A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kép
"Mindegy, nekimegyek, legfeljebb eltart egy darabig."[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz: A kis 3 évesnek nagyon nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK mi is! Mit kap a kisasszony?

Vajas kenyeret nyugodtan adhatsz nekik, mi is kaptunk a kórházban, sőt vajas kalácsot is, ehetnek rizst is ( esetleg répát vághatsz bele ) pici párolt vagy főtt husit ) - ropi, keksz, - gondolom ezeket már nem fogadják el, BANÁN! A tejes dolgokat meg a nehezebb kajcsikat kerüljétek! Reméljük már csak múlt idő az egész, komolyan mondom HŐS vagy, ahogy a két csajjal bírod ( mivel muszály) a betegségeket - én totál kikészülök ha betegek......

Nem tudom írtam-e, de Benedek elég sokára kezdett próbálkozni a járással. Mi ugye kb. 3 hete voltunk ebben a hányós dologban, előtte már egész szépen próbálgatta a dolgot, majd - nem tudom a betegségnek van-e köze hozzá - de utána egyáltalán nem. És most tegnapelőtt megint elkezdte és már többet jár, mint mászik. :lol: Nagyon beindult a kis drága! :lol: :lol:

Látom, már nagyon készültök a karácsonyra ezekkel az üdvözlőlapokkal - aranyosak mind! És a fotókat is imádom, bocsássatok meg, hogy nem emelem ki külön, de nem szeretnék senkit megbántani azzal, hogy kihagyom. :oops: Én az előbb felraktam a karácsonyi girlandsort a szekrény tetejére, Beninek nagyon tetszik, főleg ha lekapcsolom a villanyt és úgy világít.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Úristen, nem akartam vastagon........ :oops: :oops: :oops: :oops:

Györgyivel mi lehet? Nagyon eltűnt.........

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz!

Katának nagyon boldog 3. szülinapot kívánunk!!

Kép

Andry is sokszor puszil benneteket, Ők is küzdenek ezzel a hányós-hasmenéses vírussal. Ha meggyógyulnak majd ír neked!

Kép
tikó

Brigi, nem égetlek... na erre mondtam, akkor nemcsak te értettél félre, hanem én is téged. De legalább jól kibeszéltük. Véletlenül úgy emlékszem, hogy egyszer bejelöltél, persze, lehet, hogy mégsem... :shock: Napestig ismételhetjük, sok értelme nincs. Valószínűleg, ha megkapnám Kristófot csak egy órára, nem tudnék mit kezdeni vele, mint ahogy senki más Benőkémmel sem. Merthogy mindenkinek megvan a saját anyukája, és így kerek a világ.

Tényleg nagyon szupik a képek... :wink:

Memme, köszönöm a gondolataidat. És ne félj, te tudod a legjobban. :roll:

Szóval, mindenki próbálgasson, sok sikert. Jöhet minden. Bene ágya fölött álomfogó lóg, csillagok díszítik a pelenkáját, Charlie altatódalát énekli az apja neki, chamomilla, viburcol, panadol olykor... szóval mi is próbálkozunk mindennel. Így van rendjén.
vbea

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!! Átadtam Micunak, aki küld egy csomó puszit a néniknek!! :lol:
Voltunk uszin, kifáradtam ezerrel, Mica aludt, most meg persze pörög ezerrel!

Gabi,
én is voltam kineziológusnál, amikor úgy éreztem kell segítség. Segített, azóta nem kellett mennem.
Ha Te hiszel benne, semmi más nem számít!!

Hanna,
szépek vagytok!! Meg "kicsik".. :)

Eni,
ekkora Benő legénynek fenntartanánk egy posztot a vegyespóló-csapatban :wink:

Veronikusz,
jaj de jó, hogy van étvágy és marad is bent valami!!!!

Steffi,
hát, nagyfiúk vagyunk, nem alszunk..? majdcsak ha kifáradt a napi munkában és végre alszik egy kicsivel jobban.. mindannyian ezt várjuk.. :lol:

Barbi,
annyira édes Dani!!! Én nem lűáttam dr hájszt (egyiket sem..), szerintem rászokott.. pusztán szakmailag annyit tudok, hogy a ketamin intravénás hallucinogén, kábítószernek minősül, emiatt kell mindenkinek, aki használja komoly nyilvántartást vezetnie és a yard kábszeres csapata kijöhet bármikor ellenőrizni.. nem tudom, segítettem-e :lol:

Memme,
mostmár értem a táncosok jókedvét a színpadon :wink:
Melinda nagyon cuki!!

