A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Öreganyu, gratula a házassági évfordulóhoz!!!!!

Én mára elköszönök, megyek aludni, mert naon álmos vagyok!

Alukáljatok Ti is jól és álmodjatok szépeket!

Pussssssszzzzzzantás!!!!!!!

Bea
beus77

Sziasztok! Én vagyok az a "senki", aki reggel találkozott egy csapat hangos és vidám nőszeméllyel. Nagyon kedvesek vagytok, hogy így megemlékeztetek rólam, és hívtatok, hogy írjak :)
Nos, nem könnyű felvenni a fonalat+ritmust...
Gondoltam, megnézem az elmúlt 7 nap történéseit...de aztán feladtam, és csak a mai írásokat olvastam el. Az se volt kevés idő :D
Szóval, itt vagyok. Próbálok majd felzárkózni :?
Vendég

Senki: üdv. közöttünk-:))
írsz egy kicsit magadról? mármint babaügyileg, mióta próbálkoztok, hány éves vagy, mióta jársz Apánkhoz, inszem v. lombik? stb...

Zel: meglesz az a focicsapat Nálatok is, csak így tovább!!!!

Bodza és többiek: igen, nagyon jó lett volna indulni nekünk is, de a hülye hormonok bekavartak a múltkor :cry: de jó lesz az a januári baba is.

Szépem: jó utat Angliába, ha lemaradnál hétfőről ott van még a péntek.....Árkádos minitali

Anikó
tatulány

Szépem!jó útat,érezd jól magad!!!!
Senki!Jó,hogy jöttél,Isten hozott a csapatba!

Jó éjt csajocskák,én is fárickó vagyok,sokat rohangáltam ma :wink:

Hatalmas puszi mindenkinek!
hanyatka

Cseka édes, a buli zártkörű, DRK tagoknak, Te is tag vagy. Nem lehet kérdés, hogy jöhetsz-e? :D Legalább koedukált lesz a buli. :D

Bea, jól vagyok. Boldog évfordulót! :D
Nem az a lényeg, hogy mit esztek, hanem hogy együtt eszitek!! :D

Szia Senki! Üdv körünkben! Én nem voltam ott reggel, de ha jössz hétfőn, akkor megismerkedhetünk. :D
Kicsit furcsa, hogy Senkinek nevezünk. Nem akarnál más becenevet? :D
katóc

Basszus, az előbb tök sokat irtam, csak elszállt...

Szal végre beszéltek velem is csajok :lol:

Visszaolvastam, kezdek képben lenni:)

Először is hatalmas gratula Nóczinak, annyira örültem, amikor olvastam. Vigyázz nagyon magatokra Nóczi és pihenj, amennyit csak tudsz!!!Puszi a babónak!

Zsembike, 12 petécske és mind megtermékenyült, őrület! Fantasztikus egy csaj vagy! Jól vagy? Nem vagy fáradt? Nagyon szurkolok a továbbiakban is.

Bodzusom, olvastam, hogy kerestél. Nem tudtam jönni, mert egy csomó intéznivalóm volt, de mostmár szorgalmasan olvaslak Titeket. Millió puszi Neked is! :lol:

Kép
cseka

Hanyatka!
Köszi a Bodzásat!!:D
Cukkancs vagy!!:D

Plümek!
Hű, de jó nekem!! :D :D

Zelecs!
De édes vagy, amiket írtál nekünk! Apukád tündérvirág!!! Puszilom!!:D
Az a lány, aki a Nyírőbe is jött, egy Anita nevű lány volt. A titokzatos "Senki" az a jóhumorú+nagyonjóarc leányzó volt, aki Apánk ajtatja mellett ült közvetlenül és mi már korábbról is ismertük egymást. Te nem láttad, mert később jöttél.:-)

