A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok Mammcik!
Emese! Cuki vagy, hogy hiányoltál, jól esik... :lol: :lol: :lol:
Micsoda nagylány már Zsófka :wink: egyedül alukál :lol:
De Te is ügyi vagy, gondolom Neked volt nehezebb :lol: Én azért a reggel 6 órás szopinál be szoktam csempészni néha Noelt, és szuszmákolunk még egy picit :lol: Úgy imádom!

Banita! :shock: :shock: :shock: és mikor Babázol??? Sajnállak, van dolgod bőven.

Családi pótlék: Anyukám elérte őket telefonon - mi október 1.-én adtuk le, az ügyintéző azt mondta talán januárban meglesz :shock:

Timi! Fát vágtál??? Aaaaz igen :lol:

Találka: jaj de nagyon benne lennék, olyan jó lenne megint találkozni Veletek, és főleg a Babákat megcsodálni - hát szerintem is tavaszra lesz megoldható, de ha van valakinek ötlete?... én gondoltam játszóházra, mert ott a nagyobbak is elvannak, de a Babák meg túl pindurik, és egy játszóház sincs felkészülve ennyi pelenkázóval :lol:

Egyébként jól vagyunk, azért is nem jövök, csak olvasok, mert sokat Babázok :lol: , és mászkálunk nagyokat. Most látom csak igazán, hogy Babakocsival milyen nehéz is közlekedni, tegnap 3 turkálóból, csak 1-be tudtunk bemenni :evil: (egyik pince, másik túl kicsi...) szóval tényleg megváltozott minden amióta tömöm a kis Nolkát (400gr-ot "hízott" 1 hét alatt, van mit behoznia szegénykémnek):lol: jókedvű, mosolygós, jaj tényleg tettem fel a gmailre egy youtubos linket, amin Noel mondókázik :lol: . Annyira édes, muszáj volt megosztani a világgal :lol: , az egyik videó végén meg hatalmasat bukik :lol:

Irina! Na tegnap emlegettem Ádit, ugyanis Noel is ugyanezt produkálta, egyszerűen alig tudott enni, ahogy a szájához ért a cucli sírt, 50ml-t alig tudott megenni, de aztán délutánra szerencsére elmúlt, és tényleg az inye lehetett, mert fojt a nyála és tömte a kis öklét a szájacskájába. Hát ez van, itt hamar fogzanak a Babák :lol:

Cumi: Noel nem szereti, kiköpi, úgyhogy nem erőltetem, pedig néha jól jönne, viszont cicizik nagyon sokat, szerintem neki az a nyugicumi :roll: nem bánom, örülök, hogy meg tudom nyugtatni, és ez fantasztikus érzés. Rám mindig számíthat, ettől vagyok Anya, nem? Én erre tettem fel az életem, nagyon nagyon nagyon régóta vártam már Őt, én kislánykoromban is állandóan Babáztam, "kakaót főztem" a homokozóba... :lol:
Na jó nem csöpögök tovább, de tényleg csodálatos Anyának lenni.

Éva! én úgy tudom 48 órát lehet a hütőben az anyatej.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja még egy fotó Anyával :lol: Kép

mosolyog álmában...

Puszika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Vagyunk ám mi is, csak nincs időm írni. Megyünk 7végére nagyszülőzni, úgyhogy pakolászok, készülődök, főállásban meg ugye Mátét gardírozom. Igaz, eddig ma elég csendes, szunyás (kicsit aggaszt is ez a bágyadtság, de nincs láza :roll: ), aztán lehet, hogy délután majd megint nem bírok Vele. Tegnap is látszólag minden ok nélkül panaszosan sirdogált :( . Persze lehet, hogy a pocija volt, mert tornáztattam (anyit tornázunk, hogy olyan combi- meg hasizma lesz lassan, hogy a babacsajok majd utánunkdobálják a pelusaikat :lol: 8) ), szóval hogy jöttek a pukkancsok rendesen.

És most ment el a cirkós szerelőbácsi. Jó nagy piszok lett :( (még ez is! De megvárom, míg Apa hazaér, nem szívesen mászok bele a Domestosba, ha nincs aki figyeljen a Picurra). De legalább most nem fogunk fázni! :D Eddig 27°C-ra volt tekerve a szabályozó, és 2 pulcsiban cidriztünk. Máténak is sokkal jobb lesz!

