A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Fatima: Örülök, hogy Tarek egyre jobban eszik, ez nagyon jó hír! Csak így tovább!
Manókám is eszik, de főleg cumisüvegből a lefejt tejet tudja beszlopálni nagy elánnal! Ciciből már kevésbé kell neki a tejci...nem értem, miért! Most is egyik cici 40 gr másik cici 30 gr, majd cumisüvegből még 60 gr! Pedig volt még bőven, mert megint le tudtam fejni!!! Nem értem!

Szilvi (szilvianya23) a János kórházas topic-ból 11.45-kor írt, hogy elfolyt a magzatvíz és bent vannak a szülőszobán, 1 ujjnyi fájás még semmi!
Szorítsunk neki!
[/b]

Kép
bogen

HAJRÁÁÁ SZILVIANYA!!!

fatima

Bogi! Hűűűűűha! Nem akarok okoskodni, de nem lehet, hogy kissé lusti a kisfiad??? :) Csak mert a fiúkra amúgy is jellemző, hogy szeretik, ha ki vannak szolgálva! :) Szerintem azért szív csak kb 30-40 ml-t ciciből, mert az tök könnyen jön, a többiért azért kéne egy kicsit melóznia! A kis huncut! Az én fiam is ezt csinálta amikor próbáltuk annak idején a cicizést. Mondjuk nekem RENGETEG tejem volt és így kb 3 perc alatt szívott 70 ml-t. Na ez jól kikészítette abban a pillanatban a kis pociját. Sokat nyelt hirtelen és ez nem esett neki jól. Ilyenkor jött a rángatózás. Asszem ugyanez volt a helyzet Nelly-éknél is. Szoni is csak addig szopott míg könnyen jött a tejci, utána ő is üvegből volt hajlandó enni. (ha nem így volt Nelly, akkor ezer bocsi, de én így emlékszem! szólj, ha zizi vagyok :))
Szóval én a helyedben nem adnék neki üvegből, mert baromi hamar hozzá fog szokni és akkor te is fejhetsz majd mint én. Na ez az amit senkinek nem kívánok! De tényleg!!!
Ez csak jó tanács, ha másképp szeretnéd csinálni, akkor se baj, csak ha későn veszed észre, hogy tévedtél, akkor már nehezebb visszahozni a dolgokat! :)

SOK SIKERT!

Ja! És köszönjük a dícséretet! Remélem valóban javul a helyzetünk és nem csak én látom jobbnak! :)

fatima

Fatima: Köszi a jó tanácsot, igazából én is tudom, hogy hamar hozzá lehet szokni a cumisüveghez, hisz az sokkal könyebb táplálékszerzési mód, mint a cici!!! :? Csak közben meg azt is szeretném, ha enne az én drágám eleget, s ez a dilemmám, hogy hagyjam inkább keveset enni? Vagy fogalmam sincs mi a jó...meg persze úgy sajnálom kiönteni a lefejt tejcit, ezért is inkább neki adom!
Lehet, hogy most kéne éheztetni, aztán majd megéhezik pár szopi után és akkor csak kiszívja a többit is...hát, meg fogom próbálni!
:wink:

Kép
bogen

Na, ez jó zagyvára sikerült...meg kimaradt belőle, hogy alig gyarapodik Bazsóka, s emiatt is jó lenne ha enne! Védőnő is nyomaszt, hogy 100-akat kellene minden evésnél ennie, holott tudom, hogy le kéne sz*r-ni mit mond, hiszen van bőven pisis pelus, napjában 3-szor kakis is, alszik is, fogyni nem fogy....áh, nem parázom ezen! Az biztos mindent megold!!!!

Persze most meg megyek és fejek tovább! :roll:

Kép
bogen

sziasztok !!

lányok köszönöm a további együttérzéseket ! nagyon jól esnek !
Laura ma már sokkal-sokkal jobban, második láztalan napja, koppkoppkopp, füle is már csak picit folyik. étvágya még nem a régi {dehát mikor volt az?? :lol: }
ma már pörgött ezerrel, voltunk IKEÁ-zni is.