Szépem!
Még nem beszéltünk erről! Gyereeeeeeeeee!:D

Kép
bodza2005

Jé, de jóóó!!! Pont most írtam Rólad :lol:.
Szia "Senki"!!!!!!!:D:D
Nem gondoltam, hogy marad még energiád és kedved ma jönni!
Nagyon örülök, örülünk Neked!!! és szorítok, mint állat!!!:D:D:D
Nekem tecccik, a Nevem Senki nyomán. :-) A csajok csak azért írták, hogy legyen "igazi" nicked, mert úgy kedvesebben lehet Veled konzultálni.:-)
Haláli vagy, hogy így intézted a hely átadás és a többit, hogy jól meglepődhettem, hatásos volt!!! :lol: :lol:

Mindenkinek lyó éjt Csajszikák!
Aludjatok jól, mert álmosak vagytok!!!;-)
Kivéve a huncutkodókat, Ők ne aludjanak még!!!:D

Kép
bodza2005

http://www.pocak.ingyenweb.hu/lombik_etelek.doc

Finom kaják beülti utánra.....és van benne egy pár bodzás turmix :lol: meg hasonló

Alukáljatok!!!

Anikó
tatulány

hát engem már senki sem szeret?
Zsembike! pihizz, és ne aggódj, ma volt a tüszőrepedésed tehát olyan nincs, hogy a tüszőrepedés után 3 nappal mensi. Ne azzla számolj, hogy a hivatalos normál ciklus 28 napos. Sajna ehhez nekünk semmi közünk. Amúgy a hiperstimci segíthet a babák megtapadásának, mert ugye több a progi.Vigyázz magadra. Drukk!
Öreganyu! nagyon sok boldogságot kívánok Neked és kis családodnak!
Hanyatocska! Jó randizgatást a sejtecskéknek.
Tatukám Együtt szültem egy olyan csajszival, aki lemondott a gyerekéről. persze ott beadta, hogy a kicsinek vmi szívproblémájsa van és Pestre vitték. Na de akkor ő miért szedte a bromokriptint és miért volt szárazkaján? No mindegy ez is egyfajta védelmi dolog, de jó, hogy nem a kukába dobja a gyereket, hanem esélyt ad élni. Sajnálom, hogy ilyeneket kell látnod.
Yamitás bodzika! Csak így tovább! Hajrá tüszőcskék.
Néztem a dokis oldalt, bár attól tartok, hogy inkább rák és ilyesmihez kapcsaolódik, de azért próbálkozzunk.
Lányom mas rizskochot csináltam ebédre. Miuát délben elfogyott megkért, hogy: " Anya, csinálj még RIZSKÓTÁT:"
Csekácskám! ez a 31. hét nem semmi. Hogy érzed magad?
Gizmix, grillázs, hol vagytok?
Dobsakriszta! Tudom könnyű azt mondani, hogy ne aggódj, de hidd el, a méh és a magzatvíz védi annyira a babókat, hogy nem lesz semmi baj,. És te amúgy is beszéltél a gyerkőccel. Amúgy nagyon sz.r lehetett, az biztos.
Mi épp túlvoltunk a genetikai uh-n a 20 héten, amiklor akkorát tanyáztam mint állat. talán az akciófilmekben lehet látni, hogy vetődik a zsauu és átfordul a saját tengelye körül. Na én vmi olyasmit alkottam. Hál istennek csibém él és virul. Bár akkor kész voltam és rettegtem, hogy mi lesz. Kitartás!
Puszi mindenkinek.
Vendég

Sziasztok csajok.

Ma már jobban vagyok. Azt szeretném kérdezni hogy az embrikék miatt ugyanazt a számot kell hivni amin Apánkat?

Andi
zsembi

Sziasztok Lányok!

Kijött az ajakherpeszem! Apánk hogy fog nekem örülni! :lol: :lol: :lol: Csak röhögök rajta, pedig legszívesebben sírnék...

Igen Zsembi, Apánkat kell hívni, ő fog nyilatkozni embrike ügyben! Olvastam, hogy milyen szép számban sikerült leszívni petikéket tegnap, olyan jó, biztos lesz bőven embrike!!!
noczi

Igen Zsembike, uazt!
De jó, hogy lehet a D+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy örülök!! Én tuti azt választanám a helyedben Bébi!!!:D

Kép
bodza2005

Tatuska!
Köszi a kajákat!!! A bodzásakat külön!:D:D

Babóca!
Annyira édesek ezek a gyerek!!! Olyan jó kis logikus, amit kitalálnak, a másiknak mi értelme, rizskoch, a piskóta, az igen, ezért rizskóta! Imádni való!! :D:D Gyűjts ilyeneket sokat nekünk!!!!!!!!!!
Küldök Neked mailben gyerek"dumákat" a szeretetről, tündériek. Ok?

