A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kamilla
Semmi persze, de amikor az embernek ellopják az életét az egy kicsit kellemetlen tud ám lenni!
de egyenlőre nekem sem fontos a zárt topik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

A te esetedről olvastam. Nagyon durva. Sajnos ez ellen a zárt topik sem véd, mert " ő" ugyanúgy regisztrálhat mint mi.

Kép

Kép
kamilla306

Igen ezért nincs értelme... én írok egy zárt topikba... pont ez ellen a nő ellen hoztuk létre, de ott ismerjük egymást, rengetegszer találkozunk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mezsó - Ne vedd magadra, hogy nem tetszik a zárt topic ötlete :) főleg, hogy nem is láttam, hol vetetted fel - elég felületesen olvasok a napokban, mert rohangászom össze-vissza. Most Zsibima említette .. ezért lepődtem meg, mert nekem új volt :)
Egyszerűen feleslegesnek tartom :)
Ha bárkit érnének atrocitások, akkor természetesen megérteném.
De gondolom, ha valakit sérelem ér, az jelzi ;)

Kis-Csillag
- Én biztos vagyok benne, hogy bármelyik pillanatban elkezdheted intenzíven érezni a picit ... :) Én nem hittem a barátnőmnek, hogy ez egyik napról a másikra egyértelművé tud válni .. de tényleg :) nálam is így volt!
Amúgy nem mindig lelkendezik odabent a zenére .. sűrűn hallgatok itthon, és nem csinál semmit. Autóban viszont rendszeresen. Biztos, mert ott érzi, hogy mozgatom a lábam, teszek-veszek .. zajlik az élet :) Itt a gép előtt nem aktívkodik sosem :D :D

Nah, és most megyek végre a video-ból fotózni képeket a királykisasszonyról :lol:

Kép
szösszenet

Hát csajok, nem is tudom mi volt régen, amikor még abszolút nem volt UH!! Az olyan rossz lehetett! Ki sem bírnám! :shock:
Ki tudja, a mi gyerekeink mire odaérnek, hogy babát várnak, már az első UH-on megmondják a baba nemét...stb

Tegnap este felé megittam egy bögre Sir Morton teát, utána nagyon aktív volt a picúr!! :lol: Azt hiszem bevetem a cselt holnap 4D. előtt. (egyébként még én is csak néha - néha érzem, de azért ált. minden nap)

Zsibima! Gyere minél gyakrabban! Talán karácsonyi ajándék már a pocidban lesz! Vagy mennyit vártok ti? Nekem is volt idén májusban egy missed ab-m. :cry: (első baba)
Utána 3 hónap várakozás után egyszerre összejött! Meg is lepődtem!!

Kép
gabo001

Gabo, nekem védőnő mondta hogy USA-ban állítólag kb 1 UH-t áll a biztosító/terhesség.... :shock: Mondjuk ezt nehezen tudom elképzelni, de még az is lehet.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást jólesett! De nem akarok ám most mindenáron babásodni. Diétázom, sportolok ezerrel, hátha kicsit vékonyabban, egészségesebben sikerül legközelebb teherbe esnem. Ha jönni akar, akkor természetesen jön, de nem teszek semmit érte/ellene. Nem akarok minden hónap végén zokogni, hogy megint nem sikerült, szóval nincs görcsölés, azért se!!! Tehát így várom az én következő babómat.

Tegyetek fel minél több uh képet, mert azokat imádom nézegetni!!!
:D :D :D
Vendég

[quote="zsibima"]T írta:zsibimaegyetek fel minél több uh képet, mert azokat imádom nézegetni!!! :D :D :D

Én most fotózom Liza-babát :D Nemsokára rakok képet :)
(Amúgy mi is így álltunk a baba-kétdéshez. Készültünk egészségileg rá, majd abbahagytuk a védekezést, és lám .. azonnal jött a Pici :) csodajó, hogy nem görcsölök azon, vajon a teherbeeséskor szedtem-e vmi káros gyógyszert vagy ittam-e .. :D :D .. Sportolj, regenerálódj csak .. neked és a születendő babának is jót teszle vele :))

Kép
szösszenet

Sziasztok lanyok!

