A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mary, császárra ha jól tudom általában nem mehet be apuka, de ez változó. Talán orvos függő.

Emi, jó hogy mondod, a védőnőt fel is kéne hívnom, mikor legutóbb voltam azt mondta ő hív majd mert ki kell jönnie hozzánk, aztán szépen elfelejtett... Nekünk múltkor nem találta meg a szívhangot, mert még elég pici volt Mazsi, de mindig oda rúgott ahová tette azt a kütyüt és kis puffanásokat lehetett hallani. Olyan édes volt, el is bőgtem magam :D

Kép Kép
szõlõ

[quote="emi29"] írta:emi29n azt várom, hogy már lássam is a mozgást

Youtube-on néztem múltkor egy videót ahol az anyuka a pocijára tette a telefonját és azt "táncoltatta" a babával :D

Kép Kép
szõlõ

Szőlő, Emi-- pár hete még én is így voltam .. sőt, még pár napja is :)
Aggódtam, hogy nem érzem őt .. meg épphogy .. meg talán :)
Aztán most már majdnem egy hete minden áldott nap rugdos, és nem néha - rengeteget :D :D :lol: :lol: Úgy örülök! Úgyhogy nektek is ez a következő lépcső :) ;)

Kriszta - Én sem tudok okosat mondani, csak sajnálni :( Kitartást!
Én úgy gondolom, egy baba akkor is csodálatos öröm, ha egyedül van az ember, amikor jön .. az ő érdeke, hogy egészségesen jöjjön a világra, te ne idegeskedj .. ő meg a te hibádból ne szenvedjen hiányt semmiben ..
De amit Emi mond, az fontos .. egy nyugodt, higgadt beszélgetés pároddal.

Most fogjuk újranézni a tegnapi videot .. ma már alig leszek itthon, de ha sikerül kifotóznom belőle jó képeket, akkor holnap felteszem! :)
Már csak azért is, hogy lássátok, hogy ebben az időszakban már a 2D is mennyi mindent láttat :)

Kép
szösszenet

Sziasztok lanyok!

REggel voltunk fotozni. Jo volt nagyon, csak az a baj, hogy olyan rosszul lettem a vegere, hogy alig birtam hazajonni!
Utkozbe azon gondolkoztam, hogy a korhazba menjek egyenesen vagy haza. Vegul haza jottem, bevettem egy algopirint ugy gorcsolt a hasam. Nospa nem volt itthon.
Most jobb egy kicsit nem faj, de nem birok felkelni.

Dobok egy par kepet nektek, ha meg nem unjatok:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

[quote="szőlő"]M írta:szőlőary, császárra ha jól tudom általában nem mehet be apuka, de ez változó. Talán orvos függő.

Mi nagyon szeretnénk, ha bent lehetne az Apuci :)
Csütörtökön megyek (1 hét múlva) a dokihoz, akkor mindent megtudok ezzel kapcsolatban .. a császárral .. az apás szüléssel .. szóval majd jelzem, ha okosabb lettem :)

Kép
szösszenet

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Szösszenet: én úgy tudom, hogy a Szent Imrében császárnál is ott lehetnek az apukák... :)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szösszenet!
Köszi a császoros infókat előre is!!!

Magika!!!
Jobbulást! A képek nagyon aranyosak a fiadról!!!

Szerintetek korai, hogy az én picim már rúgásokat produkál a pocimban, és eléggé érzem őket....egyszer kétszer volt nagyobb, aztán meg több kicsi is.....
Már két hete érzem, hogy mocorog odabent, de egyre erősebb...
Anyukám meg mindig mondja, hogy még nem mozdulhat meg.....
De ha egyszer én érzem, és most is érzem..... :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én valószínű a szőnyi kórházban fogok szülni, mint kisfruzsi.
Arról tud valaki valamit, hogy ott mit a lehetőségek???
De ha megyek dokihoz, akkor lehet, hogy rá fogok kérdezni...
De azért ha tud vki vmit, akkor írjon. Légyszike
Köszi.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

sziasztok! :D
megvolt a kötelező uh :D
igen, egyfolytában vigyorgok :D , mert mindene megvan rendben, és normális :D . és még ráadásul úgy néz ki, hogy kiscsajszink lesz :D . így fiú neven már nem kell gondolkodni.Gratula a többieknek is, akik már tudják.
kritta!
szerintem írd ki magadból. itt bizti mindenkit érdekel, hátha tud vki tanácsot adni, mert mindenki ismer egy csomó féle embert, emberi történetet, hátha... amúgy meg csak jobb lesz, ha kiírod magadból!szerintem.