Mindenkinek szép napot kedves DRK!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
bodza2005

Itt mászik egy pókocska a képernyőmön, nincs szívem agyoncsapni és képzeljétek, letelepedett egy virág levelére a képernyőn, majd, amikor ráhúztam (alatta persze) a topik ablakát, az már nem tetszett neki búvóhelynek és azonnal továbbállt!! :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Napsütéses szép napot mindenkinek!

Drága Babóca és Csekka! szerintem itt mindenki szeret mindenkit, ugyhogy legyetek nyugodtak efelől.

Jaj Senki tegnapról még! :D Istenhozott! Jófej vagy naon, hogy még tegnap "ránkbuktál" :lol: :lol: Ne izgulj fel tudsz zárkózni, eleinte sokat kell olvasni :wink: , aztán pedig itt lenni. :lol: :lol:

Zsembi, mik a hírek embrikékről? Örülök, hogy jobban érzed mára magad. Pihenj sokat, az most mindennél fontosabb.

Bodzikám verőfényes szép napot! beburkoltad a bodzáscsokikát??
És most még Bodzásabb vagy... hihi :lol:

Zel, örülök, hogy tegnap személesen is taliztunk. Olyan jó, hogy most már sok név mögött arcocskák is vannak. Szoritok neked!

Hanyatkám ugye nagy események zajlanak a pocid mélyén

:lol:

Szeder, Plümő holnap újra! Hanyatka szerencsés Ő alhat tovább :D

Yami hétfőn talizunk, de jó. palancsintából maradt??? Úgy megkivántam, ahogy írtad. Elképzeltem őket :lol:

Nóczi röhögd is ki a herpeszt azt a rondát. Neked sokkal szebb dolgok nőnek a pocidban, de jó :D Úgy örülök Neked(tek)!!!

Akit nem említettem névvel annak is minden jót mára, nem jegyzeteltem. Pusszantás!
andi67

Na hivtam az intézetet és 4megadta magát de 8 szabályossan osztodik tovább. :D Ugy örülök.

Csajszik köszönöm hogy ilyen édessek vagytok.

Bodzim olyan jól esett a puszikád.
Hu tegnap elég rosszul voltam alig birtam mozogni minden pisilés gyötrelem volt de ma sokkal jobb.
2 aranyos csajszival feküdtem a korteremben lehet hogy ök is csatlakoznak a csapathoz.

Yami ugy megkivántam a palcsit.

Öreganyú gyönyörű évfordulót.

Babócám igen ezért aggodóm. Apánk kérdezte hogy megyünk e tovább velük és azt mondtam nem tudom. MOndta hogy aludjak rá és pénteken megbeszéljük meg lehet hogy a péntek még nem is lessz jo a petefészek miatt.

Ágikám ugy örültem hogy jelentkeztél már hiányoltalak olyan jo hogy minden rendben van.

Hanyatkám aztán táncizd be azokat a gyerekeket a helyére wazzeg. :)

Andi
zsembi

Mindenkinek köszönöm lányok a gratulákat!

Zsembike, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Kriszta, Helen Doron angolt tanítasz a gyerekeknek?

Alig várom már hogy én is végre arcilag is megismerhesselek Benneteket!

Pusz:B.

bea
öreganyu

Szijjjasztok!

Zsembiém: ügyes vagy, gratulálok a 8 embrikéhez, nyomasd a vizet és a féldisznókat továbbra is.

Lányok (csak halkan) de eszitek a fehérjeport? Én vettem egy hatalmas dobozzal.

Öreganyu: jujj, de jó jössz hétfőn? vagy pénteken?

Küldtem Nektek babás képeket-:))

Anikó
tatulány

Halihóó!!