Timi, olyan jó, h. néha tudsz jönni ! bár most Bala írt helyetted, de akkor is.
emlékszem tavaly is csináltál ilyen adventi izéket, majd képeket légyszi, hadd {így írják??} irigykedjek.
duracell Bala nehezen oldódik? nem hiszem el ! 8)

Teri, Petra nagyon-nagyon szép kislány ! és iszonyú értelmes tekintete van.
erre az észosztásra nem emlékszem, de most mingyá visszakeresek.
amúgy ezzel a bállal, amin dilemmáztál a múltkor, mi lett végülis?

Bogi, nagyon nagyon jó felfogásban csinálod ! nagyon tetszik.
egyszer írtad, h. mi biztos hülyének nézünk, amiket kérdezel. dehogy nézünk, szerintem ezeken a kérdéseken és parákon minden első gyermekes anyuka átesett, aki aszondja nem, az hazudik v. szelektív a memóriája. :wink:

Edus, igen Rectodel volt.
nagyon klassz tortája van Zsombinak !! és hogy rácuppant. ez milyen figura a tetején?
még képeket a családról !

Zsóka, biztos nagyon klassz lehetett a Borka-zsúr ! képeket !!
profi fotókkal egyetértek, tényleg tök jók tudnak lenni.
bár nálunk most az amatőrök is szünetelnek, mert végleg gallyra ment a gépünk, és még nem vettünk újat. szal profi fotók: most voltak a bölcsiben fotózni, megrendeltük a miniatüürökről a rendes képet. majd ha meglesznek, beszkennelem és felteszem. más új tőlünk most nincs sajna.

Anita, örülök, h. Mirkó jobban van.
ő a bölcsi kezdetén mennyire gyakran volt amúgy beteg? bár ti tavasszal kezdtétek igaz, nem ebben a kakis-bacis időben.

Fatima, nektek sok puszi !

Marcsi

KépKép
alon

Klári, neked pedig kitartást a vizsgákhoz !
Juliról egy pár képet azért feldobhatnál, akár Berlinest is.

Marcsi

KépKép
alon

samunak marhára felment a láza: voltunk ügyeleten :arrow: hörghurut, antibiotikum, köptető stb.
kerekpocak

KATÁM BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
logi

Jaaaaaaj édesem, gyors gyógyulást a kisbetegnek!!!!

Kép

KépKép
logi

bocsi nem olvastam, de ezt szerettem volna még (apája lehagyta)

KATÁM NÉVNAPODON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAMUNAK JOBBULÁST!!!!!!!!!!!! GYÓGYPUSSZOK MENNEK!!!!!!!!!!!!!!!!
(ezt most olvastam Zsókánál..)
mazsolák

Na látom, Zsófi írta, h mi újság, azt hittem, még a régi dolog...
Szegény Samu!!! Spiropentet kapott??!! antibio? köptetőt miylet kapott?

bocsi,h így faggatozok, de oka van - mármint gyógyszer témában.

bocsi, mennem kell, még benézek, ha tudok, jövök, de nem ígérek ...
mazsolák

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

edus: cedax antibiotikum és fluimucil köptető.
szegénynek folyamatosan nagyon magas a láza :( :( ennek megfelelő a kedve is.

KATÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!

zsóka, edu nagyon köszi !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

lányok, pocakfotók következnek.

használati utasítás, ill. amit NEM szeretnék utána olvasni :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-hű de nagy a hasad
-hű nekem sokkal kisebb volt
-ikrek?
-ahhoz képest, h még csak 19. hét, mintha a 40. lenne
-nagy kerek poci
-szép nagy kerek poci

stb stb

Kép Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Samu drága! Gyógyulj meg minél hamarabb!!!!

KATA! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Marcsi! Mecsek tea ügyben kaptam meg a magamét, h az vastagbélrákot okoz...

A bálba "sajnos" nem mentünk el, m jól megfáztam és beszélni is alig tudtam. Így hát nem tudtunk elmenni oda. Szégyellem is magam miatta :wink: :oops: :wink:
Állítólag nem is volt jó :wink:

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Zsófi: gyógyuljon Samuka, nagyon sajnálom őt. :(

Viky: nem tudom, hogy fáj-e a Lucusnak a masszír, bár nagyon remélem, hogy nem. Annál a karjánál nagyon sírt amelyik kötöttebb.

Teszek fel képet. :) Kép Kép Kép Kép

Edis

Kép
ediske

Kata!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!

fatima

Samu drága!!!

Mennek a gyógypusszok! Holnapra már minden OK lesz! Drukkok!