nem tudjátok, hogy melyik oldalon vagy hol lehet a baba méreteket nézni hetente?itt is volt már csak nem jegyeztem meg. mert most van egy csomó adatom :D

mi az ,hogy a hüvely , meg a szeméremajkak repedtek?( én azt hittem, hogy csak a gát reped :oops: ) vagy vmit félreértettem?

még képeket! nagy fiúsat, meg kis fiúsat is! most cuki dolgokat akarok nézni!(ezzel szemben húzok tanulni :(
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Szöszke:GRatula a kislányhoz! :lol: Egyébként megkaptad a privimet?

Zorroné:GRatula a kisfiúhoz! :lol:

Magika:
Szuperek a képek!Miután elküldtem a privit,utána láttam,hogy felraktad az oldalak címét ahonan a babaruhákat lehet rendelni!
Megnézztem Őket és elvagyok ájulva a kínálattól,csak az a bajom,hogy én még csak magyar oldalakról mertem eddig rendelni,és úgy láttam,hogy itt a méretek is másképp vannak,majd a segítségedet szeretném ezzel kapcsolatban kérni!Az angol tudásom is hagy némi kivetnivalót! :oops: Légyszi írj privit,hogy hogy fogjak hozzá a rendeléshez!

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Tegnap voltam genetikai UH-n,a kisfiam nagyon hajlékony úgyanis a lábújját szopta! :lol:

Utána fogta magát és hasrafordult!Ez miatt se a koponyáját ,se az arccsontjait nemtudták megmérni!Össze-vissza lökdösték szegénykémet,a doki rázogatta a kezével a hasam,amivel csak azt érte el,hogy felfordult a gyomrom és majdnem lehánytam! :oops:

Nagyon makacs kölyök :wink: ,csak azért se mozdult másik irányba,így a jövőhéten az egészet megkell ismételni!

A vesém talán nem romlik tovább,és talán megúszom a katétert is!
De ezt még nem merem elkiabálni! :roll:

KépKép
KépKép
nicci

A Szent Imrében úgy van, hogy van a császáros műtő, ami két részből áll és közte van egy üvegajtó. A Hátsórészben folyik a műtét, oda Apa nem mehet be, de az első részbe igen, és amint kint van a baba, oda hozzák ki és ott teszik rendbe. Aztán anya, apa és a baba utána együtt tölthetnek valamennyi időt nemtom hol. Múlt héten voltam bent, nagyon képben vagyok! Szóval Apa nem marad le semmiről, max nem foghatja Anya kezét, de azt lehet, hogy amúgy se tudná, mert infúzió van bekötve. Asszem.

Kép

Kép
kamilla306

Toncsi, gratulálok nektek a jó eredményekhez meg a kiscsajhoz!!! :D Képet esetleg tudsz feltenni?

Magika a kisfiad még mindig nagyon édes!!! :D Hogy érted hogy rosszul lettél? :o Máskor is volt már ilyen? Vigyázz magadra!

Kép Kép
szõlõ

Az oldal ahol megvannak a méretek

www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Az oldal ahol megvannak a méretek

www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

DE ÉN FOGNI AKAROM APA KEZÉT.......... :cry: :cry: :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szolo!

Nekem meg mindig vannak rosszulleteim. Tegnap ketszer jott a roka.
Ma is rosszul lettem, de most meg a hasam is gorcsol.
Most varok kicsit es ha nem mulik felhivom az orvost es bemegyek a korhazba.

Vettem mar be mgb6-ot es egy algopirint is.

Egyenlore nem sok hatasuk van.

Magi
Vendég

Nicci, a lábujját szopta?? :D Az igen!

Gondolom azért annyira nem bánod hogy jövő héten ismét kell menned UH-ra :wink:

Örülök hogy a veséd jobban van, ez jó hír nagyon! :)

Kép Kép
szõlõ

Magi, értem....

