Újra itt.
A hétvégén férjem birtokolta a gépet, kiélte internetezési hajlamait.
Ma megyek dokihoz,hogy táppénzre vettessem magam, mert már nincs annyi szabim, amennyit itthon kell lenni a Kristóffal. Egész délutános program, mivel a szomszéd faluban rendel, a férjem elment a kocsival dolgozni. Így a déli busszal átmegyek, még szerencse, hogy anyósék ott laknak. Így oda beadom a dédinek Kristófot.
Engem most nagyon megviselt az óraátállítás. Hajnali 4-től egész fél 6-ig csak forgolódtam. Aztán elaludtam, de utána 7 kor nagyon álmosan ébredtem. Kristóf végre tegnap este hőemelkedés nélküli volt.
Viki
Nagyon helyes pocid van. Azért én még reménykedem benne, hogy pár éven belül esetleg mi is meggondoljuk magunkat. Én szeretném legbelül, csak azt nem tudom, hogy mikor. Sajnos a férjem nem keres úgy, hogy belemerjünk vágni. Így is hónap végén 0-án állunk jó esetben. Nem is tudom mi lett volna, ha nem megyek vissza dolgozni.
Anikó
Ehhez azért pofa kell
Igénye mindenkinek lenne, csak fizetni nem akarnak.
Na, azért remélem egyszer hozzánk is eljön az igazi. Próbálom több helyre feltenni. Botond hihetetlenül formás (tudom csak ismétlem önmagam), jól sikerült baba.
Most, hogy itthon vagyok 2. hete, elbírnám viselni még pár évig...
Szilvi
Anyósod messze lakik, hogy 1 hétre odamegy?
Nem vagyok az enyémmel rosszba, de hogy oda jöjjön 1 hétre..
Örülök, hogy tetszik a munka. Egyébként külső szemlélőként nagyon sok munka tök egyszerűnek tűnik, de ha belekerül az ember, akkor ámul el. Engem is nagyon érdekelt a banki terület, de nem sikerült bekerülnöm.
8-tól kellemesebb lenne dolgozni, mint fél 7-től.
Képet már probáltam feltenni, de szerintem nem eléggé kicsinyítettem le.
Na, talán sikerült. Bár a kép még télen készült.
Üdv mindnekinek: Timi

Gioia az uj ruciban

Dani
Dani megkapja a csomagot Mikulástól
Gergő szürke pólóban