A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

jó reggelt Csajocskák!

Látom tegnap mindenki aludt és sorozatot nézett. :D a Gray's kilinikát jobb lett volna kihagyni... Mi volt a feleségekben?

Babóca sajna nem tudok neked kit ajánlani....

Legyen szép napja mindenkinek!
Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!
Pár napja hol van netünk, hol nincs, többnyire hol nincs, szóval most csak röptében, remélem, ezt a hsz-t el tudom küldeni.
Fogalmam sincs, miről volt szó az elmúlt napokban, annyit tudtam a netünk pár világos percében kibogozni, hogy Nóczinak SIKERÜLT! Aminek nagyon-nagyon örvendezek, és gratulálok Februárapu nevében is. Meg az is kiderült még, hogy görcsei vannak. Hát nekem is voltak, írtam is. Ha nem tartós, és elviselhető, akkor szerintem ne aggódj. Azt mondják, akkor van gond, ha az ember lánya görcsöl ÉS vérzik, de még akkor sem biztos, hogy itt a világ vége. Én görcsöltem is, véreztem is, de sosem egyszerre, és nem is lett semmi baj (leszámítva a kicsivel magasabb AFP-t). De azért vigyázz nagyon magadra!

Ne haragudjatok, de fogalmam sincs, kivel mi van, ezért nem is tudok reagálni másra.

Magunkról annyit, hogy megvolt a terheléses vércukorvizsgálat (az eredményt még nem tudom), nekem a glükózszirupos verzió volt, hát mit mondjak… Doktorbácsi felkészített, hogy rettenetes íze lesz, és nyugodtan csavarjak bele egy egész citromot is akár. Hát elmondanám, hogy úgy még rettenetesebb. 75 g színtiszta glükózt kell feloldani kb. 2 dl vízben. Beletöltöttem a pohárba a port, és gyakorlatilag tele lett vele a pohár. Rá a vizet, tejfehér, tömény szirup. Brrrrrr…
Továbbá üzenem nagy szeretettel a friss, hánykolódós kismamáknak, hogy gyermekem még most, a 24. héten is visszaküldte egyszer a reggelit, szóval kitartás :)
február

Sziasztok csajok!

Zsembikének 12 petikéje van!!! JUHUUUUU!
És jól van a lelkem! :D

bodza kitaláltad már, hogy ki fogja adni a szurikat??
(jaj nekem még meg is kéne rendelni..arról majd még kérdezek, jó?)
yamita

Szia Február!

Hát nem nyugtattál meg! Én 24 hetesen már nagyon nem akarok rosszul lenni... Meg is beszéltem a babszemekkel, hogy már csak 2 hétig tombolhatnak :D Mert aztán már nem fogynia kéne anyunak :D
Ez a cukor vizsgálat kötelező? nagyon gusztustalanul hangzik :shock:

Zsembi-baba, hogy milyen ügyi voltál!!!!!!!!!! pihikézzél szépen!

Kriszta
dobsakriszta

Szijjasztok!

Micsoda élet volt itt este-:))

Katóc: 1 db Deca injekció 35 eFt????? Nem mondod??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsembi és Bodza: az Sztk ügyeleten v. a háziorvosnál be kell adják az injekciókat

Öreganyu: még mindig neeem kaptam recepteket Tőled, a mammográfia meg "isteni" főleg ha kicsi a melle az embernek :wink:

Árkádos taliban is benne lennék, h mindenkit megismerhessek!!!!

Bodzi most SMS-ezett, ott buliznak az Intézetben 6-an és azt üzeni, h dokibácsi mondta, h idénre van még 5 lombikos hely.

Anikó
tatulány

SZiasztok! Gyorsan bekukkantok!
Tegnap voltam kontrolon, mind a 3-an jól vannak. Bár még vérezgetek, igaz ez inkább barna trutyi, de leválást már nem láttak az UH-n! Ha minden jól megy 3 hét mulva kell mennem ismét, akkor lesz az AFP. Persze jó kis fals eredményekkel. :-)
A hasam nem nagyon nő még, csak kemény gombócka! Kilók még mindíg tartom magam a -4 kg-hez. Apánk örülne neki.
Hányás még megvan sajnos, bár inkább hányok, mint vérzek. Valahogy azt jobban elviselem!
Na visszaolvasok nagyvonalakban! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Február: mindig megdöbbenek,már a 24. hééét? Most teszteltél.

