jo reggelt csajok
szoval tegnap nagy para-napunk volt..Vancsi ugyanis egesz nap bukott!!!cici, aztan probaltam kinomban a tapszert, teat, babavizet..mindent sugarban hanyt a ruhamra, többször öltözködtünk mindketten
a taplaleksüritö neve NUTRITON,ezt itak fel,egy sz_rt sem er!!1800 ft, amit ujra kidobtunk az ablakon.. vagy gel formajaban cicizes elött kell a babanak adni(kanallal pl..na ez eleg nehez mutatvany, ez egy eleg köver gel), vagy a tapszerbe belekeverni..en mind2 variaciot kiprobaltam..
eredmeny, amire jutottam:
1. soha többe nem adok a gyerekemnek Nestle Beba H.A. tapszert
2. soha többe nem adok neki Nutritont
szoval erdekes volt a tegnapi nap, apaval csak figyeltük Vanit, es gondolkodtunk a megoldason..lazmeröztünk-nincs laz, cicire raktam a nagy hanyasakcio utan-be sem kapta, nem akart szopizni, egesz delutan aludt, delben voltunk setalni, na atol teljesen beajult..mondjuk a tegnap delelöttöt vegig hisztizte a levegö viszont nagyon jot tett neki
szoval fürcsi elött sikerült beleszonokolnom egy pici babateat, es fürcsi utan szepen szopizott es nem is bukott

na ennek nagyon örültünk!!22 orakor aludt el, 3kor kelt, akkor cicire raktam es sikerült büfizni is utana
ma reggel 8kor keltünk, cici, szepen evett, büfi, nagyon pici jött vissza
es meg egy nyügünk volt:a kaka..csajok, akkora kö esett le a szivemröl a ma reggeli etetes utan! ugyanis sikerült kakilni vegre, es mennyit, wow

se tegnap, se tegnapelött nem volt kaki..erre vettem neki Espumisan L cseppet, etetes elött kell a babanak adni 1 kaveskanalnyit(25 csepp)es ez a szer aranyat er!!lett töle puki es hamarosan kaki is!!!
jelenleg probal elaludni a kincsem, nezegeti a cumijat(nekünk kifejezetten ajanlottak a cumit, mert Vaninal annyira kialakult a szopoösztön, hogy allandoan cicin logna es ez nem lehetseges, erre jo a cumi, ami megnyugtatja es kielegiti a szopoizmait-igy magyaraztak), Mozartot hallgatunk(tuti tipp, imadja, mindig megnyugtatja, jol elalszik ra!!!)
minden kep nagyon szep lanyok, Zsófi nagyon helyesek vagytok!!Lizubaba is!!!
egyetertek, hogy a kajat nem szabad eröltetni, mert ez nagyon komoly lelki valsagot okozhat a babaknal!!
Fatima, hogy vagytok?
Bogi, hogy birod a gyürödest?
teregetek..en mindig teregetek
pusszancs