A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

gyerjőcök :D
na ennek mégegyszer nekifutok....
Mtücsi: gratulálok a gyerkőcökhöz!

Kép
Kép
moni1973

Tücsi :)
Nagyon szépek a fiúk, a két nagyobb nagyon hasonlít egymásra. És persze azok a szemek!!! :wink:

Móni :)
Csajos nap :D Biztos sokat jelent Blankának, hogy csak vele foglalkozol. :)
Jobb lesz kideríted a Mikulás bankszámlaszámát. :lol:

Itt már elkezdték díszíteni a házakat, áruházakat, kezdődik a karácsonyi őrület. Annyi pénzt el lehetne költeni.... :roll: Az idén visszafogom magam, nem veszek egy szekérderéknyi játékot a gyerekeknek. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok, jó reggelt!

Megint jó éjszakánk volt!:) 2x nyöszörgött csak... Egyszer éhes volt, egyszer meg a köhögés miatt. :roll:

Andrea: Köszi az érdeklődést, jobban vagyunk.:) Ha megszűnne a lázam totál akkor már én is egész jól lennék.. :roll:
De a lényeg hogy Tömzsi javulgat!:D

Tücsi: Gyönyörű fiacskáid vannak!!! :shock: :D
Nagyon jók a képek, nagyon szép családod van, gratulálok!:)

Ma megyek a suliba délután... :roll: :roll:
Húúú... nem tudom mi lesz ott, majd igyekszem visszafogni magam... De már kapásból idegesen indulok neki mert pénteken megint történtek dolgok... :roll: :roll: :roll:
Vendég

jó reggelt!

Móni: hát valamit tenni kell. Vagy úgy kell csináljuk, hogy a gyerek megértse, hogy a Mikinek eccerűen nem áll rendelkezésére annyi segítőtárs, annyimindent nem tud intézni, meg szegény régimódi, nincsen bankszámlája

Tücsi: kész. Nem bírom megállapítani soxor, hogy az most Ádi vagy Peti. Tuti tesók, de akkor is. Ennyire hasonlítani..... Ja, jól lottózom, ha az a tippem, hogy rád hasonlítanak?

Grétu taknyol, cseppentem neki a homeósat, de mikor szívózásra kerül a sor, szinte semmi nem jön. Bacca nyúl.

Annee: akkor a ma délutánhoz egy kalappal......

Móni: irígy picit a csajos naphoz. Tegnap Adriám meg is reklamálta, hogy utóbbi időben nem vittük játszóházba. Hát igen, míg Grétu belső munkatárs volt, soxor beadtuk őket a játsziba, mi meg mentünk moziba. De most egy darabig ennek lőttek.

Tücsi: akartam kérdezni, hogy végül hogy maradtál az almás témával Gáborkánál? Tegnap ismételten úgy cuppant a jány a mandarinra, mint akit éheztetnek. Meg délben kinézte a kis lájtos zöldbablevest a számból, nyalintásnyi levét kapott egy mokkáskanálból. Hát kész vagyok. Tökre úgy tesz, mint akitől megvonják a jót. Felül kell vizsgáljam ezt a hozzátápis dolgot.

Kép
kissmanó

na persze, bejött Edóm a szobába, oszt gondolat abbamaradt.

Szal Móni a másik lehetőség Mikivel az lenne, hogy tudomásul vesszük gyerkőc óhaját, s teljesítjük a kívánságot. (bár én nem hiszem, hogy eme utóbbira voksolok)

Kép
kissmanó

Manó: Köszi!:) Belső munkatárs... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hozzátápi... hmmm... na igen... A gyerekek úgysem hagyják hogy elvek után döntsön az ember. Tényleg kinézik a falatot a szádból.
Hétvégén Apuéknál voltunk. Na, ők aztán már rántott csirkével tömnék a gyermekem... :roll: Folyton azzal nyaggatnak hogy már mennyi mindent lehetne adni neki... :roll: :roll: Adok is, de most örülök ha 3 korty tápitól nem fullad meg, annyira köhög. Darabos kaját most nem szívesen... :oops: :roll:
Ne, visszatérve... Ettük a rántotthúst, Tömzsi meg akkorákat cuppogott hogy Apum nem bírta ki és odanyújtott egy falatot. Vágott érdekes pofit, de aztán meg ordított mikor nem kapott többet. Mondtam Apumnak hogy ezt még nem kéne... :oops:
Vendég

