A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Móni,
neked meg örülök, még ha csak egy mondat erejéig is jöttél!!!
remélem hamarosan jó lesz a géped is!!! :lol:
zsancikant

Johi:
Még több+++++++++++++++++++++++++++++

Boszitopic RULEZ 8) 8) 8) 8) 8)
Estére felment 38,7-re (popsiban) a hője Rékának, beültünk egy kád vízbe együtt, párszor "belejtettem" az arcát a vízbe, hogy menjen egy kicsi az orrába :oops: Aztán kapott Nurofent, de enni megint nem akart... Az a baj, hogy be van dugulva az orra és ezért nem tudja szívni a cumit. Aztán amikor jött a Zoli, hogy na, most valahogy leerőltetünk pár kortyot, jött a szemét ötletem... Befogtam a száját egy kicsit, így kénytelen volt az orrával "erölködni", mit ad Isten, sikerült (ez kicsit úgy hangzik, mintha fojtogatnám a gyereket, de kb 2 mp volt az egész). Valamennyire kidugult az orra és egy jó nagy adagot bevacsorált. Azóta alszik, remélem nem kell kelni hozzá éjjel, hacsak nem enni kér, azért szivesen felkelek. Én is kicsit le vasgyok amortizálva...

Ha éjjel úgy érzem, hogy lázas, keltsem fel, vagy inkább aludjon????????

nukada

és nem tudom, mennyire nézitek az m1-en a Tűzvonalban című sorozatot, de az ominózus szomszédcsávó játszott ma benne. Híres szomszédom van!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P

nukada

Johi,
+++++++++++++++++++ nagyon sok!

Nuk,
ne keltsd fel, szerintem, az alvás is segít; ha úgy érzed, nagyon meleg, ecetes-vizes borogatást rakhatsz csuklóra, bokára, nálunk ez volt ilyen esetekre eddig Ábussal :D
jó az orrkidugító egyéni módszered :mrgreen: és meg kell most már mutatnod egyszer ezt a szomszéd csávót ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

és minden ünnepeltnek boldogot! :D :D :D :D :D

szia Móni! :D

Kép

Kép

szrekuc

Nuk, ne keltsd fel, az alvás mindennél jobb :) 38,7 este az már istenes, holnapra biztos el is múlik a láz :) orrdugulás nagyon kellemetlen lehet! etetés/altatás előtt jól szívjátok ki neki, porszívózás előtt még sterimarral vagy más tengervizes orrsprayvel szuperul fel lehet lazítani a cuccot (nálunk legtöbbször ettől már magától kifolyik...)
Nektek is sok +++! pihenjetek, remélem nem lesz éjszakai műszak...

Szia Monisa!

Kisün, jó téged olvasni, Te is hiányoztál! :D gyerkők jobbuljanak! Mesélj, Dócinál elmúlt teljesen a szakállas bácsi-para? készülnek már az oviban a Mikire?

Katáknak is nagyon boldogot!

Akkor ma ugye locsogott? és a Karácsony kopogni fog?

votiv 8)
votiv

Johi!

Gyors és eredményes gyógyulást kívánok a hős kicsi lánynak, és akkor hát fel a szuper Bach cseppekkel, és hajrá, a mielőbbi otthon lábadozáshoz!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++
Gondolok majd rátok sokat!!!! 8)

Nuk, azt hiszem én is hagynám aludni...
De ma lehet, hogy lesz lehetőségem a gyakorlatban is tesztelni, mert estére már Igi is belehúzott a takonyba :cry:
leni

Johi,
annyira átérzem, ami történt :( :( :( Úgy sajnálom a kicsi Fannikát!!! Sok erőt Nektek!!! +++++++++++! mihamarabbi gyógyulást!!!
szmagdi