Popsitéma: a hasmenéses kaki eleve elég savas, szerintem egyszerűen ez marta ki Ádi popóját A kérdés az, mitől volt a fosi. Ja, és ha nagyon kaksis a gyerkőc, én be szoktam dugni a csap alá. :lol: Nagyon élvezi, és legalább jól lejön a "sütőtökfőzelék."

Csalipótlék: megkaptam a pénzt és a határozatot is, pedig nekem is a MÁK utal, nem a munkáltató.

Internetes rendelés: újabban angol rucikat rendelek Máténak, találtam egy tökjó oldalt, és jó áron, megbízhatóan küldik a csomagot, ráadásul a ruhák kifogástalan állapotban, mosva-vasalva érkeznek! Amúgy nem szívesen vásárolok netről (pont a játszvelemes afféroktól félek), de lassan kezdek rászokni. :oops:

Emese: gratula a különalváshoz! :D Ugye, nem is olyan vészes? Mi már a külön szobát szokjuk, egyelőre úgy tűnik, működik. :wink:

Zsuzsóci: Gergő nagyon jóképű kispasi! :D

Timi: ez ám a kondi! 8)

Regi: képzeld, megyünk ma haza Dújv-ba!!!! :D Már 5 hete nem voltam! Juhíí! Remélem, Máté is bírni fogja!

Megyek, azt hiszem ébredezés ténye forog fenn.

Detti
KépKép
kiskolbi

Regi! :lol: Timi! Szerintem akkorj térj vissza, ha esetleg a Bepanthen vagy más nem lenne jó. A Sudocrem tényleg erős. De persze ahogy Regi mondja, Te döntessz. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Na beszéltem a doki nénivel és azt mondta, hogy a fosi a szuritól a kútól és a Panadol szirup egyvelegétől lehet.
Most ő a Bepanthen Plust mondta, hogy azzal kenjem a fenekét abba van fertőtlenítő is. Ja meg mondta, hogy adjak a gyereknek élőflórát, hogy rendbe jöjjön a pocija.
Hát vettem a gyógyszertárba az egy dolog, hogy 3200,- de úgy kell beadni, hogy főétkezés után bő folyadékkal.
Most szerintetek melyiken nevezzem ki a 6 kajából főétkezésnek ?
Ja és a másik amikor Ádi megeszi a maga kis 120ml adagját utána nincs az az isten aki még valami belé töm mert rögtön kiköpi.
És 5 napig kell neki adni.

Ja a doki néni rögtön a Sudocrémet mondta. És azt mondta, ha helyre jön akkor vissza térhetünk arra.

Most azon izgulok, hogy még ma csak egyszer kakilt lehet helyre jött neki ez a hasi masija.

Én tegnap az árzuhanásról rendeltem játékot. Igaz nem vagyok híve az előre kifizetésnek de kiváncsi leszek mikor jön meg a játék.

Családi pótlék nekem már utalták. Én október közepén intéztem. Akkor adtam be az ANyaságit is. Az Anyaságit két hétre rá utalták a családit meg november elején egyszerre 2 hót.
Csak azt nem tudom, hogy félhónapot fizetnek ?
Ja és azt sem tudom, hogy a családit azt előre fizetik ?

Na lépek mert megyek teregetni.
20200310173350

Sziasztok!

Anitja!
Akkor babázok, amikor Laura ébren van. A reggeli szopi után kb. 1 órát bír ébren tölteni, akkor beszélgetünk, meg játszunk. Meg a fürdés előtti kb. 2 órát szokta ébren tölteni. Fél 11 óta kint alszik a teraszon, nagyon szép idő van, ki is teregettem. Bálint ma nem ment oviba, betaknyosodott, itthon pihenget, játszunk. Olyan édes, mondta, hogy: "Hova tűnt a baba a játszószőnyegről?" Mondom, kiraktam a teraszra. "-Úgy hiányzik!" Aztán hiányolta Benit, meg az apját is. Ő mindig ilyen, ha nem teljes a létszám, hiányol valakit :lol: . Mikor a telefonba mondja az apjának, hogy "-Hiányzol!" meg lehet zabálni :D !

Hajagosné Éva!
Te melyik típusú pihiszéket rendelted, hogy már küldik neked?

