itt a doki ránézésre !! megállapította, h. fogzik Laura, pontosabban csak a szájába nézett bele, de nem hallgatta meg v. ilyesmi. én mondtam neki, h. nem rég jött ki egy felsőlégúti fertőzésből, de nem érezte helyénvalónak, h. meghallgassa a sztetoszkóppal stb.
kaptunk is papírt, h. "dentikáció zajlik.".
no, ez volt a 4.orvos aki két héten belül látta Laurát.
vasárnap nagyon rosszul aludt, óránként felsírt, mi meg nurofeneztünk, h. ne fájjon a foga. még furcsálltam is, h. minden fog nálunk tünetmentesen jött ki, még a rágó-és szemfogak egy része is, és h. most minket sem került el ez a fogzási izé.
az volt az érdekes, h. nem maradt meg vízszintesben Laura. állandóan állni akart. a végén már kihoztuk magunk közé, úgy sírt, de ott sem akart a hasamon maradni pl, csak ha ültem és ő függőlegesen volt. anyukám felajánlotta, h. hétfőn vele lesz, ne vigyem ilyen nyüügösen bölcsibe. ez már most hétfő, nov. 19 !
du hívott anyukám, h. lázas a gyerek. 39,5 popsiban. én dokinő telefon, és ezt figyeljétek: HA CSAK LÁZAS, ÉS AMÚGY TÜNETMENTES {NEM KÖHÖG, NEM FÁJLALJA SEMMIÉT}, AKKOR Ő HIÁBA VIZSGÁLJA. kicsit kiakadtam, mert már elég rég látta a gyereket, és az én véleményem, h. a lázat vmi okozza. szal: csillapítsuk a lázat, és ennyi. de ha anyuka ilyen aggódós típus, elküldjük laborba a gyereket. jó, kedden mentünk laborba, este megvolt az eredmény. hívtam a dokinőt, és mondta menjek le este EGYEDÜL a rendelésére, mert beszélni akar velem. de nem a leletről. lementem. a labor kb. jó, egy picit magas a süllyedés, de még belefér. és még mindig nem akarta megvizsgálni a gyereket !!!! szal azt mondta, h. én túlaggódom ezt a kis lázacskát, és nem kell 4 dokihoz menni, mert a másik 3 nem ismeri a gyereket, és csak sablonokat mondanak, és sablonosan gyógyítanak. vegyem tudomásul, h. a bölcsi ilyen, h. az elején gyakran betegek a gyerekek, át kell ezen esni. majd lemegy a láza, ne aggódjak.
de aggódtam. ismerem a gyerekemet. nem akar nyakba lógni órákat, ha jól van, sőt menekül. egész nap le nem áll, pörög, zsiványkodik stb. most meg egész nap a nyakamban lógott, még pisilni is így mentünk. megint lázas lett, nem volt jól, üres tekintettel nézett maga elé, és nem akart vízszintben maradni. éjjel megint óránként kelt, és egy órát maradt fent.
szerdán u.ez, meg taknyolt még mindig, de szívtam az orrát rendesen. csüt-ön apja maradt vele itthon, voltak jobb pillanatai Laurának de nagyon nyüügös volt, aludni-enni sem nagyon akart.
este elkezdett szegénykémnek folyni a füle.

dokinőt hívtam azonnal, aki azt mondta, h. EZ AKUT ELLÁTÁST NEM IGÉNYEL, A HOLNAP ESTI RENDELÉSRE VIGYEM ÁT.

EZ NORMÁLIS???????? Laura viszont láthatóan megkönnyebült, h. felszakadt a gennyes füle, és nem nyomta neki belülről. utólag rájöttünk, h. ezért sem akart vízszintbe maradni, mert nyomta így neki a cucc nagyon.
jobb kedve is lett, h. kiszakadt a füle, és aludni is tudott. legalábbis csak 1x kelt, hajnali 3-kor, de nekem nagyon sok volt. na itt megelégeltem, és irány Heim Pál. megállapították: mandulagyulladás, ami ráment a fülére, és ott ürül a genny. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!
kapott Augmentint, és továbbutaltak fülészetre. este elmentünk a János fül-orr-gégészetére, akik megerősítették az augmentint {na végre 2 azonos gyógyszer}, plusz kapott orrcseppet és kiporszívózták a fülét. este aludt is ahogy szokott 8-tól 8-ig, bár nagyon folyt még a füle. na mára már jobban van, végre a régi önmagát hozta, visszakaptam a régi Laurát. remélem mostmár tényleg a gyógyulás útjára lépünk, mert több, mint 2 hete nem egészséges.
mi dr-nőnkhöz persze nem is mentünk át, és valszeg soha többet nem is fogok. felületesnek tartom. mert "AZ ANYUKA EGY KIS LÁZAT NEM KELL TÚLAGGÓDNI" után a gyerekemnek folyik a füle.
hétfőn fülészeti kontrolra kell mennünk még.
drukkoljatok, h. meggyógyuljon teljesen.
amikor csüt-ön felszakadt a füle, én úgy sírtam, mert annyira sajnáltam szegényt, h. milyen szenvedésen ment több napig keresztül, mennyire fájhatott neki, h. még lefeküdni sem akart. és a hülye szülei még nem is segítettek rajta.

, hanem majdnem veszekedtek vele, h. fent tombol.