A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Csajok!
Most lelépek, megyek a védőnőhöz! Szorítsatok, hogy legyen szívhang!
Mindenkinek szebb napot, mint amit az időjárás megenged!!!

Kép
szilvi 75

Attól függ... abból is van több méret... mi fél éves korig használtuk, de ez elég ritka... tettünk a bölcsőbe is rácsédőt így azzal nem vlt gond, hogy kiszorul a keze... tul képp addig lehet használni amíg nem kezdi el kinyomni magát mert akkor esetleg kiborulhat belőle.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szösszenet, mi 0-3 hónapos korig méretet vettünk, ezek szerint az már ez eggyel nagyobb (nem is láttam én olyat hogy Newborn, biztos akkor épp elfogyott, mindeg is :) ) Egyébként mi is azt beszéltük Janival, hogy ha a következő UH azt mondja hogy kislány, akkor is próbálunk egyelőre inkább uniszex dolgokat venni, pont ezért amit te is írtál. Ha kisfiút mondanak akkor tuti lesz a Real Madrid fürdőszett :lol:

Krsizta, azért a súlyzózással én is vigyáznék... Lesz bőven időd edzeni ha már meglesz a pici, szerintem valami óvatosabb sport talán jobb a terhesség alatt. Nem beleszólni akarok, de nehogy gond legyen. :wink:

Szlvi, szorítok én is hogy hallhas a kis szívét (én már elterveztem, ha legközelebb megyek fekveszem az mp3 lejátszómmal :D Tuti flúgosnak fog nézni a védőnő :oops: )

Ágnes, gratulálok a kisfiúhoz, azért remélem nagyon nem vagytok csalódottak :)

Gabo, a Brendonban tényleg nagyon drága a szopipárna. Én a fehérvári piacon vettem 4000 ft-ért és tökugyanolyan, és plusz tömőanyag is van hozzá.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Sok érdekes dolgot írtatok!

Mamacka, annyira jókat varrsz! Képzőművész szakon végeztél, vagy csak egyszerűen megy?

Kritta: végre egy 70 kg fölötti!!!! Én is az vagyok ugyanis, de ránézésre senki nem mondaná meg! Csak tömör mindenem! Én ilyen vaskosabbnak születtem. Jaj, most megnyugodtam!! Olyan lelkiismeretfurdalásom van, mikor írják sokan, hogy a kezdősúlyom 55, meg 60 kg. Én gimnáziumban voltam annyi utoljára, 65 voltam, mikor érettségiztem, meg az esküvőkor is!!

Szopi: én 13 hónaposan választottam el szép lassan, mert 12 hósan volt az a vetélésszerűségem, és gondoltam, hátha az okozta. Persze valószínűleg nem, de következő hónapban, amikor tényleg meg akart maradni a baba, akkor a tejem is automatikusan fogyni kezdett. Azóta tápszert eszünk, múltkor Andris felhúzta a pólómat és incselkedve nézett, de - habár ismerősnek tűnt neki a "dolog" - nem jött rá, hogy hogyan is volt kapcsolata a cicivel:)
Most finom házitápszert gyártok, ami abból áll, hogy tejben felfőzök grízt (de hígabbra, mint az ennivaló tejbegríz), meg zabkorpát, és mikor langyos, akkor teszek bele 3 kanál tejpépport, meg a napi vitaminadagját. Utóbbiakat ugyebár nem célszerű forróba tenni, mert akkor tök felesleges.. Nagyon ízlik neki és ngyon tápláló. Ugyanannyi vitamin, meg ásványi anyag van benne, mint a méregdrága tápszerekben. Nem vagyok smucig, de ki tudom váltani mással, másrészt ő már nem csecsemő és csomó gyümölcsöt eszik, meg húst, zöldséget...stb.

Na, megyek, mert úgy látszik ömlik belőlem a szó...:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka
Köszönöm.
Az Iparművészeti Egyetemen végeztem kerámia a szakon.

Klarka de gondolom te magas is vagy!
Én is nehézcsontú vagyok... nemrég döbbentem le, hogy egy 32 hetes mama írta, hogy jaj már 57 kiló(167 centi) jó lenne a várandóságot 60 alatt befejezni... :shock: :shock: :shock: :shock:
Én a legvékonyabb állapotomban az esküvőn meg a gimnáziumban voltam 58, de azt már kevesteltem...
63 kilóval már boldog voltam, így kezdtem a pocakosodást...