Gremese!
Nem tudom milyen megfontolás szerint válaszolnak az e-mailekre. Nekem minden e-mailemre válaszoltak (csak az a baj, hogy noszogatni kellett őket). Szerintem fel kellett volna érniük ésszel, hogy maguktól írjanak, hogy nem tudják teljesíteni amit vállaltak, csak mondjuk decemberre. Akkor az ember eldönti, hogy ilyen feltételekkel kell-e a cucc, és ha nem, akkor is azt mondom korrektek voltak. Lehet, hogy legközelebb rendelek tőlük. De így :? ?
A http://www.arzuhanas.com oldalról rendeltem. Küldtek e-mailt, hogy holnap postázzák a cuccot. Nagyon jó fajátékok is vannak, szerintem karácsonyra rendelek a fiúknak valamit.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Gremese!
Bálint nézte Zsófi képét a vonalzódon, és azt kérdezte: "-Ugye ez a mi babánk?" Mondjuk egy kicsit szerintem is hasonlítanak :wink: .

Kép

Kép

Kép
banita

Banita! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! De édesek vagytok!!! :lol:

Kiskolbi! Utánadobják a csajok a pelust??? :lol: :lol: :lol: Ez tetszett!!!
Nem mondom, hogy talizzunk, mert biztosan lerohannak Titeket a nagyszülők :roll: . De ha van kedved… :wink:

K.Timi! Talán a dél körüli lehet a főétkezés… :shock: Érdekes, hogy egy babánál is étkezés után kell adni. Inkább mindent előtte szoktak javasolni, hogyha bukik, akkor is bennemaradjon… :?
Családi pótlék: szülés hónapjára is jár, és teljes havi :!: , nem bontják le napokra!

Kép

Kép
regcsiken14

Ne haragudjatok, hogy állandóan a hülye rendelésemmel jövök, de egy olyan e-mail-t kaptam a játszvelemtől, hogy majd' szétrobbanok. Mintha nem is olvasták volna azt a levelemet, amiben lemondtam a rendelést. De olvasták, mert ugye erre válaszoltak.
Na ezt olvassátok. Szerintetek ezek normálisak? Tehát ha nem is mondom le a rendelést, AKKOR SEM KAPTAM VOLNA SZ.RT SEM!!!!! FELROBBANOK! :evil: :evil: :evil:

[quote]K írta:edves Emese!!!

Sajnos a héten derült ki, hogy a takarós hintát nem fogom tudni
kiszállítani, mert nem tudnak többett adni belőle...
Kéri e így a többi terméket??
Ildikó

Kép
Kép
Kép
gremese

Többi termék: 1 darab kib.szott majmos csörgő....

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok a fagyóból vettem ki az anyatejet a pótlás végett. Akkor sem szabad felforralni??????????

Kép
hajagosné szabó éva

Éva! NEM!!!!!!! Szobahőmérsékleten engedd fel! Vagy tedd bele egy tál meleg vízbe poharastul, úgy engedd fel!

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok a fagyóból vettem ki az anyatejet a pótlás végett. Akkor sem szabad felforralni??????????

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!
Gyönyörű szép napunk van ma! Péterkém kint alszik szokásosan 12.00 óta.

Tegnap irtátok, hogy egy kis almalevet lehet adni a babáknak, lehet meginditja a székletet, hát 3 kanálkányit adtam a fiamnak, csak úgy cuppogott rajta, nagyon izlett neki. Most már csak a hatását várom.

Úgy nézem elő jött nálunk is a koszmó, legalább is olyan érdekes egy helyen a fejbőre és fel tudom kaparni mint a korpát. Ez az?
Milyen sampon jó rá? Segitsetek!

Ez a lefagyasztósdi a tejjel nem igen tetszik nekem, mert ugye ahogyan tanácsoltátok hútőben reggelre kiolvadt, majd megel vizben felmelegedett, de nekem nem tetszik az ize, nem olyan mint frissen. Ez normális?

Heni
KépKép
heni81

Gremese köszi Kétszer ment el.

Kép
hajagosné szabó éva

Banita Fisher Pice-t kék színű. Miért?

Kép
hajagosné szabó éva

Emese ne idegesitsd fel magad ezen, szerintem inkább rendelj egy hintát az arzuhanás.hu ról Zsófikádnak karácsonyra, annak már most szerintem több hasznát veszed! Nagyon jók vannak!!!!

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Babe sampon ami jó rá :) csak gyógyszertárbn lehet megvenni.