Zsembike: gratulálok!!!!! megtette a féldisznó a hatását :lol:

Kriszta: sajnos kötelező a terheléses cuki vizsgálat a 24-26. hét között, de van ahol 2 dl tej + 1 zsemle
Fogytál???

Anikó
tatulány

Ági: Örülök, h nincs komoly baj, ezek a picurok mindig Rád ijesztenek.

Pihenj tovább és néha jelentkezz be.

Anikó
tatulány

Sziasztok Leányzók!

Jelentem, ma Apánknál szép számban összegyűltek a DRK tagjai:

Plümek, Hanyatka, Andi, Bodzi, Zsembi, Zel, és "Senki" :) a jófej lány, aki ismeri a Bodzit, és még nem fórumos, ő még "Senki":)ahogy mondta, mikor bemutatkoztunk a fórumos neveken..:) de azt ígérte, hogy jön majd és kapcsolódik..:)

Ugye nem hagytam ki senkit? :oops: Jajj, annyian voltunk!!! :) És hogy örültünk egymásnak? :lol: Olyan volt a váró már megint, mint egy kávézó, ahol összejöttek a lányok traccsolni.., néha hangosan hahotáztunk...tökre-tökre jó volt!!! :D

Kivel mi van Lányok?

Írjatooook!!!

Nekem növögetnek a tüszők, a bal oldal beindult, a jobb most kicsit lustább, de ugye eddig csak Closty-t szedtem, most kaptam ma egy Merionalt, meg holnap is fogok, aztán pénteken meglátjuk, hogyan tovább...:)

Kriszta!
Eszembe jutott, hogy valamelyik "hányós" kismami mesélte, hogy neki a MCDonalds kaja volt az egyetlen, ami jól esett és meg tudta enni...és bent is maradt...érdekes, de több helyről is hallottam már ezt..csak egy ötletként gondoltam leírom, látom, hogy kín a kajatéma..:)

Zsembike!!!!
De jó!!! Úgy drukkoltam Neked!!! A 12 petike szuper!!! :D

Mindenkinek nagyon pusszancs Lányok!!!!

Szederke
szederinda04

Yamikám ez remek hír Zsembiről. 12 jó szám. :D

Bodzáékkal kupaktanácsoltunk reggel Apánk várójában. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a HÉTFŐI TALI KEZDÉSI IDŐPONTJA LEGYEN 18 ÓRA, HOGY MINDENKI KÉNYELMESEN ODAÉRJEN!!

BLÖÁ ...cukorszirup, hogy bírtád meginni Február?

Jaj kismamák nem irigyellek benneteket a hányás miatt. Én már a húsevési undorral járó hányingertől is szenvedek néha :D

Hanyatka hogy állsz??? Szuri után még ott dumáltunk, de csak nem jöttél elő Apán-barlangjából. :D

Pusz most lépek, majd jövök!
andi67

Ági,
de jó, hogy minden rendben szépen visszarendeződött minden a pocidban. Pihenj sokat, olvasgass, hallgass szép zenét, talán úgy gyorsabban megy el az idő.
Örülök hogy írtál, mert izgultam mi lehet veled?!
andi67

Jó a későbbi talikezdés, de mi lenne ha 5-től kezdenénk szivárogni, úgy sem egyszerre ér oda mindenki????

Jó kis buli lehetett :P :P :P :P

Anikó
tatulány

Zsembikénk 12db tojást adott át Apánknak!!!:lol::lol:
Rohanok a Nyírőbe, most végeztem Déviszünknél.
Szuper volt így együtt Csajok!!!!!!!!!!!!
PUSSSSSZZZ :D :D :D :D

Kép
bodza2005

Cuki volt, követelte a pusziját tőlem félálomban!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Yami sajnálom. Meglásd a kövi sikerülni fog! :-)

Noczi hajrááááááá:-) De örülök neked! :-)

Kriszta én nem csináltatom meg a magzatvíz vizsgálatot.

Talit hol tervezitek egyébként?? HA maradt az árkádos buli, akkor ha minden oké velem, akkor én is bekukkantanék ám! :-)

Ági28

SZIA ÁGI!