Ma elmentem az orvoshoz, mert delelott volt maganrendelese.
este is meg fajt a hasam, de reggelre elmult.
Ellenben barna jott.
Igy felhivtam es elmentem.
A barna azota elmult.
Nem lat semmi rosszat.
A baba jol van 400 g. Ezen kiakadtam, mert Zoli ilyenkor meg csak 300 g volt es igy is 3700g szuletett.

A hasam meg szurdogal es fajdogal kicsit, de nem gorcsol.
Az orvos azt mondta, hogy valosznu rossz helyre rugott es megviselte a mehem. Ritkan elofordul kell 2-3 nap fekves es rendbe jon.

Tegnap ket lapot meg is csinaltam a naptarbol, legalabbis a kep reszet.

Remelem nem ujatok:

Januar
Kép

Februar
Kép

Magi
Vendég

Istenem az a síelőset mindjárt megzabálom :D

Örülök hogy jobban vagy Magi, feküdj azért még sokat!

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Zsibima: Sok sikert a próbálkozáshoz! :)

Magika: Én nem unom!! :D jöhetnek a képek!! sok-sok!!

Szösszenet: Alízról is nagyon várom már a képeket!

Szőlő: az USA-ban tényleg így van! a 12.heti UH-t is csak akkor állja, ha van rá indok... :S Gyakorlatilag ki kell hisztizni... Érdekes ország ez az Ámériká... nem akarok hülyeséget mondani, de asszem svédeknél se nagyon van terhesgondozás. a huszonvalahányadik héten nézik azt hiszem először...

Azt hiszem, néha már én is érzem a babát! Tegnap este is volt két "dobbanás-rúgás", rátettem Apa kezét is a hasamra, ő is érezte! Aztán abbahagyta a drága.

ercsi_3

Fekszem!
Fekve irok!

Eleg ehes vagyok, lehet lemegyek enni.

MAgi
Vendég

Ha van rá indok, ez tök jópofa.... Ha nem csinálják meg hogy derül ki?

Unokatesóm kint van 2 éve, 1 évet várt a munkavállalóira, addig orvoshoz sem tudott menni mikor fájt a foga mert egy fogröntgen azt hiszem 1000 dollár.... Most jön haza 3 hét múlva, már előre be van jelentve a létező összes dokihoz.

Kép Kép
szõlõ

[quote="magika"]F írta:magikaekszem!
Fekve irok!

Most én is. :) A rendes gépet nem merem még bekapcsolni, de most jó is ez így :roll:

Kép Kép
szõlõ

És meg kell jegyeznem hogy ez a szoptatós párna nagyon kényelmesen támasztja a derekamat, nem bántam meg hogy "picit" korán megvettük :D

Kép Kép
szõlõ

Lanyok!

Ma lehet megcsinalom a marcius, aprilist is.

Magi
Vendég

Magi,

hű, te nagyon profi vagy :) :)
Ami a barnázést illeti, gondolo jól beparáztál.. de a lényeg, hogy a picur jól van. Nem semmi, hogy már 400 grammos:)

Kép
emi29

Ha jól sejtem, most mindenki otthonról ír, csak én dolgozom :( :(

Kép
emi29

Emi, kivételesen szívesebben dolgoznék :?

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

Elhiszem neked. Nagyon brutál a helyzet? A saját lakásotokról van szó, vagy albérlet?

Kép
emi29

Emi!

Nem volt sok barna, igy nem ilyedtem meg.
Neha nekem szokott jonni.

Sot a hematoma miatt mar olyan is volt, hogy a piros ver omlott.
De mondjuk az mar reg volt es a hematoma eltunt. Igy ha ver lett volna igen csak beparaztam volna.
Ami rossz, hogy a korhaz a MAV tolunk dugoban 1,5-2 ora.
Normalisan meg 1 ora.

Szoval en majd szulesnel nem varhatok majd az utolso pillanatig, csak ha este indul be.

En nem dolgozom es nem is banom.
Jobb nekem itthon.