Szia SENKI :D:D:D már sokat hallottam rólad, és neeee hagyd magad, annyira frappáns volt ez a bemutatkozás, hogy mindenki mondja a nick-jét te meg bedobod ezt a senki-t! :lol: kíváncsi is voltam, hogy megtartod-e.... de én is ezt tettem volna ;)
mesélj egy kicsit tényleg!! én is lemaradtam a reggeli viháncról, úgyhogy nem tudok rólad semmit!

noczikám, mit eszegetünk össze-vissza??? :lol: :lol: (magamból indulok ki, nekem akkor jön ki a herpeszem ha úgy eszem mint egy kisebb malac.. :D )
Ez az az állapot amikor minden reggel felkelsz, eszedbe jut, hogy baba van a pocakodban és elkezdesz mosolyogni mert még annyira nincs a fejedben hogy természetes legyen? :D imádom ezt az érzést - bárminek örülök nagyon- remélem Te is minden reggel nagy boldogsággal kelsz!!

Öreganyu Gratula :)

babóca miért vagy így elanyátlanodva? nem szoktál Te így hsz-t kedzeni, hogy téged senki sem szeret.. minden okés?

palacsintát mindig úgy sütök, hogy az uram tudjon vinni másnap a fiúknak bentre..(kollágái nagyon tündérek, szeretem őket, sütiből, finomból juttatok nekik is mindig) szóval maradt, de nem az enyém :D

andim, bodzim smaccantás :lol: (ezt a szót tegnap mondta nekem a bátyám azt hittem bepisilek úgy röhögtem az ő szájából annyira bizarr, mondtam is neki, hogy jézus, tartsd meg!!!!! :D:D:D:D)
de asszem most ellopom mégis..mekkora ...smaccantás... juuuuj 8)

plümek mizu? :D
yamita

Yamita :lol: eszek mint egy kismalac, ez tény. Minden éjjel gyomorkorgásra ébredek, tegnap nem is bírtam ki, felkeltem befalni egy joghurtot! :lol: Ma nem keltem mosolyogva, a herpeszvírus ugyanis veszélyes a babára nézve. :( A gyermekkori bárányhimlőt is egyfajta herpeszvírus okozza, ezt ma reggel tudtam meg. Kíváncsi vagyok, Apánk mit mond jövő héten, de Őt ismerve asszem bőgve jövök majd ki tőle! :?
noczi

Egyébként én azt hallottam, hogy nem sok köze van ám a herpesznek ahhoz, hogy mit eszel! Általában akkor jön ki, amikor valamiért le van gyengülve az immunrendszer. Persze van olyan mázlista is, akinek életében nincs herpesze! :D
noczi

Babóca! Én SZERETLEK!!! :D :D :D
noczi

noczi a baba miatt NE aggódj!!!!
Semmi baja nem lesz! Tuti!
Igen, immunrendszer alapvetően..de mindenkiben benne van a vírus..csak van akinek - akiket mázlisnak hívtál :D - nem jön elő soha..
nekem is kb 3 éve van csak.. juhuuu..
yamita

Sziasztok!

Gyors déli bekukk.....

Zsembi! 8-an is lehet focizni.... Nagyon ügyesek a kis picurkák!

Tatus! Nekünk elég a kosárcsapat... Bár egy ping-pongteammel is kiegyeznék már.

Noczi! Bakkkker a terpesznek.... Nekem szokott lenni , páromnak nem. Ő mákos. Biztosan nem lesz gond. Gyógyulj meg gyorsan.

Szia Senki! No már össze is kevertelek Anitával. Talán pénteken találkozunk..... Sietek majd!

Bodzám! Köszi az infót Anitáról meg Senikéről... Én is akarnék gyerekdumááááááát... Naaaaaa... És képzeld. Ahhoz képest, hogy alig nyomtam, mákomra nem lett lila a kezem. Eddig.

Babóca! Nálunk már csak "rémfarkasok" húzzák a szánt... Szerinted nem szeretünk? meg a gyerekeidet? Szeretünk, ne
aggódj.....

