A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Manóka! Genetikai kockázatbecslésre hova mennél?
És azt a 12 héten javasolják? amikor a nyakiredőt? vagy amikor az AFP-t? stb.
bocs, csak azért érdeklődőm,mert jövőre ha újra jön nálunk is a baba,mindenképpen elmegyek minden létező vizsgálatra.
És ez a genetikai kockázatbecslés miből áll?milyen vizsgálatok?
de az előző két terhességeddel is rendben volt minden,nem?
Vendég

Gabi!
A helyedben már most visszavitetném vele a dobot...Orsi is kapott valakitől ilyet és rácsapott a kezére a dobverővel...hát mit nem mondjak...asszem életem legszörnyűbb sírását kellett végighallgatnom...na szóval én akkor kidobtam...
A konyha viszont remek...igen én mondtam...
Orsi már kinézett magának az auchanban egy játékfritőzt :D
Van hozzá sültkrumpli is...imádja a konyhás cuccokat...inkábbb mond meg anyósodnak, hogy vegye a konyhába mikrót vagy mosógépet...azt is nagyon szokták szeretni :D

Borsa! Nektek már van fogatok?????

Gyuzsó! Le vagyok maradva...nektek már van egy recétek????? De jó...nálunk még nyoma sincs :? Végülis Orsinak is 10 hónapos kora után jött az első...

Vali! Ádámnak fogacskák???????? Olyan helyesek a kölykök...és tényleg megvannak még a tejfogak????? Tök furi...bár nekem is későn kezdtek kipotyogni...és gimiben esett ki az utolsó :oops:
Ciki, mi?????? :D :D

Nálunk most mindketten alszanak...rakok fel pár képet....

Kép

Kép
cukipofa

Kép vigyorka Kép elérem... Kép megvan... Kép végre...:-) Kép ketten Kép huncutkodás

Kép

Kép
cukipofa

Kati! de édesek!!!!! jaj a párom akarta még a játékmikrót.megvasalót én meg visszatetettem vele :evil: de majd mondom akkor hogy vegyék meg azokat a hülye dobot meg vigyék vissza....Már jártam így cipővel. AMikor kicsit és fiúsat vettek. na akkor megmondtam,hogy a ruhákat,cipőt inkább én veszem.És akkor tuti jó a méret meg a szín is! :D
Vendég

LÁtom nem nagy a pörgés, Enci alszik,megyek én is ledőlök addig
később még benézek...

Kép
Vendég

Sziasztok!
már itthon vagyunk. Szofi is. :D :D :D Most megyünk aludni. Majd jövök.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa, Cukipofa, nagyon jók a képek!!!

Ádámnak már dagadt az ínye, de még nem bujtak ki a fogak. Hej, ráérünk arra még! :-)
Ákosnak még mindegyik tejfog, nem is akar a csontfog megjelenni. Mondjuk miről is beszélek én, akinek még van tejfoga... :-) Mind a két szemfogam az lenne, csak az egyiket kihúzták a kollégiumban, mondván, jön végre a csontfog. Na, az azóta is fent várakozik a jobb időkre, de a másik szemfogam még tejfogként állja a sarat. :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Veronikusz!!!!!

De jó, de jó! :lol:
Szuper!!!
Pihenjetekm, aztán ha tudsz gyere!
puszika Nektek!!!!

ancsaboszi

Kati!
Nálunk fogaknak még nyoma sincs, de én nem is bánom :D majd kibújnak :D nagyon szépek vagytok :D

Vali!
Lehet hogy Ákos Ádámot várja a fogacskákkal :D

Veronikusz!
Dejó-dejó :D :D pihenjetek csak! örülünk hogy már otthon vagytok jöhet a Kata-buli! :D puszi nektek!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

[b]Beni drága!!!

Boldog hófordulót Neked!

Emmának kicsit megkésve de nagyon boldog névnapot!

