A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2002. május 1 - 2003. április 30. közötti gyermekek

Sziasztok!
Én most elköszönök egy időre (1 vagy 2 hétre, még nem tudom), mivel anyukámékhoz megyünk Baluval egy kicsit pihengetni.
Ha lesz tali akkor várjatok még légyszi.

Pszi és Bala (majdnem 11 hónapos)
pszi

Pocok!
RÖVIDRE????? Már én is régóta kacérkodom a gondolattal, de csak addig sikerült eljutnom, hogy a derékig érőt vállig vágattam. És azért még vissza fogod növeszteni, vagy marad rövid?
Valahol elveszettem volna afonalat? Mi baja Ajsának? Jobbulást!

Forti!
Hogy van Levi szája?

Beszti!
Boldog évfordulót Kép!
Majd leírod, mi volt az a nagy meglepi? Persze, nagyon részletesen azért nem kell Kép! Mi tegnap ünnepeltünk, bár nem nagyon, mert a Férjem délutános a héten, és tegnap is fél éjfélkor ért haza, pedig autóval ment, hogy hamarabb hazaérjen. Na, majd jövőre, mert akkor pont szombatra fog esni, ráadásul 5. lesz Kép. Nátán hogy viselte a nem otthon alvást?

Minden nyaralónak jó szórakozást!!!

Panda

panda
Halásztelek

PocokKép
Köszi a cipőboltos infót. ELnéztem ma délután, nemtom miért de zárva volt. Pedig tök jópofa cipők vannak. Tényleg. Szilárdnak mekkora cipőt ajánlott venni? Mondjuk télre. Mert fogalmam sincs, hogy egy nagyméretű 8-9 hónaposra hányas cipő fog majd kelleni.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Minden Lilinek boldog névnapot!

Köszönöma szülinapi köszöntéseket, jól sikerült, Emma levontatta asüteméyne stálcát az asztalról egy óvatlan pillanatban, így sütik kicsit nyomik lettek, de jót nevettünk.Kép

Kataa!

86-ost? Emmára még jó a 80-as, de mondjuk újat már én is 86-ost vettem. De még a 74-esek is épp jók rá. 73 cm, ebben a hónapban nem nőtt semmit, de hát az előzőben meg 3 cm-tKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,
Mindenkinek nagyon köszönjük a névnapi jókívánságokat!
Ma az Árpád hídnál volt dolgom és képzeljétek, felfedeztem egy Prince Oliver kis és nagykert. Persze nem hagytam kiKép, körülnéztem és vettem is egy pár bodyt. Sokkal nagyobb a választék mint a Brendonban, és vannak olyanok is amiket még nem is láttam sehol, pl. nadrágok.
Holnap jó zsúfolt napunk lesz. Beterveztünk egy csomó programot Lili szülinapja alkalmából, délután meg apuék jönnek fel. Már úgy váromKép.

Forti,
Nem hiszem, hogy a rizsdara lett volna a bűnös, mert azt minden reggelijébe teszek egy kicsit és vannak napok amikor 2x is szokott kakilni. Szóval a s.barira tippelek. De Lili pocija nagyon rejtélyesKép.
Mi a forralt vízről egyik napról a másikra tértünk át az ásványvízre.

Gumicukor,
Amikor mi voltunk a Cukor u-i boltban akkor elég jó volt a választék, legalábbis a többi üzlethez képest mindenképp.

Kryss,
Rebi okos leányzó, hallgat a mamijáraKép.

Ivás:
Lilit én is meg szoktam kínálni vízzel evés közben és ettől függetlenül elég szép mennyiségeket eszik, sőt ha iszik utána sokkal szívesebben fogadja a többi főzit. Viszont azt már megtanulta, hogyha nyújtja a kezét a pohár felé, amiben mindig oda van készítve a víz, akkor adok neki, így jelezKép. Arra szoktam mindig figyelni, hogy vízzel fejeződjön be a kajcsi a fogai miatt.

Csipkebogyó,
Jó utat! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

hali!

Jesszus, már 10 óra és holnap fél 5-kor kelek...
Na de azért még az albumomba felraktam a paprikás Gabiról képetKép)
https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=347
puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Manó
Tegnap megjött a cd!!! Nagyon köszönöm, hétfőn adom fel az üres cd-t. A postán lehet ilyen borítékot kapni?