Kép
Kép
Kép
mamacka

http://cgi.ebay.com/Amazing-OOAK-Reborn ... otohosting
Ezek a művészbabák már nekem túlzás... én valami egyszerűbbet keresek... kopasz, köldökcsonkos fütyis-puncis... valahol láttam a neten de most nemtalálom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ági, gratula a kis kukishoz:)

Kritta, a súlyzózást szerintem azért kérdezd meg a dokidtól, vagy a védőnőtől....

Szöszi, Szőlő,
fura, de még én sem mertem rucikat venni a babának. Bár 95%-ra mondták, hogy kislány, de én sem bízom annyira bennük :) :) :)

Kép
emi29

háát igen fiú ruhákkal nem lehet annyira mellényúlni! :) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="mamacka"]n írta:mamackaemrég döbbentem le, hogy egy 32 hetes mama írta, hogy jaj már 57 kiló(167 centi) jó lenne a várandóságot 60 alatt befejezni... :shock: :shock: :shock: :shock:

Na ez szerintem a ló másik oldala. Még jó, hogy nem kezd el fogyókúrázni....
Egyébként a múltkor a párom dicsekedett azzal, hogy az anyukája 48 kiló volt amikor szült. Na ez meg látszott a fián is.... Szegény a 2500 grammot alig érte el.

Kép
emi29

Sziasztok!
Üdvözlöm az újakat.

Ma voltam AFP-n. Alig találtál a vénámat, jól megforgatta a csaj a tűt a karomban.... :( Azt mondta, hogy ezzel még sok gondom lesz, hogy ilyen nehéz nekem vénát találni....Eddig még sosem mondták, pedig jó párszor voltam már életemben vérvételen....lehet, hogy csak a csaj volt béna.... :lol:
A kezem még mindig fáj....ennyit a vérvételekről...
1 hét és uh!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát ez a hízás dolog elég fura. Ma beszéltem egy volt kollegámmal, ő is várandós. a hetedik hónapban van és csak 9 kilót hízott. A védőnő szerint már diétáznia kéne , a nőgyógyász meg hízókúrára fogta, és vitaminokat kell szednie, mert ő szerinte keveset hízott....
Jól összebeszéltek a védőnő és a doki, nem??? :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ha elhatározok v.mit azt véghez is viszem ált. most azt, hogy nem

fognak vágni, nem írom le inkább milyenek itt a körülmények

:oops: teljes a kiszolgáltatottság, én 13 éve láttam már szülést

azóta semmi nem változott . Mondjuk holnap megyünk megnézni

az osztályt viszem Tomit is szegénynek kiejtettem a gátmetszés

szót már hányingere lett :lol:

De ő vitézül benn akar lenni a szülésnél elvileg :lol:

Viszont a Bajcsy-ba mehetnek a 17.kerből is és anyósomék ott

laknak,mikor láttam h milyen a felszereltségük a neten, majd

elaléltam. Nem kérdéses hol szülök majd!!!!!!!!!!!!

Itt SEMMI nincs,de ez komoly!

Kép
kritta

mamacka

Én azt halottam h Amerikában ,ha meghal a gyereke v.kinek

csinálnak rá hasonlító ilyen utánzatot

Kiráz a hideg! :?

Kép
kritta

ollem

Az a védőnő szerintem gáz ,egyik ismerősömet is koplaltatták és a gyerek kis súllyal született. Inkább legyek több 5 kilóval,de a gyerk rendben legyen!

Kép
kritta

Emi
Nem direkt csinálta ilyen alkat... baba nélkül 47-48 kiló!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kritta!

Én sem fogok koplalni. Most sem zabálok. Ugyanannyit eszek, mint előtte, csak a mandarin fogyasztásom nőtt meg nagyon!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én 70 alatt szeretnék maradni a végére, 56-ről indultam. Most 60 vagyok. De ha úgy folytatom ahogy az utóbbi időben... :roll: 80 a minimum :lol:

Diétázni terhesség alatt? :shock: Na az a védőnő se volt normális szerintem..... Pláne 9 kiló pluszért.