Kati Neked is boldog névnapot! [/b][/size]

ancsaboszi

Veronikusz, de jó, ma sokat gondoltam rátok! Örülök, hogy végre otthon!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Gabi: a genetikai kockázatbecslés a 12. héten van, ez jelent UH-ot (elég alapos UH) és vérvételt. ebből adnak egy nagy pontosságú becslést.
mindét terhességem rendben volt, bár Mikolt esetében a 10. héten néztek nyakredőt a Margitban és leküldtek genetikaira, mert, hogy túl vastag volt. így kerültem én magán úton egy fizetős genetikai központba (istenhegyi úton), mert besokalltam az I. vagy II. sz. szülészeti klinika nemtörődömségétől. Most itt Dunakeszin is nyílt egy központ, oda mennék el.és így kerültem a Kútvölgyibe is, mert nem akartam ezután a Margitba visszamenni.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Borsa, tényleg, lehet, h igazad van! :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Fogacskák ki fognak jönni, senki nem maradt még fogatlan... :lol: Vali, komolyan van még tejfogad??? Szupi.

Szofinak nagyon örülök. :wink:

Gabi, teljes mértékig egyetértek veled. Egyébként anyóstól nekem is herótom szokott lenni. Pl még semmit nem vett Benének, mondván, neki fogalma sincs, mi kell egy 4hós/6hós stb babának. Nem akartam bunkó lenni, és közölni vele, hogy ha megkérdez, akkor megmondom... Hülyeséget ne vegyen, de ez a pénzt dugdosok a zsebedbe és vegyetek valamit, na ettől a hányinger jön rám. :?

Köszönjük a köszöntéseket. Éjszaka újra átéltük a születés kínjait és gyönyörűségeit, összesen 4 órát aludtam. :shock:
vbea

Sziasztok!

Bocs a bepofátlankodásért. Veronikusznak szeretném írni, hogy boldog szülinapot kívánok Kata lányának! Áron fiam november 20-án született a Kútvölgyiben, Tóth dokinál. A házassági képen ismertelek fel, szobatársak voltunk az utolsó kórteremben. Te az ablanál feküdtél, én melletted. Nagyon szépek a lánykáid. Emlékszem mindketten néztek újszülöttjeink piros, nyomott buksiját, mikor lesz már szép babaarcuk.

üdv
Andrea

KépKép
Áron

Veronikusz, jaj de jó, hogy jól vannak a lányok! Sokszor eszembe jutnak! :) Hajrá!

Eni, jujjj ez borzasztó! Benikéd nem adja fel egykönnyen!
Mi "csak" 3-szor keltünk, de gyorsan visszaaludt Sárikám.
Ja! Mire vagyok én fogékony? :oops: Jól van na, szőke vagyok, nem értem. :oops: :roll:

Gyuzso, örülök, hogy így gondolod. Én nagyon sokat szorongtam azon, mit nem csinálok jól Zsombival, mert annyi ismerős és rokon ontotta rám, hogy ez rossz meg az rossz, és így kellene úgy kellene, hogy elegem lett. Ha valaki a saját élményét, tapasztalatát megosztja velem, azt elfogadom, alapjáraton én egy nagyon empatikus ember vagyok, de ha utasítgatnak szinte, meg kérdőre vonnak a saját gyerekemmel kapcsolatban, akkor azt már nem hagyom. Sokféle irodalmat olvasok gyereknevelésről, illetve arról, milyenek a gyerekek. Hogy kicsit az ő fejükkel tudjak gondolkodni, megérteni, mit miért tesznek. Vannak persze kemény helyzetek így is, de már szorongás nélkül sikerül megoldásokat találni.
...És az ilyen 'aprócska' örömök, mint a fog! De jóóóóó! Örülök!