Tüni
Köszi a gyógypuszikat. Kép
Gratula Gergőnek a "kutyázáshoz"!

Gumicukor
Köszi, akkor ezek szerint elvileg már adható. Egyébként mi baja lehet tőle? Ettől is kiütése lehet?

Conti
Én sima vizet szeretnék adni, azért kérdeztem hogy hipp-hopp lehet, vagy inkább fokozatosan, hogy mindíg egy picivel többet tegyek a forralt vizébe.

Kryss
Igen erre gondoltam, hogy fokozatosan kell-e. Mi bajuk lehet a forralatlan víztől?
Szép is lett volna, ha a 2 db fogából kiköpi az egyiket. Kép Kép
Nekem is a cukkínis a kedvencem.

Kataa
Dehogy nem!! Hírtelen nem tudtam hogy milye is vérzik és hogy mennyire nagy a baj! Úgy vérzett hogy az én kezemen is folyt a vére. De majd csak hozzászokunk ehhez is.

Áfonya
Édes a kép nagyon. Mint két türülköző! Kép Kép

Beszti
Igen úgy értettem. Levi elég sok vizet iszik, lévén hogy egy nap még 2x tápit eszik, a szilárd kajcsi mellett nagyon sok folyadékot iszik.

Csics
Neked is köszi a gyógypuszit

Nyuszi
Levi még nem ivott a fürdővízből. Kép Kép Ami pedig a kezén van az nem nagy mennyiség.

Macsek
Nagyon üdes Elli, gratula a tudományokhoz.

Pszi
Jó pihenést nektek!

Csipkebogyó
Vigyázz magatokra és a pocaklakóra is. Érezd magad jól itthon!

Panda
Elég csúnya, de őt nem zavarja, továbbra is rág mindent.

Ilke
Az Árpád hídnál hol van a bolt?
Nagyon Boldog ELSŐ Születésnapot Kívánok LILINEK Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Alex ma fel 8-ig aludt, ami persze csak azert volt mert fel 10-kor fekudt,akkor ertunk haza egy kis kiruccanasbol.
MA mi is kirandulunk meg anyuek elott elmegyunk A sogornom szuleihez Vac melle elhozni az ezevi malnat a fini szorphoz : )))

Pocok
Tiltakozom!!!!Ne vagasd le,annyira szep es suru hajad van es a szinevel sincs semmi bibi: ))))Barcsak nekem lenne ilyen akkor en se vagattam volna le az tuti.Mostmeg sovarogva nezem a hosszu haju embereket : )))
Jovo heten mentek nyaralni???

Myssnia
Hat a legkisebb cipello 18-as.de ha meg nem jar a baba akkor nem kell neki cipo,max disznek : )))Mi a tavalyi telet is cipo nelkul veszeltk at,vagyis ilyen meleg anyag cipoben .

Mano
Ugylatszik Emma ette volna a sutit : )))
Hat a 80-as bodyk nagyon szukek ra de van 1-2 ami meg szelesebb azt hordja.Fogalama sincs hany cm lehet,legutobb volt 72 cm 1 honapja.Jovo kedden kiderul: ))

Ilke
Eloszor is nagyon boldog szuletesnapot Lilikenek!!!!!
MEgirnad pontosan hol van az a bolt,mert eddig en a Baross utcaban vettem ahol nagyon nagy a valasztek a Babakelengye boltban,de azert jo lenne azt is megnezni.Eddig csak ezeket hordta most vettem eloszor Kenguru Goldot.

Forti
Jo a kerdes, ezen mar en is filoztam.Most megkerdeztem 3 anya baratnomet es mind azt mondta hogy egyik naprol a masikra adtak neki forralatlan vizet.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ilke, nagyon boldog első szülinapot Lilinek!KépKép

Forti, minden fórumon azt hallani, hogy Budapest ivóvize az egyik legjobb Európában. Szerintem semmilyen fertőzést nem lehet kapni tőle. De. Nálunk itt a "külvárosban" elég gyakran zavaros a víz, sok az építkezés, szinte minden héten van olyan nap, hogy elzárják a vizet, zavaros lesz. Ezért mi a családban ásványvizet iszunk, meg vettem egy Britta viztisztítót is, csak most nem használom, mert nem kapok szűrőt bele. Szóval én ezért adok ásványvizet Bettinek, tápihoz is.

