Üdvözlet!
Teljesen elfelejtettem, hogy mit akartam még írni tegnap, sok volt és elszállt.
Nagyon örülöka Durca-híreknek!
Veronikusz, hát ez már haladás.
Tünde, igen, kezdek már nagyon kiakadni, és még legalább öt hét.

A reggelek a legrosszabbak, amíg beágyazok (mi a "nappali"nak nevezett nagyszobában alszunk, muszáj elpakolnom), amíg elmegyek vagy mennék WC-re ha hagyná, amíg mecsinálom a teát és a reggelit, bapakoloma mosnivalót stb. A szakdogám fejben nagyjából megvan végre, csak álmodozok róla, hogy valaha le tudok ülni írni, már ennyitől kifáradok, hogy ide válaszolok nektek.
Alig várom a dec. 17-ét, hogy felköltözzünk. Apának fárasztó lesznagyon, mert én akkor már tényleg nam fogom Melindát emelgetni, hátha ki tudom húzni dec. 24 utánig, bár jó lenne az egész ünnepet.
120 cm a hastérfogatom, 2500 grammot nyom Eszter lányom én nem is mondom mennyit.
Ja, a táblazatban
Tünde aszülésznő rovatba Zachár Erikát írd be légyszíves. Mostmár biztos, hog yvele szülök, nem Ágival. Egyik szemem sír, másik nevet, szeretem mindkettejüket, Erikával már elkezdtünk egy szülést, most be is fejezünk egyet.
Képzeljétek,
dec. másodikán fellépünk Melindával az együttes évi műsorában. Csinálunk egy Babázó koreográfiát, mert annyi két éven aluli baba van most az együttesben, hogy ezt nem lehet kihagyni. Lássák az emberek, hogy mért zömmel a fiatalok vették át a stafétát. Persze addig találni kell rám viseletet, valami dél-dunántúli lesz, az olyan mamás, beleférünk mind a ketten. Jó buli lesz, 7-8 baba-mama párod fenn a színpadon, ebből van, aki ikrekkel, én szintén két gyerekkel.
Melinda most amúgy is "táncol", ha kell ha nem: a zenebölcsiben csak ciróka-marókáztunk először, ő már rögtön rázta magát, mindenki rajta derült.
Lányok! Ajándék-ügyben valami tipp? Az osztálynak. Legalább egy cserép virágot mindenképp fogok vinni a topic nevében, mert úgyis gyakran meg fogok fordulni ott karácsony környékén. De esetleg valami ötlet. Hm?
No megyek, pihenek, Melindáék sétálnak.