Délután: Hmm.. úgy indult a péntek hogy beszélgettem pár szülővel amíg vártam csemetém. Kérdezgettem hogy jönnek-é a fogadóórára? Mire többen közölték hogy Szülői lesz! :shock:
Tanitóbanya kijön, kérdezem.. Fogadóóra vagy Szülői?
Azt mondja Szülői. Mondom, fogadóóráról volt szó..
Erre Ő flegma stílusban: "Úgy volt, de már nem úgy van!" :shock: :evil: :evil: :evil:
Közölte hogy majd utánna átvált fogadóórába.
Na ja! Ülök kb. 1,5 órát Tömzsivel a Szülőin (nincs hova tegyem :roll: ) aztán várjam meg míg a nem problémás gyerekek szüleivel trécsel (elég ha 5 szülő max. 10 percet ott van) hogy sorrakerüljek és eldumáljunk min. fél órát! :shock: :evil: :evil: :evil:
Na, ezek után szóvá tettem neki a késős dolgot. Asszongya: Olyan még biztos nem volt hogy egyszersem késett volna.. :shock: :shock: Mi van??? :shock: :shock: Ennek beborult a kis agyába hogy a gyerekem biztos késett már legalább egyszer és akkor beleírja az értékelésbe?? :shock: Mondom neki hogy együtt mennek reggel a lánnyal, Ő nem késett soha, Peti meg igen? Beteszi a terembe a nővére minden reggel!
Na, erre nem tudott mit lépni, közölte hogy nem ez a legfőbb probléma...Dühömben odavágtam neki hogy nekem sem ez a legnagyobb problémám Magával! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
És akkor igy indulok neki a mai Szülőinek... :roll:
Vendég

azért továbbra is mondom: vigyázz. ne rotsad még jobban a gyerek helyzetét a tanítóbanyeknál. mert tuti ő lesz a szenvedő alany. ha máshova nem akarod adni, s nála marad, s visszaugatsz (bármennyire jogosan) az mind a gyerekedig pattan vissza. de ezek után tényleg nagyon fontold meg, hogy meddig hagyod még annál a nőnél Petit.

különben én is beszólnék a miénknek, gáz a román tanulásban van. Kati értené a legjobban, fonetikusan leírom nektek is: az "én"-t románul "eu"-nak írják, s "jeu"-nak ejtik. Tájszólásban meg rövídítéses zsargonban használják a "jeu" helyett a "jó" kifejezést. Hát dobom el az agyam, mikor a gyerek kapásból a zsargont használja az irodalmi kiejtés helyett. De inkább a gyerekkel veszekszem, asszem tancinéninek hiába reformálnám az agyát. Bár amilyen rafinált a jány, még a végén kiderülne, hogy tancinéni helyesen mondja, ő pedig egy másik nebulótól nyalja a helytelenséget.

Kép
kissmanó

OFF

úgy néz ki, hogy a tegnapi europarlamentáris választásokon a szélsőséges nacionalisták nem kerültek be. :lol: :lol: :lol:
ja, a vezér errevonatkozó reakciója: ilyen szégyenletes országban ha ez megtörténhet, akkor most azonnal megírják a román parlamentbőli felmondásukat
hmm... csak meg is tennék.....

ON

Kép
kissmanó

Annee :)
Drukk a délutánhoz! :roll: Örülök, hogy Tömzsi javulgat. A rántotthusos résznél kicsit fennakadt a szemem. :D Én meg még a szőlőlé miatt aggódom. :lol:

Manó :)
A hozzátápival már engedékenyebb vagyok, mint a nagyfiamnál. Ő tényleg 6 hós kora után kapott gyümilevet, de talán még teát is. 8)
Nagyon játszom a gondolattal, hogy adok neki valami pépet már január előtt. :)

Lynia hol van? És Kata? Hencsi? Tovább is van mondjam még...? 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hencsinél apa mókahelyet váltott, azaz otthonról dolgozik, lapostop nincs, így sorbanállásnál a férfinem előnyben részesül a gépnél.
Másoknál meg valószínű apás 7vége volt.

Hozzátápival: Edina már 4 hós kora előtt kapogatott ízeket, míg Adria 6 hóig eccer anyatej, majd tápi oszt semmi más. Szal most nem tom, de ez a gyerek inkább kinézi a cuccot a számból.

