Na mi van mindenkin kitört a morcos kismalac?

Én is egész nap hisztis vagyok, gyerek is.
Nem voltunk dokinéninél, mert délután rendelt, nekem meg UH-ra kellett mennem 2-re.
Egyébként köhög, de nem lázas, nem taknyos, van egy olyan érzésem, h. lehet, h. ugyanaz a vírus, ami kinyírta a bélbolyhokat a múlt héten, most kinyírta a csillókat a légutakban.
Adom neki az ACC-t meg a Calcimuscot. Azért holnap felhívom a dokinénit, h. mit lehetne még tenni.
UH:
Jelentem teljesen kész vagyok.
Ebben a ciklusban túlságosan is ráizgultunk a cikluskövetésre. Ellőttem mind a 10 LH tesztemet és lassan már 3 csíkos volt, de a hőm csak nem akart feljebb menni 36,4-36,5-nél.
Aztán végül a 23. cn-on lett 36,7.
Ma megyek UH-ra megnézetni, h. hogy is van ez, mondja a dokim, h. szép vastag a nyh (12mm), de nem látott sárgatestet.
Mondom 16-án voltam endokrinológusnál, hátha kész a laborom, egy rendszeren vannak nem nézné-e meg az eredményt, hátha abból többet megtudunk!
Megnézte, kiderült, h. 16-án, tehát 22. cn-on(!!!) 23,9 nmol/l volt a progim. Tehát volt peteérésem, és ráadásul úgy tűnik teljesen normál időben. Ennek ellenére se a hőmérőzés, se az LH teszt nem mutatta. Én meg szét idegeskedtem magamat, h. hova romlok el!
Elveszítettem a hitemet a cikluskövetésben, pedig nálam korábban olyan szép bifázisos görbék voltak, és a Babymark teszt halál pontos volt, de ez az olcsó, ez vhogy túl érzékeny azt hiszem!
A digitális hőmérőt meg le fogom csekkolni a többi higanyoshoz, mert gyanús!
De azt hiszem innentől kezdve egyiket sem fogom használni, mert csak felidegesítettem magam vele.