Ediske!

Lucának gyönyörűűűű szemei vannak! Kitartást a masszírokhoz!!!

fatima

Csajok!

Sajnos a mai mérés eredménye: TAREK FOGYOTT! A múlt héten 6220 gramm volt, most meg kb 6200! :( Hát ez van! Majd lesz jobb is!

fatima

fatima, nem híznak ám minden héten! az a 20 gramm meg lehet h csak a mérleg hibája. szal én inkább azt mondanám stagnál. de a vékony babák nem híznak ám feltétlenül minden héten!

SÁRA LUCA NAGYON NAGYON ÉDES!!!!
kerekpocak

Zsófi! Nagyon helyes a pocid és egyáltalán nem nagy!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Ediske! Tünemény a pici Luca!

Teri

KépKépKép
pruci

teri: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi! Nem vagyok ám kiborulva! A múltkori volt nálam a mélypont. Azóta magam is meglepődtem magamon (:)), mert nem parázok már. Úgysem tehetek semmit. Most ennyi a súlya, jövő héten meg majd több lesz! CSAK POZITÍVAN!!! :lol: :lol: :lol:
De amúgy nem hiszem, hogy a mérleg hibája és tudom, hogy egyértelműen azért van, mert a hét elején nagyon keveset evett. Én is éreztem a kis combikáján, hogy nem oylan feszes. De Hál'Istennek már két napja elég jókat eszik (persze nem mint a nagy könyvben, de nem baj). Szerintemn tutira érzi, hogy nem vagyok feszült. Énekelek miközben etetem és nem azt nézem, hogy mennyi fogyott az üvegből! :D :wink: :D És az a legjobb, hogy tényleg nem idegeskedek. Azt semmiképpen nem akartam, hogy csak azt mondjam, hogy minden OK, közben meg odabent örlődök. Azt úgyis érezné Tarek. Szóval jó úton vagyunk! :) Büszke vagyok magamra. Úgy látszik mégis megtanít az élet arra amire akar!És ezt én egy cseppet sem bánom! Mert tudom, hogy nem véletlen ez az egész! Így kellett lennie és ha netán mégsincsen vége, akkor is tudom, hogy jól fogom ezután venni az akadályokat! :) (ÁMEN:))

Te miről beszélsz Zsófi??? Szerintem kicsit agyadra ment a sok virrasztás Samu mellett! :) OLYAN JÓÓÓÓÓL NÉZEL KI! Nekem így félúton már sokkal nagyobb volt a hasam! Még hogy ikrek!!??!! NAGYON CSINI KISMAMI VAGY! Nem is értem miért gondolod, hogy nagy a hasad? Vagy csak a fotón nem látszik? Áááááááá! Nem hinném! :)

fatima

[quote]S írta:zerintem kicsit agyadra ment a sok virrasztás Samu mellett!

Ugye nem bántódtál meg ezen??? Tudod, nagyon próbálok figyelni... de néha kicsúszik 1-1 ilyen! Még jó, hogy neked írtam. Talán te nem sértődsz meg! Ugye? Ugye? Ugye? (puszik)

fatima

sziasztok!!!

Marcsi!!!! sztem mindent jól csináltál!!! és csak csatlakozni tudok a lányokhoz a dokit le kell cserélni egy pillanatig sem legyen ezért rossz érzésésed, oké?! drága pici Laurának sok sok gyógypuszit!!!!!!! édes bogaram!!!

Timi!!!!!!!!!!!!!! úgy szeretem ha vagy és írsz!!!! figyu jól emlékszem, hogy a múlt évben nem tudtad befejezni az ádventit? vagy össze kevertem vagyok??? :oops: :oops: :wink: tegyél fel képet plíz!!! olyan ügyes vagy, egy kicsit irigy :lol: :lol: :lol: :lol:

Edum!!!
Zsombi nagyon édes!!!!!!!!!! puszi a nagyfiúnak és a többi mazsolának!!!

Zsófi!!! bakker nem irigyellek, édes Samu csak túl lesztek már ezen a fránya betegségen........ amúgy a pocid pont olyan amiylennek lennie kell és kész!!!