Kép
kissmanó

Ja tea..... egyik gyerekem sem rajongott eme műfajért egész addig míg a hozzátápi nem kezdett el kiadósabb mennyiség lenni. Néhanap megkínáltam, oszt úgy voltam vele, ha majd annyira nyöszörög, hogy már azt is kipróbálom, hátha attól eldugul, akkor csinálok. Másképp csak azért, hogy utána a kutyáknak lökjem.....

Amúgy érdekesség: sóginő lánya jövő 7en tölti az 1et. Mostanság tértek át a tápiról a tehéntejre. Hát a gyerek eddig is a fehér nedűből lenyomott 300-at, de most a 300 tehéntej után képes még 100-110 teát leküldeni, mert tehéntej után szonnyas (tápi után nem volt gond, akkor a nappali adag tea elég volt, igaz akkor is sokat ivott)

Kép
kissmanó

Manó :)
Jó huzatja van a kiscsajnak! :shock: Ez még nekem is elég lenne. :D
Berci másfél éves kora körül kezdte a tehéntejet, addig tápit kapott. A Hipp-es teát nagyon szerette. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó: Megfosztom a tanárnőt a gyermektől, vagy inkább fordítva. :D Csak még nem tudom hová viszem. Másik osztály vagy másik suli lesz a vége...
A másik osztályban a tanárnő nagyon kedves, és ott vagy egy csapat ovistársa is Petinek.

Egcsi: Köszi!:) A rántotthusit bundától megfosztva kapta, és tényleg csak egy nagyon apró falatot.. :)
Vendég

Jó reggelt!!

Zsu!
Zuhog a havas eső..bébkocsi kilőve. Nemtom, hogy megyünk e. Ati itthon van, el tudna vinni..de rohadt sok a melója..ezen még gondolkodom :roll:

Fogok majd reagálni a hsz-ekre. Sorry de nem nagyon volt időm a hétvégén..

Köszi a samusdédis dics.eket.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Csak egy gyors kép, Beni felébredt.

A tegnapi családi lakásavatón:
Kép
(Jó kis nyáltócsa van már alatta :wink: )

KépKépKépKépKép
uxi

Annee!!
Én tutira áttenném másik osztályba Petit vagy sulit váltanék.
Van egy ismerősöm, akinek a kisfia másodikig járt egy osztályba, a kisfiú dagi volt és kicsit rendetlen (nem vészes) el lett könyvelve rossz gyereknek, stb. Az anyukája kivette a suliból, egy másik suliba iratta, na ott a kissrác a legjobb tanuló lett az osztályban. Azóta 17 éves és szinte kitűnű tanuló egy nagyon erős gimiben.Szal..ennyit számít ha megbélyegeznek valakit..ilyenkor kell cselekedni. Anno sokat vigyáztam a kisfiúra, én mertem érte isibe, tanultunk, ott aludtam vele, játszottunk, stb. írtó édes kiscsákó. (és emléxem nagyon zavarta őt, hogy dagi, ült a fürdőkádban buborékokat fújt és azt mondta a buborékoknak, hogy azt szeretném kívánni, hogy ne legyek ilyen dagi) hm..drága :D
torolve_20131003125716

Emi kicsinek ugyanebben a rugiban:
(ők nem hasonlítanak)
Kép

KépKépKépKépKép
uxi

s ki a Beni társa a járókában?

amúgy fiad tiszta komoly legényke, szerintem hiába is tennél fülbevalót neki, az emberek tuti tudnák amúgy is, hogy az csak álca.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Sajnos nem sikerült az előző hsz.-t elküldeni. Pedig elég sokáig írtam. :(

Köszönöm én is a dícséreteket. Állítólag apja fia mindegyik gyerekem. Ádi az, akiben több vonás található belőlem. De nem oly mindegy? :lol: Édesek, drágák, imádom őket így, ahogyan vannak. :D

Kormi! Gábor mellett gyümölcsöt enni már nem lehet. Kiköveteli magának és a kezemet is a szájához húzza -persze almástul-, közben olyan morgó hangokat ad ki, mint egy kiskutya. Már a héten veszek műanyag szűrőket és előkeresem az üveg almareszelőt. Nem sokára elkezdjük a gyümölcsevést ill. először az almalé kóstolgatást. A műanyag kanál láttán már amúgy is beizgul a drágám, igaz eddig csak D-vitaminos anyatejet kapott a kanálkával.
Grétusnak jobbulást kívánunk.(Orrszívás előtt sós orrspray esetleg segíthet a váladék leszívásában.)