Emano,
kérünk majd fotót az új séróról is! Etetőszékről van hír?

Cukipofa,
bizony jön az Emmus és a Danitok ideje!! :wink:

Ancsa,
szerintem is csak biztos akar lenni a dolgában a doki, próbáljon meg ő 10,5 kg-ot mozgatni.. :lol:
idén februárban :wink:

Kép mi is hárman :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Halihó csak gyors bekukk szeretném köszönteni Katánkat és Micust :D na meg persze Jázmint is :D
Nagyon sok boldogságot a lurkóknak!

Képek szupik Ancsa, Zsuzsi gyönyörűek voltatok akkor is :D

Álommanókat küldünk mindenkinek, gyógypuszit a betegeknek.

Nálunk jó volt az éjszaka az uszi elejét sikerült végigsírni hiába a napi 20 perces alvás még egy ilyen nagylánynak sem elég....
Azért a végére belejöttünk :D

Ez jó kérhetnénk még esküvős képeket? Nagyon tetszenek! :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

zsu!
aludt másfél órát!!! ja és kikérem magamnak, én nem vagoyk néni!!! :lol: :lol: többire majd később, megyek, megitn egyedül viszem az estét :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eniiiii na hagyjál!!!! :D :D :D
Nézd már meg léccci az ismerőseidet!
:shock: Én most néztem végig Stefi 390-jét, hogy megtaláljalak és bejelöljelek... Hát, mi "ismerjük" egymást!!!
Mostmár találkoznunk kell élőben is! :wink:

Memme megtaláltalak!!!

Majd jövök!
Kristóf hív.

Kép
vkbrigi

na hazaértem,majd csinálunk képet :lol: :lol:
de most én is esküvős képet rakok fel :lol: :lol:
kedvet kaptam
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Kép

Kép
Elcsábultam :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Csajok, miért köszöntitek Jázmint? Ő dec. 15-ei, a 11. hófordulója már elmúlt az 1 éves meg még csak lesz. Tudom, mert épphogy megszületett Jázmin, utána engem műtött Vida....

Nagyon csinik ezek az esküvői fotók? Tök jó, hogy mindig bedobtok egy ilyen fotós-témát. Múltkor nosztalgia baby, majd hasonmások, most meg ezek.....
Jó fejek vagytok, na!

Kár, hogy mostanában kevesebbet tudok jönni.

Ha este ( később ) hagynak, én is keresek, ha akarjátok.......

Heni

Kép

Kép
cancan

na még1

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Brigi, mint kívülálló, és akit nem bántott meg az írásod, egy mondatod volt, ami félreérthető: a nyugodt mama=nyugodt baba elvről írtál, és arról, hogy ha ez megvan, jól alszik. És ez visszafordítva azt jelenti annak, akinek nem alszik jól a babája, hogy benne, mint mamában van a hiba. és Lássuk be, napi alig pár órás alvással stb egy ilyen mondat nagyon bele tud gázolni... Persze azóta árnyolódott a dolog, hogy azért te sem így gondoltad.

Képek, én is vadászok egyet! :)

mtunde

sajnos nincsenek igazán jó digitális képek, mert a profi fotók nem úgy készültek :)

Kép

mtunde

Sziasztok!

Köszönöm, hogy hiányoltok!!! Annyira jók az esküvői fotók!! Mindenki nagyon szép! De tényleg!
Velünk minden ok. 7 fog és 11 hónap! Tényleg mindjárt egy éves!!!
Teszek is fel egy mai képet! Kivételesen odabújt hozzám. Ritka pillanatok egyike! :lol: :lol:

Kép :)

Kép
gyorgyi33

Jázmin, csodamókus. :wink:
És Melinda, ez nem hétköznapi, csudapofi.

Ok, Brigi.

Lányok, baromi jók az esküvői fotók. Egész más mindenki. De jó ezt (is) látni.
:D :D :D

Én is. 2005.08.27. Kép
vbea

Jaj lányok!