Gumicukor, gondoltam az ötletedre, és én is kettéválasztottam a családot, az egyik fele holnap jön szülinapi zsúrozni, a másik fele a jövő hétvégén. Így is 11-en leszünk holnap. Nagyon tetszett a lufis ötlet is, vettem is 15 szines lufit, nálatok nem durrant ki? Egy kicsit tartok ettől, hogy megijedhet. Mondjuk nem fogjuk csak lazán felfújni.
A tortát én csinálom. Gyümölcstorta alapra puding és őszibarack, tejszinhabbal.

Mindenkinek jó hétvégét!

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Ilke!

Boldog szülinapot Lilinek!

Forti!

Igen, postán. Negvyen valahány forint azt hiszem.Kép Örülök hogy megérkezett. Remélem tetszik majd Levinek.

Manó

KépKép
manó

Ilke,
nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok LilikénekKép!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Utólag is minden babának BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Mi jól vagyunk.

Tüni: Gratula a kutyázáshoz.

Én a tápszerhez az óbudai gyémánt gyerekvizet használom.

Na most csak ennyi

Sziasztok
Andy és Márk
andy78

Beszti
Milyen volt az évforduló????

csipkebogyó
Jó utat nektek!!!

Nyuszi, Kata
Mi még mindíg 68-ast hordunk, a 74es nagyon lötyögős KépKép

Kataa
Mondtam, hogy segítek!!! Jövő héten hétfőn vagy kedden érek rá csak, de ha neked ezek jók, megcsinálhatjuk KépKép

Pocok
Emlékszem anno én is ilyet csináltam: egész életemben hosszú hajam volt aztán hirtelen levágattam rövidre. De olyan rövidre, hogy hátul fel is volt nyírva!! Szerettem. De azért mondtam a fodrásznak poénból, hogy őrizgesse a hajszálaimat egy napig, lehet, hogy visszajövök ragasztásra KépKép Aztán 3 évig bírtam, most megint hosszú

Zsuzsa
Tök jó ez a nem!!!KépKép Nálunk a fejrázás megy ezerrel, én nem is tudom olyan gyorsan!!

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Halihó!

Még majd jövök, de majd csak holnap, akkor megirok mindent!Kép

Prince Oliver bolt:
Én elfeledkeztem rólaKép, hogy megirjam, hogy a múltkor én is ráleltem. Azt hiszem, azért felejtettem el, mert én nem elsösorban Nátán bodyt kerestem (bár persze vettem, mert mikor nem? Nagyon aranyos majmosat találtamKép), hanem a Beninek pólót (nagyon szeretem az anyagát ezeknek a bodyknak (föleg azokat, ami olyan anyagában bordázott), és az egyik barátnöm mondta, hogy létezik póló nagyobbaknak is (Beninek 110-116-os méret kell)). És itt a topicban inkább kisebbekKépKép vannak. A bolt a Váci úton van, a belvárosba menö oldalon, az Árpád-hid Váci út "sarkon", azon az oldalon, ahol a Volán buszmegálló. (Közvetlenül a sarkon, pár lépcsöt le kell menni hozzá. Én elég nehezen leltem rá, mert autóval voltam, de azért nem olyan nehéz megtalálni.)

Ilke!

Lilinek nagyon boldog elsö szülinapot, még nagyon sok ilyet.KépKépKépKép Tábla lesz holnap, jó? (Vagy ha Áfonya erre járKépKép, akkor még biztos ma isKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Manó
Már 2x meghallgattuk Levivel, NEKEM nagyon tetszett. Kép Kép Levinek meg az, ahogy kornyikáltam.

Beszti
Akkor az ott van a sarokház aljában ahol a járdán lent is lehet menni meg fent is? Ahol a zebra is van?

