Mostanában tényleg annyi vendég jön Hozzánk, hogy alig jutok ide... Tegnap is éjfélkor mentek el! Mondjuk tök jó volt, kártyáztunk, egy pókerparty erejéig még Emma is beszállt! Majd dobok képet, olyan kis cukker volt!
De hogy milyen nehezen aludt el este...Még 1 órakor is fent volt, pedig fürdés után le is fektettük!
Csomót kéne tanulnom, de úúúgy nincs kedvem!
Sielés...én úgy félek tőle!
Petra! Nagyon cukik a képek, Eszti elbűvölő!
Csilla! Emma is csak 600-at hízott az utóbbi hónapban, na és??? Én ráadásul tudod, hogy sokszor jöttem neki cumisüveggel, de ha nem kell neki több! A dokid nincs tisztában a helyzettel, az egyszer biztos!
A mi dokink sem egy mai kakas (hihi), de abszolút nem érdekli mennyit hízik Emma. Amíg csak anyatejes, nem is foglalkozik vele. Csak a védőnéni méri, de az sem mondja sose, hogy kevés.
Timóca! Hát megütköztem ezen az illeték dolgon. Sándornak el sem merem mondani. Mi a lakásra még tavaly kifizettük az illetéket (akkor még nem tudtunk Emmáról), de az örökösödési illetéket csak múlt hónapban küldték ki. Gondolkodás nélkül ki is fizettük...pedig abból is le lehetett volna faragni??!!
Nem is hallottam még ilyet hogy elengedik...nagy gratula! Karácsony előtt ez nem jön rosszul!
Manóci! Nálunk olyan kupi van az asztalon, hogy nem tudnám hova tenni Emmust!
Szilvih! Jaj, de cukik lehetnek a szerelmes gyerkőcök!
Pedig a képekről visszanézve, nem s volt olyan helyes...
Ja, el is felejtettem írni, hogy jól láttad, én is eljutottam fodrászhoz! De nekem egyszerűbb a dolgom, a család barátja fodrász!
De jó, ma nem kell ebéden törnöm a fejem, maradt a tegnapi kajából! Mindenkinek ajánlom a Knorr tejszínes-paprikás alapját! Nem szeretjük általában az ilyen poros alapokat, de ez tényleg nagyon fini volt!
Teszek képeket, bár később úgyis felkerülnek az albumba, de nem bírom ki itt se!
Emma kártyázik
kockáztassak?

ez kemény!Küldd már el a jó ku...a anyjába!Hát megáll az eszem!Te nagyon türelmes vagy!Én már szerintem kinyitottam volna a csúnya számat, de akkor többet nem lenne ránk kiváncsi 

gondolom már elegetek van