Johi! Sok-sok gyógypuszi tőlünk is Fanni bébinek ++++++++++ Szegénykém milyen elesett azon a fehér ágyon :(
(János kórházhoz anno nekünk is mentős bevonulásunk volt és én is Gréti mellett éjszakáztam egy széken, és ugyancsak Gréti volt, akit Ancsi emlegetett, hogy megúszta az egész emeletnyi lépcsőlezúgást egy karc nélkül)
És neked is kitartást és sok-sok erőt ++++++++++

Nuk! Én úgy csináltam Grétinél, amikor vesemedencegyulája volt, hogy mellette feküdtem és sűrűn néztem csak a kezemmel a hátán, hogy mennyire meleg. Sajnos nagyon profi lettem benne, így szinte tized fokra éreztem a hőmérsékletét, és közel a 40-hez én felébresztettem és adtam neki a kúpot. De 38 körül nem bántottam, hagytam dolgozni a szervezetét, és sokszor már hajnalra lejebb ment neki.
Reméljük holnapra jobban lesz :)

Zsan! Nektek is sok-sok gyógypusza a fijjjúknak +++++++

Leni! A te Igidnek is gyors gyógyulást +++++++++

És minden kedves névnaposnak és szülinaposnak BOLDOGOT!

KépKép
KépKép
lindicita

Egy kis jókedv mindenkinek:
http://youtube.com/watch?v=0R03t8WkcG8
lindicita

Nuk,
amikor O.lázas volt éjjel, én álmában mértem meg a lázát, és bizony egy kis Nurofen beadás erejéig felkeltettem :oops: Persze szinte azonnal visszaaludt, miután beszopogatta ;)

Vot,
hát remélem hogy kopogós lesz! De jó is lenne!!! :D
szmagdi

Votiv,
a hülye fejemmel megint elfelejtettem válaszolni a kávés invitálásodra! Szal, a holnap nekem még nem jó, mert Igi ma is lázas volt, és holnap megyünk vissza dokdok nénihez, és akkor majd talán kiderül, h mi is van. Mert a "sima" aconitum simán leviszi a lázát, bár tegnap este kapott nurofent,h nyugis legyen az éjszaka, ma már nem adtam, dolgoztattam a lázat egész nap, és le is ment, amikor már nem volt dolga... :lol: most megint van.
Viszont Bnél nem értettem ezt a két kósza lázreakciót tegnap délelőtt meg este, de szerencsére azóta nem volt semmi...KOPPKOPP...
szóval, a hét közepe, csüt-pént fele jobb nekem, mert az szerdáim eléggé elfoglaltak... :wink:

még nem is meséltem Meme lábacskájának történetét, vagyis ,hogy mikor voltunk egészséges rendelésen, mutattam a plusz hurkát, mondta is a doki néni, h igen ,ez asszimmetrikus, és menjünk csipőszűrésre, én meg mondtam, h már voltunk, és akkor mondták (mert rajta kivül még két védőnő is volt ott, és mindkettő NAGYON aranyos, szal börsre kell költöznünk) hogy tornáztassam, de arra a kérdésre, h hogyan, nem kaptam választ, mert mindenki elkezdett mondani vmit, és nem értettem semmit, csak azt, h fektessem hasra. Szóval, Kátya, esetleg megsúgnád, h ti mivel "kinozzátok" a leányt??? :roll:

sütöttem banános muffint, mondjuk úgy 10 részletben, mert kb annyiszor kellett bejönnöm mindig vmelyikhez. Meme elalvás után fél órával felkel mostanság, akkor Igi ugye lázas, rosszabbul alszik, B meg épp rosszat álmodott...
most mék is vissza mosogatni... 8)
zsancikant

Lindi,
ez aranyos volt!!!! :lol: :lol: :lol:
zsancikant

Johi, ez szörnyű, belegondolni sem tudok. Fanninak is, Nektek is rengeteg erőt! +++++++++++++

Nuk, szegény Rékád. Gyógyuljon meg gyorsan. Nálunk kb. 2 hónapja volt hasonló. Emma is jóval kevesebbet evett, először a torka, aztán az orra miatt, tápszerből alig fogyott (először azt hittem, kiszeretett belőle). Ki kell bekkelni azt a pár napot, aztán visszatér az étvágya, ne aggódj. Én is megmutattam Emmát dokinak, megnyugtató az. És a popóban mért hő fél fokkal többet mutat, így a 38,7 még nem olyan nagyon durva, azt én még nem csillapítottam, de szerencsére nálunk nem is ment feljebb. Drukkolok, hogy gyorsan, simán kikászálódjatok a kórból.

