A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Igen Hanyatka, azt! Ráadásul nem a szokványos lightosan, hanem ( bocsi ha nem idevaló, de nem tudom másohogy kifejezni ) ilyen nagyobb vérrögfélék, vagy nyálkadarabok vagy nem tudom mik kíséretében!
Délután-estefele megyek Apánkhoz, aztán gondolom felírja a kövi havi gyogyimat és megyünk tovább! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Ameddig csak kell!!!
finch

Hát Finchi: az első csalódás a legrosszabb, akkor még mindenki azt hisz - én is aszittem- hogy majdaztán mi megmuttjuk, h sikerül elsőre.

Fel a fejjel, drukk a következőhöz és hogy ne juss el odáig ahova mi (lombikosok)!!!!

Nóczi: úgy olvastam, h mész Apánkhoz kukorékolásra-:))) ))))))

Anikó
tatulány

Sziasztok Lányok!

Jajj, ma megint olyan jó volt Veletek!!! És hiányoztatok Hanyat, Yami, meg Mindenki!!!!!!

Andi már írta, hogy minket hétfőn együtt fognak felcsinálni... :D :D :D, igen Zel, Andival gyermekeinknek közös Apja lesz, de ez végülis mindenkire igaz, tehát a gyermekeink féltestvérek lesznek!!! HIHI :D :D :D Andival meg Félikrek :lol: :lol: :lol:

Hétfőn viszont sajni nem tudok én sem ott lenni a találkán, pedig úgy de úgy vártam!!! Szeretnék mindenkit személyesen is megismerni!!!

Nem baj, majd a péntekire megpróbálok elmenni, hátha ott is jó sokan összegyűlünk!!!

Képzeljétek, a jobb oldalam megbolondult, egy normális tüszőt sem akart produkálni, csak pindurikat...viszont a bal oldalon ott vigyorgott 3 kövér tüszőcske, egymásra borulva...Apánk meg is mutatta, érdekes volt....jajj, olyan aranyos volt megint!!

Zsembike!!!
Mi a helyzet Veled, úúúúgy drukkolok!!!

Csajok írjatok, hogy mi van Veletek!!!!

Most megyek de még ma jövök!
szederinda04

Tatu, hát ha minden rendben lesz az UH-n, akkor lehet, hogy a párom örömében kukorékolni fog, én meg majd kotkodálok! :lol:

Finch, darabok??? Akkor lehet ám, hogy elindult valami, de majd Apánk megmondja... Aztán lehet, hogy olyan ügyesen megindukálgatnak téged, hogy így is menni fog!!! :D
A hajam még biztos marad pár hónapig, de mire kibújik a manó, már rövid lesz, ez tuti! :)
noczi

Kriszta, hát nemtom... Én nagyon szívesen mennék a talira, de a párommal mit csinálok addig? Zsebre dugom? :D
noczi

Tatuka, Noczika! Arik vagytok. Talán elindult valami, igen.
Este okosabb leszek. Majd jövök és megírom mit mondott Dévisz!
Noczi, azért ne csutira vágasd azt a szép hajcidat!!!
finch

Áááá, nem, Finch, csuti biztos nem lesz! :D Olyan vállig érős tépettre tervezem...
noczi

Finchike!Úgy sajnálom :( Ma kicsit szomorkodhatsz aztán fel a fejjel és ahogy írod,Menni kell tovább!!!Mi veled vagyunk és drukkolunk!!!Egyszer mind babásak leszünk!!!
hanyatka

Nóczi!Olyan gyönyörű a hajad,miért akarsz megszabadulni tőle??:(
hanyatka

Szederke!Hajrá,hajrá!!!Hétfőtől együtt izgulhatunk :)
hanyatka

Csajok Bébéről tud valaki valamit?
finch

Múlt héten írt hszt,azt hiszem.
hanyatka

finchi, írjál este, hogy mi volt.. remélem Te is hamarosan jobb kedvű leszel.. jaaj, nekem az első két nap volt nagyon nehéz.. de mostmár sokkal jobb. :) sok puszi Neked!

noczikám nagy ölelés!! :D szerintem szép lesz a hajad úgy is!! :D
yamita

Yami, édes vagy, köszi!

Hát bébé jól eltűnt, most kerestem vissza, szeptemberben írt utoljára!
És cyprus, modrooka, szőke, beber? Merre jártok, mi van veletek?
finch

Sziasztok lányok!