Emese!
Mond le a csörgőt is,nem semmi cég ez :evil:

U.Era!
magyar eü :evil: beának csak nem lesz semmi baja.
nem merek elmennia háziorvosomhoz,mert órákig kellene várni,kár h. már nem lehet időpontra járni :(

Anitja!
Aranyosak vagytok :)
A youtubos videótz meglestem :) annyira komolyan mondja Noel :) azt hittem megzabálom :)

Kolbi!
jó utat :)

Családi pótlékot még én/mi sem kaptunk bálint után.Nálunk apa nevére jön(s a máknál intéztem,pedig kifizertőhelyen dolgozik ott is lehetett volna) és egyszerre intéztem a TGYÁS-sal,azt meg kapom :shock:
Kíváncsi vagyok mikkorra jön meg?

Tali meg akkor legyen tavasszal(de messze van) játszóházban ,addigra talán már mászni is fognak :)

S ma Míra itthon mert benáthásodott,már párszor összevesztünk,meg rongyosra olvastuk Anna és Petit,Míra és Bálint változatban :) hangom már alig :)
és megint mehetek azt mesélni :) :)

KépKép
viranka

Köszönöm Viranka, csak simán meg kell mosni vele?

Én minden pénz megkaptam eddig szerencsére, kifizető hely a munkahelyem.

Timi26 - tűzről pattant menyecske vagy ám!

Regi küldtem privit!

Emese mond le a csörgőt is! Ne is foglalkozz velük.

Heni
KépKép
heni81

Tegnap minden pelus tele volt kakival, szerintem nem megy a hasa,csak volt hogy 2 napig nem volt kaksi és lehet most ürül a szervezete? Ja és folyik az orra, szó szerint! Annyira szörcsög! Úgy szenved, nem tud aludni, cumizni semmit mert alig kap levegőt. Orrszívózunk, de pár perc múlva újra szörcsög! :-( Most készülünk a dokihoz, hogy meghallgassa, remélem nem fázott meg!
Szerencsére nem lázas!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Persze, lemondtam mindent. Már nem is érdekel. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Ezt a képet most csináltam a drágámról. Most ébredt és ilyen kis jókedvű ebből gondolnám, hogy nem fáj a popsija.

Kép .

Ezzel a mosollyal fogom a csajokat becserkészni . Zsófi ! Na milyen ?
20200310173350

KTimi! Ellenállhatatlan! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Most találtam a neten, gondoltam megosztom veletek is, hátha valakinek még jól jön:

A koszmó esetén érdemes aktívnak lenni. A megelőzésére igen jól bevált módszer, hogy akár még az arcon megjelenő pattanások nélkül is, a hajmosást puha babakefével végezzék! Amikor pedig a pattanások jelentkezése már sejteti a koszmó kialakulását, akkor feltétlenül a fenti módszer szerint mossanak hajat.

A már kialakult koszmó kezelése azért fontos, mert ez a felrakódás nemcsak csúnya, hanem hajlamosít a bakteriális és gombás felülfertőződésre.

Hogyan kezeljük a koszmót? A rendszeres napi hajmosás alapfeltétel. Célszerű a hajmosás előtt kb. 1 /2 órával tisztított, gyógyszertári napraforgóolajjal bekenni a koszmós területet, majd már olajos állapotban a babakefénél erősebb, nem műanyag szőrű fogkefével vagy körömkefével kell megpróbálni ledörzsölni a felrakódást. Ugyancsak segít a koszmós felrakódás fellazításában, ha kamillateás pakolást tesznek az érintett területre 20-30 percig. A hajmosás után, de akár napközben is érdemes többször megkefélni az érintett területet. Nagyon sokan tartanak a nagykutacs feletti bőr kefélésétől, félve attól, hogy megnyomják a kutacsot és ezért valami károsodás éri a csecsemőt. Ettől nem kell tartani. Tapasztalni fogják, hogy ő maga a kiságy rácsához nemegyszer sokkal nagyobb erővel nyomja a fejét. Jó szolgálatot tehet a hajmosásnál, a dörzsölésnél egy mosdókesztyű is. Makacsabb, nem javuló esetekben mindig kérjenek tanácsot a védőnőtől vagy a gyermekorvostól.

Heni
KépKép
heni81

Anitja: végre megnéztem én is Noelt: Nagyon édes baba!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Hahó!!!