Emma és magam nevében köszönöm a névnapi jókívánságokat, és mi is hasonló szépeket és jókat kívánunk minden szüli- és névnapos ünnepeltnek.

Nyugodalmas, gyógyítóálmos jójszakát!
kincsimano

Zsanci, én már nem "kínzom" Emmát, már nem hagyja magát tornáztatni, mert ahogy nyitnám szét a lábát, kirúgja, hogy csak úgy csattan. :) De azt kellett tennünk, hogy pelenkázáskor, amikor pucér (bár felöltöztetve is simán meg lehet tenni sztem), a térdben behajlított lábait oldalra szétnyitogatod, egy alkalommal legalább 20-30szor, kicsit feszegetve, de nem annyira, h nagyon kellemetlen vagy fájdalmas legyen. Megfogni úgy érdemes a lábikót, h a hüvelykujjad picit a vádliján is meg picit a combján is legyen, hogy még véletlenül se a térdét feszegesd oldalra. Hú, érthető? :)
kincsimano

Ja, Zsan, amit írtam, az nem hasonfekvős torna ám, úgyhogy nem tom, ők mire gondoltak. :?
kincsimano

Isti szolidáris Rékával, Borisszal és a többi kis beteggel... most sikerült elaludnia, délután kezdett folyni az orra, azóta már néha köhög és egész este mutogatta hol a fejét, hol a száját (torkát?) hogy bibis :(
telenyomtam Oscillóval, remélem segít :)

votiv 8)
votiv

Johi,
Jaj, szegény Fannika :cry: Annyira rossz a cukorfalat csajodat így látni :cry: Nagyon sok ++++++ Nektek!!!!

Minden szüli-és névnapos ünnepeltnek nagyon sok boldogságot kívánunk!!!! :D

Kisbetegeknek pedig mielőbbi gyógyulást!!!!

jóccakát!

Kép Kép
curse

Zsanci, a péntekem már be van táblázva, de a csüt jó lesz! (ha megússzuk a betegséget :?)
és hogy sikerült a banános nyufin?
Istit is kellett tornáztatni csípőszűrés után orvosi javaslatra, és uez volt, mint amit Kátya írt, szépen de határozottan (picit szétfeszítve de még nem kellemetlenül) kőrözni kellett a lábaival, ill nekünk uezt hason is kellett. mi fürdés előtt hónapokig megcsináltuk, pedig ránézésre nem volt semmi eltérés, azt a minimálisat is csak az UH-n állapították meg :roll: mindegy, ártani nem árthat! :)

megyek elnyúlok én is a fél helyemen...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Johi, most olvasom, szegény kicsi Fannibaba!! Kitartást mindkettőtöknek, és mielőbbi gyógyulást! Az ilyen kicsikék még olyan könnyen regenerálódnak! Gondolok rátok, és megy a sok +!!

Leni boldog szülit, így utólag is! :)
Emmának boldog nevenapját-szintén utólag!:)
Kátya boldog névnapot! :) (Még épp időben!)

Minden kis betegnek gyógyulást! És sok ++++++++, a szülőknek is!

Zsan, én is most lettem kész egy hatalmas mosogatással...
És nekünk is kellett lábat tornáztatni, mert kötött volt mind2 csajnak, és körkörösen kellett finoman tornáztatni, úgy megfogva, ahogy Kátya leírta.