Annee! Akkor lehet, hogy a másik osztály tanító nénijével kell megbeszélned a dolgot. De a rosszhír általában jobban terjed, mint a jó. A jelenlegi tanító néniken is sok múlik. Nagyon szorítok neked, hogy a fogadóórán a diplomáciai érzéked csúcsformában legyen. :wink:

Nagyon pocsék idő van odakint. Nem régen még apró jégdarabkák koppantak az ablaküvegen. Őszintén szólva nem sok kedvem van kimozdulni.....

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

hát tényleg jól bekakukktojásoztál volna Uxi, ha nem árulod el, hogy az Emike szűk 2 évvel korábban.

Kép
kissmanó

tücsi
nekem sem :?

öcsisajt itt ül az ölemben
torolve_20131003125716

jajj zsu! boldog szülcsinapcsit daninak!!
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Hát mi tuti nem megyünk Ringatóra, Marci ma éjszaka is sztrájkolt. Fél órát bírtam és adtam neki cicit. Kezdek egy mosogatórongyhoz hasonlítani.

Rita átadom neki! :D Egy évvel öregebb lett. Tegnap mondta is, hogy utoljára kezdődik kettesel éveinek száma. :lol:

kispiskóta

Zsu!
Sajnálom az iccakát :(

Dejóóó Daninak, még 2-sel kezdődik...nekem még 4x 3-sal aztán mehetek nyugdíjba :lol:
torolve_20131003125716

Zsú
Sajnálom az éjszakákat.... Hangulatod milyen?
Mert én azt vettem észre, hogy nálam nagyon összefügg a nemalvás meg a nyomi kedv... Visszanéztem, 4 hete kezdődött először az, hogy nem csak 1 hajnali felkelés van. Azóta egyre nyomingerebb vagyok. :( :( :( Mindent megpróbáltam, de a 2 felkeléstől nem tágít. Ha csak 2x 15 perc, akkor ok, de van, hogy szopi után elalszik, és fél órára rá nagyon sír :(
Én most már csak egyben tudok bízni: majd a hozzátápival talán nem lesz ennyi kelés. A kezdete 3 hét.... Mire vmi mennyiséget is eszik legalább 2 hónap....Persze ezzel csak bíztatom magam, lehet, hogy semmit nem számít.
De miért van az, hogy 15 hetes koráig szuuuuper éjszakáink voltak, amik most nincsenek :?: :?: :?:

Kép
Kép
emma1976

Zsú, Rita! Nekem Peti papucsát kell kicserélnem 36-osra. Még ma kicserélik, holnap már nem, mivel pénteken vettem. Így muszáj kimennem a Pólusba. De ha már ott vagyok...... :wink:

Uxi! Van egy kis különbség a babák közt, de mindegyikük nagyon szép!:D

Gurgirita! :lol: Még nem is írtam a dédikés képről. Olyan aranyos, szeretetteljes ez a fotó! Nagyon szép emlék lesz mindenki számára. Én karácsonyra bekereteztetném és így ajándékba a dédikének adnám. Hasonló fotót fogunk mi is adni a dédikének.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

bezzeg akinek van dédikéje.....

Kép
kissmanó

Hali!

Piskóta: köszönöm a választ :D
Tücsi: JÖVÜNK MI IS! :D

Móni: Blanka "a Mikulásnak küldjünk pénzt" válaszából ítélve tényleg ő a mi menyünk :lol:

üdv,
ckat
ckat

Ckat! Pólusozni jöttök? :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Mi nem mentünk ma a babusgatóba.:( Még nincs olyan jól... meg én sem...:(:( Majd talán a jövő héten...

Talisoknak kellemes időtöltést!:D
Vendég

Sziasztok,

Tücsi: nagyon szépek a legénykéid, és az értelem csak úgy csillog a szemükből!

Zsú: csatlakozom a mosogatórongyhoz, bár az az igazság, hogy én sem tudtam elaludni kb. 2-kor aludtam el, addig forgolódtam, gyerek csak 2x kelt f2 körül, de cumival megnyugodott, aztán valamikor f4 körül, és végül f8-kor. Az az igazság, hogy én már nagyon fáradt vagyok, mint egy zombi.