Emi, az uniszex cumókkal annyira nem lehet melléfogni :wink:

Kép Kép
szõlõ

Képzeljétek most hívtam a Bajcsy-t!

Simán szülhetek ott nem is kell rá fizetnem, csak be kell

jelentkeznem Pestre is!

Annyira örülök! :lol: Mág jó, h nincs dokim, most már itt tőlem egy vasat sem várhatnak!!!!!!!!

Mivel én is vizsgázom majd szülés körül úgy is lehet eleve itt

szültem volna.

Kép
kritta

A Bajcsy Jó kórház szerintem... és tőlünk egy köpésre van... a kismamatornán gondolkodom, hogy oda kellene járni!
Bajcsys mamik tudtok erről valamit?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszi a jó tanácsokat mindenkinek :)

mamacka

ott a torna ingyenes v. fizetős? Itt 1000 ft/ 1 óra és nagyon gyenge

Kép
kritta

Krsizta, a kismamatorna sehol nem aerobic :wink:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Kritta, alaul a poci :) Tényleg jó vékony vagy!

Ma én is dobok fel képet, hétfő lévén pocakfotós nap van. :lol:

mamac, az 57 kilós kismami csak nem Márti? :wink: :lol: Engem valahogy nem érdekel hogy mennyit hízok. Nem fogom sanyargatni magam. :evil: Mondjuk szerencsém van, mert jó géneket örököltem, és Dominó után is visszafogytam anélkül hogy tettem volna érte.
Vele 50-nel kezdtem és 37 hetesen +23-mal mentem szülni. :shock: :D Jó sok víz lett rajtam, úgy néztem ki mint egy elefánt, de nem bántam :D
Most nem tudom mennyi lesz a vége, mert kevesebbel indultam, de jó sokat eszem :wink:

Szétmegy a fejem, a délelőtti vérnyomásom 88/46. :shock: Na, takarítok tovább. :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Régen nem írtam,de próbállak azért benneteket követni! :lol:

Sajnos a kisfiam megbetegedett :cry: ,és nekem is nagyon fáj a torkom,most homeopátiás gyógyszerekkel próbálok kilábalni belőlle!

Örülök,hogy mindenki jól van és szépen gömbölyödik! :wink:

Szöszenet megint írtam privit,jelezz már vissza légyszi,hogy megkaptad-e!

KépKép
KépKép
nicci

nicci

mihamarabbi gyógyulást kívánok nektek!

Kép
kritta

Mamacka

a 167 centihez a 47 kg is nagyon kevés szerintem. Én a 164 centimmel voltam a nyár közepéig 48-49 kg...
Most engem sem érdekel mennyit hízok. Amíg a védőnő nem szól rám, addig nem fogom vissza magam. (Mondjuk így sem zabálok..)
Ha 23 kg jön fel, az sem érdekel. A lényeg, hogy a baba teljesen egészséges legyen, minden szükséges vitamint és ásványi anyagot megkapjon, valamint, hogy az én vércukrom és a vérnyomásom ne romoljon.

Szőlő

súlyban ugyanott tartunk :)

Kép
emi29

Sziasztok!

Hol is kezdjem... olyan sokat írtatok, hogy már nem is tudom, hogy mi mindenről volt szó az elmúlt napokban... :oops: Pedig tisztességgel végigolvastam. :roll:
Megvannak a leleteim, nemsokára hívom az orvost, hogy mikor menjünk UH-ra.
Ma megvettem az első kismamanacimat...egyszerű, farmer és bélelt. Tehát megfagyni biztosan nem fogok benne. :lol:

Kritta,
én is vidéki vagyok, és szülhetek a Bajcsyban( Igaz én anno ott születtem:D ). Állítólag vmi befogadó nyilatkozatot vagy mit kell majd iratni a kórházban és akkor minden rendben lesz. De ha tudok pontosabbat, akkor szólok.

Kismamatornán én is gondolkoznék, de sajna nem hiszem, hogy párom díjazná, hogy én fent vagyok Pesten, ő meg itthon egyedül. De majd kiderül, hogy mi is lesz...