Mi holnap megyünk oviba, remélem nem kapunk vissza vmit...
rídonli#

ÉS még ezeket akartam:
Deni, grat. a mászó Bencushoz! :)
Pocak nagylányámak is boldog szülit! :)

Vot, küldtem fénypotával pogit, remélemmegérkezett! :D
Liliróza-hómaró :D :D :D

Most L, ébredés van...
Jóéjt!
rídonli#

Szép reggelt mindenkinek! :)

Johi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Fannikának mielőbbi gyógyulást!! Nektek sok erőt, kitartást!!

Kátyának és az összes ünnepeltnek mindenféle jókat kívánok!!

Az összes kis (és nagy ) betegnek gyógyulást, jobbulást!

Zsána!
R.S. koncert: megyek!!!! mikor is? :lol: :lol:

LESZ 17.-én ZOOJÁTSZÓ? csak hogy tudjam, készüljek-e?

szép napot mindenkinek!

csók

Macs
macskanyu

Macs, igen, dec 17 JÁTSZÓZOOO!!! lesz egy "meglepetésvendég" is :wink:

jelentem beütött a kórság! megvolt a hányós köhögés is éjjel, többx is... Zsanci, köszi, hogy írtad, Ipecát azonnal benyomtam, attól elmúlt és tudott aludni Istók. más nincs, ill. orra folyik meg hőemes, de az semmi :) remélem Józsit elkerüli a dolog bár gyakorlatilag lehetetlen őket karanténban tartani, Isti reggel nagy nyálaspuszizkodással indított :P

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Rossz olvasni ezt a sok betegséget, ezért én is hozzájárulok a magam jókívánságaival: mindenkinek jobbulást, Katáknak és szülinaposoknak meg sok boldogságot! (amiről lemaradtam azt sorry., folytatódnak a dolgos hétköznapok.)

Johi,
nektek extra adag drukk, h mihamarabb beforrjon a kis rosszcsont! :) Remélem, már otthon vagytok, ott lehet jól gyógyulni!
neet
neet

Johi!! basszus :shock: ++++++++++++++++++++++++++++++

Mása,
szerintem még esélyesek vagytok, ahogy mi is :? pár nap még és kiderül.....
a délutáni progit meg nagggyon szeretném, igen!! :D már ha nem leszünk pöttyösek, de privizzük le a részleteket :) és köszi! :)

Leni,
boldog szülinapot utólag is!

Kép
akata

Sziasztok! :)

Egy kis kedvderítő :):
http://birdloversonly.blogspot.com/2007 ... dance.html

Kata,
oké, akkor privizünk ;)

Pocak!!!
Daniellának BOLDOGOT!!! Neked meg boldog kilencedik évfordulót ;)

Betegek,BÚLJATOK!!!

Most L, dógom van....
De még ezt:

Neet,
hányoltalak. A jó kis kedvderítő beszólásaid miatt is ;) :mrgreen:
szmagdi

Sziasztok! :)

Egy kis kedvderítő :):
http://birdloversonly.blogspot.com/2007 ... dance.html

Kata,
oké, akkor privizünk ;)

Pocak!!!
Daniellának BOLDOGOT!!! Neked meg boldog kilencedik évfordulót ;)

Betegek,BÚLJATOK!!!

Most L, dógom van....
De még ezt:

Neet,
hányoltalak. A jó kis kedvderítő beszólásaid miatt is ;) :mrgreen:
szmagdi

Húúúú, ezt meg kell osztanom Veletek!!!!

Én annyira, de annyira HAPPY vagyok!!! Nézzétek meg a
www.mosolyolimpia.hu -t helyezés szerint!!! :)
Naggyon büszke anya vagyok!!! :)

De lehet, hogy itt azonnal látszik is :
http://mosolyolimpia.hu/site.cgi

Igaz, hogy minden ismerőst mozgósítottam :oops: Na de akkor is!!! :P :P :P :P :P 8) :lol: :lol: :lol: 8)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Nuk,
én a felébresztős típus vagyok. vagyis fülhőmérővel mérem és ha éjjel a 39 felé közelít, akkor kicsi korában kúp, most meg eldöntöm, hogy kúp v. Nurofen. dokinál mi volt?