Magi
Vendég

Emi, szerecsére nem tragikus a helyzet, bár ahogy nézem a konyhát meg a fürdőt festeni kell, legalább a plafont (3,60 belmagasságú lakásnál ez elég "könnyű"). de most ugye nincsenek itthon és az egész lakásban elzárták a vizet. Majd ha hazajönnek meg kijön a szerelő akkor lesz még érdekes.... Remélem jönnek ma szerelni :?

Saját lakás, igen.

Kép Kép
szõlõ

Azért vigyázz magatokra, Magika! nekem is görcsöléssel kellett a múlt héten feküdnöm, meg azóta nem emelhetem a kiscsókát.
A tiéd ovis?

Kép
rozsomak

Képek Alízról:

Kép Nagyon fent hordja az orrát :D

Kép Alulnézeti kép .. remélem látjátok, hogy nem látjátok :D

Kép Oldalról - elég átlátható pózban :)

Kép Farkasszemet nézett velünk :) :)

Kép
szösszenet

Mit szól a tesóhoz?

Kép
rozsomak

helyes kiscsaj!

Kép
rozsomak

Szösszenet az utlsó kép nagyon édes!!! :D

Kép Kép
szõlõ

Emi ! Megnyugtatlak én is egyfolytában dolgozom!

Egyébként mindenkit üdvözlök, neharagudjatok hogy nagyon eltüntem de mindennap 9-17-ig dolgozom utánna meg rohangálok és az otthoni dolgaim végzem.
Na azért szoktalak munkaidőben olvasni titeket, de mivel ilyen jó kis aktív csapatról van szó már néha követni sem tudom hol tartotok.
Gratula minden kismaminak akinek a baba neme kiderült már, nagyon örülök hogy mindenki jól van!!!
Én még tervezem is a munkát ugyhogy nem tudom hogy fogok tudni írni de igyekszem.
Magamról csak annyit hogy jól vagyunk a kis Ruben szépen fejlődik, 350 g hát nem lesz kis babaánk mostanság egyre aktívabban rugdos.
Voltunk 4D ultrahangon mult héten nagyon kis édike jó húsban van a pofija. Ha lesz időm dobok fel képet.

Szőlő! Én a ll.Női klinikán fogok szülni. Ez már tuti.

Kép
geni

Köszi :)
Nekem az első a kedvencem, amikor a feje van alulról, így a nózija jól látszik ... bal oldalt meg a fenekét látjuk szintén alulról .. őrület a csaj .. :D olyan pózokat nyom, hogy el voltunk olvadva :)
De az is jól esett tőle, amikor felénk fordult :)

Kép
szösszenet

Hali!
Jók a képek!

Nekem ma jött meg az AFP eredmény. 2 Mom. Az jó szerintem. Ahogy így utána olvastam.

Hétfőn mi is UH-zunk. Majd hozok fotókat. Annyira várom már, hogy hűűűű!

Én még mindig nem érzem egyértelműen. Mindig valahol kidudorodik egy kis pukli, aztán eltűnik és kidudorodik máshol, de azt nem érzem, mikor átvándorol a másik oldalra. Fura.

Kép

Kép
kamilla306

A második képet nem értem.....

Kép

Kép
kamilla306

Geni, és jó kórház? Én sajnos nem hallottam még róla semmit, ezért vagyok ennyire rápörögve a témára. Tudom van ilyen topik, de ott már öszeszokott csapat van, százvalahány oldalt meg képtelen vagyok visszaolvasni :oops:

Úgy hallottam a dokim a MÁV-ból oda megy át, és én ragaszkodom hozzá.

Kép Kép
szõlõ

[quote="kamilla306"]A írta:kamilla306 második képet nem értem.....

Én meg az elsőt :lol: Hogy lehet ilyen pózban "összehajtogatódni"? :D

Kép Kép
szõlõ

Szöszi
Nagyon jók a képek!
Az első olyan aranyos!
Olyan mint egy kismadár!

Ilyen ufós nekünk is van Áronról!

November 15.-én készült két éve! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="kamilla306"]A írta:kamilla306 második képet nem értem.....