Amúgy a rémfarkas nagyon hasonlít a farkályra.
Egyik ismerős kiscsávó mondta anyukájának este az ágyban a verset, aminek a végén a harkály vagyok, kopogok van. Na ő itt az utolsó sornál felült, gonosz kis pofával, kimeresztett ujjakkal mondta, hogy faaaaarkááááály vagyok, kopogok. Oviban félreértette, és a farkas után szabadon farkállyá változott a madár. De ha már farkályos, akkor félelmetes is. Szóval azóta vannak felénk farkályok, és már lányod állataival kiegészítve rémfarkasok is.

Yami! Jó a smaccantás.... Én is megtartom... :lol:

Öreganyu! Tyürütyütyttttyűűű. 15 év... Gratula!

Na csókacsaládnak.....
Este még jövök...

Kép
Kép
Kép
zel

Szia Nóczi

Én úgy tudom, hogy a bárányhímlőt egy variella zoster nevű vírus okozza. ugyanez a vírus felelős az övsömör kialakulásáért.
Aki életében már volt egyszer bárányhimlős elméletileg nem veszélyes a vírus a későbbiekben ránézve.

A herpest a herpes zoster nevű vírus okozza. Egész életünkben együtt élünk vele. Az emberek 80 %-nál okozva tüneteket.

Ezeket a vírusokat rokoni szálak fűzik egymáshoz, de nem egy és ugyanaz.

Persze azért orvost is kérdezz meg én nem vagyok az.

Ne izgul nem lesz a babának semmi baja. ZOVIRAX a hólyagocskákra. Apánkat azért hívd fel. Én is azt tenném. pussz
andi67

Öregyanyú szégyellem magam.

Most olvastam vissza csak....

Nagyon Boldog házassági Évfordulást Nektek. Mégha párizsival is. :lol:

Herpes ügyben írj Nóczinak ne izgulja naon magát. Te biztos jobban tudod.
andi67

jaaaaj, majdnem elfelejtem... Tegnap vettünk apival egy csomó árut a boltba. Játékokat is. Gumiállatok, dínók, macskák, meg lovak, ilyenek. ÉÉÉÉÉÉÉs volt a csomagban HÁROM ZEBRA!!!! le is nyúltam rögtön.....

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok,

Hát a mai nap is izgin indult! Miután Jóuram 11kor megérkezett a nagy Lengyelo.ból, dumcsi, ciróka után ágyikó. Mellesleg OLYAN hányingerem volt, hogy néha beszélni nem tudtam mert mint a bálna fújtattam :D :D :D aztán úgy 1 körül már nem volt annyira mókás és elaludtam végre.
Reggel órára keltem, merthogy jönnek a 2 évesek, aztán megint nem jöttek! Mert 5-ből 3 beteg lett. :-( piszok rossz ez az ősz gyerekek szempontjából. Nem hiszitek el milyen sokat betegek és milyen sokáig!!! Arról nem is beszélve, hogy néha ide is cipelik a bacikáikat :evil: A legjobb múlt szerda volt, amikor egy csajszi egy méterről köhögött rám! én meg angolul magyaráztam neki, hogy SZÁD ELÉ A KEZED WAZZEG!!! Megértette!!!

Igen Helen Doront tanítok Öreganyu! Nagyon szeretem! Nektek óriási GRATULA!!! A 15 év szép idő! Mi jövőre leszünk együtt 15 éve fél év szünettel és abból 1 lesz házasság :-) furi milyen sok! Jön pénteken? vagy hétfőn?

Babóca mi van veled?? Méééé ne szeretnénk??? Süti vagy??? :D :D :D

Noczika, a szervezet immunrendszere gyenge picikét, nehogy kilökje a babát mint idegen dolgot. Ezért szed össze az ember lánya mindent francot könnyen! vigyázz magatokra!!!!

Akkor Tatu te is jössz 30-án? szupi! Bodzi te nem csatlakozol? Cyprus jön!!! Most híttam! Noczi, ha feljössz Pestre hazahozlak! Én úgy tűnik csüti este megyek fel, ottalszom és akkor pénteken meg este haza. Naaaa?

Senki, üdv itt! mesélj magadról!!!