Nincs tul jo hirem ma nem lessz beülti mert sok a folyadék a hasamba Apánk jól lecseszett hogy nem eszem a hust pedig eszem.
A 8-ból már csak 4 embrike van várunk velük hétföig és akkor lessz beülti na persze ha tul élik. :(

Ugy félek hogy nem marad egy sem és olyan hányingerem van a hústól kezd elegem lenni az egészböl. :(

Andi
zsembi

Zel irj hogy mi volt.

Ja képzeljétek Zel öccse mellettem ült én meg bementem Apánkhoz és ugye látta mikor nyilt az ajtó hogy üll mellettem valaki erre aszonygya hivja be a férjét. :)

Hétfön jo sokan lesztek(szünk) nincs is ennyi ágy.

Andi
zsembi

Jaj Zsembike!!! Az naon nem jó! Ne legyen eleged! Kitartás!!!
A víz reméljük felszívódik! Ha fáj a hasid hétvégén irány a kórház!!! A barátnőmnek több litert szívtak le eccer és akkora volt a hasa, mintha 7 hónapos terhes lenne. És fájt is neki. Ezzel nem ijeszgetni akarlak, csak szeretném ha tudnád, hogy mit jelentenek egyes jelek.

Nagyon szorítunk az embrikéknek! Te is szugeráld őket ezerrel! Gondolj rájuk pozitívan jó!!!! puszi puszi

Noczi, kedves addig bevásárol :D hát ha egy órácskára jönnél az is szupi lenne!!!
dobsakriszta

Kriszta azt hogy szivják le? nekem 30mm irt Apánk.

Andi
zsembi

huh, azt nem részletezte, de két hétig kórházba mászkált, néha bent is kellett aludnia.
szerintem a tied még nem gáz, neki tényleg nagy pocija volt és fájt is! Alig tudott felkelni! Egyél sok husit, tudom hogy úúúútálod, de az segít! oké? Vagy túrót!
dobsakriszta

Már ugy eszem a hust hogy bekapom rá viz és egybe lenyelem másképp már nem megy. :?

Andi
zsembi

csak egy gyors bekukk
Zsembikém dráganekem többszö volt szabad hasűri folyadék és több voltmint a tiéd, na aggódj! tudom ezt innen hátradőlve könnyen mondom, de tényleg, Nekem több volt és mégis volt beülti. Szorítok!
Fincsike! kitartás!
Nóczukám, most nem keresem elő a hszemet, de vami olyan írtam, hogy kilenc hónap múéva hajvágás. Ezennnel jobb ha tartottok tőlem mert boszi vagyok. No kibe beszéljek még gyereket?
Vendég

Hali Csajok!

Most sietek, majd még benézek este.

Zsembibaba, kérlek-kérlek még ne add fel. Toljad a husit meg a vizet, hogy hétfőre minden jó legyen. Nagyon drukkolunk az embrikéknek, Te is gondolj rájuk sokat. Mennek a pozitív energiák ezerrel. :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Finch, sajnálom :( , de fel a fejjel. Majd jelentkezz, hogy mit mondott Apánk. Ha rögös, akkor szerintem is elindult valami. És az jó! :D
katóc

Babóca, majd jövőre belééééééém, okés? :D :D
katóc

rendben Katóckám!
Ja és bocs:
A senki üdv a fedélzeten!
Vendég

Drága Zsembike,

Meglásd minden jóra fordul, látod a Kriszta is írja. Nem szabad, hogy azt érezd eleged van. A Te kis babóid még ott fognak várni hétfőn.
Apánk mit mondott mitől képződött ennyi hasűri lé?
Stram kis csaj vagy, meg tudsz küzdeni mindennel. Szóval csak kitartás és sok-sok energia. Hétvégén gyűjts erőt, és kérd az angyalkákat, hogy intézzék úgy, hogy minden rendben legyen.

Jaj Szeder ez milyen találó amit itt a félikrekről írtál. Szóval mi mind összesen egy nagy család vagyunk.

:lol:

Hanyatkám köszike a drukkot hétfőre.
Örülök, hogy elmúlt a hancurra a barna. Hasikád jól van?

Finch, sajnálom
:( De meglásd minden jóra fordul. Sokunk tudja, milyen ez a lelkiállapot.

Babóca én belém is babát..... :D

Tatuskám neked is köszi a hétfőre a hurrát. Szeretnék rászolgálni, de tényleg.

Szerintem jó sokan leszünk az Árkádos talin is és jön Ági is, Manóka, Dobsa Kriszta.

Yamikám remélem Te is tudsz jönni, én már írtam délelőtt, hogy hétfőn nem megyek. Apánk csinált programot :lol: :lol:, és egyszerűen nem tudtam ellenállni a csábításának

Bodzi szivem merre vagy, nagyon hiányzol! Dolgozgaztol sokakat?

Senki végül is Te ma "romantikáztál" Apánkkal??

Nóczi csini lesz az új hajad is, a tépett sztem jól fog állni.

Zel itt vigyorog a Zebra, és képzeld a Westendben találtam a földön egy másik zebrát ma. Egy kisgyerek vesztette el. Sztem ez Égi jel.

Majd még jövök később.
andi67

Ugy örülök csajok hogy ti vagytok nekem. Köszönöm a tanácsokat és hogy leirjátok hogy kinek mi volt már legalább nem stresszelek annyira.

Finch kár hogy megjött én is sajnálom.
Lányok ennek az irányitottnak van valami értelme? Hiszen mikor az elején tök szerelmes az ember és naponta többször együtt van Apával és akkor sincs baba akkor évekkel késöbb mi értelme ennek?

Andi de szupi hogy találtál még egy zebrát. Én mindig beszélgetek az angyalkákkal.

Babóca nekem is kell a belémbeszélés.

Andi
zsembi

Andikám nem mondta Apánk mitöl van de olvastam a neten hogy a szervezet tulzottan reagál a hormonokra és ezért keletkezik.

Egyébként rákérdeztem Apánknál hogy a 26-dik nap nem e lessz késö és határozottan azt mondta hogy nem és hogy 2 gyönyörű sárgatestem van aminek örülök és remélem megvárnak a babáim.

Andi
zsembi

Zsembike, csak semmi csüggedés. Ha beszélgetsz az angyalkákkal, biztos tudod, hogy ők mindig szolgálatban vannak és vigyáznak rád, és most már a kis picurokra hétfőig, utána pedig 9 hónapig, utána pedig amíg felnőnek.... és így tovább.

Az értelmét ennek meg akkor fogod igazán megérteni, amikor ott dobognak a pici szivecskék a pocidban. Kitartás, türelem nagy :D és
semmi negatívitás.
Egyszerűen űzd ki az okos fejecskédből, hogy bármi rossz történhet.
Sikerüüüül ezt mondogasd.

Látod a sárgatestek is már egy jó üzenetként foghatóak fel.

Pihenj, hallgass szép zenét, ölelgesd a férjecskéd és aludd ki a fejedből a rossz gondolatokat.
Pusszillak és öllelek!! :D
andi67

Először is Zsembike: ami ilyenkor hatásos az a hús és a víz esteleg ha szereted a szója, próbáld a hús mellett enni halat. A túrót nem ajánlja Apánk, ezt onnan tudom hogy előttem egy lányt leszúrt, hogy nem eszi a húst, a lány mondta hogy evett túrót is és nagyon nem tetszett neki ezt hangosan kinyilvánította Apánk. (bocsi Kriszta)

Szerintem ha kicsit megerőszakolod magad, húsügyileg és vizileg akkor hétfőre biztos jobb állapotban lesznek a petefészkeid. A babócák pedig megvárnak .
Hát lányok a hétfői napirendem felborult, lehet nem érek oda korábban de majd meglátjuk.
Most kipróbálom a privit, eddig nem dikerült.

manoka
manoka71

Andikám köszi megprobálom.

Manókám eszek halat is most azt sütöttem este és köszi neked is cukik vagytok.

Andi
zsembi

sziasztok!

Andi67: igen, ma du. mentem vissza gyereket csinálni. Remélem, most tényleg gyereket csináltunk, és nem csak "bohóckodtunk" :wink:

A gyerekmixelés örömére ma itthon gyertyafényes vacsorát rittyentettem. Persze sok HÚSSSSAL!

Bár nem tudom, hogy más fehérje mér' nem jó :?
Vendég

Zsembikém: :cry: :cry: :cry: de remélem,. h hétfőn már :D :lol: :D :lol: ilyen leszel. Emlékszel Apánk Téged szintem minden UH-on riogatott, aztán minden jóra fordult, most is ez lesz!!!!!!!! Ne add fel, tudom, h eleged van, de végig kell csinálni!!!!!

Andi67: nyithatsz 1 zebrafarmot akár-:))

Babóca: belém is beszélhetnél már 1 babát, nekem rövid a hajam, de a bokámig fog érni, mire itt lesz :cry: :roll:

beszéltem ma Apánkkal (vérképem miatt), aztán kikapcsolt Ágikához......szal megkérdeztem, h lemaradtunk a nov-ről, jan-ban akkor tutti indulhatunk?????aszonta, h nem tudnak semmit :shock: :shock: :shock:
Bodza/Zel: megkérhetlek Titeket, h hétfőn rákérdeznétek Apánkra ezügyben??????
Idegbajt kapnák ha tolódni. :shock: :shock:

Anikó
tatulány

Csináltam vonalzót tök jó. :D

Hanyatkám,Senki küldöm a babaragacsokat.

Tatukám köszike.Remélem beférsz januárra.

Andi
zsembi

Kép

Andi
zsembi

Drága DRK-s lányoknak. Szép hétvégét mindenkinek. :)

Kép

Andi
zsembi

Kép

Andi
zsembi

Zsembi, hétfőig még sokat javulhat a dolog szerintem, én is azt mondom, hogy fel a fejjel! Nagyon szorítok, hogy prüntyőkék is kibírják addig anyuci nélkül és jó vége legyen az egész kálváriádnak... Gondolom, mennyire ki lehetsz már borulva, a stimu sem volt egyszerű, és most még ez is... :(

Szép hétvégét, csajszik!!! :D
noczi

Először is Zsembi, ne keseredj el, ha eddig eljutottál, itt már nem lehet vége. Kívánom, hogy minden rendben legyen és hétfőn visszakapd a piciket.

Én mostanság értem haza, persze egyszer már megírtam az üzenetet, ami elszállt, mint ősszel a gólyák. :cry:

Szóval az a nagyobb véres nyálka egy kis fehér csíkkal, amit reggel láttam ( mintha szúnyoglárva lett volna, máshogy nem tudom leírni :cry: bocsának ) valószínűleg egy elhalt terhesség volt.
Hát ez van.
Annyira véreztem, hogy elöntöttem az UH-s ágyat, elég szar, nekem ilyen soha nem volt még, hogy ennyire véreztem volna, és még mindig nem sima vér jön, hanem ilyen alvadékszerű.

Hát ez történt velem.

Indulunk a következővel, legközelebb én jövő pénteken megyek UH-ra reggel.
Szerintem itt addigra mindenki túl lesz mindenen.
finch

Ja és Zsembi!
Ma én is láttam Dévisz szigorú arcát emiatt a hasűri folyadék vagy mi miatt.
Úgyhogy húsilag - most először - én is össze vissza lettem parancsolva.
Persze a csirke az neki smafu!
Háááááááááááát, szerintem én is vízzel fogom lenyelni azt napi 2 szeletet!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
finch

Sziasztok kedves DRK-sok!

Zsembi, a hétvége hosszú idő, minden kedvezően fog alakulni.

Hanyat, megy a drukk a pocidban lakozónak!!!!

Nóczi, emlékszem ,hogy mondtad, ha baba lesz a pocakodban, akkor levágatod a hajad. Tessék, itt is a kis drága :-)

Yamikám, munkahely elviselése hogy megy?

Szederke, Andikám: akkor hétfőn bulizunk még egy nagyot reggel! Tényleg egy nagy család vagyunk :-)

Senki, drukkolunk!!!!!!

Árkádban hol üljünk össze? A fenti fagyizóban, vagy a lenti dühöngőben?
plümõ

Bodzikám, akkor a teéjes 3. évad + 4. amíg megvan?

Dobsakriszta: akkor majd a talin beszéljünk Helen Doronról:-) Én nagyon hasznosnak találom, a mi gyerkőceink életében elengedhetetlen lesz a nagyon jó nyelvtudás, több nyelvből is. Nektek mi a véleményetek erről?
plümõ

Finch, sejtettem én, mikor írtad a darabokat... nekem is ez volt a második lombiknál. Feltételezem, nem röpködsz most örömödben, de valahol nagyon jó jel áááááám, hogy majdnem sikerült, már közel a siker!!!

Bizony, Plümő, a hajamnak lőttek! :D

Na, mostmár tényleg megyek! :D Nehéz innen szabadulni...
noczi

Van még egy téma, ami szerintem érdemes a megvitatásra: a keresztelő/névadó. Ti szeretnétek? Szerintetek mikor a legmegfelelőbb? Keresztszülők/névadó szülők kiválasztása milyen elv alapján? Kíváncsi vagyok a véleményetekre:-)
plümõ

Finch, ilyenkor nehéz újból felvenni a lendületet, de azért vagyunk, hogy átsegítsünk rajta! Szóval igyekszünk mosolyt csalni az arcodra és erőt adni a folytatáshoz. Szóval tarts vwlünk tovább az úton :-)
plümõ

Noczi, igazad volt. :( De az tényleg jó érzés, hogy elindult, elindult, elindult, elindult! :D

Plümek! Nagyon kedves vagy, te kis pingvinlány!!!
Kép
finch

sZIASZTOK!

zSEMBIKE, AZ OLYAN SZÉP AMIT aNDI íRT, HOGY SZEBBEN NEM IS LEHET MEGFOGALMAZNI, de szuggerálj, úgy mint a múltkor a nyálkahártyádat és minden rendben lesz! Az is milyen jól sikerült!

Árkád:sztem fent
Ja, én ma majdnem elindultam a Mammutba hogy ma van tali mert le tudtam adni lízingbe az 1. sz. gyerekemet, uccsó pillanatban szólt KAtócka, hogy az nem ma van. Tiszta zizi vagyok. Sajna hétfőn nem megy.

Keresztelőről tudnék mesélni, majd szóban ha vk.-t érdekel

Finch! Hajrá tovább!!!!!!!

bea
öreganyu

Én is megyek aludni, nagyon fáradtkás vagyok.

Szép álmokat kívánok mindenkinek!
finch

Sziasztok Csajok!

Zsembi drága!

Kérlek ne aggódj a 30 mm hasűri miatt annyira. Amikor nekem megtapadtak a babák és éreztem, hogy feszül a pocim, akkor kétségbeesve mentem Apánkhoz, hogy baromira dagad a hasam, segitsen, mert meghalok. Erre mondta, hogy azonnal menjek be hozzá, hogy megnézze. Amikor meglátott, elkezdett röhögni rajtam, mondván hogy ez nem has, aztán mutatta a sajátját, hogy na látja, ez has. Ha ekkora lenne, akkor kezdhetne félni. És akkor nekem 47 mm hasűrim volt. Onnantól napi négyszeri röfit vagy marhát ettem, néha halat is és tizóraira és uzsira ittam egy szójaporból készült turmixot. AMikor két hét múlva mentem hozzá kontrollra, már csak 1mm hasűrim volt és ott volt a babóca is :lol: Úgyhogy no para, szó sincs ilyenről, hogy leszivnák a folyadékot, 30 mm az lótúró...

De kérlek télleg őrült módon kezd el nyomatni a húst (vöröseket) és a szójafehérje italt, mert k... sokat tud segiteni. A szójafehérje por bioboltokban kapható, 1000-1200 Ft körül van és ha kakaóba vagy gyümölcsturmixba teszel 1-2 evőkanállal, akkor brutális adag fehérje és egészen iható. Persze jónak nem nevezném, de legalább alternativa a hús mellett. Nagyon szurkolok Neked, de ne ijedj meg kérlek, minden rendben lesz!!!

Millió puszi

Kép
cseka

Hahó

Zsembi én a túrót azért írtam csak, mert a barátnőm akkor azt kapott.
Cseka, behalok a vonalzódon! komolyan lassan jobban izgulok mint te!!! Mindig mutatom a Jóuramnak is, nézd már csak....

Plümő, akkor ezt megbeszéltük! péntek!
Öreganyu, kövi pénteken gyere az árkádba! :D és mond mit csináltál ha már lepasszoltad első számút? :lol:

Fincsi, naon sajnálom!!!! De igaza van Noczinak és neked is! végre elindult valami!!! :)
Na menek alukálni!
Puszi
dobsakriszta

Plümő, én szeretnék keresztelőt, ha odáig jutunk végre. :)

A keresztszülő kiválasztása: mi nem rokont választottunk, pedig két sógornőm is van. De ők úgyis a nagynénjei lesznek mindíg.
Szóval mi úgy döntöttünk, hogy olyan baráti párt fogunk felkérni, akikre rábíznánk a gyereket, ha velünk történne valami. :)
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?