Sziasztok!
Aki nem kapta meg azokat a fránya recepteket (nem fránya mert nagyon jók), ugyan küldjön mán egy privit az emiljével, mert akkor valami nem stimmel a címlistámon!!!
Kriszta, megkaptad? Mire okjtod a 2 éveseket?
Finch: üvegmatrica és köszi, Katócka is ha adsz mintát. valahogy úgy vagyok vele, hogy én egy fél fejet leszerelek meg vissza, de a kézimunkához sose volt türelmem (sikítok ha egy gombot föl kell varrni -azt én csak szájban szeretek- mármint varrni), de ez a technika érdekelne, már a gyerekek miatt is.
Nekem akkor jó az Árkádos tali jöv. pénteken, ha a nagy ott tud aludni a nagyanyjáéknál aznap és le tudom adni, a kicsi max. velem lesz, de ez lehet csak az uccsó pillanatban derül ki.
Engem letiltott Apánk a dógozásról a poz. teszt után is, azt mondta max. a zöldségeshez egy séta a salinak valóért, de azt is gumitalpú cipőben.
Algopyrint szerintem be lehet venni, én is bevettem a terhesség alatt meg a szopi alatt is ha nagyon kellett, sőt az elején én naponta Aspirint is szedtem
Ezeken az angol átírásokon bepisilek a röhögéstől...
Bodzika, nagyon sokszor jutsz eszembe, a konyhában szemmagasságban lakik a polcon a bodzateám, hihi
Mindenkire sok szeretettel gondolok holnap, nekem meg mammográphia lesz, kedvet kaptam Katóckától azt mondtza tök jó volt (csak vicc(