De jó hogy jöttél!!!!! Már éppen mondani akartam a csajoknak, hogy valaki hívjon már fel mizu.
Örülök, hogy jól vannak a babók!!! Az enyémek is édesek :D Neked kell menned Magzatvíz vizsgálatra?

Bár tegnap (nem is mertem ég leírni) hasba rúgott egy nem kiscsaj órán... Pont B babát találta el. 5 percig a sírás kerülgetett, de aztán megnyugodtam és nem lógattam ki a gyereket az ablakon 8) Éjszaka 2x keltem és akkor fájt is hasam, de azóta nem.
Jóuram tökre kiakadt mikor hívott este! Persze miért is ne akkor történjen valami, amikor ő piszok messze van??? Azért simiztem egész este a babát, meg beszéltem is hozzá :)

Szederke köszi! Én azt sem kívánom, sőt a hideg ráz tőle :? Igen, 1 kiló már lement, remélem több nem nagyon követi. Igaz olvastam, hogy ilyenkor a babók a mami tartalékát :lol: falják...
Növesztgessél ügyesen!

Tatu, akkor én csakis olyan helyre megyek, ahol tej+zsemle van
:D

Kriszta
dobsakriszta

kriszta apánk nálam is erősködött miatta, de amikor voltunk a genetikus pasival beszélni, ő az én érzésem szerint inkább lebeszélt róla. Sőt azon agyaltam, hogy ha mondjuk az egyiknél találnának valamit, akkor a másik kettőt is veszítsem el e miatt. Úgyhogy én elhatároztam, nekem egészséges babáim lesznek, ha sikerül végigmenni az úton! :-)

Ági28

Na holnap folytatom, most negyek vissza pihikézni!

Puszi nektek! Kép

Ági28

Tatu az 5 órás szivárgás kiváló, :lol: azért lett 6 óra, mert sokan csak addigra fognak odaérni.
Tatu úgytűnik a hétfőm, átkerül szerdára én is tudok menni :D

Úristen Kriszta, miaz, hogy hasbarúgott? És annyira, hogy még este is fájt a hasid! :( Szegény kicsi B, de mára már megnyugodott, meg Te is remélem.
andi67

Hellóka,

Hát az úgy volt Andi, hogy egy körbe ülnek a gyerekek velem együtt és éppen szineztünk valamit. És csajszikám nem a fenekén ült, hanem tornázott. És közben sikerült eltalálnia balról telibe. Pocsék érzés volt! Most már jobb, de még mindig cirógatom a pocakot rendesen.

Ági, nekem is egyre jobban hajlik a NEM felé a dolog. Most beszéltem barátnőmmel és az ő sogórnője elvetélt 38 évesen.... szörnyű volt hallgatni. Mert ugye az a bibi (eddig nem tudtam) hogy a burok nem heged be és elfolyik a magzatvíz=élettér. Azt már én is eldöntöttem, hogy egészségesek és kész :D Pihikézzél sokat!!!! Puszi!

Kriszta
dobsakriszta

Igazad van Kriszta, magzatvíz-élettér dologgal kapcsolatban.
Nekem is volt olyan ismerősöm, akinek egy ilyen vizsgálat után csökkent a magzatvíz mennyisége és elhalt a baba.

Soha nem ismerték el, hogy ettől a vizsgálattól volt, nem bizonyítható, de előtte nem volt semmi baj.

Pár ablakkal előbb írtam, nagyon sok külföldi országban már nem is létezik ez a vizsgálati mód csak vérvizsgálatból és genetikai UH-ból vizsgálják. Pár %-kal kevesebb a tévedési arány, mint a szúráskor.
andi67

Na itt vagyok,de rohanok is melóba.
Hát csajok,képzeljétek ma lesz az inszem :)
Andikám!Azé nem jöttem ki hamar,mert nagyon sokáig tanakodtunk,hogy mi legyen,ma vagy péntek,ugyanis 2 tüsző nagyon megugrott,22 és 19.5 :)
hanyatka

Na és végül a mánál döntöttünk,mert félő,hogy péntekre eldurranak és a spermium ott benn ugyis 5 napig életképes.Gyorsan rohantam apáért melóba és vittem az Intézetbe leadni az anyagot,majd vissza a melóhelyére,onnan siettem a Szent Imreébe,a pjazsmirigy eereményem is kezd jó lenni,majd haza,átötltözés és irány a meló :)
6kor végzek és onna megyek Apánkhoz gyereket csinálni :)
At mondta megvár :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Édes Istenem ez jó hír, baromi szépekre növesztetted!