Fatima
, nálunk Bende sem hízott feltétlenül "nagyokat" vagy volt hogy semmit, de a dokinő (szerencsére nagyon jó) mondta, hogy félévesen már nem azok az elvárások a babákkal szemben hízást illetően, de tudod ha az anyai ösztönöd mást mondd akkor az más........

Viki!!! én is agyalok a karácsonyi ajándékokon, majd ha valami eszembe jutt írok, engem is érdekelnek az ötletek :)

Teri, pici lányod továbbra is édes cukorka!!!!!

Anita, puszi a nagyfiadnak!!!!!! én már úgy látnám!!!!!!!! képeket kérünk!! :lol: :lol: :lol:
mangó

DEHOGY!!!!!!! agyadra ment a para!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sőőőőőőőőőőt nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!

csak hát samuval egyfolytában megkaptam, h kisebb bálna vagyok. meg hát már most is, h milyen iszonyú nagy ahhoz képest stbstb... de jóóóóóóóóóó hogy ti nem ezt írtátok!!!!!!

örülök, h már nem parázol! tarek is bizti érzi ezt!!! csak így ügyesen!!!!
kerekpocak

Zsóka!!! jaj de jó, hogy jól sikerült Borcsa bulija!!! nagyon kiváncsi vagyok a fényképekre!!!!! és hát már megint csak azt tudom mondani, hogy a fiaink még alvásügyileg is kezet foghatnak :) :lol: :lol: :lol: :lol:

KATÁM, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

drága anzsi és veletek? mizus?
kerekpocak

Zsófi, te nem vagy normális ! irtó jól nézel ki !
tegyél fel majd légyszi Samu-pocakot is u.ebből az időből, így egymás mellé !
SAMUNAK JOBBULÁST KÍVÁNOK ! JAJ, NAGYON ÁTÉRZEM !!

Fatima, hozzátápit mikor akarod kezdeni? lehet, h. így stagnál Tarek, érdemes lenne elkezdeni.

Edus, írd le légyszi, miért kérdezted, h. Zsófiék milyen gyógyszert kaptak és mik a tapasztalataid !

Teri, kreáltál magadnak egy jó kis megfázást, h. ne kelljen elmenni. ügyes.. :wink:

Ediske, nagyon szép a kislányod, gyönyörüü család vagytok.

Marcsi

KépKép
alon

Anzsi, köszi nektek is !!

KATA, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK !

Marcsi

KépKép
alon

Anita, Rásszel Kroooov megy az RTL-n, nézed?

Marcsi

KépKép
alon

a férjem nézi... én meg unatkozom. nem szeretem a kalózos filmeket.

és annnnnnnnnnyira fáj a fejem!!! Kép Kép
kerekpocak

jaj Luca kicsilány nagyon szép!!!!
nem tudom, hogy modntam-e már, de Beni eszméletlenül szépséges!!!!

meg még rólunk :) (Zsófi :wink: )

jól vagyunk, Bende nagy zsivány, nagyon sokat dumál, táncol/unk, folyamatosan csinálni kell valamit :) ahogy felébred azonnal spurizik valamit pakolni :) :wink: ő is csatlakozik a topik többi duracell nyuszikákhoz! az éjszakák viszont mikor milyenek pár rossz éjszaka után mindig következik pár jó, hát csak kibújnak majd a fogacskák és jobb lesz :)

Marcsi,
a múltkor kérdezted, hogy fordítok-e még, hát mostanában nem volt olyan sok, de néha van, most valahogy nem is hajtottam a dolgot, alíg van időm a géphez ülni :) :)
mindig eszembe jutt, ahogy Zsóka mesélte (remélem jól emlékszem), hogy két csitri a villamoson azt modnta, hogy a kismamák csak unatkoznak, na ja!!!
:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
mangó

5. hónap végi a fenti, szal kicsit későbbi, de ez az első amit csináltunk.
kerekpocak

Noémi gyere ha tudsz!!!!

Nóri, Szilvi, Sniki és a többiek gyertek!!! (én mondom :oops: :roll: )
mangó

Zsófi! mondom, hogy helyes!!! de jó ez a akkor és most......... mindjárt itt a félidő! :lol: :D

na megyek, puszi mindenkinek!!!
mangó

Először is: Katának sok boldog névnapot kívánunk mi is!
Másodszor: Fatima, örülök, h. nem vagy már ideges. Biztos, h. Tarek is érzi ám! Akkor kedden:)

Zsófi, előttem már mindenki leírta; tényleg nagyon kis helyes pocód van, és egyáltalán nem nagy. Gondolom ez most még kényelmes is:)

Ediske, Luca annyira hasonlít rád. Főleg az első képen. Nagyon szép.