Szokás szerint megint csak gyorsba... :oops: :oops:

Egy videó Molliról...a végét kicsit már unta,mert anyuci későn kapott észbe,hogy fel kellenne venni vidióra!! :lol: :lol:

http://s58.photobucket.com/albums/g249/ ... ABA298.flv

ancsi26

Anitja! Noel mennyire hasonlít Rád! Főleg a szeme!!!! És hogy magyaráz! ÉDES!!!!! :D

Ancsi! Molli nem semmi! Milyen jól elvan ezekkel a lógókkal. Asszem enkünk is kell ilyen....
És milyen vékonyka nőcis hangocskája van! Cuki! :D

Heni! Nagyon köszi az infót! Nekünk nincs koszmónk, de lehet.... Így már tudom, mit kell tenni! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Minden oké????

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

rengeteget írtok, mire elolvasom 3-4 részletben már nincs időm írni. :(

A munka jobban leterhel mint gondoltam, de majd belerázódok. :)

Majd jövök ám azért. :)

Kép
Kép
h@jni

Kaqk! Nekünk nagyon bevált a tengervizes orrcsepp (de szemcseppentővel adom be neki), jól kitisztítja a nóziját. Sokkal több jön ki így belőle. :shock:
Sajna még mindig náthás Szeli… :(

K.Timi! De ari!!! Zabbentani való!!! :lol: Kis gödröcske van az arcán?

Ancsi! Édes kiscica hangja van Mollinak!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja! Végre Noelt is meg tudtam nézni. Nagyon aranyos, ahogy dugdossa a nyelvét!!! :wink:

Én is felteszek az e-mail-re egy régebbi videót. Szeli ébredése. Ha van kedvetek... :wink: Amikor remeg a kép, akkor éppen nevetek :oops: :D

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja!Ancsi!
Nagyon jók a videók olyan édesek rajta.

K.timi!
De jó képü kispasi Ádi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Csajok, sziasztok, most csak beugrottam, mert hiányoztatok, de nincs időm visszaolvasni: KIDERÜLT, MI BAJA ÁDIKÁNAK. KÖZÉPFÜLGYULLADÁS. :-(
Ma reggel javasolta a gyerekorvos, hogy mivel szerinte a fogzás ennyire nem húzódik el ilyen fájdalmasan, fussunk egy kört a fülészeten, s mivel ma úgyis uh-ra mentünk a Heim Pálba, előtte bementünk. Szegény tündérkémnek mindkét füle be van gyulladva, antibiotikumozni kell.
Kérlek, drukkoljatok, hogy mielőbb meggyógyuljon!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Irina!
Én nagyon drukkolok neki szegényke.
Sok-Sok gyógypuszit küldök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irina! Ez "jó" hír! Félre ne érts! Most már tudjátok, mi Ádi baja, és az antibiotikumtól már holnapra jobban lesz!!!! Úgy örülök, annyit aggódtam!
Ádinak sok-sok gyógypuszika, anyucinak kitartás!!!!!

Regi! Nincs a közös mélcímünkön a videjó....

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina Végre kiderült, hogy mi is a baja! Jobbulást Ádikának.
Küldöm neki a sok-sok gyógypuszit. A holnapi napotok már sokkal könnyebb lesz, már hatni fog az antibiotikum :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina! Hát én ezt nem is értem… És hogy-hogy pont a füle jutott eszébe a dokinak??? Szegényke!!! Ki tudja, már mióta fájhatott neki. Na de fő, hogy kiderült, és kap rá gyógyszert. Ez durva!!! Álmomban sem gondoltam volna… Mielőbbi gyógyulást neki!

Emese! Kicsit nagy a fájl, még tölti… :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

tündériek a babák! És milyen jók a videók is! Olyan jó, hogy "mozgó képsort" is látunk egymás babáiról! Anitja, nagyon meghitt ez a közös fotótok!

Irina, csatlakozom a többiekhez, most már végre tudjátok mi a baj és hamarosan jobb lesz Ádinak :lol:

Regi, én sem találtam a video-t, akkor tényleg jó nagy file lehet :lol:

Koszmó: elképzelhető, hogy a szemöldök között is van? Pár napja látok vmit ott alakulni, olajos vattával törölgetem fürcsi előtt, de nem múlik. Ez is koszmó? Mivel lehet ott kezelni?

silka
silka

Silka! Én úgy tudom, a koszmó ott kezdődik.

Kép
Kép
Kép
gremese

Szép estét!