Naggggyon jók az esküvői képek!!! Nekem nincs :D bár férjhez mentem tudjátok :D

Örülök,hogy rendeződnek a dolgok :D :D :D

Veronikusz! Gondolom buliztok :D jöhetnek majd a fotók :D

Barbi! Mekkora teleobjektív...nagyobb mint Daniiiii.. :D tök jó,hogy Apukád fotós. Látszik, tökjó képeket készít.Biztos nagyon ért a masinákhoz.
Vendég

Györgyi! De cuki Jázmin :D :D :D tegnap néztelek a tv-ben,nagyon csini vagy :D

Eni! De szép vagy aképen! :D meg Emano is,meg Tünde is, na meg Gyuzsoa pocakkal :D irigykedem a képekért.... :oops:
Barátnőm ma hívott, jön a 3.baba náluk. Legidősebb annyi mint Enci! Alig 1 év van a tesók között..Most is annyi lesz. Szegény! Lelket öntöttem belé,mert a családja kiakadt. Hogy miért ennyire felelőtlen? 3 gyerek? amikor 2 is picike még.. szóval próbáltam jókedvre deríteni. egy várandós kismamát,hogy lehet lecseszni?
Úgyis 3at szerettek volna, legalább most egybe letudják...Mondtam,hogy ne másra hallgasson (hiába az anyja) ti is felnőtt emberek vagytok, ti életetek, ti felelősségetek. nem igaz?
Ha úgy érzitek így lesz kerek a világ, akkor hajrá!
Vendég

Na megyek... Fábry is nyomja a sódert...

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép
Vendég

Eni, tényleg annyira mások vagyunk...... Te ezen a képen különösen. ( már amennyire ismerlek)

Na, hogy én se lógjak ki a sorból.......

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1195764429.239.j
pg[/img]

Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

sziasztok!
megyek aludni, de nem bírtam megállni,hogy be ne nézzek!
mindenki nagyon szépséges volt az esküvője napján IS! És a babák! Édik, végre Áronról is kép ahol nyitva van a kis szeme! Szép kisbaba!

És én is-én is esküvői képecske Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!

NAGYON JÓK AZ ESKÜVŐI KÉPEK!!!
NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!

Heni,
Te olyan vagy mint Hófehérke! ez a beállás!
tök jó!
:-)

Jó éjt!

ancsaboszi

Sziasztok!

Húúú, de csini itt mindenki :D
Nagyon jók ezek az esküvői képek...micsoda nosztalgia...
Én majd holnap keresek valamit, de én baromira nem vagyok fotogén és utálom is nézegetni magam :D

Veronikusz!
Remélem jól vagytok már....
Akitől kaptál priviben annak biztos csak egy gyerek van... :D
A két csaj egymásnak passzolja a bacikat, nem????
Majd kíváncsi leszek, ha Orsi oviba jár majd akkor Dani os megkap majd mindent????? Mondjuk ez biztos elkerűlhetetlen :?

Gabi!
Elküldenéd nekem is priviben annak a csodadokinak az adatait????
Én hiszek az ilyesmiben és érdekel is... :D
ide: katalin.andras@gmail.com
Kösziköszi

Jázmin milyen nagy már :D és olyan édes, hogy bírja akis csattot...Orsi sosem hagyott semmit a hajában... :roll:

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Ja és Ancsa!!!!!
Látod megy ez az ülés dolog...valahogy magamra emlékeztetsz amikor állandóan aggódtam Orsi mozgásfejlődése miatt :D
Ő is mindent későn csinált...DE majd meglátod ez így jobb...minél késöbb kezdi a dolgokat annál jobb és ügyesebb lesz.
Ez olyan mint a fogacskák...az a jó ha késöbb jönnek, mert akkor erősebbek és egészségesebbek lesznek. Legalábbis nekünk ezt mondta a fogorvosunk...

Na és erről jut eszembe!!!!!
DANI MA MÁSZOTT ELŐRE :shock: :lol: :lol: :D :D
Nem korai még??????? Kicsit fura volt látni....

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok,
Steffike, Heni ti is szépek nagyon! Ja, Heni, persze, hogy más, mégsem lehet menyasszonyi ruhában babakocsit tologatni... :lol: :lol: :lol: (egyébként alig vártam, hogy levegyem, bár gyönyörű volt).

Kati, tőled is várjuk, majd én nézegetlek. :roll: Daninak gratula, nagyon ügyike. Szerintem teljesen jól csinálja. A ti példátok is igazolja, hogy nincs két egyforma fejlődési menet. Mindenhogy jó. Egy év múlva így is, úgy is szaladhatunk utánuk a fára. :shock:

Gabi, nagyon köszönöm. :D
vbea

Jó reggelt!