Emma: látom nálatok is ez a probléma... drukkolok, hogy megoldódjon.

Barátnőm kisfia 8 hónapos és kb. 1 hete u.e. a helyzet náluk is?! Nem tudom mi lehet?

Uxi: változatlanul szépek a gyerkőceid, és már nem annyira hasonlítanak a fiaink. :wink: majd dobok képet!

Andrea
Kép
kindernay

Manó, levágtam a képről, mert a szülei engedélye nélkül nem tenném fel a netre, de Beni társa a járókában unokatesóm kislánya, 28 órával fiatalabb, mint Beni.
Itt épp az ő kezét nyalogatja Beni (szopta az ujját is :D)
Kép

Nálunk drasztikusan belassult a hízás. Beni ebben a hónapban csak 40 dekát hízott. Igaz, még van 6 nap a hófordulóig. Az még jó, nem? Talán lesz fél kiló a végére.

KépKépKépKépKép
uxi

Nahát, most számoltam, sikerült napra pontosan egyidős képet föltennem a két gyerekről. Mindketten 6 nap híján 4 hónaposak.
Emié 2006 február végén készült. Nem is volt olyan régen.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Megint egy apás hétvége után, ráadásul gyerkőcök is lebetegedtek csütörtökön, így jól eltűntem...

Szerencsére Mina megúszta, bár mára elkezdette gy kicsit köhécselni ő is,remélem semmi komoly, szerdán oltás lenne...

csak ezt az oldalt olvastam, ne hari, de rengeteg a termés, néha elgondolkodom, hgy már nem is kéne belekontárkodnom a beszélgetésekbe, mert mindig lemaradásban vagyok...

Nekünk, ükink is van! :)

Szépek a képek, nyáltócsa nálunk is van! :D

Én már egész hozzászoktam, hogy eltűnt a jólalvó kislányom. Minden éjjel 3x kelünk. És rendesen beszopizik, tehát nem csak szomjas. De szerencsére rögtön visszaalszik, így ezzel nincs gond!

Hétvégén " beszéltünk" a Mikulással, hogy mit éredemelnek a fiúk! Hát mit ne mondjak lesz pár édesség a zokniban! :D
Az ajándékhegyek majd a Jézuskától jönnek! Tényleg lassan lehet leszedni a tököket, és felrakni a karáxaonyi dizájnt! :D Azt imádom!

A heti újdonságot Roli szolgáltatta: a drágám végre nem csak babanyelven dumál, hanem egyre érthetőbb mondatokban! :) Tiszta élvezet hallgatni! :)
Ráadásul nekiálltak kreatívkodni bencével, és egész nap csak rajzolnak! Olyan szép művek születnek! :)

Most megyek ebédet gyártani, később próbálok jönni!

Ildi

KépKépKép
dikó1

Andrea! Köszi szépen a dícséreteket! Petikém csendesebb gyerek, de a humorérzéke nagyon jó. Ezt már tavaly is többször megjegyezte az egyik tanító nénije. Mindig el is mesélte, hogy milyen jópofa dolgot mondott Peti. Ő nagyon értékeli Petit minden téren. De ha kell -pl. rendszeresen elfelejtette a környezet hf.-ot beírni a füzetbe - így mi sem is tudtuk, hogy van hf.- akkor jön a bejegyzés, elmarasztalás is. És néha még a tanító néni szabadkozik, hogy nagyon szereti Petit de már harmadjára ....... és muszáj ilyenkor beírni. Én pedig arra bátorítom, hogy azonnal írjon, ne várjon! :D Elvégre a környezetismeret is uolyan tantárgy, mint a többi. Petikém pedig teljes gőzzel csinálja, pótolja a háziját ilyenkor. Nem elsumákolja, hanem tényleg elfelejti (még felírni is!).
Éjszakai felkeléshez pedig én mindössze annyit szeretnék hozzászólni, hogy nálunk is van olyan az éjszaka folyamán, amikor Gábor kicsit nyüszög, felsír, de igazából nem ébred fel. Én ilyenkor várok, várom a folytatást anélkül, hogy kivenném őt az ágyából. Rendszerint ezután nem sokkal pukkantások, trottyantások hallatszódnak a takaró alól és alszunk tovább. (Még eddig legalábbis így volt. :wink: )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ckat! Küldtem privit!

