nna, talán mégsem...
Kátya, Deni , Votiv, jó lehetett a tali! (Képek?)
Pogi rec.elmentve!
Rylie, nekem a 2.nál csak 1x volt talim rókakomával (vidéki rokonoknál ittam kb 1 dl MIRINDÁT, vmi borzalom, hazáig szenvedtem, majd itthon távozott...) Émelygés is enyhébb volt, reggelenként nem bírtam enni, de rájöttem, hogy ha iszom egy pohár meleg italt (tea), akkor tudok enni pár falatot, és utána már jó volt. Elsőél sem volt durva, 4-5x jött a róka. És mind2 lány.
Tanár

, mi a francnak szivat?!
Érdekes téma kezd kibontakozni itt megint!
Szrek írta (asszem), h az igazság szubjektív, meg relatív, vmi ilyesmit gondoltam én is.
Tinu, komolyan gondolod, hogy nincs megcsalás mentes (hosszú) kapcsolat? Brühühüüü! Én bízom benne, h van! Nagyon naív vagyok?
Persze, az is számít,h mit tekintünk megcsalásnak...
Indi, érdeklődve olvasom a gabonás bejegyzéseket a blogodban! És Dominó új sapkája nagyon klassz! (Nem gyártasz ilyesmit eladásra? Sztem lenne rá kereslet!)
Ancsi, remélem jobban vagy! Jól rád jár a rúd, így a várandósság alatt!
Zsan, jó,h vmivel jobban vagytok!
Macs, tudom, mit érzel... De ha majd látod Fülin,h szívesen megy, és őt kevésbé hatja meg ez a nagy lépés, akkor kicsit jobb lesz...
Mit is akartam még?
Ma voltunk orvosnál a csajokkal, P még kicsit hurutos, B hallgatózása teljesen negatív

. Meg volt elégedve a doknéni a gyógymódjaimmal: salvus víz és lándzsás útifű. (Birom,h nem kiált egyből antibigyóért.) Meg az is tetszett neki,h B nehézlégzését is ügyesen kezeltük itthon. Hétfőtől újra ovi! P egycsomót beszél róla,úgy tűik, hiányzik neki!
Vacsorára vettem a piacon egy nénitől sárga krumplit (ella), megsütöttem, csak simán a sütőben, a lányaim falták! P ügyesen kenegettte vajjal meg tejföllel, B csak natúr szeletkéket tolt a szájába, nagyon élveztékl az önállóskodást.