Akkor délután mész vissza. És a férjed? sikerült aktivizálnod? De izgi. :D
andi67

ocsi az elírásokért.

Zsembikém!Hatalmas gratula!!!

Ági!Örülök,hogy jól vagytok.Sok puszi!
A hétfői tali a Mammut Iben lesz,6kor.

JUj csajok,olyan jó volt ma veletek,nagyon jó hangulat volt,mondtam is Apánknak mikor bementem,hogy 7en gyűltünk össze és nagyon szuper :)Mosolygott.
Megkért,hogy írjam be a fórumra,hogy maradt még 5 hely a lombikosoknak
hanyatka

Igen Andikám,nagyon izgi,mozgalmas volt a délelőttöm :)
Fél 7kor megyek gyereket csinálni :)
hanyatka

Akkor 6 után adtok a romantikának ugye.... :lol: :lol:
andi67

Ja ja :lol: :lol: :lol: :lol:

És még csak a 13. napomon vagyok :)
hanyatka

Na megyek öltözni ,majd ha beértem írok még.
Puszzz
hanyatka

Juj Hanyat szupi!!! Szoritunk akkor és estére mennek a randisugik! ++++++++++++++++++++

Igen Andi olvastam a hsz-t, meg azóta a netet megállás nélkül. szerintem ha ma hazajön Jóuram, akkor megdumcsizzuk a dolgot és elmegyünk az Istenhegyire egy konzultációra. Ott csak megmondják mi légyen. :shock: Ezek szerint apánk nekünk is mondja majd a magáét miatta....
dobsakriszta

Sziasztok Csajocskák!

Zsembibabaaaaaa! Ügyi voltál!! :D :D :D
Told tovább a husit és a vizet, hogy a visszaültetésnél is minden rendben legyen, okés! Pusszantalak! :D

Ági, végre, végre! Örülök, hogy minden rendben van! :D :D
Pihizz sokat, millió pusszantás!

Ja, ja Tatu, 35 eFt. Mindegy, csak segítsen rajtam. :wink:
Az 5 órás szivárgás szerintem is jó, csak írja meg valaki mégegyszer, hogy hová is kell menni. Nem vagyok ismerős a Mammutban. :oops:

Február, Te egy hős vagy! Örülök, hogy minden oké. :D

Kriszta, szegénykém, biztos eleged van már a rókázásból. :? Nincs ötletem, mi segíthetne rajtad. Kitartás! :D
Babácskáknak, főleg B-nek, posaksimi! :D
katóc

Hanyatom Ez SZUPER HÍÍÍÍÍR!!!! :D:D:D:D:D
váo-váo, de begyorsítottál!!! :D
na, akkor szorítok estig! De jó Nektek! 8)
sok puszi

ági vigyázz magatokra, örülök, hogy jól vagy.. sokat gondoltunk rátok a férjemmel!

kriszta, jaaaj, de rossz volt ezt olvasni.. :( én is küldök egy pocaksimit! nem lesz baj! de gondolom, hogy érzed magad tőle... illetve sejtem.. sok puszi!

andi baba, akkor gyüvöl hétfőőőőn??? :D:D:D dejóóó
(ugye nem tájoltam el magam? )
yamita

Hanyatkaaaa! Szupiii! Mindent bele, mondd meg Apának is! :lol: :lol:
katóc

Andi67: hurrá, h jóóóó a hétfő-:))

Hanyatka:
ezt a váratlan meglepetést, gondolom Apa is meglepődött, Te szállítottad az anyagot???? Húúúúú az izgi, még inszemkor én is csináltam ilyet, tél volt, 1000 zacskóba és végén 1 sálba csomagoltam be :P :P :P :P :P
Jó randizást és randisugik+++++++++++++++++

Katóc és többiek: Mammut I. 3. emelet, üvegliftből ahogy kiléptek, kicsit balra van egy Csokizó, nevét nemtom, mellette valami Gloria Caffé Bár van.

Lehet kellene egy kihelyezett konzultációt tartani Apánknak vagy meghívni a talira....remélem januárban is ilyen jó bulik lesznek hajnalonként!!!!

Kriszta: jujjj, jól megijedhettél szegénykém, de gondold el sok réteg védi a babákat.