Vali, micsoda gének! Én ilyet még nem is hallottam, de ezek szerint nem kell, hogy izgulj Ákosnál emiatt, mert nem igazán jelent semmit. Majd lesz (egy-két) :lol: :lol: csontfoga is egyszer!
Mi sulink is nagyon közel van, ha kinézek az ablakon, látom, ahogy Zsombi rendetlenkedik az udvaron. :D Én még nem mertem egyedül átengedni. Lehet, hogymár lehetne...mindenesetre amíg ez magától nem jut eszébe, én nem mondom neki, az biztos.

Ne szerénykedj! A mákos sütidből kiindulva a torta is isteni lehetett! Na és a rumli...őszinte részvétem. Ilyen képet én is tudnék csinálni minden második nap... :lol:

Gabi, hotdog nagyon tetszik! Az anyósos ajándékoktól én is kivagyok. Nálunk azt a francos pókembert erőlteti évek óta, hiába mondtuk ezerszer, hogy Zsombi nem szereti. Mindegy. Rákölt pókemberes ketyerékre több 10ezer forintot, aztán meg kérdőre vonja Zsombit, mié' nem játszik vele...istenem, hihetetlen. Most is itt volt hétvégén, és meséli férjemnek, hogy látott vmi pókemberes lópikulát, megvenné karácsonyra. Férjem szinte leüvöltötte a fejét, hogy eszébe ne jusson...de nem csodálkoznék, ha mégis megvenné. :? :roll:

Manóka, gratulálni szeretnék én is! Hurrá!

Barbi, Dani már kész férfi!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

A jatszvelem.hu-n hirdetik, hogy a bemutatótermükbe több turnusban jön a mikulás...a lehel tér közelében lesz...ha érdekel valakit :D

Veronikusz!
Nagon örülök...sokat gondoltam Rátok... :wink:

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz,
de jó, de jó!!!!!!!!! Úgy örülünk!!

Gabbó,
én is szeretnék isit a házzal szemben!!
még egy tuti ajándékos anyós :evil: , én Zsombinak inkább egy klassz bőrfocit vennék, az úgyis fogyóeszköz.. :wink:
fotók..?

Eni,
jaaaj, pénzdugdosást hanyagolni kéne.. nem is gondolkozik az ilyen egy percig sem az ajándékon... :shock:
Küldöm az álommanóinkat, én kipihentebb vagyok, ma nem kellenek! :wink:

Orsi,
kicsit jóltáplát a kisasszony a 2 uncsi mellett.. :lol:

Vali,
majd jön a fogtündér, addig aludjatok jókat!! :wink:

Miklós elkezdett kurjongatni, élvezi a hangerejét.. Szép kilátások :lol: :lol: !

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu!
Hát igen kb 3-4 kiló van a gyerkőcök közt :D Micu meg végre leordíthatnád a kisasszonyt mert mindig csak ő visít.... :D

Gabó!
Látom nálatok is mindenki nagyon jó gyereknevelés-tanból.... szerintem mindenki kitapasztalja a saját gyerekét és úgyis az lesz a legjobb ami nektek a jó! Bocsi nem akartam beleszólni mert nem nekem írtad :oops:

Eni!
Sajnálom a ramaty éjszakát, de majd a mai... :D

Hanna!
Hogy vagy gyógyulgatsz?

Orsi

borsa

Manóka!
Csak nem Dunakeszin laktok?

Orsi

borsa

esik a hó!!!!!

Orsi

borsa

Judit-Manóka! Teljesen egyetértek veled. Az I. es hez nem,de a II.sz. klinikához sajnos volt közöm nyáron. :cry:
Még mielőtt megtörtént a baj, mondta nekem Ancsa az istenhegyi úton ezt a genetikai kp-ot. de oda már nem jutottunk el....
de ha Dunakeszin mész el,(nem hallottam még róla) kiváncsi vagyok a véleményedre,-milyenek...Mert sokat járok a XV.kerbe (Anyuék ott laknak) ésonnan nincs messze nekem se. Ha aktuális lesz majd.....A Kútvölgyibe ki a dokid?