Dikó! Gyógyulgassatok ti is! :D Akkor most már nálatok is kikerülnek hamarosan a falra a szép rajzok. (Mi egyfolytában bővítjük a rajzoknak szánt felületet.) :lol:

Uxi! Nem biztos, hogy 500gr-nál megáll Benike. Ahogyan mi őt -helyesebben az étvágyát- ismerjük, ez csak átmeneti lehet. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Dikó! Ne már, hogy meg merészeld tenni, hogy ne írjál. Odamenyek hozzátok, oszt rendet rakok :wink:

Uxi: oké, persze értem. Csak akaródzott tudnom ki maradt le a fotóról. Ilyen kis korkülönbség.... nem semmi.

Tücsi: nálam a hálószobában a szekrényre az a rajz van kitéve amit 2 éve követett el Adriám a bébisintérrel szülinapomra. Asszem ha rajtam múlik, az sosem kerül le onnan. Olyan aranyos, én imádom.

Uxi: na és, ha csak 40 dekát hízott? Szerintem a lényeg az, hogy gyarapodjanak. Míg ez megvan, addig semmi gáz. Nem karácsonyra készülő süldők, hogy muszáj a mázsáláskor többet mutatni.

Na léptem, edóval picit tanulni kell, aztán ebédelés, majd indul az első idei síórára. Adriámnak is ma lesz először. Kiváncsi leszek a reakcióra.

Kép
kissmanó

Na, még itt, aztán már megyek. Hogy is van? Férfi ember 100kg alatt csak karácsonyfa dísz?! :lol: :lol: :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

enyimé akkor még éppencsak dísz.
bár ügyködik rajta mostanság folyamatosan, hogy díszelegjen.

de honnan eme megállapítás?

Kép
kissmanó

Gáborom jó mélyen alszik. Nincs szívem felébreszteni.

Kormi! Ezt néhány évvel ezelőtt hallottam, akkor megbotránkoztam rajta, de azóta -lehet, hogy a szőke nős viccek után- ha csak eszembe jut már csak mosolygok rajta. :D
Az én kedvesem is sajnos -engem hibáztatva, hogy miért főzök jókat?- közelíti a határt. De majd most az ellipszis trénerrel véget ér az itthoni tespedés! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

sajna ilyen trénerekben nem hiszek.
van egy szobabiciklink, hát ne tudd meg milyen jó porfogó meg cuccokat lehet rá akasztani.
aztán mikor picit besokallok, akkor kijelentem, hogy toloncolom ki a házból, vigye le a műhelybe (mert apa kunyerálta ki, hogy bólintsak rá a vételre, én akkor sem hittem az ilyen szép mesékben), na persze határidővel, hogy ha az elkövetkező 2-4 hétben is ugyanúgy árválkodik, akkor nincs apelláta. Aztán gyorsan a határidő lejárta előtt pár nappal nekibuzdul, majd csinálja 1 hétig, max 10 napig, s utána hónapos szünetek.
de ha majd odajutunk, hogy ezt a szobát is be kell bútorozni Grétunak, akkor tényleg szgép, szobabici mind eltűnik innen

Kép
kissmanó

Gréti is a díszhisztit kiverte indulás előtt, kiderült, hogy szűk 2 órára az előző kajálástól megébredt, de kellett várjon míg indultunk, az autóban Edó etette. Abba meg belealudt, most hunyik a kocsiban, én meg nem tudtam csak résnyire nyitni a járgány ablakát, mett zutyog az eső. S megy át havazásba....

Kép
kissmanó

szal szűk 2 órára nem megébredt, hanem megéhezett
ma kicsit szétszórt vok

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Egyszerüen nem birok lépést tartani veletek :oops:

Nagyon jók a képek, főleg az összehasonlítósak. Ezen felbuzdulva most én is teszek :lol:

Kép Kép Kép
Kép
Ki kicsoda? :P

Bocs, hogy most csak ennyi voltam, készülni kell Marciért az oviba. Viszont tegnap beszereztem egy szuperkönnyű bébjárgányt, tudok menni talira ha lesz :lol:
Katáknak Boldog névanpot utólag is!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Nagyon jók ezek az összehasonlítós képek.Mi is teszünk majd olyan két év múlva.