A hányinger/hányás az sajna alkati kérdés amennyire én tudom, és van akinek végig megmarad. De a görcsölés nagyon ijesztő lehet.... :( Remélem elmúlik mielőtt kórházba kellene menned!

Kép Kép
szõlõ

kösz az oldalakat.!
nagyából jók, bár valamiből kisebbek vagyunk. de majd behozzuk :D
kép nem készült, mert ez kötelező, futószalagos uh. én azt sem értem, hogy, hogy tudott ennyi mindent 3 perc alatt megnézni, lemérni, diktálni, de ő a szakértő :shock:
toncsi

toncsi80

Toncsi, ne is akard megérteni :D :D Ezek ilyen örök homályba vésző titkok :lol:

Kép Kép
szõlõ

Toncsi!
Szívesen az oldalt. Nézd csak meg, hogy a táblázat alatti szövegben ott van, hogy persze vannak a méretekben eltérések, ezek csak átlagok!!! :D :wink:

A 3 perces uh nekem már megszokott.....de lehet, hogy eddig egyik sem tartott 3 percig.... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jajj, én most olyan irigy vagyok! Mindenki hamarabb megy UH-ra, mint én... :(

Magika: Jobbulást!! És csak ismételni tudom magam-és az előttem szólókat: tök jók a képek! és nagyon szép kisfiad van!!

Toncsi: gratula a leányzóhoz!!

Nicci: tök jó, hogy jövő héten mehetsz megint! Vesédnek továbbra is DRUKK!!!

ercsi_3

Köszönjük a bókokat nekünk is nagyon tetszik a kölkec... újszülöttnek olyan volt mint egy császáros... egyáltlán nem látszott rajta, hogy megterhelték volna az események...

Mary
A I. Klinikán és talán a II. Kilinikán is programozott császárnál bent lehet az apa.

Egyáltalán nem korai a moci.

Lei
Igen az Istvánban... nagyon jó élményeim vannak a kórházzal is.
Drukk a babához! :)

Szőlő
A blogot nem láttam mert épp nyaraltunk és az Istvános mamik közül az egyik ügyvéd addigra el is rendezte a dolgot mire értesültem, töröltette a portált.

Magika
Nagyon jók a képek! Vigyázz magadra... :( Magnézium sem volt otthon? Az jó görcsoldó ráadásul idegnyugtató is.

Toncsi
Gratula a kislányhoz! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ercsi!

Koszi!

Te mikor mesz UH-ra?

En ket het mulva penteken.

Azert te bizti elobb mesz!

Magi
Vendég

Nicci
Lábújszopi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem a veséd is javul! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Magneziumot alapbol szedek napi 2x2-t mert ha nem szedem gorcsolok.
Most delbe is beszedtem kettot meg most egy nospat.

Meglatjuk mi lesz.

Magi
Vendég

Egy pocikép
16 hetes
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Magi
Értem... :(
akkor pihizz...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Magika: én is... De Te már legalább tudod, hogy kiscsaj! :)

Mamacka: nagyon szépek a képek!(naná, mert Ti vagytok rajta! :) ) Nekem a tappancs-puszis tetszik a legjobban! mézessüti recept nem bukkant még elő? :lol:

ercsi_3

Most megint anyuméknál vagyunk... ráállítom őt is a keresésre! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Neked is szupi a pocid.

MAGI
Vendég

Mamacka!

Szépen növöget a pocakod!!! :D :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

szépen növöget a pocid:)

Magi,

A kisfiadnál is görcsöltél? Ez azért nem hangzik valami jól...

Kép
emi29

Emi: nem láttam a mozgásokat,de lehet hogy csak azért volt így,mert éppen felébredtem,és nem azzal voltam elfoglalva,hogy nézzem,hogy látszik-e,hanem hogy gyorsan odategyem a kezem,hogy érezhessem őt. :oops: 8) :D És sikerült megérezni.Merthogy eddig alig alig éreztem bármit is,és most egyre sűrűbben,és talán egyre erősebben jönnek azok a mozgások... 8) Volt hogy 2-3 napig én sem éreztem semmit,aztán mindig csak talán kategóriába sorolható mozgások voltak,de ezek már félreérthetetlenek. :lol: 8) kb.fél hete én még csak éreztem,hogy helyezkedik a kis drága,és szóltam a páromnak tegye oda a kezét.Feláldoztam az első élményemet a picúrral,mert kb.5 perces feszült figyelem után akkorát boxolt/vagy rúgott a párom tenyerébe,hogy felemelte az egyik ujját. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem győztem pislogni. :lol: 8) Úgyhogy páromnak volt az első élménye a picúrral pocakon kívül. :D én ma tapasztaltam őt először. 8) :D