Vali! van még tejfogad???hihetetlen :D ez Guinness rekord,nem?

Steffi?Ancsa? merre vagytok? Zsófi?

Veronikusz!!!HURRÁ :D
Vendég

Látom megint én pörgök....na megyek,mert NCIS ...

jó éjt!!

Kép
Vendég

borsa: nem, én gödi vagyok
Gabi: kitartok Hegedűs doki mellett, amíg lehet (és bár Várnai Gabi még nem tud róla, de mellette is kitartok :) )

Kép
Kép
Kép
manóka28

Gabi, nem hiszem, hogy Guinness rekord, bár lehet, hogy családilag nevezhetnénk, mivel az én tejfogam is úgy derült ki, hogy a bátyámnak amikor kijött a szájpadlásán a csontfoga kb. 1,5 éve, akkor együtt mentünk el férjem nevelőmamájához, aki fogorvos, és megröntgenezett engem is, mert elmondtam a kollégiumi sztorimat. No, ekkor kiderült, hogy bátyámnak 32 évesen is mind a kettő szemfoga tejfog, s nekem is ott várnak még a csontfogak. :lol:
Látjátok, erre még nem is gondoltam, hogy talán Áki örökölte... de az összes fogával? :lol:

Álommanós szép estét kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Sorrendben!

Manóka, nagy gratula, és rengeteg erőt kívánok! Ezt a dömpinget! Hegedűs még vállal?

Veronikusz! Üdv itthon! Örülök nektek, hogy hazajöhettetek.

mtunde

tünde: még bevállalt Hegedűs doki, mondván, hogy előzőt is ő vállalta, de minden bizonytalan jelenleg.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Gabboka!
Lehet hogy anyós világ életében pókemberes cuccokra vágyott, de nem kaphatta meg, és most kompenzál... :lol:

Gabi!
Megvan Hajdú Krisztina elérhetősége, a Praxisban rendel vasárnaponként, hozzá kell kérni időpontot. Én majd még megbeszélem Vidával, hogy mit javasol, de valszeg elmegyek genetikai vizsgálatra, mert vén banya vagyok... :oops: :lol:

Manóka!
Azért bizonytalan Hegedűs, mert a kórház miatt?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
De jó, de jó! És akkor mostmár minden OK?

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:09-kor.
Vendég

Sziasztok!

Megpróbálok valameddig eljutni.

Szo.
Veronikusz! Ha belegondolok, hogy majd' egy hete, hogy már azt hittem, hogy a vége felé jártok... :shock: Örülök, hogy végre tényleg vége. :)

Manóka! Tudod, az a szép, hogy a napokban eszembe jutottál. Bevillantál. Úgyhogy kicsit hátradőltem a székben, amikor olvastalak. Gratulálunk. És aranyos a Hegedűs, hogy bevállalt. :)

EZ A FÓRUM EGY VÉGTELEN TÖRTÉNET... :)

Emmácska, Cukipofa , hát csak utólag, de Isten éltessen benneteket! De hogy hasonlít ez a két gyerek!

Steffi, hát puszild már meg helyettem is azt a kis barnaszeműt. :)

Most vissza kéne lapoznom, hogy eszembe jusson, mit akarok még.
egyelőre ezt elküldöm.

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt Lányok!

Tegnap írtam egy levelet, de elszállít és nem volt erőm újból beírni. 
A tegnapi alvásból persze nem lett semmi. Szofi nem volt hajlandó aludni.  

Manóka!
Látom van 3. vonalzód. Gratulálok! 

Áron-Andi!
   most hirtelen nincs előttem az arcod, de nagyon örülök, hogy ismét összefutunk.  Remélem jól vagytok!

Tikó!
Majd én is írok Andinak ha lesz egy szusszanásnyi időm. Sokszor gondolok ám rájuk, de írni már általában fáradt vagyok.  Remélem már ők is meggyógyultak! Sok puszit küldök nekik.