Zsuzsa
Csúcs szuper Előd! Kép
Forti

Kép
Kép
forti

Ilke

Nagyon sok boldog szulinapot kivanok Lilinek!!!
Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Vigyázzatok az ásványvízzel, sokan nem ajánlják kisgyerekeknek, babáknak, mert olyan ásványi anyagokkal dúsítják, ami megterheli a veséjüket. Jobb a forralt víz, ha valaki nagyon aggódik a minősége miatt, próbálkozzon a vízszűrővel. Ha már mászik a gyerek, sokat van a földön, mindent felszed, akkor pedig gyakorlatilag az ellenőrzött vezetékes vizet forralni sem kell. A harmadik gyerek nálunk három hónapos, és többször ivott a gyógyszertári fürdetővel komplettált kiskádvízből, semmi baja nem lett.
zsotilla

Sziasztok!

Ilke!

Lilinek boldog első szülinapot kívánunk!Kép

Dió és Peti
szabotimi

Sziasztok!

Ilke!
Lilikédnek utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Mára pedig BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kata és Dodó!

KépKép

KépKép
kata007

Forti!

Én valamelyik nap amikor átvettem nektek akkor egyedül hallgattam a H.J-ot.Kép Emm aludt, nekem meg kedven lett meghallgatni hogy sikerült a felvétel. Közben elmosogattam. Én szeretemKépKépKép

manó

KépKép
manó

Ilke!

Meg ma van, tehat nem kestem le teljesen!Kép
KépKépKépBOLDOG SZÜLINAPOT Lilinek!KépKépKép
Remelem, nagyon jol töltöttetek ezt a napot!!!!

Kryss&Aaron&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Mostanában semmi időm nincsen. Most is csak bekukkantok egy percre, hogy felköszöntsem:
-
djeszter

Sziasztok,
Nagyon szépen köszönjük a névnapi és a szülinapi üdvözleteket!
Hát a mai napunk nem egészen úgy alakult ahogyan terveztük, mert délelőtt egészen korán visszafekünk Lili aludni és csak fél 1-kor ébredt fel. Így a délelőttre tervezett dolgok ugrottak. Délután pedig az ebéd után akartunk elindulni, de akkorra már eléggé elromlott az időKép. Ezért a nap nagy részét itthon töltöttük, de rengeteget játszottunk veleKép. Az ajándékoknak is volt sikere, viszont a tortának már kevésbé. Nem volt hajlandó belőle enni, de azért összemaszatolt mindent, amit csak elért még a haját isKép. Apa fél órán keresztül mosta az etetőszéket én meg LilitKép. Tettem fel képeket az albumunkba.
A táblát várjuk nagyonKép.

Sasha,
Megnéztem a képeket, nagyon jók.

Beszti,
Látom megelőztélKép, köszi, hogy leírtad a bolt helyét. Azért megkerestem a címet: Bp.1133 Váci út 114.

Conti,
Ez a sok vízelzárás komoly? Hát szép kilátásokKép. Megkérdezhetem, ti lakásban vagy házban laktok? Megnéztem ám a térképet és nagyon közel leszünk egymáshozKép.

Zulu,
SziaKép! Hogy vagytok, olyan ritkán írsz, gondolom nincs időd.

Kata007,
Nagyon köszönjük neked is, hogy gondoltál Lilire.

Na megyek mert nagyon késő van már.
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Boldog szülinapot Lilinek!! Hol vannak a gyönyörű torta szétkenéses képek??? Kép

puszi
dec8
dec8

Lányok!
A húgomnak vmi dolgozathoz kellene egy rakat adat. Kérem, hogy akinek nem gond írja meg, hogy a gyereke mikor hány kg-val cm-el született, szedett-e magzatvédő vitamint, mennyi volt 6 hónaposan, akkor csak szopott-e és mennyi volt az utolsó méréskor (mennyi idős volt akkor).
Köszi szépen, így nem kellene végiglátogatnia egy csomó tanácsadást meg anyukát. Nagyon hálás lesz.

Köszi
dec8
dec8

Ilke!
Megtaláltam a képeketKép Megnéztük apuval, nagyon édes, ő is így kidugja a nyelvét, hogy jó csibészes legyen a vigyora Kép Nagyon aranyos Kép
dec8

dec8
Akkor íme a kért adatok:

Szilvia Anna 2002-11-07, 3550 g, 53 cm
nem szedtem vitamint
6 hónaposan 7900 g, 67 cm
nem csak szopott, akkor már kapott almácskát napi egyszer szopi után
utolsó mérés 06-19-én 8500 g, 72 cm
akkor volt 7,5 hónapos

remélem mindent leírtam, ami kell

Szilcsike
szilcsike

Ilke!