Cseka, ha nem a hétfői, akkor a pénteki tali is zárt körű lesz ám :D :D :D Simán kíváncsiak vagyuk a Dani pocakra!!!! :) :)

Zel! csak ügyesen növesztgess!! Jó úton haladsz!
Katóc te minek mész apánkhoz? Baj van? nem 1 hónap múlva esedékes a szuri?

jaj, kit hagytam ki? fejből írtam, ami ébredés után nem eccerű....

Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Zel jopofa ez a farkály :D

Senki én is üdvözöllek furcsa név. :)

Berakom a táblázatot TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Akartam még mondani, hogy a Kismama külön számában nagyon jó cikkek vannak.
ja itt meg nézzétek meg a 115-st! poén! mármint ha nem egyidősek...
http://www.dvojcata.kat.cz/Kocarky.html

Bodzi, átdobod a számod priviben? kiváncsi vagyok a sztorira! Köszi!
dobsakriszta

Krisztinka, én nem megyek Apánkhoz mostanság. Kedden voltam, és legközelebb január 4-én megyek, feltéve, hogy a vérvizsgálat nem fogja azt mutatni, hogy rosszindulatú daganat van a petefészkeimben. :?

A következő szurit sem ott fogják beadni, mert dec. 18-án esedékes, és aszonta Apánk, hogy akkor már ők nem lesznek.
Ekkicsit izgulok, mert ha nem sikerül jól beadni, akkor cseszhetem. :?
katóc

Kriszta milyen szuper babakocsik és a régi idöket is megnéztem be@rás. :)

Andi
zsembi

Sziasztok!
Most volt egy kis időm és visszaolvasgattalak titeket, hála az égnek elég sok az új "kismama jelölt" köztünk.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, mivel többen is írtátok, hogy súly problémákkal küzdötök, hogy van-e köztetek olyan, aki vérnyomás problémája van. Arra lennék kiváncsi, hogy ki mit szed, mert nekem a Dopegyn nem jött be, nem csinál semmit és a héten elég nagy felfedezést tettem.

Szimó
szimó

Sziasztok!
Nem bíííííírom ki Nélkületek, pedig rengeteg a dolgom!!

Noczi,nyugi, nekem is volt, ráadásul egy emelettel lejjebb, csak akkor baj, ha éppen szülés idején van.

Kriszta, mi is járunk H.D angolra Domival, imádjuk!!!!! Már 2 éve.
Érvényes Rád is, bár nem az üzletelés helye ez itten, ha gondolod sok minden maradt a gyerekek után meg, ha kell valami.
Tök jó a babakocsi!!!

bea
öreganyu

Ja, én a Mammutba nem tudok menni 6-ra, de az Árkádos remélem összejön.

bea
öreganyu

Szisztok!

Zsembi gratula a 12 höz! :-)

Noczi a legelején nekem kétszer is kijött a herpeszem, csak nekem az orromon. Kenegettem, és két nap alatt elmúlt.

Öreganyu priviben megírnád azért annak a homeopátiás szernek a nevét? A vérzésre, ami nekem nem is vér már inkább barna trutyi! Brrr.
Bár elhatároztam, hogy jövő szerdára elmúlik! :-)

Sajna a Mamutos buliban nem vagyok benne, mert az nekem messze van, de 30.-án az Árkád tuti, mert ha nem is tud senki elvinni kocsival, akkor is csak egy villamossal kell mennem, mert pont a házunk előtt felszálok, és az Árkád előtt leszálok. De ez majd a jövő héten dől el. De jó lenne elmenni.

Ja ma megyek vacsizni a Trófeába. Hát nam miattam megy csődbe az étterem ma az tutkó! :-)

HA valakit kihagytam bocsika!

Ja Hanyatka este hancur.....

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szisztok csajocskák!!!

Ági,de jó,hogy jöttél :)Pocaksimit küldök!!
Ma este és holnap hancur,Apánk utasítására :)

Kriszta!Nagyon jó a link a babakocsikról.

Bea!Jó munkát!!!

Beuska!Merre vagy??