Szülinaposoknak nagyon sok boldogságot!

A babák nagyon szépek! Ha vissza nem is olvastam, de a képeket megnéztem. 

Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni az aggódást és a gyógypuszikat. Biztos vagyok benne, hogy ez is közrejátszott a gyors gyógyulásban. Mert éreztük ám a pozitív hullámokat!   .
Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Szombaton bementünk délben, mert az istennek se akart Szofi inni. Kb 4 fele bekötötték az infúziót immár 2.-szorra. Elsőt kitépte.  Onnantól kezdve, elég horror volt, mert nem akart az ágyban maradni, csak kézben. Ott aludt a vállamon szinte másnap délig. Pisilni is csak úgy tudtam, ha behívtam a nővérkét, hogy fogja meg Szofi kezeit a kanül miatt. Ha ki kellett mennem a hűtőhöz a kajájáért akkor is őket kellett hívnom. Tök béna voltam így. Egy pillanatig se vehettem le a szemem róla, mert nézni kellett, hogy nem törik-e meg a cső, csepeg-e az infúzió, nem tépi-e ki magából a kanült álmában vagy épp direkt. Eleinte borzasztóan zavarta szegényt. Persze kit nem zavart volna? Így is kis hős volt. Szerencsére mikor lementek a palackok jobban lett. Sőt a végén én szóltam, hogy már kicsit túltöltik a gyereket, mert a lábán már majd szétrepedt a bőr, úgy feszült a sok víztől. Persze így meg jó sokat pisilt és a kórokozók is távoztak. Tegnap DU fél 3-kor hazaengedtek minket. Akkor már egy napja nem kapott infúziót és már egy napja azt lehetett mondani, hogy jól volt. Annyira jól volt, hogy mindenkinek aki bejött és kiment pá-pá-zott, az asztal körül szaladgált. El is neveztük: KARATE-KID-nek, mert amennyire utálta és zavarta a könyökéig tartó sint (a kanül miatt sinbe rakták), annyira tetszett neki, hogy nagyokat tud vele csapkodni és nem fáj neki.
László kórház meg felülmúlta a várakozásokat. Nagyon szép állapotban van és két ágyas szobákban vannak a gyerekek. Gondolom azért, mert ez a fertőz osztály volt.
Még annyi, hogy kérdeztem a dokit, hogy injekcióval el tudtuk volna-e kerülni ezt a befekvést, mondta, hogy az a gyerek, aki jobban viseli ezt a fertőzést az így is úgy is elkerüli, és speciel most is számos olyan gyerek fekszik az osztályukon, aki megkapta ugyan az injekciót, de mégse javult az állapota. A doki szerint ez az injekció a terheseknek segít, hogy ne hányjanak, de nem az olyanoknak, akiknek vírus van a szervezetükben. Ezt ki kell ürítse a szervezet alul vagy felül.
Gabboka!
Szofi nem volt olyan kritikus állapotban mint a fiad. Szerencsére. A bekerüléskori vérvizsgálat se mutatott kritikus vérminőség-romlást, de ezért ez megnyugtatóbb volt, hogy orvos figyelt rá. Tök jó kedve volt akkor is mikor bementünk és már két napja nem is hányt, csak az volt a baj, hogy az istenek se akart inni. Ő egyébként is piszok keveset iszik.  Nővére meg vedel folyton. 

Úgyhogy most itthon nyalogatjuk a sebeinket és regenerálódunk.  Szofi éjjel vagy 6x kelt, ebből csak egyszer nem evett. Kata is egyszer fent volt pisilni, így reggel száraz pelussal ébredt.  Nagylány. 

