi-étel ügyben nekem sincs még ötletem. asszem csináltam már libacombot, meg töltött káposztát akkor, de nem is emlékszem már, miket szoktam. sokat vendégeskedünk.

D.Kriszta - de jó, akkor nem csak én vagyok, aki nem látja a képeket! :)

Bodza - amit belinkeltél mélben , nem nyílik meg, mi az?
szépem

Tatu - Mennyei csemege??? mia az?
szépem

délután jövök, most lelépek!
szépem

Krisztám!
http://kreativ.lap.hu/

http://otlettar.try.hu/articles/0/40/kezmuvesseg-1.html

http://www.gyermeksziget.hu/otletbazar.php

http://karacsony.wordpress.com/

Én is tök sokáig aludtam és úgy fáj a fejem teganp óta, pedig nem vagyok fejfájós.
Nem is reméltem, hogy képes vagy jönni, de jóóó!!:D
3D: kicsit mögé kell nézni, "elbambulni" és annyira frankó érzés, ahogy az agyadban 1xcsak váltás, tűélessé válik a különleges látvány.:-)
Kitartás!!:D

Zsembikém!
Te szépen hazamész pénteken a porontyaiddal és pihizel 1 hetet!!!:D
Szerintem.;-)
Kreatívkodni persze már jöhetsz!!!:-) Okés?
Anyu

Láttam, hogy valami pufók angyal vagy mi, szárnyakkal egy szökőkút felé hajol, de nem hittem a szememnek!!:lol::lol:
Bodza
bodza2005

Tatuka! Milyen finomakat esztek?!
Mi szenteste (az csak a miénk)a következő kajcsit készítjük el, no inkább apárom készíti Én csak konyhalány vagyok:
-tárkonyos pulykaragu leves
- sült pulykacomb és Nekem sült csirkecomb
borsmártás
sült burgonya
mákos-diós bejgli (saját sütésű) ezt Én készítem.
Olyan jó karácsony előtt már készülgetni az ünnepekre. 23-án elkészítem a bejgliket a párom pedig 24-én (az Én együttműködésemmel) :D elkészíti a karácsonyi menüt. 2 hónapos házasok voltunk és közeledtt a karácsony gondoltuk olyan menüt állítsunk össze amit mind2-en szertünk és tradíció lesz belőle. Hát sikerült már 6 éve ez a menü és nem tudom megunni. Csak azért nincs halászlé, mert másnap megyünk anyósomékhoz és ott az a menü egyik része.
Ú de éhes lettem. Amúgy imádunk kotyvasztani csak kevés idő van rá. A páromnak a különlegesebb ételek elkészítéséhez van affinitása, nekem pedig a hagyományos ételek elkészítéséhez.

Kicsit hosszú voltam...

manoka
manoka71

Tatus és Szépem!
Nagyon- nagyon jó és szép nevek!!!:D
bodza2005

Ez a menü, amit mi készítünk nem nagy dolog, különösen ha előtte már bepácoljuk a husikat. A borsmártás pedig fantasztikus, bármikor meg tudnám enni. A párom borsmártást tovább fejlesztette (zöldborssal készül) és így tökély.
Megnyalnátok a 10 ujjacskátokat, na j mindjárt megyek ebédelni.

manoka
manoka71

Uristen nagyon idegesit hogy nem látok semmit a 3D képeken. :(

Andi
zsembi

Jaj, leírod a recipét Manó?:D

Én isteni vadast tudok szalvétagombóccal...;-)
bodza2005

Na jo Bodzi Anyú szót fogadok. :?

Andi
zsembi

igen, megkérdezem a páromtól :D

manoka
manoka71

Zsembi!
Rá kell jönnie az agyadnak 1x, utána már lapozol-látod, lapozol-látod.
Tarts ki, mert annyira jók!!
Várj, megnézem a képeket, és átgondolom, mit segíthetnék, hogy nézd!:-)
bodza2005

Na, ha ránézek és elbambulok, akkor is előjön, de sokkal jobb és gyorsabb, ha mögé próbálsz nézni 10cm-rel és úgy bambulsz...:lol:
bodza2005

:D Jól teszed Zsembikém!
A tömegközlekedés veszélyes lenne, meglökhetnek, baleset stb. és a stressz (idegbeteg utasok :-) stb.)!
Ezért nem örülnék, ha pont akkor utazgatnál!;-)
Üdülő életmód, tudod...:D
bodza2005

Zsembi: nem vagy 1-edül, én sem látom a lényeget

Manóka: olyan jó akinek a párja tud főzni, leírnád majd ezt a zöldborsmártást? csípős? és a tárkonyos pulykaraguleves is felkeltette az érdeklődésemet-:))

Szépek a babanevek, lánynévből nekem több is tetszik még: Nóra, Alexandra, Jázmin, Viktória, Réka, Dorottya, stb...

Elég édesszájú a csapat....ezt a mennyei csemegét szeretni fogjátok...este beírom majd a pontos receptet.

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Hát ezek a képek! Már próbáltam ide nézni, oda nézni, bambulni, mambulni, de semmi! :D Majd még küszködök...

Lányok, úgy örülök, hogy örültök nekem! :D Olyan aranyosak vagytok! Én asszem még mindig nem hiszem el az egészet... :D

Éjjel sajna megint begörcsöltem, pont ugyanakkor, mint múlt éjjel, nagyon érdekes, jön egy iszonyat erős görcs, eltart néhány percig, aztán mintha elfújták volna... Volt valakinek ilyen? Dokit kérdeztem tegnap, azt mondta, hogy valszeg szétrobbant egy sárgatest, na de most éjjel megint szétrobbant egy??? :shock: Egyébként igaza lehet, mert most éjjel a jobb petefészkem szúrkálódásával kezdődött, és utána jött a görcs. Na mindegy, előre látom, hogy most tíz napig szét fogom a fejem aggódni, nov. 30-ra rendelt vissza ugyanis... :D

Na megyek husizni, totál lelkiismeret furdalásom van így utólag, múlt héten már alig ettem húst, gondoltam, minek... :oops: :oops: :)
noczi

Utónevek: nálam Bertold és Dorina a két kedvenc!
noczi

Nóczi: biztos más sem fogná fel a dolgokat ilyen hamar.

Leírnád légyszi alaposan, h milyen tüneteid voltak???? Vagy semmi?
hogy azt érezted végig, h nem sikerült

Anikó
tatulány

Kép
bodza2005

Na de ejnye-bejnye ugyebár kedves Noczi!!!!!!!!!!! :x Husit mellőzni??? Addig edd még bírod! :) Nekem már alig csúszik le 1-2 falat egy hét alatt.... Tegnap ettem csirkét, most egy darabig oké leszek :D

Ma kicsit jobb mint tegnap volt. Nincs hányiger és asszem kitaláltam mit eszek :D ez nálam már öröm számba megy. szerintem spenót lesz krumplival.

A karácsonyi menük is hozzák az étvágyamat :-)

A képekre már össze-vissza bandzsultam, de semmi .....

Ja én azért alukálhatok ennyit, mert ha akarnék sem tudnék felkelni a lurkók miatt. Mert ha megerőszakolom magam, akkor hamarosan újra ágyba dugnak :-) Mint szombaton is. Keltem 9-kor, reggeli és fél óra múlva szuszogtam újra 2 órán át. Jóuram meg is volt lepődve rendesen, hogy milyen rendesen hagytam dolgozni.
meg aki itthon dolgozik, annak könnyű :lol:
dobsakriszta

szépek a nevek, de nálam egyenlőre csak lány van: Eszter, Kata, Anna. Nem is tudom mi lesz, ha fiúk lesznek :-)

Bodzi ez szééééééééééééép!!!! Ja és KÖSZI a privit Csajszikám!
dobsakriszta

35 sleeps to go until Christmas! Woohoo!

Ez van alatta, csak besötétedett.:D
bodza2005

Tatu, szinte semmiféle tünetem nem volt, beültetés után pár nappal, ha emlékszel, panaszkodtam, hogy volt kétszer ilyen "jaj-nekem-mindjárt-elájulok" típusú rosszullétem szédüléssel, fülzúgással stb. nem tudom, annak volt-e köze már hozzá... A menszi idejét szokás szerint éreztem, ugyanúgy görcsölgettem, mint menszi közben mindig, minden nap egy kicsit. De ez eddig mindegyik lombiknál így volt. Az volt furcsa, hogy a melleim sem nem voltak bedurranva, két napja vasárnap éreztem csak, hogy na, most fáj, előtte szinte semmi! Semmi felpuffadás, aluszékonyság, vagy ilyesmi, mit ami pl. Krisztánál volt... Néha kicsit fájdogált a hasam, de azt is simán ráfogtam a progi injekcióra. :D Szegény gyerek, gondold el, mennyit szenvedhetett lelkileg, biztos egész nap sírt, hogy "anyu, vegyél már észre...!!!" :D
noczi

:D
bodza2005

Nóczi!
Olyan jóóóóóóóó, hogy így alakult.
Milyen érzés? Felfogtad már?
finch

Nóczika!
A Progi nem fájt Neked? A helye sem? Nem lett csomós?
Tettem fel Neked a sulis karácsonyodhoz ötlettárat!:D
bodza2005

Dehogy fogtam fel, Finch, szerintem majd csak akkor fogom felfogni, amikor majd először lehány, vagy valami... :lol:
noczi

Bodzi! Ez a karis vonalzócskát nem rakod be magadnak alulra és akkor látjuk mi is mennyi van még hátra?
finch

A holnap Apánk elé járulóknak:
Kép
bodza2005

Bodzi: jóóóó a karácsonyi vonalzóóóód

Nóczi: hú hát akkor a tünetek sem jelentenek semmit, ne aggódj a köv. 8 hónapban helyrerázódik a gyerkőc lelkileg-:))

Most először volt progiinjekciód?