Én is itt ilyen korán.... várom a mosógép szerelőt :(
Látom Eni az első ma :D :D
Most főzőm a kávét :D
Cukipofa küldeni fogom a privit.Ja és Dani mászik??? tényleg korainak tartom, de hát tudjuk nem egyformák :D lehet hogy korán érő típus, meg mivel második gyerek, látja a tesót-aki húzóerő neki.
Vendég

hogy milyen csinos itt mindenki!!! Kik ezek a csini, dögös anyukák??? :D :D :D Borsa! az a menyecskeruhás kép!!!! szuper!
bezzeg rólam csak bálnás kép van. :oops:
Tünde! bocsi, de alig ismertelek meg!!! a frizura miatt. :D
Heni tényleg Hófehérkés! :D Steffi! Kis Fürtzuhatag! :D Mindenki gyönyörű. :D

Cukipofa!
hát lehet hogy ide-oda ment a vírus, de Kata tegnap nem hányt, csak Szofi éjjel 1x. :oops: :cry: Felkelt 1-kor, itt cipeltette velem magát egy óráig (most alig bírok mozogni úgy fáj az egyik oldalt a derekam :oops: ) majd gondoltam, ha nem hányt már egy napja adok neki tápszert. Megitta, majd egy óra múlva terítette az ágyat meg mindent. :oops: :oops: Kata is rosszul aludt, de ő csak fel volt pörögve - szerintem. Éjjel felkelt bulizni és mesét akart nézni, meg játszani az új játékaival. Mi meg aludni akatunk a férjemmel, de ha becsuktuk a szemünket akkor ránkszólt hogy "ne aludjál!" :shock: :oops: :P Most azon tipródok, hogy elviszem őket dokihoz, mert Szofit szeretném ha látná a doki. Tegnap nagyon elkezdett vonaglani és visítani. Ekkor láttam, hogy van megint egy seb a szájában. Adtam neki este meg most reggel Cataflam cseppelt. Most nyugodott meg. Nem tudom, hogy most azér sír mert a szája fáj (bár lehet hogy csak összeharapta mint anno Kata), vagy mert rossz a gyomra. :oops: Fújom szájfertőtlenítővel a száját és nem értem, hogy hogy jött ez már megint elő. Úgy ahogy most is, múltkor is kifőztem mindenét. :oops: Majd jövők még később.

addig is szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! Eni!
ha lehetett volna és is olyan ruhát szerettem volna mint a tiéd volt. Te IS nagyon szép voltál!

Emano!
Te is csini voltál!

remélem most már tényleg nem hagytam ki egyetlen menyasszonyt sem! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

2004.nov.21. csak megfontoltan!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok, mindneki gyönyörű volt! Tök jó képek!

Ancsa, jó ötletet adtál :wink:

Bene Thomas a gőzmozdonyt néz, ha minden igaz, egy fél cikkel beljebb lehetek :roll:

mtunde

Veronikusz! Jól látom, hogy másnap született Kata?

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:05-kor.
Vendég

SZiasztok!

Gabi
Tegnap nem dolgoztam, szerintem a kolléganőmet láttad! :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem barna rövid hajam van. Jövő kedden leszek legközelebb! :)))))

Lilluska
Hát egyre többet. Visszaálltam egy kicsit szerkeszteni is. De azért nem vészes. Csak ha nem jövök 3 napig, lehetetlenség titeket lekövetni. :lol: Persze ez nem baj!! :D

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Nagyon jók az esküvős képek.
Ha hazajön a férjem és felteszi a progit amivel tudok kicsínyteni, akkor teszek fel én is.

Veronikusz: Jól kiszámítottátok az időpontot!!Vagy Kata kivárta, hogy akkor szülessen meg, mikor már a szülei házasok?

Györgyi: Nagyon cuki Jázmin és az a csatt a hajában...

Kati: Gratulálok Daninak a mászáshoz. szerintem semmi sem korai amit maguktól csinálnak.

Nekem Petya 11 hetes volt mikor előszőr a hasáról a hátára fordult. Azóta is csinálja szorgalmasan, sőt ha hason van a kis lábait húzogatja, mintha kúszni akarna.