Mása,
gratulálok a gyerekeknek :D

BETEGEKNEK BULÁST!++++++++++++++
ancsipancsi

Magdi, te nagyon jól mozgósítasz!!! :D :D gratulálok :D :D :D

jaj de kaka ez a szeles idő :? :? :?

votiv 8)
votiv

Mása,
én is gratula! :wink:

idő tényleg kaka szeles...
gyermekek nagyrésze jól, B most új bogyót kap, és Igi is kapott, de messze sincs olyan állapotban, mint B volt... :lol:

akkor, DECEMBER 17, játsZOO!!!!

Vot,
elvileg csüt jó! Valaki még???? :lol:
coffee talk...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ÓÓÓÓÓÓ drága lányok, mennyire kedvesek vagytok. Nagyon köszönöm a sok +++ és ránk gondolást és mindent. Nagyon nagyon jól esik és sokat segít nekünk a gyógyulásban.

A többi betegecskének is jobbulást kívánunk, mert az nem járja, hogy én csak bezsebelem és nem viszonzom. :lol:

Sajnos még pár napig esetleg egy hétig még élveznünk kell a Jánoska vendégszeretetét. Ami éjszaka történt, az már le sem merem írni, mert az már börleszkbe illik, deeee azért elmondom, hogy röhögjetek, mert már nem lehet mást. Szóval éjszakára kaptam egy széket, melyen nem tudtam aludni, mondam ide vele egy kemping ágy, ami ott van nekik... oda is adták, majdnem elaludtam, sőt már szeritnem bóbiskoltam, amikor is leszakadt alattam, fej bever, én kapni enyhe agyrászkódást... viszont ennek hatására, mert látták, hogy komoly a dolog, kaptunk egy szobát, mely nálunk lehet egy ideig, remélem sokáig. :lol: Szóval én már ezen csak röhögni tudok, azon már kevésbbé, hogy a csatazajra Fanni felriadt és onnan már nem tudott aludni a fájdalomtól. :cry: De legalább összebújhattam vele, és ez annyira jó volt, hogy csak na.
Összefoglalva, doki ránézett, nem mondott semmi, én kérdeztem majd mondták, hogy majd ha van valami Anyuka, akkor azt majd közlik.... gondoltam oké, aztán eljöttem és anyukám maradt vele. Én itthon zuhanyzom, eszem, wczek ott ilyen kunsztokat nem merek végrehajtani. boááááá kb ennyi a véleményem a kórházról.
Szegénykém nagyon fájlalja a lábát, és berobbant a vénája is igy szerenyére kiszedték a cuccot és már nem vénásan kapja az antibigyót.

Lindi: akkor neked is ismerős a hely, nem túl szimpi, de remélem hamarosan jöhetünk haza.

Mása: gyermekeid ténlyeg gyönyörűek, gratulálok hozzájuk és persze a helyezéshez is.

Pocak: Nagy lányodnak Boldogot kívánunk. Milyenek a szerek, beválltak?

Votiv: nektek is bulást. Köszönöm kedves szavaitokat és tök jó lenne ha majd jönnétek. Készülni biztosan nem tudok majd, de szuper lenne ha jönnétek és feldobnátok a csajomat. :-) Drukk, hogy Lili ne kapja el.

Vica: bocsi, hogy nem válaszoltam az smsre, de nincs egységem, nagoyn köszönjük Neked is a drukkokat.

Ancsi: sajnos a nyílt törés az nehezebben gyógyul, de majd nadizunk, homeozunk, cseppezünk és főleg összebújunk és tuti hamar megdódul, ahogy Ő mondaná.

