A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Márti, ezt a fluimare-t vagy sterimare-t tényleg próbáljátok ki, befúj, és utána leszív.
Szegény Stella. Még az a szerencse, h. most otthon vagy még vele.

Ági, nyugi Emma is így ül a kádban valahogy. Most kb két napja ütetem őt hosszabb ideig és az ágyon/földön elül egy jópár percig. Annyira cuki. És így játszik.
És nagyon aranyos ahogy írod, h. Zita ennek ÍGY ÖRÜL. :lol:
Hajvágás? Wow.

Bogy, a rucikat nem is hordjuk, úgyhogy nem tudok fotót feltenni róla :lol: :lol: Viccölök. Majd dobok egyet persze.
Hol van az az oldal? Zsófit megnézném.

Kép
niki30

Mi direkt sötétbarna szőnyeget vettünk, ilyen bolyhos, ezen nem látszódik meg semmi, szerencsére. :)

Kép
niki30

két kép :)
Kép
Kép
Vendég

Niki, nekünk semmilyen a fogunk! :lol:

Dóri, botmixerrel próbáltam... :roll: azért köszi. Lehet ennek túl nagy az a műanyag fejrésze, tudod az a kupola, vagy mi :lol: ezt jól megaszontam. Moulinex, amúgy. De Anyumnak pont Braunt vettünk anno, s annak mintha picit más lenne a feje :roll:

Kép
ági_bp

Jaj, Marcika hogy szopja az ujját :D 8) 8)
Viki meg milyen nagylány már!

Kép
ági_bp

Nálunk parketta van, az könnyen tisztítható, ill. a nappaliban egy szőnyeg a parkettán, majd úgyis szeretnénk egyszer egy szebbet, de várunk vele...

Kép
ági_bp

Marci igen sokat változott. Milyen helyesek mindketten.
Gergőről már nem is raksz fel képet? :wink:

Kép
niki30

Sziasztok!

Tegnap én is olyan kóma voltam, hogy alig tudtam nyitvatartani a szemem. Már alig vártam, hogy a kicsi elaludjon, hogy én is tudjak aludni. KV-t nem iszom, mióta szoptatok, de tegnap már majdnem főztem magamnak.

Foghoz gratula, és a forgáshoz is!!!! Csuda klassz lesz, ha majd nézed, hogy hogyan közlekedik a lakásban a kicsi.

A nappaliban le van teritve ugy 4m2 terület, hogy ott játszon. Na szerintetek???? Kb. 5 perc és már le is fordult és a konyhakövön húzza magát, meg forog. Már van olyan ügyes, hogy nem veri be forgás közben a fejét, ez az én dolgomat is nagyban megkönnyiti.

Gyerekek? A CÉKLA megfogja a kakit???

IKEA-ban vettem csomó mindent, de a felét vissza kell vinni, mert mégsem jó. DE szereztem mágneses fűszertartót, na az nagyon-de nagyon király.

Szép napot és jó fejlődést mindenkinek%!!!!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

MOndjuk már írtam a múltkor, de én két adagnyit szoktam gyümiből csinálni. Sztem finom másnap is, de ez mindeki saját döntése.

Hát hajvágás...nem semmi...nálunk az utsó pár szál bébihaj napjai meg vannak már számlálva sztem, az újak meg rövidek. :?

Hm, a szőnyegproblesz ismerős. Egy darabig én is izéltem, de végülis nálunk a lányszobám szőnyege van anyuéktól, -kb 20 éves, mondjuk nem látszik rajta sztem-, úgyhogy nem parázok rajta. Majd, ha a gyerkőcök nagyobbak lesznek, cserélünk újra.

Márti, nekünk is volt ilyen pár hete, vmi virus lehetett, én is elkaptam tőle. Csak az orra folyt (azaz volt tele), semmi más. Egy bő hétig szívtam neki, meg multivit gyümilé, aztán elfelejtettük. Mivel nem volt rosszkedvű/lázas, nem volt hasmenés, nem vittem dokihoz. (különben milyen doki az ilyen?? Honnan tudd te, hogy fölösen mész-e vagy se?? Oké, hogy ezer betegük van, meg kevés idejük, de könyörgöm!!) :evil:

No a kajálásról jó sokat csacsogunk, de lécci csacsogjunk egy kicsit a piálásról is. Elsősorban már javában hozzátáplálók hsz-ait várom, arra lennék kíváncsi mennyi vizet/folyadékot iszik meg a babátok? (Ami nem kaja, hanem pia, tehát nem anyatej, meg tápi) Mert én 100g-ot ha sikerül egy nap beleöntsek, az már jó. Pedig kéne többet igyon, mert tök keményeket produkál, de igen nehezen megy. Szóval?