Akartam már nektek többször is mondani,hogy ha szeretnétek egy zárt fórumba írogatni,ami idegen emberek számára nem elérhető,és csak a fórumtagok látják egymás hozzászólásait,lépjetek be a www.anyatanya.hu oldalra,regisztráljátok magatokat,és keressetek rá a topikok közül a 2008.áprilisi babavárók topikra,és jelentkezzetek. :D A topikot én hoztam létre,így ha lesz érdeklődés innen a babanetről akkor átírom áprilisi-májusi babavárókra. :) Remélem lesztek páran akik jönni fogtok.Már vagyunk páran,de ők nagyon passzívak,és jó volna ha kicsit fellendülne az élet arrafelé,és szerintem mindenképp előnye,hogy zárt a topik,így nem jöhetnek idegen emberek csak olvasni... :)

Kép

Kép
mezsó

Én is rakok fel képet....nöcvekvő pocimról, bár én elég nagy darab is vagyok hozzá....de ezt már tudjátok.... :oops: Kép Pocak előlről,de szerintem itt csak duciságom látszik... Kép Ez oldalról a pocakom, hát itt már szerintem eléggé látszik...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emi!

A fiamnal nem volt semmi.
Tokeletes terhesseg volt, a hizas kivetelevel.

Nem voltam rosszul, nem gorcsoltem, nem voltak kemenyedeseim, nem volt semmi rossz.

Most meg alandoan rosszul vagyok, rokazom, es most a gorcsoles is. jo lenne ha mar tul lennek a szulesen, mert szamomra ez nagyon rossz.

Magi
Vendég

Sziasztok,
Ollem,
Még egylőre én sem tudok semmit a szőnyi kórházról. De nov. 6-tól van szülésre felkészítő tanfolyam+torna és lesz valamikor kórházlátogatás is. A baj csak az, hogy kedden 2-4-ig van, amikor én dolgozom! De megpróbálok néha elmenni. Remélem a kórházlátogatásról nem fogok lemaradni! Majd a jövőhéten csütörtökön megyek a okihoz és rákérdezek, hogy mikor lesz a látogatás és megírom itt neked, ha érdekel! Kb. egyidőben fogunk szülni!

KépKép
kisfruzsi

Ezt most találtam... hihetetlen picike...

Kép

Nemtudjátok hol lehet olyan játék babát kapni ami teljesen olyan és akkora mint egy újszülött?

Épp ilyet keresek úgy bukkantam erre a képre...

Kép
Kép
Kép
mamacka

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:33-kor.

Kép
1bambi

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:34-kor.

Kép
1bambi

Kisfruzsi!

A kórházlátogatás engem is érdekel!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ok, akkor a jövőhéten csütörtökön remélem megtudom

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok,

szokásokmoz híven csak véletlenszerűen beleolvasgatok a topicba, mert nem győzöm az iramot :D ezenkívül van 3 másik hely is, ahova írkálok, ami nem is lenne baj, de elkezdődtek a vizsgák, úgyhogy inkább tanulás van. :?

Lányokhoz, fiúkhoz gratulálok :)

magika, nagyon jók a képek :D A mai termés is, és a tegnapi családi is. Gratula, szépek vagytok :wink:

Bambi, jók a képek, csak nagyon homályosak :(
Ezekszerint úgy gondolod hogy kisfiú? :)

mamacka, tényleg nagyon pici ez a bébi...de mikre képes már a mai orvostudmány, hogy esélyt kaphatnak már ők is az életre alig fél kilósan...

ollem, szépen gömbölyödik a pocid :wink: mamac, Neked is! :D Áron szopizik még?

Na, ennyi voltam, az oldal elejére értem, visszaolvasni most nincs időm. Remélem nem bánjátok, hogy csak ilyen összevissza beírkáló vagyok :lol:

Szép estét!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?