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok!
most csak gyorsan jövök
azt szeretném kérdeni,hogy valaki használta a BIOPAROY orrsprayt???
azt ajánlották a gyógyszertárba (megint begyulladt az arcüregem :cry: :cry: )Azt mondták nyugodtan használhatom szoptatás alatt,erre olvasom a papírját,hogy szoptatás alatt nem alkalmazható :evil: :!: :?:
úgyhogy nem értem

emano/Andi
KépKép
emano

Emano szerintem hívd fel a gyerekorvost és kérdezd meg! Neki tutira tudnia kell, hogy szabad-e!

Talán végre sikerül visszaolvasnom és jövök!
+ már kicsinyítettem esküvős képet is! :wink:

Kép
vkbrigi

A gyerekorvos 10ig rendelt :?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, nagyon sok gyógyszerre azért írják rá, hogy nem alkalmazható szoptatás, terhesség alatt, mert nincsenek igazolt kísérletek. Ki akarna kísérletezni egy terhes kismamán? Persze ezzel nem akartam semmit mondani. Fel tudod hívni a dokit esetleg? (Orrspray nem hiszem, hogy túl direktben anyatejbe jutna. Elvégre helyileg hat leginkább.)

Veronikusz, mit bálna??? Csodás kismama-menyasszony voltál... Tényleg, Kata másnap? :roll:
vbea

Dokit sajnos nem,mert a mobilját nem adta meg!!!!
de az arcomból nem hiszem hogy túl sok felszívódik :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

Dokit sajnos nem,mert a mobilját nem adta meg!!!!
de az arcomból nem hiszem hogy túl sok felszívódik :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

Barbi nagyon édes Dani a mikulás sapiban! Kb. 5 percig csak néztem képet párás szemme! Hihetetlenül repül az idő…
Én még soha életemben nem szerettem volna ennyire megállítani vagy legalább lelassítani. Bár tuti minden kor naggggyon jó velük, de ezt a bébis részt én annnyira imádom! :D

Ancsa Annyira megható a kép! A Grace klinikán én is bőgtem… Foggalmam sincs, hogy lehet ilyesmit túlélni… Remélem, sose tudom meg.
Nagggyon szép menyasszony voltál! :D
Milyen dokihoz kell mennetek mászás/nem mászás miatt?

Veronikusz vaddisznó vagy mókus szőrből csinálnak ilyesmit és fodrász kellékesnél lehet kapni!! Nem olcsó, de tényleg JÓÓÓ! (mármint hajkefét ) :D :D

KATÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Stefi Nem lehetne, hogy engem kérdezz, ha tényleg érdekel?? Téged pedig miért is törölnélek???
Veronikusz, Cukipofa, Stefi, Lányok ! Tényleg el tudjátok képzelni rólam, hogy törölnék valakit egy ilyen „hülyeség” miatt????! :roll: :roll: Az istenért 32 éves leszek 2 hét múlva… nem az oviban vagyunk…
Na jó, mostmár tényleg fejezzük ezt be! És állapodjunk meg, hogy ha valaki vmit nem teljesen ért azt megkérdezi, mielőtt fújni kezd!

Én idáig szerettem ezt a fórumot, tök jó volt olvasni + írni is időnként, de nekem erre nincs szabad kapacitásom…
Kikapcsolódni szeretek jönni, nem idegelni magam…

Hanna nehogy már még te érezd rosszul magad!!!! :oops:
Visítva röhögtem a kiságyba estél sztorin!!! Naggggyon JÓÓÓ! Én vizuális tipus vagyok, úgyhogy előttem a kép… :D :D :D

Paklincs :)

Kép
vkbrigi

Na, a képet meg lehagytam...
Mi így voltunk egy család. :D
Kristóf meg pont 1 hét múlva költözött a pocakomba. :D :D :D

Kép

Kép
vkbrigi

Bocsi! zizi vagyok (de nagyon) a dátum 2004.OKTÓBER.21.

most jöttünk a dokitól, az acetonszag nem a hányás miatt van. Ki van száradva!!!! DU 4-kor kell hívni a dokit, hogy mi van, ha nem javul .... már itt a kórházi beutalója! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
megyek mert nem látok a könnyektől .....

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ó istenkém! Szegénykék! Nagyon sajnálom Veronikusz!

Kép
Kép
kriszta36

Brigi: Dunakeszin a Hadik étteremben volt az esküvői dínom-dámon?
Szépek vagytok.

Veronikusz: Mindkét lányt kórházba utalták?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Veronikusz, isznak a csajok? Sajnálom nagyon... :cry:
vbea

veronikusz!
jajj istenkém! gondolunk rátok!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes