Denes hajszalnyit jobban van,ami a laz csokkeneseben nyilvanult meg eddig....
Martikam!!!!Szegeny Szonika,es mennyire rossz a kozerzete?Fekszik egesz nap,vagy kicsit van kedve kozetek menni?Zsombival jatszani?
Nem tudom gyereknek adhato-e az Algopyrin,de Denesnel most ugy tunik megis jobban bevalt...
Zsuzsi!!Remelem a macsesz tenyleg rendbejon,mi a mult heten izgultunk a kutyank miatt,mert sipolva vette a levegot,de szerencsere azt mondta a doki hogy ,,kutya baja''lehet kicsit megfazott,vagy oregszik mar...
Edith!!!!
Annyira sajnallak emiatt a sav miatt!!!!Maximalisan eterzem,en is evekig kinlodtam ezzel...Allapotossag alatt meg meg szornyebb lehet,mivel nem vehetsz be akarmit.Nekem vegul,nevetni fogsz de a talpmasszazs segitett.Anal is inkabb,mert kiderult hogy epe es maj mukodese nem volt optimalis.Jo par kezeles utan(tenyleg,egyebkent egy erdelybol jott orvos modszere volt)teljesen elhagyhattam a gyogyszereket.Ez mar lassan 2 eve..Igaz most kicsit megint erzekenyebb,de nekem ez tutira bevalt,ugyhogy valoszinuleg ujra elmegyek par kezelesre...de ezt most pocakosan nem ajanlanam Neked...Ha birod a tejet,az is segit...Ja es olyan jo mondokakat irtal!!!
Barbi!!!
Jo megbeszelest,aztan vigyazz nehogy mindent Rad sozzanak,igaz ezek nagyon jo termekek...csak nehez lehet ellenallni...
Evi!!!
Letezett regebben egy olyan szolfezskonyv ami elokeszitos gyerekeknek irodott.Ugy emlekszem abban is sok rovid dalocska volt lekottazva.Nem tudom lehet-e meg kapni...
Timi!!!Nagyon eltuntel,merre vagy???