Kép
niki30

Hahahaha Zsófi! Lehet, hogy tényleg agyamra ment a para??? :lol: :lol: :lol: Vicces lenne!!! De látom Marcsi barátosnémmal megint hozzuk a formánkat! Most sem feltétlenül arról tettünk tanúbizonyságot, hogy baromi szépen megfogalmazva mondjuk azt, hogy "CSINI VAGY BAKKER"!!!! :)
Szerintem a 2 képen egyértelműen látszik, hogy az elsőn nagyobb a pocid! De ott is csini voltál!!! :wink: :wink: :wink: Na elééég! :) Ja! A melleid tényleg szép nagyok!!!! :lol: :wink: :lol:

Anzsi! Köszike! Mostmár én sem aggódok. :) Ahogy mondtam nincs miért! tudom, hogy Tarek nem rossz evő. Ezelőtt erre nem volt panasz. És tudom azt is, hogy ezután is minden OK lesz. Ha anya kiegyensúlyozott, akkor a baba is az lesz! És ha a baba az, akkor anya is az lesz! (bölcs vagyok, tudom! :) :wink: )

Marcsi! Már elkezdtünk ezt-azt enni. Csak hát nyílván nem megy egyik napról a másikra. Répa, alma már játszik. Sütőtököt (sütve) már egyszer kapott. Most holnaptól az jön zöldségből egy héten át. Ha OK lesz minden, akkor köv héten felvátva lesz répa és sütőtök. Aztán szépen a többi finomság is! :)

fatima

Nikiiiiiii! KEDDEN!!!! Már annyira várom! Ugye engeded majd, hogy megdögönyözzem Emmát???? Remélem nem félős! De majd igyekszem nem azonnal lerohanni. Csak szép lassan. És Andi? Ugye ő sem fog tiltakozni dögönyözés ellen???? Ugye fogtátok már egymásét??? :) Mármint a gyerekeket! :lol: :lol: :wink: :lol: :lol:
Csak mert Tarek azonnal mosolyogni fog, kivéve, ha pont ébredni fog. Akkor szokott kicsit sírni, míg ki nem nyílik a csipája, aztán meg rötyög, mintha nemtörtént volna semmi!!! :)

fatima

Jaa, most esett le, h. az egyik kép még Samut rejti a pocakodban. Hihi.
Ugyanilyen komódunk van nekünk is:)

Fatima, még jó h. megdögönyözheted Emmát. Csereberélünk.
Hogy Andi fogta e már Emmát? Háhh, már vigyázott is rá egyszer, míg én dolgoztam. Meg tudod együtt nyaraltunk, aztán Debrecenben....szal, ő már ismeri a drágaságomat. Egyébként tök durva, de már Pötyi (Eszterkéje) is tökre hiányzik. Rég találkoztam már velük. Már ő is biztos nagylány. Azt tudom, h. forog már. Na majd kedden mindenki megtartja a kis beszámolóját. Márha a gyerekek engedik. De jó lenne.
Tudod, csak letesszük őket és ellennének hármasban.

Totál fel vagyok dobva, apával most alakítottunk egy hatalmasat. :lol: Volt egy kis gyulladásom és elég fájdalmasan mentek az alakításaink, de most kikezelt a dokim, úgy néz ki ez volt a baj forrása. Hála isten. Még nem vagyok a régi, de működőképes:)
Ez lehet kicsit több infó volt. Ajjjajjj :oops: :)

Kép
niki30

fatima hehehe, mellméret miegymás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én mondjuk utálom, de ez van. majd ha vége a szoptatás/terhesség cuccnak, akkor csak lemegy.

szegény jónás rendszeresen kap algopyrint (a dokim engedi- mondjuk nemtom h iklyen sűrűn is e, próbálom amennyire lehet visszafogni.) amikor már nagyon naygon fáj, nem bírom tovább.