Ja igen, a babahordozók nagyon jól néznek ki, de a kis modellek jobban elvonták a figyelmemet. Tündériek!!! :D

A mi kiságyunk 120x60-as. De hozzáteszem, örököltük nővéremtől. van hozzá matrac(szivacs), baldachin, fejvédő körbe és még vmi, de már nem tudom, hogy mi. :roll: :lol: Ezen kívűl kapjuk kiságyra tehető pelenkázót, babakocsit és mindent, ami elfér a kis lakásunkban, ami kettőnknek is elég szűkös. :shock:

Na most aztán sokat írtam... :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Ja a vitaminokról annyit, hogy én nem szedek semmit, bár eleinte szedtem a Magne B6-ot, de akkoriban rosszul is voltam, meg az még rátett egy lapáttal. Az orvos valószínűleg legközelebb rámszól, ha kell szednem vmit. De én egy hónapja zöldséghiányban szenvedek, és igyekszem minél többet enni, szegény párom meg rosszul van már a sok zöldségtől. :lol: Persze a mandarin, kiwi és alma hármasát is előszeretettel fogyasztjuk, főleg gyümisalinak. :)

A én elvileg 3 kg-t szedtem fel eddig, pedig aztán eszek... nem sokat, de folyamatosan rágcsálnom kell. :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Csilla
Te is nagyon vékony vagy...
De Márti! :)
A történetből azt akartam kihozni, hogy nagyon különböző alkatok vagyunk és a kilók önmagukban nem árulnak el sokat!

Mariann
Ha te ott szülsz nem tudsz valamit a kismamatornáról? ...bár ha te is vidéki vagy akkor gondolom ez nem érint...
Na majd utánna kérdezek...

Emi
Én 165 centi vagyok és ehhez 60 63 kiló... de nem érzem, hogy hatvan kilósan kövér lennék... sajnos szülés után szoptatással én nagyon meghíztam... pocakkal csak 15 jött fel, de utánna :shock:

azt reméltem a szoptatással majd fogyok de nem... :(
Majd most próbálok jobban figyelni, ha nem sikerül akkor még mindig ott van a 90 napos diéta.

Barátnőm első gyerekkel 30 kilót hízott másodikkal huszonvalamennyit... viszont ő a szoptatással le is adta...

nicci
Jobbulást!

Én olyan nyomott vagyok... dolgoznom kellene a vásárra de semmihez nincs kedvem... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő - Lehet most más méretek vannak .. de teljesen ugyanaz a szett :) Annyira cuki - imádjuk :D
Én eleve nem szeretném rózsaszínbe öltöztetni a kislányom, valahogy más színvilágot képzelek el neki .. abból viszont csekély a választék jó áron ... de majd nyitva tartom a szemem :)

Amúgy szerintem normális, hogy az ember 2-3 UH után hiszi csak el biztosra, hogy a kisfia/kislánya van .. ugyanis egyik szonográfus sem mond 100%-ot .. nekünk azt mondta a nő, hogy "99% kislány ... persze biztos áprilisban lesz :) .. de nyugodtan vásárolhatjuk a rózsaszín ruhákat". Szóval én úgy érzem biztosra megtudtuk .. de mégis ott hagyta a fejünkben a kis kételyt :D :D :lol:

Hízás ..

Nos, engem nem érdekel :lol:
Eleve nem nagyon hízom .. de én azt eszem amit jól esik .. és rengeteget :)
Hétfőn megyek a védőnőhöz, kíváncsi vagyok mit mér .. mert mérleg-híján fogalmam sincs híztam-e a legutóbbi mérlegelés óta :lol:
Én azt hallottam, olvastam, hogy 10-15kg között van a teljesen normális, optimális hízás .. de ismerek olyan nőt, aki 20-25-öt hízott, és gyönyörűen lement róla - szóval ne aggodalmaskodjunk :) lényeg az egészséges fejlett kisbaba :)

Nicci
- Jött privi, válaszoltam is!

Kép
szösszenet

hjajj... súgjatok, hogy lehetne a legahtékonyabban tanulni rövid idő alatt. A lényeg az lenne, hogy minden témából legalább pár mondatot tudjak mondani.
Csütörtökön szóbeli, holnap meg gyakorlat+írásbeli vizsgám lesz. Csak a szóbelitől félek... marketing, jog, közgazd., pénzügy... :? :? :?