Mi pár nap és pelust váltunk megint, kinőttük a 3-ast. :roll:
Na megyek, csinálok gyümit, mert mindjárt felkel. Kiolvastam a regényemet...mit fogok most csinálni, míg alszik??? Asszem elkezdek megint egyet. :lol:

Kép
kriemhild

Niki,
Gergőkém szegény "nehezen" fotózható, mert fél 3-ig suliban van, aztán tanulás, különórák stb. Ilyenkor de. van időm a géppel szórakozni, Marci alszik, Viki eljátszogat mellettem, szegény nagyfiam meg csücsül a suliban. :roll: :( Amúgy is kevés képem van, azt veszem észre, hogy tudatosan kell figyelnem, hogy fotózzunk már.. :oops: amin meg én vagyok rajta, az meg egyenesen kuriózum.. :roll:

Ági, nálunk is parketta van szőnyeggel, de mindig megtalálják a kölkök hol is van a szőnyeg :evil: :lol: és ott sikerül vmi éppen elejteni, kiönteni stb :roll:

Vanda, szerintem a cékla is fog, meg arra emlékszem, hogy az első céklás kakitól majd halálra rémültem a színe miatt.. Marci is a répa+krumpli és alma korszak óta ritkábban kakil.

na léptem ..
Vendég

sziasztok

nem olvastam még mindent...

szerintem is fog a cékla,adj neki kiwit,majd meglepődsz,mit ad ki utána! :lol:

Levágtam Brendus haját!!!!!!bubifrizkóra!majd rakok fel képet.később jövök.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Emlittem vedononek, hogy ha adok neki delelott is enni(gyumit) akkor nem eszik ebedre semmit, vagy nagyon nehezkes, viszont ha nem adok akkor ehezik meg normalisan.
Mert nalunk 8 korul van reggeli (tap)(ejjel nincs kaja sem ebredes) del korul ebed (fozelek), 4 korul uzsi(tejpep) es furcsi utan tap.
Igy viszont csak 4x eszik, buntudatom is volt, hogy most akkor mi legyen, de megnyugtatott, hogy nem baj ha 4x eszik, de igy legalabb rendesen. Majd ha nagyobb lesz, ugyis igenyli azt mondja.

Par napja alig alszik napkozben, lehet hogy a foga...

KépKép
horilda

sziasztok

megoldódott a dilemmám, orvos lett a vége. Kezdődött azzal, hogy nem fogadta el a tízórait, majd pedig belázasodott. Azóta megjártuk a dokit, vírusos torokgyulladása van. Gyógyszer: anyatej. Hát nem pont a legjobbkor, mikor pont kevesebbet kéne szoptatnom, mivel jövő héttől nem leszek vele:-((( De az a lényeg, hogy most tud aludni, éjjel nem sokat aludtunk sajna. Remélem hamar túlleszünk az első betegségünkön... Persze vizsgázni nem mentem be a melóhelyre, főnök nem kifejezetten örült, mivel felső utasítás, hogy vizsgázni kell, de azért remélem nem lesz nagy baj ebből sem.

Ági! Nem haragszom, egy véleményen vagyunk. Igyekszem is elkerülni. Könnyebb lenne ha lenne konyhám, de mi egy kis lyukban lakunk, ahol főzőfülke van. Csak pang az ingatlanpiac, és akárhogy áruljuk nem nagyon jelentkeznek komoly vevők, pedig ennek az ára lenne a beugró egy normális lakásba, no meg a hitelfelvétel. Úgyhogy szeretném én már normálisan, konyhában etetni, de mi földön és bébihordozóban eszünk. Ez van:-(( Úgyhogy én még nem rohanok etetőszéket venni, mert azt is csak a szobába tudnám felállítani, bár nem nagyon van hely.....