Nagyon tündéri Lilli. Mégegyszer NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKI!!

Ásványvizre vissza térve az Óbudai gyémánt gyerek víz az jó és a fiam nagyon szereti.

Na most ennyi
sziasztok
Andy
andy78

Dec 8!

Emma 2002.10.10. 3400 gr. 51 cm
Centrum vitamin az első 3 hónapban után acsak maltoferfol (vas+folsav)
6 hónaposan 7700 gr, 68 cm
ekkor már nem szopott, táp+gyümölcs, főzelék
utolsó mérés 2003.07.10.
9 hónaposan 8750 gr, 73 cm

Manó

KépKép
manó

Dec8!
Küldtem mélt Ádám adataival, erre látom, hogy néhány dolgot kifelejtettem.
Pótolom Kép, leírom rendesen.
2002.06.12. 3850g 56 cm.
Nem szedtem vitamint.
6 hónaposan 8500 g 70 cm
utolsó mérés 2003.06.10. (1 évesen) 10380 g 79,5 cm.

Panda

panda
Halásztelek

Dec8!

Én csak a 3.ik hónaptól szedtem Maltoferfolt, vitamint nem szedtem.
Márk 2002.12.27. 3660gramm és 55cm.
6 hónapossan 6200gramm és 73cm
Nekünk ez volt az utolsó mérésünk.

Andy
andy78

Dec8
Levente 2002.07.26.
Súly: 3750 g 53 cm
Szedtem Elevitet
6 hónaposan: 8007 gramm és 72 cm, szopizott+kapott üvegből is anyatejcsit(nem az enyémet)
Utolsó mérés: 07-02 (11 hónapos) 10020 gramm és 79 cm

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Nyuszi
én szivesen taliznák a szabadban ha eltudok menni.Szegény emmilia jol megijedhetet Kép lehet hogy minden gyerek átmegy ezen de az is lehet hogy ilyen a természete petike unokateso hasonloan vásot gyerek pedig csak 11hónapos de minden gyerek fél tüle mert ugy tud visitani,orditani hogy szegény petike mindig megijed töle Kép és nem csak ö hanem a hogom barátnöjének a kisfia is megijed töle pedig az már idösebb gyerek és verekszik pénteken fejbe verte petikét az uncsitesoja egy müanyg épitöpoháral a hugom megszidta a fiát és büntetésképen a babakocsiban kellet maradnia .Meg is szepent és csöndben maradt egy kicsit de ö egy rosszcsont Kép akivel vigyázni kell Kép .

Macsek
gratula az uj tudományokhoz most fog következni a mindenhol felhuzom magam és állok korszak Kép és miután elfáradtak a lábai elesik és sirni kezd legalábis petike imád állni de ha elfáradt akor elesik mert még nem tud leulni állásbol én szoktam leültetni ha látom hogy már majdnem összecsoklanak a lábai de ö abban a pilanatban felhuza magátés áll .

Kataa
a Balcsi most nem jött össze mert nem volt jo idö talán a jövöhéten. Ma probáltam a leirt modszert de nem jöt be nem evet többet csak teázni akart kaja közben pedig ma igen lassan és keveset evet ráadásul ugy hogy az elsö bébiételt megkostolta és nem kellet neki ere adtam neki egy kis teát de igy se kelet neki ere felbontotam mégegyet neki na abol nagy nehezen a felét megete .Ugyhogy szerintem nem eszik jobban atol hogyha teát kap ugyhogy maradok a régi ebéd közben nincs inni valo verzionál .

Ilke
hol van pontosan ez a Prince Oliver Kis-nagyker ? és mennyibe kerülnek ott a badyik ? nacik és egyebek ? mert én ha veszek petikének akor 800-900Ft veszem a badyikat és nincs nyitva az üzlet szombaton ? mert a párom nélkül nem tudok elmenni vásárolni.