Én meg az elsőt :lol: Hogy lehet ilyen pózban "összehajtogatódni"? :D

A második kép olyan, mintha egy üvegasztalon ülne kis terpeszben ..
Kis nyilacska mutatja éppen nekünk, hogy ott aztán nincsen semmi, ami dudorodna vagy ilyesmi :) Így kislány :)
Az első kép nekem is durva, de a szonográfus maga is meg volt döbbenve rajta, hogy micsoda pózokat produkál a gyermek :)

Kép
szösszenet

Rozsomak!
Ovis igen. Jo mert onállo is.
Igy nincs vele gondom.

Maga eloveszi a jatekait, utana elrakja.

Kirakom neki a kajat, megeszi es a mosogatohoz viszi a tanyerjat.
Teljesen maga pisil.

Vetkozik es oltozik.

Egyedul furdeni nem tud egyedul.

Szosszenet!
Nagyon jok a kepek.

Szolo!
Sajnalom a beazast.
En 16 evig eltem panelban.
Ott a mosogepe romlott el mindig a kettovel folottunk levonek.
Volt hogy a konektorbol es a szellozobol is folyt a viz.
A folottunklevot nagyon sajnaltuk mindig, mert nala mi lehetett, ha nalunk is igy folyt.

Kamilla!
Ez az AFP teljesen jo.

Magi

Magi
Vendég

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetAz első kép nekem is durva, de a szonográfus maga is meg volt döbbenve rajta, hogy micsoda pózokat produkál a gyermek :)

Hihetetlen, nagyon édes :D

Kép Kép
szõlõ

Magi, szerencsére ez nem panel, ahogy kinézett a szomszédék lakása éjjel, szerintem panelban mi is padlóig áznánk....

Kép Kép
szõlõ

Ismeritek ezt a könyvesboltot?
Nagyon szép igényes mesekönyveket lehet kapni!

http://www.pagony.hu

Mikulás a Pagonyban!

A Mikulás természetesen idén is meg tud látogatni minket a Pagonyban - ráadásul egyszerre mind a kettőben (hogy ezt hogyan csinálja, azt sajnos nem árulta el nekünk sem). Mindenesetre december 6-án, csütörtökön délután 3 órakor érkezik és egészen este 7-ig tud maradni. Az ajándékokat egyenként adja majd át a gyerekeknek, beszélget velük, szülői kívánságra megdicséri (neadjisten megdorgálja) őket.

Ahogy az tavaly is történt, az ajándékok átadása mellett programokkal is szórakoztatjuk a gyerekeket, idén kizárólag énekes-hangszeres foglalkozásokat tartunk, amelyen végig részt vesz a Télapó is. Ehhez természetesen turnusokra van szükség, amelyekre előre kell jelentkezni. Hogy a Télapó minden gyerekkel külön-külön is tudjon foglalkozni, egy-egy turnusban maximum 20 gyereket tudunk fogadni. Ezért kérjük, hogy minél hamarabb (legkésőbb december 4-ig) személyesen jelentkezzenek az üzletekben. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak személyes jelentkezést tudunk elfogadni, hiszen ekkor kerül sor arra, hogy a szülő a kiválasztott ajándékot otthagyja a Pagonyban - hiszen az ajándékokat a korábbi évekhez hasonlóan összeállíthatják a Pagony kínálatából, ezeket mi becsomagoljuk, és átadjuk a Mikulásnak, aki a könyv vagy játék mellé mandarint, mogyorót, szaloncukrot és apró meglepetéseket is tesz.

A Mikulás-ünnepség ára: 750 Ft.
Szeretettel várjuk az egész családot!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lanyok!

Most az elobb lett egy pup a hasam jobb oldalan. Gondolom kinyomta a hatat. Egyszer csak elindult a pup balra, majd vissza jobbra.

Szoval eleg erdekes. Meg mindig itt van a jobb oldalamon.

Magi
Vendég

[quote="szőlő"]M írta:szőlőagi, szerencsére ez nem panel, ahogy kinézett a szomszédék lakása éjjel, szerintem panelban mi is padlóig áznánk....