Gyps! Stella sem akart sokáig inni. Most is csak akkor fogadja el a vizet, vagy teát ha langyos, mint az anyatej. Teából én a Milupás granulátumokat használom, az gyorsan megvan és hidegvízben is oldódik, meg annyit raksz bele amennyit gondolsz, így tudod édesre csinálni, vagy enyhén édesre is. A férjem mindig jó édesre csinálja neki, én igyekszem kevés granulátumot rakni a vízbe. Ja és én először kanalaztam neki a vizet kaja után, de mostmár issza cumisüvegből is. Nálunk az itatóspohár nem jött be.

No eldugulok ma túlteljesítettem már:-)))

Mindenkinek szép napot, bár az idő nagyon sötét....

Márti
stella2007

Márti, nyugi, mi is a földön eszünk, vagyis én a földön, Emma a hordozóban. Evvan.
Stellának jobbulást, csúnya torokgyulladás. :evil:

Ivás: nálunk kizárólag víz. Egyszerűen semmi mást nem iszik meg, pici almalevet+víz próbáltam neki, de nem kell, semmi nem kell. Se tápszer, se tejpép. Egyszerűen a cumisüveg nem kell neki valahogy.
A csőröspohár nekünk annyira bejött, h. egyedül iszik belőle. Na abból adhatom neki a bogyóit, vizet, azt úgy issza.

Ma vissza kellett térnünk az almára (belecsempésztem egy kis gabonatallért - ez nagyon jó, az auchan-ban lehet kapni, meg gondolom máshol is), mert az elmúlt pár napban a jól elkészített ebédek nem ízlettek neki. Ma az almát ette hála isten.
De főként a cici kell neki.

Kép
niki30

Sziasztok, köszönjük a gratukat :) én olyan bódog voltam :)

Most ment el egy ismerős, 3 órán keresztül írtuk a szakdoliját, szerencsére abból Zsófi 2t átaludt, ugyanis délelőtt nem engedtem aludni :wink: :roll: aztán meg kaja közben diktáltam tovább :lol: nem nem szopi volt, almás krumpli volt a menün, Doo, én csak úgy saccperkábéra tudom mennyit eszik, egy két decis teás bögre majdnem tele van...azt benyomja. Én sem méricskélem.

Bogy, majd megnézem az oldalt, most nincs időm, mert megyünk jógára, de este mindenképp megnézem, nagyon kivi vagyok. Na meg az új rucikra is :)

Ági, én két napi adagot csinálok mindenből, aztán légmentesen záródó edénykékbe tárolom. Nem tupis, KIKában vettük, de a tupis állítólag még jobb :) így a turmix viszi a két barackot és a fél banánt, meg a meggyet is, persze csak kis turmix, aprító! Krumplit csak áttöröm szitán. Almát reszelem üvegreszelőn.

Na azt az oldalt már nincs időm elolvasni, majd este.
pici76

Most néztem meg a weblapon Zsófit. Hát tündér!
A falvédő tudom, h. Bogyráéktól van. A felső és a gatyó is?

Kép
niki30

Ági, nagyon jó ez a hajvágás :) nekem nincs szívem levágni Zsófi bóbitáját, úgy imádom :oops: mondjuk neki a feje tetején van, még egy jó idő míg onnan a szemébe lóg :wink: :lol:

Dóri, Marcit meg sem ismertem volna ha nem te rakod fel a képet!!! Teljesen ki van kerekedve :) és tényleg, Viki teljesen rendbe jött a kórházmizéria óta?

Gyps, Zsófi nulla azaz 0 folyadékot iszik. Ha kínálom sem fogadja el, de minden nem csak cicizős kaja után van cici is. szal csak tejcit iszik...ez picit aggaszt. Kínálgatom ezért folyamatosan. Hát én most olvasás helyett Tvzek :oops: apa letöltött nekem a netről öt évadot a Szex és New Yorkból :) több mint száz epizód :lol: 8)

Niki, a gatyó igen, a pulcsi az nem. A macist akartam ráadni amit Bogyrától vettünk, de pont otthagytam ismerőséknél előző este ahol vendégeskedtünk. Hajrá nektek is fényképet feltenni :)

ja és nálunk padlófűtés van, úgyhogy nincs szőnyegünk :wink:
pici76

Csajok nem tudja valamelyikőtök NAGYFIÚS ANYUKÁK ELSŐSORBAN, hogy fütyiszűkületi problémás műtét esetén mennyit illik adni?
Barátnőm kisfiát holnap műtik és tanácstalan, mennyit adjon.