Irina!
De jó h. kiderült mi a baj,jobbulást Ádámnak :) holnapra biztosan jobban lesz :) sok+++++++++++++++++++++++++++++++

Silka!
Igen ott kezdődik a koszmó :( popsikrém is jó rá az is jó zsíros próbáld ki,hátha hat :)

Ancsi!
Molli nagyon szép kiscsaj :) és a hangja :)

Heni!
simán megmosod a fejét kicsit hagyd rajta a sampont.gyógyszertári olaj=sima étolaj,csak sokkal drágábban adják (én ezt hallottam/olvastam több helyen is)

kíváncsi leszek az éjszakára,Bálint kb. 1/2 1-től alszik,5-kor felkelt szopizni és most fürdettük és etettem meg,remélem éjszaka aludni fog :)

szép estét mindenkinek :)

vera

KépKép
viranka

Ezer bocsi, nem sikerült a videót átküldenem!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Emese! Jaj, de jó lett az avatarod!!! Most látom, hogy kicserélted. :lol:

Szeli az előbb nézegette az ölemben a számítógép képernyővédőjét (nagyon szép tájképek), és közben akkorákat nyomott, hogy rendesen tele lett a pelus. Érdekes! Ilyenkor nem fáj neki??? :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Irina!
Szegény Ádi :cry: ! Jobbulást neki! Nem kapott a füléhez, mikor sírt? Mert anyósom mesélte, hogy a lánya nagyon fülfájós volt (kb. 11-szer szúrták fel a fülét gyerekkorában :!: ), és mikor csecsemő volt a füléhez nyúlkált, ha fájdalma volt.

Hajagosné Éva!
Azt tudom, hogy Fisher Price pihenőszéket rendeltél, de konkrétan melyik típust, hogy neked azt írták küldik. Nekem nem írtak semmit.

Gremese!
Ez az e-mail nem semmi :D ! Válaszoltál nekik? Szerintem írjál nekik, hogy a levelező programjukat frissíteni kellene, mert ez így elég gáz. Nekem a rendelés után napok teltek el, mire visszaigazoltak, hogy oké. Szerintem azt sem tudják kinek mit írtak, kinek mikor és mit válaszoltak.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Köszönöm az infót, akkor holnaptól bevetem a popsikrémet... :lol:

silka
silka

Én sem tudtam ellenállni ezeknek a szupi vonalzóknak. :)
silka

Sziasztok!

Kaqk!
Boldog Névnapot Emmának!

Hú de szalad az idő kislányom is bele lépett a 3. hónapba.
Tényleg mindjárt azt vesszük észre,hogy már szaladnak :lol:

Emese!
Szupi az avatar.Ari Zsófka rajta.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi, Hörcsög! Köszi az avatar dicsiket! :D Egyébként Zsófi baba olyanokat szokott nyomni.... Hosszan nyög alatta, a nyakát behúzza, vörös a szeme és olyankor nagyon látszik a tokája. Annyira édes! Utána meg jókat mosolyog, mikor megkönnyebbül. :D

Banita! Annyit írtam nekik, hogy már korábban lemondtam a rendelést. Nem akartam vitába szállni velük, egyszerűen nem érdemes, hogy magamat idegesítsem.
Viszont muszáj valami hintát vagy pihiszéket szerválnom, plusz egy játékhidat, mert elképesztő, hogy Molli milyen jól elszórakoztatta magát. És Zsófin is látom, hogy már egyre inkább függőlegesben szeretne lenni. (Mondjuk ez régóta így van, de már inkább preferálja a félig ülő-fekvő helyzetet).

Tegnap is gyakoroltuk a hátról hasra fordulást. Ilyenkor húzom a kezét, és ő nagyon ügyesen segít a lábával, és tartja hozzá a fejecskéjét. Ma reggel pl. fekvőtámaszba érkezett meg. Csináltam képeket, majd később feltöltöm. :D

Boldog névnapot Emmácska!!!!! :D

Egyébként ömlik a nyálunk..... Tegnap pelus nélkül cipelésztem, hol az egyik vállamra, hol a másikra raktam. Hatalmas foltok keletkeztek rajtam. (Már fáztak a vállaim, annyira átitatódott a pólóm babanyállal. :lol: ).
Apa meglátott és elröhögte magát, hogy nézek ki. A gyerekből meg folyamatosan lógott a cipőfűző..... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, nem a szeme vörös, ha nyom, hanem a feje! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emmácskának boldog névnapot!!!
Kép

Jaaaj! Még csak most tudtam betenni a rakott krumplit a sütőbe... :oops: Még jó, hogy reggeliztünk! :D Bár Apa eleve később tudott boltba menni (közben dolgozik).

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?