Manó!
Ugye nem haragszol?
Nem hiszem, hogy azért nem volt elég tejed, mert nem tudtál eleget pihenni. Szerintem nálatok valami más probléma volt.
Egyrészt azért, mert 4 nappal a szülés után általában már senki sem tud pihenni... tej mégis marad. A másik saját tapasztalat, igaz Istvánban szültem. De ott nem viszik sehova a gyereket. Ott a room-in tényleg 24 órára szól. Megszültem a gyereket, 2 óra pihi a szülőszobán 3-asban (meg a rokonok
) és utána mehetünk az osztályra. És kb ennyit volt tőlem távol a 4 nap alatt a Gabi. 1 órát. Vizsgálni a gyerekorvos járt szobáról-szobára. Fürdetni akkor vittem amikor akartam. Egyébként is hülyeségnek tartom, hogy megszabottan 6-kor legyen (pl) a fürdetés, mert egy egész osztályni babát úgysem tudnak egyszerre lefürdetni és azt az időt akár az anyjával is tölthetné. Na de nem ez a lényeg, hanem az, hogy velem non stopp volt a Gabi és pihenésről szó sem volt. Kezdve ott, hogy este fél 6-kor szültem, osztályra olyan 9 körül kerültem, kb 10-kor mentek el a rokonok és én csak másnap délelőtt aludtam el először pár órára, mert hát ugye a fiam ott szuszogott mellettem és kemény 3 óránként enni kért. 2. nap behívott a csecsemős, hogy nézzük mit tudok lefejni.. hát elég elkeserítő volt. 10-10 perc cicinként és összesen 7 gramm jött. Ami nem sok
Elnézést a litániáért, néha bő lére eresztem, de nekem nagyon jó élmény volt a szülés, meg a kórházi tartózkodás is, igaz nem ebben a kórházban.
puszi
sasha