Köszi

Kép
niki30

Bogyra, megnéztem a websiteot, Zsófi ott is pont olyan cuki mint az életben :) tényleg úgy néz ki nagyon beindult az üzlet, a vendégkönyvben is gyűlnek az elégedett mamik beegyzései :)
Naaaaagy gratula!
pici76

Sziasztok!

csak gyors bekukk a cékla színezi a székletet lehet piros és fekete is. Néha még 2-3 nap múlva is. :) Ettől sokan megilyednek. Később még jövök.

KépKépKép
rena10

Sziasztok!

Most értem haza tupper okosításról...göthös vagyok, majd holnap írok, sok minden akciós, amik tök jók! :) öröm volt hallgatni azt a rengeteg ötletet... olyanokra is lehet használni amire, nem is gondolnánk... Jah és lett annyi rendelés, ah aesetleg mégis kell valakinek valami, akkor még tudok rendelni, sztem kari ajándéknak is jó egy csomó minden belőle:)

Nah pussz, igen Zsófi nagyon kis cuki a képen és várom ám a fotókat a többiektől is! :)

KépKépKép
bogyra

hopp, Levinek utólag is boldog félévet!! :D
Vendég

Sziasztok!

Elkészültem a bababolt karácsonyi dizájnjával...vagyhogyisírjam:)

Valaki kérdezte, hogy van e baba kajás a tupperben. Van a két darabos kis tál szett, van a nagy tányér, és vannak 1 decis kis csuprok. itató pohár és cumisüveg. Az edények mind frissentartós tetővel.

Remélem sikerült arra válaszolnom, amire kiváncsi voltál! :)

Niki olyan cuki vagy:) Úgy megörültem az üzidnek. Majd nézzétek meg a karácsonyi oldalt és nyilatkozzatok. sok rajta a karácsony vagy sem... nah szal hogy gejles vagy csak jópofa.:)

KépKépKép
bogyra

én biztos nagyon béna vagyok, de kétszer is megpróbáltam megkeresni Zsófit, de nem találtam :oops:
Vendég

megtaláltam, bocsi :oops: harmadjára... :roll:
Vendég

Szisztok!

Bogy, ezt nem fogod elhinni.
Feladtam Emmára a tőled vásárolt szép kis pulcsit, mondom megyünk vendégségbe udvaroltatni :lol: legyen csini. Erre ülve úgy összeszarta mindenét, h. csak nah. Pedig le akartam fotózni benni...hm. Nah majd legközelebb.

Kép
niki30

Karácsonyi oldal? Webshop?
Hol?

Kép
niki30

Éjszaka Emma csak háromszor volt fenni. Pontban három óránként.
És 7-kor már aludt.
És 7-kor kelt. Szuper. De rájöttem, sokszor azért kell ránéznem, ha nyüsszög, mert elkúszik az ágy végébe, beakad a rácsok közé a keze, ráfekszik a kezére....ilyenkor nem nagyon tudja kiszabadítani magát. Muszáj ránéznem. Nektek nem csinálnak ilyeneket?
Végülis mi sem alszunk végig egy éjszakát fészkalódás nélkül.

Kukis problémában látom senki nem tudott segíteni:(

Kép
niki30

A Niki által feltett kérdésre engem is érdekel a válasz, nekünk ugyan még van egy évünk sztem azidáig, de nagy-nagy valószinűséggel nálunk is fütyimetszés lesz. :cry: :cry:

Bogyra mi ennek a webszájtnak a címe? Most már én is kiváncsi vagyok!

Különben azon gondolkodtam, hogy ti hogy vágjátok a gyerek haját? Már aki vágja...csak mert én a körömvágást is csak alvás vagy szopizás közben tudom, na most az a körömnél oké, de hajat??? (Jó, még nem fenyeget, de kíváncsiság gyötör...)

Szóval nemigen iszogattok. Azért köszi! Hát jó, akkor úttörök tovább!:)

Valaki kesergett a karácsoyn miatt, nos én/ mi is igy vagyunk. Tavaly volt az első külön töltött közös karácsony, akkor a fa volt az ajándék, idénm eg mondtam a férjemnek, nézzen magának egy légpuskát (nyár óta erre áhitozik) aztán szimbolikusan adok rá pénzt és tegyük a fa alá. Én ugyse tudom milyen a jó. Szóval meglepi nem lesz, de örülni fog neki. Igazából jól le vagyunk égve, de elegem van, hogy a széles családra minimum 30 elmegy (pedig csak egy-egy pipere-vackot kapnak) és akkor magunkra meg semmi...idén fa nem lesz, helyette ajándék....persze sok-sok fenyődisz a lakásban, hogy illat meg hangulat legyen. Mamiéknál úgyis mindig nagy fa van, majd jövőre, akkor már ugyis kell.