igen, mindjárt félidő! durva! poak: ez abszolút no problem, tök kényelmes, mondom sokszor el is felejtem h terhes vagyok, annyira kicsi. mondjuk mostanában már egyre gyakrabban érezni ahogy mozog, így persze nehéz elfelejteni :)
kerekpocak

jaj de jó miket tudunk meg! az én mellméretem.. nikiék meg... izé...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Hahó

na ilyenkor jövök mikor meg tanulnom kéne... :lol:

Zsófi szerintem pont akkor a pocakod, mint 19 hetesen kell. De ha jól emlékszem ez pont az a kor, amikor hirtelen nagyot nőtt és azért érzed nagynak nem?? :wink:

Fatima
tök jó hogy már nem parázol!! 20 gramm az nem tétel, lehet hogy pont pisilt/kakilt nem sokkal a mérés előtt, de ha nem, az se gáz. Tarek mennyivel született egyébként? Nem emlékszem rá...Juli 6 hónaposan volt 6100 gramm, pedig ő zabagép, úgyhogy láthatod, semmi jelentősége a súlynak.
Szülinap holnap lesz, csak mivel ritkán jövök gondolom írtak a lányok előre :oops:

Marcsi
még az jutott eszembe, hogy végleg megnyugtassalak: ha a hajadat elrontja a fodrászod, gondolkodás nélkül másikhoz mész nem?? Akkor nagyobb jelentőségű dologban miért ne mennél máshová????

Képeket holnap, esemény után :wink:

Zsombinak üzeni Juli hogy ilyen helyes pasinak szívesen lesz a szobatársa bármikor a jövőben :oops: . (Csak én meg ne tudjam 8) És köszönjük a tortát/gyertyákat!!!!!! :wink:

Anzsi pussz Bendemackónak!!!

na léptem, muszáj haladnom

Klári
Kép
ganti

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát!

Kép
niki30

JULCSINAK NAGYON NAGYON BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!

Kép
kerekpocak

Fatima, nem is írtad, h. Tarek kóstolgat. és hogy ízlett neki?
v. melyik ízlett jobban?
jaj, olyan izgik ezek az első "szilárd" falatok.

Niki-Fatima, de jó, h. taliztok !

a nagy nyári tali végülis elmaradt nekünk. :cry:

Niki, :lol: . most majdnem azt írtam, h. képet, :oops: na de persze nem.

Anzsi, csitrik védelmében: amíg nem volt gyerekem, én is aszittem.. :oops: :roll:
duracell táncos Bendének puszik !

Zsófi, köszi a 2 képet, mind2 csini ! Jónással sem nagyobb, mint Samuval.

közben rájöttem, h. Snikiék biztos költöznek, azért nem jön.

meg egy kicsit dicsekszem: Laura tud orrot fújni. persze, most h. beteg volt, porszívóztuk ezerrel, de pl. játszótéren, utcán muszáj zsepizni.

Marcsi

KépKép
alon

én azért írtam korábbi boldogszülinapot Julinak, mert vhogy az volt bennem, h. Zsombival 1 nap különbséggel születtek, de rosszul emlékeztem, és nem tekertem vissza Klári-vonalzót kukkolni ellenőrzésképpen.

Marcsi

KépKép
alon

Jaj Lányok jó derüsre sikerült a mai nap!!! :D :D :D Állandóan kérdezősködött a férjem, hogy mi van, min nevetek mondjam már neki is...

JULCSINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

KATA BOLDOG NÉVNAPOT!

Fatima: jól emlékszel, Szonja lusta volt, és türelmetlen egyszerre. Bár amit a múltkor írtam neked, hogy a védőnő mondta, hogy ha nem akar enni, nem szabad eröltetni, mert megutáltatjuk vele az evést, na szóval, akkor raktam össze a képet, hogy annak idjén a cicin lehet hogy azért rángatózott, sírt, mert nem kellett neki több, én meg próbáltam volna tovább etetni. :(
Mizújs a tejeddel? Van még? Mit mondott a dokid, hogy már 2x visszajött? :shock:

Bogi: szerintem próbáld meg minél hamarabb csak a cicizést, ugyanis ha éhes leaz, akkor majd rákényszerül, hogy kiszívja mindet a cicidből. Milyen okos vagyok már, nekem is mondták, de nem hittem, és most még mindig fejek. Igaz már csak 2x egy nap, mert már nem bírom tovább, és szép lassan apasztom a tejemet, és közben kezdünk mi is kóstolgatni.

Nelly

Kép
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?