Mi panelosok vagyunk ... mondjuk egyelőre annak is örülünk, hogy tudtunk venni saját lakást :D
Szerencsére a 9.-en lakunk .. így 1 lakó tud minket csak elárasztani ..
A közös képviselő mondta, hogy itt bárki áztat .. a földszintig áznak a lakók :shock:
Remélem nálatok hamar megoldódik a helyzet .. meg a biztosító fizet eleget .. és így nem lesz anyagi károtok. CSak ez nagyon nem kellett volna így Karácsony előtt :(

Kép
szösszenet

Szosszenet!

Mi a 8. emeleten laktunk.
A 10-rol aztattak mindig.

De egy evben min. 2x.

Magi
Vendég

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetRemélem nálatok hamar megoldódik a helyzet .. meg a biztosító fizet eleget .. és így nem lesz anyagi károtok. CSak ez nagyon nem kellett volna így Karácsony előtt :(

Karácsony előtt, 90 ezres autószerviz és 40 ezres téligumiszett után :lol: :lol: Már kínomban röhögök amúgy, de ez a november nem a mi hónapunk, ez tény.

Kép Kép
szõlõ

Szössznet amúgy én nem vagyok panelellenes, abban nőttem fel. Ez ugyan nem panel, de 25+11 nm, szóval csak addig tudunk itt lakni amíg Mazsi nem tanul meg mászni, utána a galéria már veszélyes lesz.

Kép Kép
szõlõ

Szőlő: Megmondom neked őszintén még egyszer sem voltam még a klinika környékén sem, mivel hogy a dokim magánrendelésére járok a XVll ker-i Medical Centerbe ő itt nekem minden vizsgálatot megold.
De lassan el kéne már mennem megnézni.
Annyit tudok hogy a sógornőmet ott műtötték nemrég és nem volt elájulva, de én reménykedem hogy a szülészete jó!
Az én dokim is van a MÁV-ban ő ott főorvos helyettes azt hittem ott kell szülnöm de nem.

Szösszenet: nagyon cuki a baby!

Kép
geni

Na lányok ha már a kisbabók súlyánál tartunk,én már le se írom....De mégis. :oops: 8) :lol: Az enyémnek a súlyát 18hetesen nézték utoljára,akkor volt 359 gramm... :lol: Szerintetek nagy baba lesz?? :lol: Azóta szerintem már elérhettük a 400 grammot!Annyira érezhetően nagyobb lett.Eddig a pocim,csak kerek volt,de már ahogy ráteszem a kezemet,már érezni kb-ra hogy na itt a lába,itt a feje és stb...nektek is így van ez :?:

szösszenet: jók a képek :)

magika: pihenj sokat!Azért ez nem semmi,ha már azért is fájhat így a hasad,mert rossz helyre rúgott a pici... :shock: meg ezért lehet barnázás is??Kicsit durva...most én is félek picit,mert bár nekem kipp-kopp nincsen még se has fájdalom,se barnázás,viszont feltűnt,hogy sűrűn rugdos úgy,hogy a hólyagom,illetve a méhszáj irányába... :shock: :? oké hogy rugdos,meg érzem is,de nem kellemes amikor betalál a fent említett helyekre,meg igazából nem is szeretném hogy arrafelé rugdosódjon,mert 1-2x igen határozott a lelkem,és nehogy baj legyen...

Kép

Kép
mezsó

Geni, akkor úgy látszik több doki is elmegy a MÁVból a II. sz. női klinikára... :roll:

Kép Kép
szõlõ

Csilla
Idenézz mit találtam!

Kép

Ezt két éve Nov 21.-én tetted fel... 21 hetes voltál!

Kép

Nem semmi! :) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

De jó neked, Magika! Nálunk is elő tudja venni a játékokat, meg minden, de elrakni már nem olyan lelkes, egyébként ő is ovis, máshogy nem is bírnám

Még egyetemista koromban bébiszitterkedtem egy Ruben-ra, nagyon édes kisfiú volt, teveszempillákkal!

Mamacka, továbbra is várjuk a mézes receptet! én nagyon!

mindenkinek nagyon szépek az '"ufói"

Kép
rozsomak

ELKÉSZÜLTEM A SZAKDOLGOZATTAL!!!!!!

Kép
rozsomak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?