Szép napot mindenkinek és jelentkezem amint tudok, most a várva várt fürdés és aztán vissza a kis Drágámhoz. Csinálok majd megint képet, mert ma tök vidám vóóóóóóóót.

Kép
Kép
johanna1975

szóval, Borisz és doki néni együtt megoldottak egy tüdőgyulát!!!!! olllan büszke vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
zsancikant

és még1:
Votiv, hogy vagytok????

Johi,
hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és tudod, innen szép nyerni!!!!! :wink:
zsancikant

Bakker mennyi helyesírási hibát vétettem, nézzétek el nekem légyszi, gyenge képességeim és kialvatlanságom miatt. :lol: :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci: persze Bachban segítek, de még nem vagoyk ám profi, holnap is lenne tanfolyásom...
Nekem is kell dokinéninket hívni, remélem mond valami jót. Tök jó, hogy megúsztátok a tüdőgyuszit.

Kép
Kép
johanna1975

na, Leni,
felébresztetted Igit éjjel?????????????

egyébként Nuk, én sem ébresztenék...tapasztalatom szerint, ha nagyon lázas , felkel és sir... :roll:
remélem nektek is szép éjszakátok volt!!!!
zsancikant

Johi,
basszus..... :lol: :cry: így egyszerre...

Zsána,
mikor és hol kávéztok??? mer ha beleférek, akkor én is szívesen.. :wink:

mék L

macs
macskanyu

Macs,
ez csak rajtad múlik...budaörsön... :lol: :? hmmm???? olyan jó lenne... :)
zsancikant

Johi: bakker ez nem semmi!!! Sok-sok++++++++++++ nektek! És vigyázz má magadra!

Minden betegnek gyógyulandusz! +++++++++++++
Mi is beálltunk a sorba :?
Szombaton voltunk táncházba, ahol volt egy takonypóc kislány, szerintetek egy nap alatt kijön a nyavaja, ha ott kapta el Kamilla a bajt??? És úgy szidom magam, hogy nem pályáztunk azonnal haza :roll:
4-5 óránként köllött lázatcsillapítani éjjel, picit köhög, reggel sugárba visszanyomta a kakaót, nem eszik és a legrosszabb, hogy irtó büdi a peluja :cry: és nem volt itthon pisibeutalónk, a doki meg csak du rendel...és persze az összes parám (HP-ről) előjött...úúúútálom ha beteg a gyerek!!!

Szrek: hol láttál olcsó kecsketejet???

Barbi: ezt nem értettem: "rajtad minden ruha jól áll" ????
és sima babaparti találkozó nem jó, mert milliós költségvetésű rendezvényt kell csinálni több száz fő részére :?

Baba: nekem mind a három babakép tetszett... :oops:

Mása: a délutáni Ringatózásba benne vagyunk ;) a délelőtti nem túl jó ip nekünk!

Deni: grat a kuszó--mászó BIInek! és BI fogainak is!

Akata, Mása: remélem nem fogtok pöttyösödni!!!

Votiv: interjú :( szenyák

Mindenki GYÓGYULJON MEG!!

Rylie
rylie

Rylie,
nálam mindig csak a 3. napra jön ki a betegség, igen ritka esetben a 2. napon, de sose aznap v. másnap. (szóval vasárnap együtt vagyok taknyossal, akkor szerdára betegszem meg, hacsak nem hosszabb a lapp. ideje a betegségnek)
ahogy megfigyeltem Lencsénél és férjemnél is így van, de lehet, hogy ez nem általános, majd mások is leírják a tapasztalataikat.
mindenesetre buljatok.