Most mentem.
Sok puszi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz
Végre, VÉGRE... :D

Az éjszaka szolidaritottunk, mert ki tudja hányszor ébredtünk és ma is még mindíg (immáron 3. napja) rettentően nyűgicék vagyunk :(
Most már én is kezdek az lenni, bár ma egy picit jobban érzem magam, bár reggel azt hittem szétrobbanok.
Mível sétálni kell Áronnal, hogy elaludjon reggelente elmegyünk a pici plazaba, ami itt van mellettünk (gyógyszertár, posta, stb).Be kellett ugranom a Kaisersba, ahol ilyenkor olyan meleg van, hogy az emberre ráolvad a ruha, a gyereket pedig nem tudom levetkőztetni, jgy csak kigombolom mindíg, amit lehet+ sapi le, de még így is meleg van és a sor a pénztárnál véget nem érő....
Reggel pedig egy olyan nőci állt előttünk, aki kb 15 percet szerencsétlenkedett, ráadásul valamit el is nézett és nekiállt vitatkozni a pénztárossal+nem mérte le a zellert vissza kellett mennie :evil:
Azt hittem felrobbanok, persze Áron felébredt és egy ideig tűrte, de a végén már nagyon mocorgott és elkezdett nyüszögni is mire én megkérdeztem a hölygtől meddig szándékozik a mögötte lévő km-es sort feltartani??? Még neki állt feljebb és megjegyezte minek megyek vásárolni, ha a gyerek nem bírja,tudjátok erre úgy beidegesettem, de úúúúgy, hogy az eddigi nem alvásaimból származó nyűgimet rázuditottam. (nem alvók TI tudjátok miről beszélek :wink: ) :oops:
Kapott "szegény" rendesen, de meg sem mert mukkanni!!!! :D
A pénztáros és az utánnam jövők pedig csak mosolyogtak!
Persze utánna szégyeltem magam, de senki sem tudott volna megállítani, annyira felmérgelt!!!

Kerüljétek az Árkádot du. oda kell mennünk! :wink: :D

Hanna

Kép
hanna09

Ja igen! Tegnap voltunk az ortopéd vizsgálaton és minden rendben!
Rgy nagyon kedves és nagyon jó szakember a doki, akit ajánlott a gyerekorvosunk, Sztk-n és magánrendelésen is fogad(mi itt voltunk 5000Ft és Gömb utca, Teve utca sarkán van), ha valakine szüksége van ilyen vizsgálatra nagyon tudom Őt ajánlani.
Kérdeztem mi a legjobb a gyereknek, ha elkezd járni, cipő vagy nem cipő? Azt ajánlott, hogy BENT mindenképpen olyan nyitott cipő (szandál), aminek van sarka!
A sportcipőket 5 éves korig el kell felejteni!!!
KINT szintén olyan cipő, aminek van sarka, de a legjobb, ha mezítlább a füvön, homokon és a kavicson is!

Gondoltam megosztom veletek, hátha érdekel valakit, mert egyszer már volt téma!

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok,
Egyenlőre gyűröm a visszaolvasást (481-ig jutottam), de gondoltam pár dolgot leírok.

Először is Statuk és Kriszta nagyon gratulálok Nektek és vigyázzatok magatokra és a kis Pocaklakókra! Olyan jó, hogy mindig vannak finiselők, pocakosok, pici babók, közepes babók és nagyobb babók :)

Katának Boldog Szülinapot és Micunak meg Boldog Felediket! (itt tartok az olvasásban)

Ancsa: az óbudai Praktiker bejáratánál van egy pici játékbolt és ott nagyon sok Disney játék van, de sajnos azt nem tudtam megnézni, hogy pont ilyen van-e. Ha nem esik nektek túl messze esetleg egy ránézést megér.

Ruhaméret: jelentem mi is a 74-eseket hordjuk, remélem jöhetünk a vizilabda csapatba, bár inkább az én hátam és karom kezd hasonlítani...