Küldök két képet, gyönyörű havas tájra ébredtünk! Kép Kép

Kép
kriemhild

Ja, szóval ha fa nem lesz, akkor alá se lehet rakni, na mindegy, azért értitek.

Kép
kriemhild

Gyps :D :D Sebja, úgysem az a lényeg.

Kép
niki30

Szia Niki!

Sajnos én sem tudok segiteni mennyit is kellene adni. De muszáj egyáltalán adni?
Mi pont tegnap találgattuk, hogy hova menjen a fa. Valszeg ki fog menni a teraszra, csak akkor a kicsi nem fogja látni az égőket. Szóval van egy kicsi dilemma.

Jaj, nagyon szépek a havas képek. Nagyon hiányzik a sielés.

Kép

Kép
precious
Budapest

sziasztok!
megjártam a kh-at magammal. :? korán keltem..majd megfagytam olyan hideg van kin..brrr, most is itt melegszem..

Gyps,
mi sem ajándékozzuk idén egymást férjjel, csak a gyerekeket, sőőt annyi a gyerek a szűk családban, hogy inkább csak rájuk koncentrálunk. Építkezés, hitel miegymás. Tényleg nem az a lényeg a karácsonynál, egyre inkább ezt vallom. Fánk azért lesz. :)

Niki,
műtét ügyben én nem adnék többet semmiképpen 20 ezernél, ha most nekem a saját helyzetemben kellen fizetnem, én 15-öt adnék.

Még én sem tudom mennyit adok az én műtétemért. :oops: de annyira különböző ez a doog, már csak ha a szüléseket nézzük, van aki 70-nél kezdi, és van aki 20-30 körül tud/akar adni. Nekem anno a gégészem kijelentette, hogy a mandulaműtétem 40 ezer lesz altatásban, 30 anélkül. :? Ez volt kb 5 éve..
Vendég

Sziasztok,

Niki azért nem válaszoltam mert szerintem is nehéz meghatározni ezt így, annyi mindentől függ. Van hogy ha nem felkért az orvos, akkor egyáltalán nem adnak (ami szerintem is teljesen normális) általában szerintem akkor adnak az emberek paraszoszot ha felkérnek egy konkrét orvost a műtétre. Ott meg van ai megmondja mennyiért végzi, ha meg nem akkor nagyon változó.

Gyps, mi is megbeszéltük hogy csak apróságot veszünk idén egymásnak, a nagyszülők meg dédik meg Zsófikás ajándékokat kapnak, valszínűleg naptárt :) Egyszerű és szép :)
Nálunk és havas lett reggelre a táj, de nem olyan szép mint nálatok.

Vanda , nekem is hiányzik a síelés, párom azt mondta idén ne menjünk :cry: de legalább megyünk egy hétre Alsópáhokra, Mikulásbabauszi táborba, egy baráti családdal :) Alig várom, most vasárnap megyünk egy hétre!!! Nyaralni sem voltunk, ennyi jár :wink:

Képzeljétek kétfogúak lettünk :) mármint Zsófi :lol: tegnap este szó szerint szétrágta a foga feletti ínyt :shock: két órán keresztül bent volt a karja ruhástul a szájába és röfögött pöfögött csócsált, és este 9kor kicsit véres lett a ruci újja, akkor szakadt át az íny... :shock: de nem sírt :shock:
azt hiszem nagyon megkönnyebülhetett, mert tegnap és tegnap előtt is éjszaka 1 kor aludt el, addig szenvedett, és utána is felsikított álmában :cry: de most éjszaka 10 től egy mukk nélkül aludt reggel 6ig! :) Na most talén hogy ez kint van , lesz egy-két jó hetünk (míg nem jönnek a felsők... :roll: )
pici76

Lorci? Túléltétek a kucuvágást?
Jaaaj és Levikének lemaradtam a féléves köszöntéséről :oops: :oops: :oops:
Utólag is nagyon boldog felediket Levi!
pici76