Zsuzsa
tündéri Elöd ahogy nemet int Kép

Ilke
BOLDOG SZÜLINAPOT LILIKÉNEK igy utolag is Kép

Nyuszi,Kataa,Anenoma
mi viszont 74-es hordunk de az ép jo rá bár van olyan 74-es badyja ami lötyög rajta Kép de a ruhái közt is van olyan ami pont jo és van olyan ami nagy rá pedig ugyanaz a méret .

Dec8
a kért adatok:
Péterke adatai
2002.08.08 . 3100gr 51 centi
szedtem vitamint
6hónapos korában 6400gr tápszer és fözelék mellet .utolso mérés julius 8-án volt 7850gr és 11hónapos

Pusz Csics és Péterke
csics

Ilke
Egyetlen mentségem, hogy nem jártam erre tegnap. De most akkor utólag: Boldog első szülinapot Lilinek!!!!Kép

dec8
Doran Hanga 2002.10.01. 3100g és 51 cm
vitamin: materna/elevit felváltva 8 hóig
6 hónaposan fejezte be a szopizást, már evett főzit is és gyümit is. Saját magát választotta el, 63,5 cm és 7150g volt akkor
most utolsó mérés 07.01., tehát pont 9 hónaposan 7850g és 68 cm

sziasztok, mi most jöttünk haza, túráztunk egy kicsit: Dobogókőről átgyalogoltunk Szentendrére. Nagyon szép volt most az erdő, Dodesz imádta a túrát, egy mukkja nem volt csak bámészkodott ezerrel. Persze néha megálltunk és kevettük játszani + Szentendrén kavicsozott a Dunaparton. Most meg itthon rámol kifelé a hátizsákból - remekül elmolyol vele KépKépKép

Rit és Dodi

rit

anemona7

Sziasztok!

Dec8!
A kért adatok:
Péter, 2002. 07. 10.
6 hónaposan csak szopizott, 70 cm és 8350 gr volt. Az utolsó mérés május 15-én volt, akkor volt 10 hónapos, 75 cm és 9650 gr.

Remélem tudtam segíteni.

Dió és Peti
szabotimi

ilke: lekéstem, de azért én is boldog szülinapot kivánok Lilinek! Hihetetlen, hogy már 1 éves.

Forti: elvesztél?

zsani
zsani

Sziasztok
Tegnap mi is kirandultunk Vac melle egy kis faluba.Szedtek nekunk egy csomo malnat meg szedret : ))Imadom : )))
Kar hogy Alex meg nem ehet belole.
A hetvegen elkezdett elore kuszni,erre mindig beveri az orrat: ))Mar van rajta nehany folt,es nagyon sir ilyenkor,uugy sajnalom.Persze tudom lesz meg nagyobb eses is de szinte faj ha nekem is ahogy o sir : ))Bar ezt mindenki tudja.: ))

Zsuzsa
‘Elod nagyon aranyos es latszik hogy o a fonok otthon : )))

Rit
Holnap mikor jo neked??Delutan valamikor???A kedd tuti nem jo.

Csics
Hat legalbb megprobaltad,latszi khogy nem minden kicsit evo baba egyforma : )))

Dec8
Alex 2002.10.08 3090 gramm 51 cm.
Szedtem vitamint mar a terhesseg elott is 3 honapig az Elevitet+Maltofert amikor kiderult Alex.
6 honaposan 7500 gramm 71 cm.Egy honaposan mar kapott tapit kiegeszitesnek es 5.5 honapig szopptt.Szilard kajcsit 5 honaposan evett eloszor.Utolso meres majd kedden mert mar 5 hete nem voltunk: )))

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Dec8,
Reka 2002.06.06, 3570 gr, 50 cm, talan egy doboz Elevit az elejen /mindig elfelejtettemKép/
Felevesen 6720 gr, csak szopott.
Utolso meres egy évesen 8300 gr, mindenevoKép

Ilke,
boldog elso szulinapot Lilinek!Kép

<table>
Kép
Kép
Kép</pre>

-Afonya
afonya

Sziasztok,

Tegnap este hazaertunk az anyosomektol. Egyedul repultem Jordan-nel (atszallassal). Mit mondjak, jo kis tura volt a magyarorszagi utunk elott...

