Sziasztok!
Jezsoerika, köszi szépen!

De jó Neked, holnap láthatod a picúrodat!
Bonya, mennek a babatapik!
Kriszti, nagyon sajnálom, hogy ennyi volt.

Hiányozni fogsz a topikból.
Nonóka, hajrá;)
Nyunyi, várlak vissza!
Vucuska, péntekre drukkolok!
Sünike, végre itt

MSN-en hiába keresgéllek

Sikerült beszélned a BMC-vel? Mit mondtak? Nagyon remélem, hogy nincs gond! Nekem tegnap jött meg, hasonló módon..... olyan mennyiségben, mint aki elvérzik

Az első lombik után is ez volt. Hasam is fájt előtte 2 napig.
Madrin, ez milyen szép meglepetés

Római kirándulás... hmm, nagyon klassz lehetett! Fotók?
Azért nem láthattál rajtam semmit, mert nem vagyok az a látványosan kiborulós, nyafogós fajta.... de azért pár napig volt min gondolkodnunk.
Vic, kérlek, jelentkezz!!! Olvastam, hogy mennyi minden összejött Neked, sajnálom!!!

Nagyon rád jár a rúd!

Mi volt a dokinál? Aggódom!!!
Bobcsike, Neked is boldog Névnapot kívánok!
Krisztamili, ezt verd ki a fejedből! Ne is gondolj ilyesmire!
Zsókuci, jól tartanak a barátok is!

Én is elmennék a Daubnerhez "előkóstoló" emberkének..... pár hét után biztos szó szerint hazagurulnék

A csokorból én is a babát hangsúlyoztam!
Sajnálom a kezeddel történteket és a mandulaműtétet! Nem irigyellek érte, de ha kell, akkor kell! Jobb lesz utána!
Törpehzs, örülök, hogy már jobban vagy!
Mofly, ne aggódj, minden rendben lesz! Vicuskának igaza van!
Rebe, Te kiscsillag!;) Jó lehetett a koncert, szerintem ő a legjobb hangú énekesnő az országban.
Az agykontroll egyszerűen szuper! Múlt hétvégén volt az első két nap. Már az 1. napon tanult technikával sikerült megoldanom a hónapok óta tartó nagyon komoly alvászavaromat

Feldobott ez a sikerélmény! Nagyon régen hallottam először az agykontrollról, még 1990-ben olvastam az 1. kiadását a könyvnek, így utólag már csak azt bánom, hogy nem végeztem el korábban a tanfolyamot. Sok klassz és hasznos dolgot tanultam már most a két nap alatt, oldalakon át tudnék mesélni. Alig várom a következő hétvégét (4 napos a tanfolyam). Addig is naponta 2x20 percet relaxálok, közben megy a programozás. Nagyon jó!
Az is jó, hogy ma reggel felhívtak, hogy megnyertem egy pályázatot, ami konkrétan pénzt jelent.
Az is jó, hogy tegnap a drágám 2 jeggyel állított haza, a The Harlem gospel singers & band koncertjére

Három éve már volt szerencsénk őket élőben is meghallgatni, hatalmas élmény volt! Sok koncerten, sok műfajban jártam már ........ karácsony előtt ez szuper program lesz.