Jó reggelt!
Mi 20.00-07.00-ig aludtunk.

Na jó, hajnali 5-kor volt egy kis sírás, de pár puszi és simi megoldotta, visszaaludt a drágám, én meg másztam ki fejni...
Irina! Igen, "meggyászoltam", hogy a saját kiságyában alszik. Mikor mentem lefeküdni, egy hajszál választott el, hogy kikapjam, és ,aga, ,ellé vegyem. De nem. És most így reggel már nem is volt fura.
Zsófi baba ütögeti a játszószőnyegen a csörgő elefántot!

Én úgy örültem neki!!!!!!
Lett még egy stratégiám az altatást illetően, amit ma kezdtem el. Ha álmos, visszateszem a kiságyába, betakarom, integetek neki, és azt mondom: pá-pá, szép álmokat. Ebből majd fogja tudni, hogy alcsizni kell. Csak betakarni megyek vissza, mert míg nem alszik, azért lerugdossa magáról a takarót.
Silka! Én behalok Lizi bébitől! Nem tudom..... nekem kicsit a szivem csücske!

A többi baba is, csak ő jobban a csücsökben van.
A karácsonyfaizzós megoldás pedig fenomenális!!!!!!!
Timi26! Ne szabadkozz, pláne ne kérj elnézést! Te így csinálod és kész. Rebekánál bevált, hogy már 2-3 hónaposan hozzátáplálsz, hát Viktorkánál sem lesz másképp. Te már tapasztalt vagy, tudod mit csinálsz. Ami legjobb a babának.
Sőt, én még meg is köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk, mert tudom, így is lehet csinálni! KÖSZI TIMI!!!!!!!!!
Mmarica! 2. számú dokibácsinak nagy nagy feketepont!!!!! Egy gyereket szerintem nem lehet túletetni. Mikor még az elején kevés volt a tejem - mert csak egy ciciből tudtam szoptatni -, kellett (néha) tápi kiegészítés. Mi bekevertük az adagot, és ő szinte mindig meghagyott valamennyit. Annyit evett, amennyi jólesett neki.
10 milivel adjál kevesebbet? Akkor inkább semennyivel sem. Mert ha még azt mondta volna, hogy 20-al vagy 30-al......
Egyébként írtad a paramétereket, mi kb. itt tartunk, centiben, súlyban meg 6,5 körül.... És senki nem mondja, hogy adjunk neki kevesebbet. (Ja! Húzzam ki a cicit a szájából?

). A védőnő kedvesen mosolyog, hogy milyen szépen gyarapszik, a gyerekdokink meg azt mondja, hogy mintaszerűen fejlődik...
Örülök, hogy kaptál gyogyit, most már hamar rendbejössz.
És szerintem kijelenthetem, hogy Linike (és Linduska) a topik csinibabái!