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Ezt nézzétek... hihetetlen, de valahol nagyon megnyugtató is, hogy már ennyire pirinyón is tudtak segíteni...

Hazaengedték a világ legkisebb koraszülöttjét
A pirinyó Amillia Taylor még tavaly október 24-én született Miamiban, anyja terhességének 21. hetében. A kislány, aki születésekor alig volt hosszabb, mint egy golyóstoll, mostanára megerősödött annyira, hogy szülei hazavihették.

Amillia Sonja Taylor mindössze 21 hetet és 6 napot töltött édesanyja méhében. A koraszülött kislány ezzel világrekordernek számít: a 23. hét előtt és 400 grammnál kisebb súllyal születő újszülöttek általában nem életképesek.

A kislány, aki születésekor 280 grammot nyomott és 24 centiméter hosszú volt, négy hónapot töltött a Miami Baptista Gyerekkórház koraszülött intenzív osztályán. Születése után légzési nehézségekkel, nagyon enyhe agyvérzéssel és enyhe emésztési problémákkal kellett megküzdenie, de orvosai szerint nem szenvedett maradandó károsodást.

A kórház hétfőn jelentette be, hogy Amilliát hazaengedték és jól van. A fénykép nem sokkal születése után készült, most már 65 centi és 2 kiló.

Amilia első gyermeke szüleinek, mesterséges megtermékenyítéssel fogant, így pontosan lehetett tudni a korát. Császármetszéssel hozták világra. Otthon bölcsőben alszik majd, és cumisüvegből etetik, de továbbra is kap oxigént, légzésére pedig légzésfigyelő ügyel.

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nálunk szépen havazik , már minden fehér. Kb 10-15 percet voltam a fürdőben, és azóta esett ennyi hó.... :shock:
Jön a Mikulás...

Lányok az természetes, hogy még mindig hamar elfáradok, és több pihit kívánok. Ma megint kellett aludnom délután két órát.... :oops:

Hát a rossz alvás nálam is megvan éjszaka...de ha délután alszom, az nagyon jó!!! Olyankor egészen másképp alszom valamiért.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Feltehettek volna róla egy hazaengedős képet is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Hízás? Engem sem érdekel, eszem, és eszem, és eszem :lol: :lol: :lol: Mégis eddig 3kg+-nál járok. Még mindig a régi farmerokat hordom (28-as), kismamaövvel.

Egyet feláldoztam, és a varrónő átalakítja a derékrésznél, gumis részt varr a derekára :lol: :lol: :lol: Egyet pedig kaptam uncsitesómtól, amiben még úgy kell megkeresni :lol:

Babakocsit úgy néz ki decemberben megvesszük (Quinny Buzz lesz), mert a sógornőméktől kölcsön kapjuk hozzá a mózeskosarat, meg a babyhordozót (maxi cosit) is, mert ők már a sportrészt használják. Úgyhogy hála, így lesz egy szuperkocsink, a kiegészítők pedig használtak, de ingyen!!! :lol: :lol: :wink:

Sőt! Uncsitesómék felajánlották a bölcsőjüket, meg a babakádat is kölcsönbe, úgyhogy ezekre sem kell beruháznunk :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök ezeknek, mert nálunk is minden pénz számít! :(

Kép
adri0422

Milyen apró ez a pici baba....
A bátyáméknál is alig egy kilóval született a hetedik hónapra a kisfiú , és bár azt mondták, hogy nem bíztatnak, ma már kiscsoportos ovis, és egészséges!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jajj Mamacka - hogy milyen pinduri volt ez a csöppség születésekor .. úristen :) De annyira ééééééédes :) :) :)
Hihetetlen, hogy bennem egy körülbelül ekkora, és ilyen Baba fejlődik - milyen szépen megvan mindene .. és baba-formájú.
Teljesen le vagyok döbbenve :)
De koraszülésre, és ilyesmire nem is gondolok ;) nálunk mindannyiunknál minden a legnagyobb rendben lesz! :)

Kép
szösszenet

Kép
Kép

Na itt már egészen kikupálódott... és kész csoda, hogy semmi maradandó baja nem lett...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szöszi
Én is pont arra gondoltam, hogy vannak köztünk akikben már ilyen nagy emberke van...