Anikó
tatulány

Bodza: most miért kell Nyírőznöd?

Anikó
tatulány

Yamikám igen úgy néz ki tudok jönni. Apánk szerint szerda a nagy nap és nem hétfő. még csak 13,12,11 meg kisebbek a másikon 8 meg kisebbek a tüszikék. Ma emelte a betevőmet 1/2-ről 1-re. Hát meglátjuk melyik napra érik el a tutit.

Tatu végre látlak ÉLŐ-ben Téged is :lol: már alig várom.
Ez tényleg jó ötlet Apánkat elhívni egy ilyen talira, de mit csinálna egyszerre ennyi nő között.

Elképzelem, ahogy szurcsizi közöttünk a forrócsokiját, de jó... :lol:
andi67

Köszi csajok,hogy velem együtt izgultok :)
Imádlak!

Tatus!Én csak a zuramat szállítottam a melóhelyéről az Intézetbe és vissza,ott adta le a anyagot :)

Andikám!Úgy örülök,hogy te is tucc gyűnni a talira.
Kb.kik jönnének???Felsorolnátok???
ÉN IGEN! :)

Ja,ma a táncika elmarad.De sebaj,én inkább gyereket csinálok Apánkkal :) :wink:
hanyatka

Ú,de izgi lenne egy ilyen topiktali Apánkkal :)Naon zavarba lenne :)

Tatu!Akkor nem a csokizdába megyünk,hanem a mellette levő kávézóba???
hanyatka

Nem tudom mi történt a tüszőimmel,hogy így belehúztak.Szegény Apánk nagy gondba volt,hogy melyik nap legyen,nagy tanakodás,majd kérdezte,hogy mit gondolok,kockáztassuk meg a pénteken,mondom,hogy ne az enyém legyen az utolsó szó,ő mondja ki a pénteket,átgondolta még párszor és azt mondta,hogy a 7dik érzéke azt súgja,hogy ma csináljuk,mondtam,hogy de én csak fél 7 körül tudok jönni,de mondta,hogy nem baj,megvár.Olyan cuki!!!
hanyatka

Kriszta!Puszi és simi a pocidra!!!Apától követeld!!!
Február!Glükózszirup...brrrrr!!!Vigyázz magatokra!Pocaksimi neked is!!!
hanyatka

Hanyatkám biztos sok husit ettél és sokat mozgolódtál:)
Te lettél a példaképem tüszőnövesztésből. :D

Apánk tényleg cuki. Nekem ma megmutatta a kistűsziket :D ott ültek szépen sorban egymás mellett.
andi67

JUjj Andikám,olyan édes vagy!!!Köszönöm :)
hanyatka

:D :D Te is az vagy.
andi67

Vicc ??
Bush büszkén mondja német és magyar kollegájának, hogy az amerikai emberek átlagban 3000 dollárt keresnek.
2000-böl meg lehet élni, az államot pedig nem érdekli mire költik a maradék ezret.

Merkel: a németek 2000 eurót keresnek, 1500-bol meg lehet élni, az államot nem érdekli, mire költik a maradék 500-at.

Gyurcsány: A magyarok 50 ezret keresnek, 80 ezerből meg lehet élni, az államot nem érdekli, honnan szerzik a maradék 30 ezret.
hanyatka

:oops: :oops: :oops:

Sztem.nem csináltam semmit másképp,lehet kicsit többet pörögtem a napokban,ügyintézés :)
És 2-3 szelettel több husit ettem a szokásosnál.
Drukkolok neked szerdára!!!!
hanyatka

Jaa,vmit kifelejtettem :) Hétvégén a szokásosnál többet hancúroztunk :oops: :oops: :oops:
hanyatka

:lol: :lol: :lol: :lol: tök jó a vicc. És még igaz is.
Köszi a drukkot szerdára.
Most megyek kaját csinálni, jön haza a drágám ebédezni. :wink:
andi67

Mhm.... jó ötlet :D Megfogadom.
andi67

Andi67: :D :D :D :D :D mármint, h talizunk személyesen

Hanyatka: a Csokizóban találkozunk, de a mellette lévő kévázó nevét tudom, mert múltkor ott taliztunk......jó kis tüszőnöv. terápiátok volt hétvégén :oops: :oops: :oops: :oops:

Anikó
tatulány

Igen :) :oops:
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?