Johi,
mit akarhat a sors ezzel a sok sérüléssel? lehet, h csak azt, hogy külön szobátok legyen? lehet, jobb lett vón egy gumimatrac :D
ancsipancsi

Rylei,
CBA Újhegyi úton illetve Interspar; nézem majd, hogy pontosabb legyek :D
és sima babatalira is tudunk neked szerintem milliós költségvetéssel szolgálni :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Ancsi: ezeken a kérdéseken én is sokat gondolkodom. Gumimatrac áááááááh az túl közel van a dzsuvás földhöz, mondjuk igy is mert ráestem a merő egy koszra. :lol: :lol: Sok dolgot találok, amiért kaptuk ezt a sok bajt, úgyhogy van min dolgozni. Rajta vagyunk a témán.... :lol:

Rájli: nektek is bulást. És átérzem, hogy utálod HP-t én is Jánoskát... bár egyenlőre szépen gyógyul a dedem...

Kép
Kép
johanna1975

:shock: :o :cry: Johi, ez már rosszabb, mint az átok :evil: Egyszerűen nem térek napirendre, hogy MÉG EZ IS!!! :( :cry: :cry: :cry: +++++++! továbbra is!!!

Rylie,
Nektek is +++! Ringató ma este fél4 és 5 között kezdődik itt nálunk :) Ha Kamilla meggyógyúl (mert tudom, hogy betegen nem viszed sehová...), akkor csatlakozhatnátok! A csajszi, aki elvégezte a tanfolyamot furulyázni is tud ;) Kivi leszek, hogy bírják majd a gyerkőcök:... 8)

Köszönöm a gratulációkat..... Én it újjongok, amikor ilyen sok kaka helyzetben lévők vannak itt.... :oops: sorry.....

De azért ránk fér egy kis vidámság is, nem de ?! :roll: :wink:
szmagdi

Te jó ég, Johi, ez nem semmi! :shock:
Már tényleg tragikomikus.... De legalább ennek a mozzanatnak azonnal lűtható az értelme, és Fanninak biztos rengeteget segít az összebújás!! Nagyon sok +++++++++ nektek!!!!!!!!!!!!!!

Indi, blogod :shock: ! Ez ránk (is) vonatkozik? :(

Kamilla és minden kis beteg gyógyuljon hamar!!!!!!!
rídonli#

Mása! Gratulálok a helyezésekhez :) Tényleg szépek a gyerkőcök :)

Johi! Kitartás!!! De legalább kaptatok közös szobát, fogadjunk direkt csináltad :) És várjuk a jókedvű képeket, a tegnapi olyan kis szomorkás :(

Zsan és Votívia! Én is akarok (szeretnék) kapucsínózni veletek. Lehetne a jövő szombaton a Mom-ban esetleg? (biopiac után/előtt)

Én le sem írom nektek, hogy miket csináltam az elmúlt napokban, mert kiutálnátok :)
Vagy leírjam?
Visszakóstoltam a régi gyermektelen szabad életembe és majd' 1 hete benne lubickolok :) És még van majdnem 1 hetem :) Azt hiszem 1 évre előre feltöltődtem és ki tudja mi jön még a héten :)

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie! Remélem csak sima takonykórja van Kamillának és negatív lesz a pisije +++++++++
lindicita

Lindi,
1. nem, nem utálunk :twisted: :wink:
2. mikor szeretnél kávézni??? :lol:
zsancikant

Mása, gratula! Télleg olllyan szépek! :) :)
rídonli#

Johi,
azért ne éld bele túlságosan magad, én jól ismerlek ahhoz, hogy tudjam, nem érdemelsz semmi ilyesmit a sorstól, még tanító célzattal sem. (persze nem érdem szerint osztogatják ezt) az jó, hogy viccesen fogtad fel a leesést (Tiédet),s ahogy leírtad, sajna én is elröhögtem magam. ez amolyan : szegény embert az ág is húzza. nem kell kalkulálni, okoskodni, ez van, azt kész. most már gyógyulni kell. (reméljük apátok nem esik hasra a frissen felmosott Jánoska kövén, mert ez már tényleg jelzésértékű lenne :) )
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?