Utálom ezt a pénz kérdést! Én megmondom őszintén nem adnék pénzt.... De persze ha a gyerek biztonságát így éreznémmegoldottnak akkro is max 10 ezret adnék.... és azt is megmondom őszintén, hogy én nagyon nem tartom etikusnak a gyerekorvosok hálapénz elfogadását... amúgy igazából semelyiknek sem. De persze vannak esetek, amiko rtényleg szívességet tesz, pl háziorvos táppénzre vesz , akkor is ha nem vag épp beteg... vagy hasplasztikai műtéted van, de sérvnek számolja el, hogy ne kelljen plasztikai díjat kifizetni...ez persze megintmás. De az hogy valaki egészségügyi problémájával orvoshoz fordul, aminek az a megoldása, hogy munkaidőben szabályosan meggyógyítsák...azért nem kéne elfogadni.... De biztos én vagyok nagyon fafejű ebben.

Lorci merre vagy???

Karácsony az nekünk idén kicsit bajos lesz. 20-án megyünk nyíregyre és nem jövünk csak 25-én, előtte nem akarok fát díszíteni, max úgy hogy kölyköket átvisszük az este anyuékhoz... és onnan indulunk, de hát azért ez macerás. Lehet az lesz, hogy itt hagyjuk anyuéknak a díszeket, ők átjönnek és díszítenek nekünk, hogy mire hazajövünk itt leygen a fa.
Gergővel való rossz tapasztalatok miatt nálunk az elkövetkező 4 évben mézeskalács és szalma díszek lesznek a fán illetve másnyik. :) Gergő éveken keresztül 24-én délben leborította a fát, én éveken keresztül kirohantam 24-én az azúrba, ahol addigra már leértékelték a díszeket és vettem féláron két szatyornyi díszt....csapó kettő.

Ajándékozás, az úgy néz ki, hogy vagyunk mi is egy páran... de nálunk sem a pénz a lényeg hanem az érték.... Pl naptár ha a copy generálban akjuk kinyomtatni egy naptár 13 ezerbe kerül... sztem ez kicsit túlzás 13 oldal papírért... szal megoldjuk máshogy. Az vuram lopva kinyomtatja a munkahelyén szép színes lézer nyomival. Remélem jók lesznek... ezen máris spóroltunk 40-et. Gergő nőveremtől star wars legot kap, aputól ben 10 órát, anyuéktól társast, tőleünk mobilt :twisted: :twisted: ne kérdezzétek miért!!!! meg persze valami játékot valszeg legot. Teszveszen illetve vaterán szoktam neki legot venni. Nagy jók vannak bontatlanul régi ufóst is így kapott.
A nővérem tuppert kap,mivelmegállapodtunk, hogy csak hasznost veszünk egymásnak 5000 a keret... most vett lakást, így nem tud most vásárolni tupperes dolgokat. Veszek neki desszertgyűrűt, szereti a pudingos túros stb édességeket...arra pont jó, és panaszkodott a kaja hordására, tehát kapnak két kaja hordos edényt a pasijával. Ezekhez szépen nyomtatok egy receptgyűjtemény valami karácsonyis papírra....
Apu szintén kenyértartóra áhított, de mikor megrendelte volna már elfogyott, nagyon szomorú volt, de tegnap barteloztam egyet! :D Örülni fog neki.
Jah persze anaptár az alap. Az anyosomék, kapnak kúltúra jegyet, amit a férjem kapott cafetériában. Mondták , hogy szeretnének eljutni a nemzetibe, jegyet nemmerünk venni, ezt betesszük valami dobzoba és megkapják 7000 e, abból kitellik kétjegy. Kap még anyós egy sajt kést, meg egy fürdő szobai tartót, meg naptárt persze. Huhh de sokat írtam.... Érdekel ez valakit egyaltalán????

Nah mert még hátra van após, sógór ilyesmi... részletezhetem azt is! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, legalább innen lehet ötletet meríteni :)

Most csináltam egy alvós képet Nyusziról , és olyan dejavu érzésem volt. Aztán rájöttem miért. A két kép önmagáért beszél. Az elsőt majd 3 hónapja csináltam, a másodikat ma :) és a macit ő maga húzza magára :lol:

Kép
így aludtam 3 és fél hónaposan

Kép
így alszom most
pici76

Szia Pici!