Brigi:Próba 1=Dani 2=Marci,Máté ,Te 3=Máté 4=Samu

Lányok én olyan hülye vagyok nem találom a kulcsom pedig jó lenne sétálni.Mondjuk Beni alszik úgysem ébreszteném fel a séta miatt.Beni tegnap evett almát először csak két kanállal de annyira ízlett neki hogy még adni kellet neki.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!
ne haragudjatok, nem tudok visszaolvasni, a szegdibe leírtam bekopizom ide is, ha valakit nem érdekel ugorja át, csak azért írom le, hogy "tanuljatok" belőle....

Mi megjártuk a neurológiát (8-ra mentünk, 12 után pár percel jöttünk el) megcsinálták az EEG-ét mivel nagyon álmos volt Viola, tök jól együttműködött, ezért nem kellett altatni hála az égnek. De sajnos beigazolódott az orvosunk gyanúja Viola epilepsziás :cry: :cry: kaptunk gyógyszert amit naponta 2x szednie kell.
Valószínűsíti a professzor úr, hogy ez miatt késik a fejlődése is, mint a beszéd mind a motoros... :roll: Ha hat a gyógyszer fejlődési ugrás várható nála. Ha nem, akkor kapunk másik gyógyszert. December 4.-én megyünk a genetikai központba kromoszóma vizsgálatra és dec végén újra EEG meg vérvétel! :( Hát ez van, eléggé kivagyok. :cry: Violával mindig történik valami, néha úgy érzem már nem bírom tovább, kiborulok, most is bőgtem, tökre kész vagyok :cry:

Hja és mondta, hogy elég sok terhességi toxémiás várandósságból, vagy korábban született gyerekeknél sokféle neurológiai panasz várható. És kérdezte, hogy nekem erről nem szólt a szülészorvosom? És én mondtam hogy nem. Meg aszonta nem nagyon szabadott volna hüvelyen szülni, alapból császározni kellett volna már a magas vérnyomásra való tekintettel is, hát még az elégtelen lepényi keringés miatt is..és az egy intő jel volt a sok közül, hogy nagyon kicsi volt a lepény... :roll: :(

Kérdeztem, hogy kinőheti-e és mondta, hogy egyelőre ne azon agyaljunk, h kinőheti-e, hanem, hogy találjunk olyan gyógyszert, amire reagál a szervezete amitől megszűnnek a rohamok.
A 20 perces EEG alatt vagy 3 rohama volt :shock: . Nem az a földön fetrengős habzó szájú roham, hanem így lebillen a feje, pillanatra lecsukja a szemét, néha egész törzséből bedől előre, mintha elveszítené az egyensúlyérzékét....Ilyenek a rohamai, de ha nem kezelik akkor súlyosbodik...
Bocs most ennyi, megyek összerámolok,az egész délelőttünk elment, és szalad a lakás....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Uxi :)
Nagyon szép kék szemek! :D Látom nálatok is nyálfolyás ezerrel. :lol: Tényleg nem hasonlítanak, de Emi is édes baba volt. :)

Emma :)
Ne szomi, mi is 3x keltünk, pedig már kap rendesen levegőt az orrán. 2-3 éves korukra tuti átalusszák az éjszakát. :D Akkor kapsz kedvet a kistesóra. :wink:

Ildi :)
Tessék csak kontárkodni! :) Jobbulást mindenkinek! :? Szerencsések vagytok az üknagyival. Elég ritka már az ilyen... :)

Brigi :)
Samu az alsó, felette Máté, a legelső pedig a nagyfiad?

Elfelejtettem apát felkelteni...most iparkodnia kell. Babanet :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Enikő :)
Sajnálom :? Küldök sok-sok pozitív energiát! Remélem hat majd a gyógyszer és rendben lesz Vilcsi! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egyedül vagyok, Ati elvitte Samut sétálni + Pólusba fotópapírt venni..hehe.

Voltunk végül Ringatón, ott voltak Ckaték. Kicsi Bors nagyon cukimuki.

Ckat!
Utána elmentünk az Ottó utcába a Milánon keresztül :lol:
Felhívtuk a telszámot. 60 mihály a ház, 260 nm. brutkó. Láttam a sarkon a mediterrán jellegűt, jóó..jó az az egész környék faszomkarate, odamegyünk!!!

Enikő!
Basszus, nagyon sajnálom :(
Nagyon drukkolok, hogy Viola mielőbb rendbe jöjjön, fejlődjön szépen!!!

Brigi!
PákiMáté az utolsó kép, felette BömbiMarci és Peti :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?