Anikó
tatulány

Noczi! Hihi!
Abban segítenél nekem, hogy nektek a beülti után ? nappal kell tesztelni?
finch

Fincsikém!
Ezt szerettem volna, de nem ment... Olyan béééééna vagyok!:(
bodza2005

Fincsi!
Szerintem a 20. napon a legtutibb, ha kibírod.:-)
bodza2005

Bodzi, de édes ez a barika. Sok négylevelűt neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
finch

Azt sem értem, honnan kell betennem, a weboldalról vagy ezt, amit már kihúztam a desktopra? Kínomban lefotóztam a géppel és úgy töltöttem fel, mint fotót.
bodza2005

KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :oops: :oops:
bodza2005

Bodza, most kezdem érezni az oldalamat komolyabban! Az első héten fájt mindig, utána semmi, most megint kezd érzékennyebb lenni, ráadásul doki bácsi kitalálta, hogy akkor mostantól csak napi egy ampullával kapjak, mert úgy tovább kitart. A vége felé már elég gáz lesz, szerintem. De be nem csomósodott egyszer sem! Yamita javaslatára vettem fekete nadálytő krémet, és azzal kenegettem, biztos az is sokat segített!
noczi

Bodzi, az az igazság, hogy én még életemben sosem csináltam tesztet! Meg tudod, nekem nem beülti volt, hanem ovu indukció. Meg mondta Apánk, hogy valószínűleg egy pár nappal hosszabb lesz most a ciklusom. Úgyhogy nem igyekszem én annyira azzal a teszttel! Csak érdeklődtem!
Vonalzóilag még sosem próbáltam működni, de szerintem valahova oda kellene berakni, ahova az aláírást lehet. Mit gondolsz?
finch

Na most próbálozam én is de nem sikerült
finch

Albit kellene megkérdeznünk!:-)
Nagyon- nagyon szorítok Neked!
bodza2005

Halihó!

Gyors bekukk!

Bodza! Szétszakad a fejem. Mondd, hogy csak az a leggyengébb láncszem és nem a szuriktól van!!! ma nem csípett a Gonal. Juhuhuhúúú.

Kriszta! azéééé vagy álmos, mert terhes vagy!!!!!

Noczikám! Fogd fel kicsit gyorsabban, hogy baba van a pociban és lassíts!

karácsonyi menü: Családi körhányás.... (férjem így csúfolja) Szóval nagy a család, mindig jövünk-megyünk. Szokott lenni rántott hal, halászlé, rácponty, meg aszaltszilvás ponty. aztán egy csomó féle madár sütve főve. Általában fácánleves, liba vagy kacsasült, valami töltött husika, esetleg rántott husi. köretnek bármi. Ami rajtamragadt az elejétől az a püspökkenyér, meg a franciasali. Abból annyit kell csinálnom, hogy csak vájdlingban (hogy kell írni?) tudom összekeverni. Aztán az elmúlt néhány évben a sütisütést is megkaptam. Így szoktam sütni lúdlábat, meg somogykockát, mellé puncskockát is. meg amit kérnek.. ( én lüke, simán nekiugrok bárminek)

Gyereknevek: Lukács, Enikő, Csenge, Csanád...

Kép
Kép
Kép
zel

na?
finch

Jé, az előbb nem volt ott, most mégis!!!!!!
Nagyon édes lett!!!:D

Én ezt küldöm:
Kép
bodza2005

Bocsi lányok, nem bénázok tovább! Feladom Bodzi, nem tudom!
finch

Jó kis nevei vannak mindenkinek!!:-)

Nekem is szétszakad a fejem...
bodza2005

Képzeld Fincsi, én 1 percig láttam a vonalzódat, amikor írtam, de most eltűnt. Jobb, ha várunk Albira, úgy látom...:D:D
bodza2005

Igen, mert próbálkoztam, de én nem akarok vonalzót, csak neked akartam segíteni. De nem volt tökéletes, mert a linknek az egyes darabjai is ott maradtak. A lényeg, hogy ha megcsinálod a vonalzót, akkor nekem ez az oldal elküldte a linkjét mailben és onnan próbáltam beilleszteni, úgy tűnik kevés sikerrel.
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?