Tündéri a kép!!!!!! Olyan édesen alszik. A fogdologra legyél nagyon büszke! Nagyon ügyes a lányod! Hiába, a Bika lányok mindig is megoldják maguknak a problémákat. Én már csak tudom.... :) (vagy Ő már pont Ikrek?????)

Nálunk lejjebb kell engedni az ágyat. Sir a kicsi, megyek be, erre látom, hogy mindkét keze a rács tetején és rúgózva húzogatja magát felfelé. Közben persze sir. Én nem állok neki, majd este az apja.

Én úúúúúgy mennék sielni! Csak 2 éve tanultam meg és tavaly előtt vettünk lécet, hogy majd jó lesz nekem jövőre, csakhogy még tavaly teherbe estem ugye...Itt van a pincében a vadiúj lécem és csak nézegetem.

Mi Sopronba megyünk majd feltöltődni februárban, mert akkor a Lővérekben van akciós csomag. Félpanzióval ott hesszel az egész család 4 vagy 5 napot. Minden évben megyünk, és nagyon jól érezzük magunkat.

Karácsonyra mi mindenkinek naptárt adunk. Most vettem a neten 6000 forintért egy naptárkészitő programot. Már próbálgattam az ingyenes verziót és nekem nagyon bejött.

LORCI!!! Lehet, hogy mégis Téged néztek malacnak???? (nem akarok gonosz lenni, de Te dobtad fel a ladbát....) :lol:
Küldj képet a hurka-kolbászról! Nyamm!!!!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda!!!!
Hol az a program?????
cserélhetünk ötleteket, ha gondolod! :)

KépKépKép
bogyra

Na sziasztok, megjöttünk. Jah, hogy honnan?
A János Kórházas topicban megismerkedtem még pocakosan egy lánnyal, aztán együtt jártunk szülésfelkészítőre és most egy babás barátnőmmel átmentünk hozzá, megnéztük egymás babáját, meg dumiztunk egyet.

Bogy, most milyen karácsonyi oldalról beszélsz? Mert a webshop nekem ugyanúgy néz ki.

Levinek boldog fél évet!!!

Zsófi annyira édesen alszik (nah majdnem azt írtam, Zsófi, annyira édesen alszik Pici) :lol: :lol:
De ez ismerős, Emma is szokott így, bár általában hason alszik.

Jah, és gratula a fogacskákhoz. Lehet sikálni őket:)

Kép
niki30

Na megjöttünk a doktornénitől, megnézték Damjánt átul cetig, és amondóak voltak, hogy nincs baj, viszont ülni tilos, állni tilos, hasonfeküdni kötelező és nem elkényeztetni és felkapni a gyereket, hanem kinlódjon egy kicsit hason, mert nagyon lusta. Persze hiába ecseteltem, hogy én már próbáltam ezt, de nem mozdul, inkább nyafog majd kiabál, egy idő után meg úgysem birná senki sem elhallgatni, nyilván felveszem. Hogy bukik állandóan, arról már nem is beszélek, mert őket nem érdekelte.
A lényeg, hogy koponyaUH és hasiUH is volt, az utóbbi a magas afp-húgyúti fejlődési rendell. gyanuja miatt, de nincs neki az sem!!! HUrrá. Na szóval ez van. sajnálom, hogy ennyire tilos ülni. Még gondolkodom, hoyg betartsuk-e. Igazából nagyon ügyes és sokáig birja, szal szerintem erős már hozzá. Na mindegy, csak most megint visszaszokni vizszintbe, kb három nap kiabálás lesz...hhrrrr

Drága kincsem most is mondja, hogy "áábvá, bvá, bvá"
Remélem nem szedtünk ösze semmit ott, egy helyen van a rendelő a légúti betegekkel. Ott tízóraizott is, kénytelen-kelletlen, hát meglátjuk.