Nem sokkolásnak szántam, hanem pont örömhírnek, hogy ilyen picin is tudnak már segíteni... (persze ez nem általános, de akkor is)

Persze, hogy velünk nem lesz ilyen! :wink:

ESIK A HÓ!!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mariann nekem a tanulásba még belegondolni is rémes brrrr...

Minden elismerésem... kérd meg a picit, hogy súgjon! :) :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sokan írjátok, hogy már az első ruhácskákat vásároljátok. Már mis vettünk 1-2 dolgot csak unisex színekben. De mi már ruhákat is kaptunk, igaz kisfiútól "örököltük", de tele van unisex rugikkal sapkákkal, hálózsákkal... :D

Nagyon édes az a csöppnyi kislány! :D

Kép
adri0422

Adri
Örülök, hogy így összejött minden!

Én gatyókat nézegettem de rémesen áltak... nemtudom mi lett a régi kismamagatyáimmal de leesnek rólam kivéve kettőt de azok inkább otthoni használatra valók... :?

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="adri0422"]B írta:adri0422abakocsit úgy néz ki decemberben megvesszük (Quinny Buzz lesz), mert a sógornőméktől kölcsön kapjuk hozzá a mózeskosarat, meg a babyhordozót (maxi cosit) is, mert ők már a sportrészt használják. Úgyhogy hála, így lesz egy szuperkocsink, a kiegészítők pedig használtak, de ingyen!!! :lol: :lol: :wink:

Adri, nekünk is buzz-unk van. Múlthéten vettük meg a mózest hozzá. Milyen színű lesz? A hordozót majd jövőre vesszük, a mózes csak azért volt fontos, mert összvissz 3-4 darab ilyen színű van állítólag az országban, és jövőre már lehet hogy más színeket gyártanak. :?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

mamacka, ezt a korababát már én is láttam, tényleg fantasztikus hogy meg tudták menteni. De azért azt hogy semmi maradandó károsodása nem lett, majd csak 7-8 éves korában lehet kijelenteni...

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jajj
Kép

Épp 17 hetes pocimaciképet keresek de csak ilyenek jönnek be :) pucér pasikra is leltem de azt inkább nem teszem fel :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="fmarian"]h írta:fmarianjajj... súgjatok, hogy lehetne a legahtékonyabban tanulni rövid idő alatt. A lényeg az lenne, hogy minden témából legalább pár mondatot tudjak mondani.
Csütörtökön szóbeli, holnap meg gyakorlat+írásbeli vizsgám lesz. Csak a szóbelitől félek... marketing, jog, közgazd., pénzügy... :? :? :?

fmarian, ez a hatékony tanulás gyorsan módszer nekem i jöhet. :) Csütörtökön is lesz egy vizsgám, aztán még 7. :roll: Nekem is pénzügy, szakmai jog, számvitel, sötöbö. :?
Jó tanulást!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Persze biztosan csak később de egyenlőre erre mutató jelek sincsenek ami önmagában is kész csoda...

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csöppke!

Mivel unisex színt szeretnénk, ezért vagy a Narancs (juice) vagy a fekete színt választjuk, vagy a pirosat. Pár napon belül kitaláljuk. :lol:
A mózes és a hordozó, amit köcsön kapunk az piros lesz, kisfiútól örököljük, aki most már 17 hónapos, és ezeket már kinőtte. Egyébként nekik a Quinny Speedi van, de megkérdeztük, és a mózes is, meg a hordozó is kompatibilis a Buzz-zal. :lol:
Nektek milyen színű van? Akkor ugye tényleg jó választás? A férjem teljesen be van zsongva. :lol:

Kép
adri0422

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
Ezt gondolom ismeritek amikor a műtét közben megfogta a doki ujját... már nem emlékszem milyen műtétet kellett végrehajtani rajta az anyaméhben... utánna visszahelyezték és a mama kihordta... majd egészségesen megszületett... de lehet Csilla jobban tudja...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?