Zsembikém!8???Szueprrr!!!
Tennap nem mentünk táncizni,hogy ne zavarjam a katonákat az ugrabugrával :)
Jó lenne,ha végre randiznának!!!

Nóczi!A fenne a herpesszel,kenegesd Zoviraxxal!

Andika és sorstársak!Holnap reggel gondolok rátok!Sok szép nagy tüszőt kívánok a monitorra!!!
hanyatka

Segítség!Ma már másodjára,pipi után mikor megtörlöm magam,halovány barnás cucc van a wc papíron.Mi lehet???volt már valakinek ilyen inszem után,mert nekem eddig még nem???!!!
hanyatka

Kriszta: nyomasd a sok vitamint-:))

Szimó:
nekem voltak/vannak vérnyomásproblémáim, ill. gyors volt a pulzusom, Betaloc Zok-ot szedek, de azt nem lehet babavárás alatt, mert méhösszehúzódásokat okoz.
Stimu alatt a teszttig Dopegytre állítottak át, semmi bajom nem volt tőle. Most megint Betaloc de jó már a vérnyomim.

Milyen felfedezést tettél?

Anikó
tatulány

hanyatka: csak nyugizzál, biztos kicsit megsértették a méhszájat ahogy nyomták fel a cuccot, lombik után nekünk is mondták, h ne izguljunk ha ilyen van.

Anikó
tatulány

Hanyatka

Nekem régebben volt. Ilyenkor nagyon vérbő odabent minden. Valószínű a méhnyakból jön a truty, de nem kóros és előfordulhat.
Ne izgulj holnapra nyoma sem lesz. De lehet, hogy az esti hancurnál még tapasztalod. Nem biztos.
andi67

Kedves Tatulány!
Nekem a Dopegyt nem használt, igaz csak most tudtam meg, hogy 6 óránként kell szedni, mert 6 óra múlva nincs hatása. Ami pedig a felfedezésemet érinti az az, hogy a WHo által kismamáknak erre a célra ajánlott gyógyszerek közül néhánynak (már kettőről tutira tudok) a tájékoztatója kimondottan tiltja a a terhessség alatti szedést.

Szimó
szimó

Köszike csajok!Megnyugodtam!
Mi lenne velem nélkületek?!
hanyatka

Sziasztok csajok!

Babóca, hát persze, hogy mindenki szeret, miért is lenne ez másképpen? :lol: Köszi a kérdést, jól vagyok/vagyunk. Dani bébi egyre kevésbé fér el a pociban, néha a belső szerveimen tapos:)

Zsembike, a 8 embrike szuper eredmény, nagy gratula továbbra is. Pénteken kapod vissza őket?

Hanyatka, Neked is küldöm a randienergiákat a nagy találkozáshoz. Remélem rosszak lesznek a fiúk és a lányok egymással :wink:

Öreganyu, én is nagyon boldog évfordulót kivánok Nektek!

Noczi, puszi a legújabb topiktagnak a pocidban :lol:

Kép
cseka

Én is csak ugyanazt tudom mondani, mint Hanyatka: "Mi lenne velem nélkületek?!" Szóval ne aggódjak herpeszügyben... Hát jó, akkor nem! :D :D :D Holnap veszek Zovi-t. 8) Puszi nektek! Ja, nem, mégsem, mert megfertőzlek titeket is... :)
noczi

Köszi Cseka, átadtam! :D Mi is pusziljuk Dani babát!
noczi

Miért tűnt el mindenki? :( :( :(
katóc

Annyira hülye vagyok Cseka te jártál az agyamban mert neked akartam válaszólni és kétszer a jelszohoz azt irtam be hogy Cseka és csodálkoztam hogy mi van már mé nem enged be. :D

Szóval holnap megyek uh-ra és akkor Apánkal eldöntjük mi legyen én tök tanácstalan vagyok na meg függ a petefészektöl is.

Hanyatkám ne ijedezz előfordul az ilyen csak ovatossan este :)

Nóczi szerintem sincs semmi a herpesztől.

Ma nagyon nem vagytok toppon csajok.

Andi
zsembi

Katócom én itt vagyok. :D

Andi
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?