Megyek olvasok tovább és majd jövök még, csak annyit nem tudok megjegyezni.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Kriszta: igen, a kórház miatt. kérdeztem, hogy mi lesz az osztállyal, de azt mondta, nem tudja. ezek szerint az elmúlt 9 hónapban sem sikerült semmit kitalálni a vezetésnek.
amúgy péntek délután voltam UH ott és teljesen kihalt volt minden. se gyerek sírás, se mozgolódás. elég lehangoló látvány volt, bár lehet, hogy a délutánok ilyenek. elvégre de. megy mindenki vizsgálatra, a babákkal meg nem téblábolnak ki az anyukák.

Kép
Kép
Kép
manóka28

szép napot mindenkinek!

alszik a kis terrorista van egy pötty időm!

manóka!
én is gondoltam rád mi lehet veled! ahogy tegnap meghallottam a hírt megértettem mindent! Nagyon szép, problémamentes 31 hetet kívánok neked! Gyűlnek a kismamik tök jó, remélem én is beállok nemsokára a soraba :lol:

memme!
átadtam! hogy vagy? már csak 5hét?? banyek, hogy elment az idő. embered tájékoztat majd minket? Tünde tőled is kérdem!

barbi!
jók a képek daniról, nagyon ügyi apukád! és szerintem dani anyukádra is hasonlít!

veronikusz!
bár nem írtam, azért olvasni próbáltam örülök,hogy minden rendeződött! valamennyire kipihented magad?

vali!
jó az összes kép! ugye most nem szőke vagy? :oops:

hanna!
azt a plazat ismerem én is akarok majd menni. el sem bírom képzeldni, hogy kiabáltál, de tök jól tetted! ha szerencséd van soha az életben nem látod viszont, ha igen akkor nyilván messziről elkerül :lol: meggyógyultál? mi volt a bajod?

cukipofa!
édik a bébik :lol: :lol:

ancsa?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

hanna!
jók a ti esküvői képetek is! hogy hogy kettő volt?!

borsa!
Emma :lol: cukiiii :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta! De jó,hogy mondod. mindjárt rákeresek a neten.minden fontos infot raktározok......Dehogy vagy vén banya :D és hogy vagy????

Tünde,Memme! hogyvagytok?

Veronikusz! nagyon örülök...Szofika végre!!! :D gondolom eléggé nyúzott és fáradt lehetsz, ahogy írtad a kórházi élményeidet!Próbálj pihenni,már amennyire lánykáid engedik :D :D de a lényeg,hogy már újra otthon!!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bocsánat, de most nagyon sok a dolog! Próbálok mindent elintézni.
Lenne egy kérdésem!
Mert mi még nem váltottuk ki a babakötvényt! :oops:
Ti igen?
hol?
mi kell hozzá?
Köszönöm szépen!!!!
puszi

Jelentkezem majd ha tudok, de még mindig nincs asztalom, így nehéz, délelőtt meg úszni voltunk (csináltak vizalatti felvételt is, nagyon kiváncsi vagyok:-) délután meg ha minden igaz Ringatóra megyünk!

Szép napot!

ancsaboszi

Kriszta!
Eza címük? egy írásba futottam a neten,onnan ollóztam ki....

Praxis rendelőben (XI., ker., Bartók B. út 92-94.), ??

mert én nem ismerem ezt a rendelőt... :oops:
Vendég

Vizsgálat és fotóminőségű kép négydimenziós ultrahangkészülékkel:
Praxis rendelő, 1119 Budapest XI., Bartók Béla út 92-94., IV. emelet 20., bejelentkezés: 385-8495
Vendég

Gabi, igen, ez a címük. Én is a Hajdú Krisztinánál voltam Ádámmal 4D-s UH-on. Telefonon kell időpontot kérni, érdemes minél hamarabb, mert telve vannak. Több orvos van, tehát kérned kell, h a Hajdú Krisztinához adjanak időpontot.
A http://www.ultrahang.com/vizsgalat.html -n találsz bővebb infot.