Ildi Leventejenek, Beszti Natanjanak, Dio Petijenek es Ilke Lilijenek BOLDOG SZULINAPOT kivanunk! Kép Kép Kép Kép

Dec8.
Jordan 2002.06.30. 2990 gr, 50 cm-rel szuletett.
6 hoig csak szopott, sosem kapott tapszert, 64 cm, 6800 gr.
Most egy evesen 73 cm es 8820 gr. (Meg mindig szopik.)
En sem terhesseg alatt, sem szules utan nem szedtem vitamint (egyszeruen nem birja a gyomrom). Remelem ez segit.

Djeszter
Julius 31.-en indulunk, augusztus elsejen erkezunk Magyarorszagra. Majd elkuldom az Anyuek szamat neked az e-mail cimedre.

Lanyok
Lesz Bp-i talalkozo augusztusban? Nagyon szeretnenk megismerni benneteket szemelyesen is.

Judit es Jordan (aki vegre egy picit elaludt delutan, igy gyorsan megyek kicsomagolni)
Judit

Zsani
Én itt vagyok!!!! Írok egyfolytában. Te vesztél el. Kép
Ha ezt olvasod akkor megint megkérdezem hogy az etetőszék biztonsági övét nem hoztad véletlenül fel balcsiról? Mert ott felejtettük.

Forti

Kép
Kép
forti

Dec8,

Anna 2002. 12.02., 3500gr, 50 cm, Elevitet és vasat (Ferrograd Folic) szedtem.
6 hónapos súly 6700, hossz 66 cm, csak anyatejet kapott.
Jelenlegi súly 7200 gr, 67 cm, utolsó mérés 2003.07.13.(7 hó 11 nap), délben már kap főzeléket, uzsira pedig gyümölcsöt.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Hali!

Mi is megvagyunk, elvonult a vendégsereg. Hát, édes volt Gergő a 20 hónapos unokatesóval, nagyon élvezték egymás társaságát. Voltunk velük a Tropicariumban és az állatkertben is, inkább a halak jöttek be nekikKép) Hát, nem semmi egy 20 hónapos kissrác, nonstop elfoglaltság. Estére már jól kifáradtak a fiúk, unokatesó is kezdte dobálni a játékait, néha Gergő fejéhezKépKép Sógorék csak annyit mondtak neki, hogy anya szomorú lesz.. Hát, remélem én majd szigorúbb leszek.
Ezt a kisfiút különben mindig altatni kell, ringatják az autósülésben és énekelnek neki ketten apja, anyja, hát elég fárasztó lehet.
Kár, hogy elmentek, jól elvolt a két gyerkőc, holnap már egyedül leszünk, apa is dolgozik.
Sajnos úgy nézem szájpenésze lett a fiamnak és én is elkaptam, csillagokat látok szopi alatt. kenem a borax-szal, holnap megyünk mérésre, majd megmutatom, hogy tényleg az-e, nekünk még sose volt.

Dió
Boldog 1. szülinapot Petinek!

Ilke!
Lilikének is boldog szülinapot!

Zsuzsa!
Csúcs a tiltakozó ElődKép

Dec8!
Gergely 2002.10.30., 2750 gr, 51 cm, vas+folsav.
6 hónaposan 7420gr, 69 cm, anyatej és tápszer.
utolsó mérés 7 hónaposan 7760 gr, 71 cm, most 8,5 hónapos, anyatej, 2 főzelék, 1 gyümi. Holnap méretem, ha az is érdekel.

pusz, jóéjt
Judy és Gergő
Judy

IlkeKép

Lilinek így utólag is nagyon boldog szülinapotKép

Dec8Kép
Gergő 2002.12.31-én született 3340 gr és 54 cm. Elevitet csak az első 4 hónapban szedtem. 6 hónaposan 6560 gr és 69 cm volt, és ez volt az utolsó mérésünk. Ja, és csak szopizott.

Üdv
Tüni és Gergő
tüni

Zsani!

Szerintem is te vesztél el!KépKép A párom próbált péntek du. hozzátok menni, de nem voltatok. Kellett volna az ágy, de végül megoldottuk. Most megint nem kell, ugyhogy nem tudom, mikor megy majd arra...

Dec8!