LÁnyok engem sokkoltok ezzel a sielősdivel. Én UTÁLOK sielni, anno apuval mentem amolyan koca-sielésre, nagyon utátam, de hát apunál bizonyitani kellett. Na rájöttek a férjemmel, hogy mindketten imádnak sielni, anyut is meg öcsémet is rádumálták, karácsony előtti 3 nap mennek mind és februárban meg el akarnak vinni minket is! :shock: :evil: :shock: Rettegek!! Én amolyan nagyon béna csaj vagyok, azt tudni kell. Amolyan ha van egymástól 2 cölöp 3 méterre és merőlegesen jövök mondjuk bringával, tuti hogy valahogy mindkettőnek nekimegyek. Ilyen. Na és meg is kaptam a férjemtől, mikor mondom neki, hogy minket inkább hagyjanak itthon februárban is, hogy minden modern nő szeret sielni és én mért vagyok ilyen! No. Azóta nem-vagyok-modern-nő-komplexusom van. :roll: :roll:

Zsófi nagyon drága ezzel a macikával! Kedvenc játék egyébként, vagy csak alváshoz? (MOndjuk már az is jelent valamit.) Gratula a második foghoz! Mi még gyúrunk rá.

Kép
kriemhild

Ennyire tilos ilyenkor még ültetni őket? Akkor is, ha maguktól megülni rövid időre? Vagy csak Damjánnak nem szabad még?
Emma pár napja ül, van úgy, h. hamar eldől, de van, h. úgy játszik, ingázik közbe néha-néha és ilyenkor akár 10 percet is ül.
Szal ne ültessem??

Kép
niki30

maguktól megülni=maguktól megülnek

Kép
niki30

Niki!

Pedig új képekkel díszítettem az oldalt és a kosárba rakom klaffanytú is karácsonyis :( :(

Tessék ráfrissíteni..... :(

Levi 1 fogú még minidg.

Gyps! Ne aggódj én sem sielek, soha nem is síeltem és már nem is fogom elkezdeni.... útálom a hideget, a havat és külöünben is.... ezekszerint én sem vagyok modern nő... nah se baj! :)

Anyukám is pár éve kezdett el síelni, mondjuk 5 ... volt vagy 50 éves mikor kezdte! :) De mostmár megy neki faszántosan.

Tényleg hol van Lorci!!!!! Aggasztó, már rég kellett volna jelentkeznie! Ejnye noh, vsak nem lett belőle is hurka kolbász...

Ja és gyps, kattints alattam a www-re :)

KépKépKép
bogyra

Niki, a fáma arról szól, hogy a gyerek nem ülhet addig, amig maga nem tudja magát ebbe a helyzetbe hozni, azaz amig nem tud felülni. Ez nem csak Damjánra vonatkozik, s pl ezért is tartják "veszedelmes játékszernek" a kompot. Damján már akár órákat ült volna egyhuzamban, tehát télleg elbirta magát sztem, hogy nem tud felülni nem azért van, mert gyenge, hanem mert nem jött rá és egy darabig nem is fog, mert valahogy ő ilyesmire nem fogékony. Ez igy kicsit hülyén hangzik, de télleg ez van, egyszerűen már halál ideges, hogy még mindig ugyanabban a pózban van, de egy félmozdulatot sem tesz az érdekében, hogym egváltoztassa valahogy.
Hát te dolgod, hogy ülteted-e, én ezt eddig is tudtam, mégis ültettem, de mosthogy igy rámrivalltak, inkább nem ültetem. Pár hónap és felül magától, azt már kibirom, minthogy később valami miatt lelkiismeretfurdim kelljen legyen. Legalábbis megpróbálom csak fektetni.Szegény. Ekkora lakli és csak fekszik mint egy klecni...néha úgy tudom sajnálni...

Kép
kriemhild

jah, tónika én... :oops:
Bogy, te tök ügyi vagy, én ilyent nem tudnék csinálni...
és télleg karácsonyis, csak valmi szarakodik, mert mire a 80-86osra mentem volna, megszakadt a kapcsi :evil:

Kép
kriemhild

Jól van köszi, ezt megfontolom. Hallod, egyből el is fektettem az eddig ülő kislányomat. :oops:

Kép
niki30

Most csak engem szivattok, h. én nem látok semmi karácsonyist Bogyra webshopján? Ne mááár!

Kép
niki30

Niki ez a te büntetésed, mert olyan e-mail címet adtál meg regeléskor amire nem tudok hírlevelet küldeni! :D És állandóan szívat a visszapattanó spam védelemmel, mivel össezvissza vannak irányítgatva a leveleim, így legalább nyolc helyen megjelenik... :D

Tudja valaki lorci számát?

KépKépKép
bogyra

jah néha szokott az extra izélni....

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?