Steffi, jól emlékszel, szőkésbarna az alapszínem, az esküvőn nagyon szőke lettem. :D

Ancsa, nekünk sincs még babakötvény, csak a Kincstári. Arról meg automatikusan küldték a levelet.

Hófehérke, 74-es, szééép méret! :-)

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Igen, ez az, én annak idején voltam Pankával 4D-s Uh-n. nagyon rendesek voltak.

Kép
Kép
kriszta36

Köszi Vali és Kriszta!

Nálam még sajnos nem aktuális a téma, csak elraktározom az infokat. Januárban kezdhetünk bele a project-be...ill. februárban telik le a félév....Meg addig még beszélnem kell a klinikás dokimmal hogy mi lett az immun-vizsgálat eredménye? az még befolyásolhatja a dolgokat :cry: a jövőhéten telcsizek rá,mert 6 hetet mondtak, és az okt23-ai héten voltam.ugyhogy talán jövőhéten megtudok vmit...?
Vendég

Látom,hogy a Praxisnál aki Babanetes (regisztrált) az kap 1000 Ft kedvezményt is :D :D
Kriszta most is hozzájuk mész majd??
Vendég

Ancsa, először is ne haragudj, de én közel sem vagyok annyira figyelmes, mint te. Vagyis 23-án elfelejtettem, hogy 23-a van!
Utólag kívánok boldog Tizediket! :wink: Esküszöm 22-én még eszemben volt...
A másik: délelőtt játékboltban voltam, és nézegettem a babajátékokat. Láttam pár disneyjátékot, ami nagyon hasonlított arra, amit keresel. Színben is ugyanolyanok voltak, de pont az nem volt. Viszont megnéztem neked, a VTECH nevű gyár gyártja a disney-nek. www.vtechuk.com , ja és ha segít Bambini játéküzletben láttam.

Veronikusz, nagyon-nagyon örülök, hogy túl vagytok rajta! :wink: Szt László szerintem is nagyon jó kórház, már ami a gyerekfertőző osztályt illeti. Orvosok is kedvesek, nővérek is. Egyedül az egyik takarítónéni tudott kihozni a sodromból...ha bejött felmosni ami épp kijött Zsombiból, mindig várta, hogy pénzt adjak neki ezért...emlékszem, kezdett már elég kellemetlen lenni. :roll: No mindegy, ez csak úgy eszembe jutott.

Gyuzso, hát igen, van pár jobb ötletem nekem is a hülye pókembernél (bocs pókember-rajongók). Én is nagyon bírom, hogy itt van a suli. A mellettünk lévő lakás üres! :lol:

Borsa, hja, de gondolom minden család környékén ólálkodnak ilyen fogadatlan prókátorok. :roll:

Kriszta, igazad lehet! Majd meglepem szülinapján egy vetkőztethető pókemberrel! :lol:

Memme, én nagyon megnéznélek! Ha épp olyan lesz a csillagok állása....vagyis Apa tud vigyázni Sárira, és Zsombi hajlandó velem eljönni, elmegyünk. Színházterem?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok lányok Nemes Gabi vagyok!!!!
Csak újra kellett regisztrálnom... :evil: :!: :!:
nem engedett bejelentkezni ez a hülye babanet!!!
remélem jöhetek a "régi"nevemen...
mindig visszadobott,hogy hibás jelszó!!!! utána meg letiltott 5 próbálkozás után :evil: :evil:
ugyhog yújta regisztráltam....de én vagyok!!!

Kép
gablaty

Most félóráig le vagyok tiltva a "régi"nevemen :evil: :evil: addig nem próbálkozhatok újra :evil: :evil:
de ITT vagyok, csak Gablaty néven!

Kép
gablaty

Gyuzso, igen a képek!

Kép Az albumban Zsombi képét mutatja. Hasonlít?

Kép

Kép Állva elaludt.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?