- Nátán 2002.07.07-én született 3400 g, 55 cm
- nem szedtem vitamint, csak késöbb
- 6 hónaposan még csak szopizott, 7390 g volt (cm-t nem mértek)
- utolsó mérés: 2003.07.08. (1 évesen) 71 cm és 8240 g

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kataa
Ma csak főzök, amúgy jó nekem. Délután mondjuk 3-ig, hogy megcsinálhassam a kaját, mire Rol hazaér KépKép - a főzést megcsinálom gyors most, nem szeretem a legnagyobb melegben csinálni KépKép

Dodesz is potyog nagyokat, főleg most, hogy elkezdett gyakorolni állni kapaszkodás nélkül. Néha akkorákat koppan, hogy nekem fáj - ő meg meg sem mukkan, megy tovább. Persze időnként meg ordít nagyokat. De érdekes, hogy ez nem az esés nagyságától függ, inkább attól, hogy mennyire érünk rá "sajnálni" KépKépKép

Manó
Közben még nem tudom, de lehet, hogy mégsem leszünk kedden. Ha a papa nem dolgozik (ami ma derül ki) akkor ki akar vinni a görzenálba. ENGEM!! -Kryss, hallod ezt?? - már előre remegnek a lábaim!!!!!

Megyek, mert Dodesz a konyhában molyol, ha jól hallom megint a macska cuccainál KépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Rit!

Akkor mikor tudom visszavinni a cd-ket? Ma nem tudom eljutunk e hozzátok, mert anyósom van itt, úgyhogy most nem mehetek, délben megy el, nem tudom hogy jön ki Emma alvása. Na majd írok sms-t.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Jól sikerült tegnap a szülinap első felvonása. Sikere volt a lufiknak és az ajándékoknak. Kapot egy pár könyvet, rucikat. építőkockákat. zenélő chicco masinát, fürdőköpenyt. Az igazi szülinap pénteken lesz, akkor állatkert vagy a tropikárium lesz a program. Vasárnap meg újra buli. Szóval zajlik az élet, de nagyon élvezte a társaságot. A torta nem kellett neki, csak a gyertyát akarta megfogni.

Dec8
Betti 4000gr-al született 57cm. 2002.07.18.
6 hónaposan nem szopott már, 6500gr, 67cm.
Nem szedtem vitamint, hacsak a magneB6 annak számít? Azt az utolsó hónapig szedtem.
Most egy évesen 8100 gr. és 75 cm.

Zsuzsa, Előd szuper!Kép

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Forti, Beszti: akkor ezek szerint tényleg én vesztem el:/=
Forti: a bizt. övet elhoztuk, meg még egy-két halacska is a tiétek.

Beszti: pedig biztos a közelben voltunk :=( Mailben megirom a számomat, hogy tudjon hivni, ha nem talál, OK?

zsani
zsani

Sziasztok

Judit
Nektek nem ajanlott a doki valami gyogyszert a hosszu repuloutra Jordannak.A tesomeknek igen de ok kiprobaltak otthon es pont hogy aktivabbak lettek nem almosak: )))

Judy
Hat egy ket gyapalas elkerulhetetlen a nagyobb gyerekektol.Erdekes modon Alex jol birta a csipkedest az unokatesoktol : )))

Rit
En is mindig reggel fozok,mert akkor meg Alex hagy + nincs meleg meg akkor meg nemi kedvem is van : ))

Pocok
Kivagyok,kepzeld kesik a kocsim, a 34. hetre van meg az uj idopont: ((((Na a jo benne hogy akkor mar ugyis koltozunk anyuekhoz es igy nem fog az utcan allni.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Tisztára úgy hangzik, mint amikor a terhességi heteket számoltuk!!!! KépKépKépKép
Közben kitaláltam, hogy stíriai metéltet gyártok, tésztafőzés délelőtt, de a sütés akkor du, hogy frissen legyen az "asztalon"Kép

Manó
még nem tudok a holnapról semmit, max este fogom megtudni. ma ha esetleg mégis jó, akkor 2 és 3 között a Kataaéknál vagyok, de az innen csak pár utca. Ha mégis jó a ma, hívj fel! ha nem, este megírom a holnapot.

Rit és Dodo

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?