Sziasztok!
Zsókuci, még a tüdőgyuszi is megtalált?! Nem örülök!

Mielőbbi jobbulást Neked! Olvastam, hogy bevállaltad a műtétet altatás nélkül........ nagy hős vagy! Volt kolléganők elmesélték a sajátjukat
Nekem pár évvel ezelőtt ki akarta venni egy gégész mindenáron, már az 1. "találkozásunk" alkalmával időpontot keresgélt az előjegyzésében, de én mondtam neki, hogy ezt át szeretném gondolni... jön a karácsony, a vizsgaidőszak stb. Se előtte, se utána nem volt gond a mandulámmal... ezért feléje se mentem többet.
Szuper lehetett a tali! A másikon láttam képeket, ha vannak még azokon kívül, akkor kérhetnék emilen? A klippet is megnézném szívesen
Nonóka, nagyon várlak! Mi volt ma a vérvételen??????
Elan, szívből ajánlom Neked! Baba előtt vagy után.... olyan mindegy!
Bonya, pihenj sokat! Hamarosan péntek!

Szorítok nagyon!
Krisztamili, nagyon helyes! Fel az orrot, be a hasat, ki a mellet.... !
Vucuska, ez Rád is vonatkozik! Ne agyalj, próbálj lazítani! Pihenj sokat és kúráld magad! Nagyon drukkolok!
150? 17 transzfer? Döbbenet!

A "Sejtjeink" c. filmet megnéztem én is, először azt hittem, hogy káprázik a szemem, amikor láttam, hogy 1. rész..... ha esetleg valaki felveszi mind az 5 részt, átmásolná majd nekem? Mert én persze nem vettem fel, mert úgy voltam vele, hogy a 2. résztől már felesleges
Vic, nagyon sajnálom, amiken keresztül mentél!

Ami viszont öröm az ürömben, hogy most a történtek után már elhiszed, hogy anya lehetsz Te is! Sikerülhet az inszem és a továbbiakban ez hatalmas erőt ad majd Neked! Ne hibáztasd magad! Sok puszi és simi Neked!
Vizsga eredményéről tudsz már valamit? Amíg van egy kis remény, én drukkolok!
Vikkata, Mofly, Kátya, utólag is boldog Névnapot kívánok!
Törpehzs, szuper lehetett az utazás!

Nekem nagyon sok éve már, hogy Új-Zéland a nagy álmom (persze ha ott lennénk, akkor már Ausztráliát is megnéznénk

), de az árak ismeretében még be sem tudom határolni, hogy mikor esélyes oda eljutnunk
Iwiw-en fent vagy? Ellenőrizném, hogy mennyire hasonlítasz a cicádra!
Annn, ha elkezdődnek a vizsgálatok, olyan gyorsan peregnek majd az események! Addig nyugodj meg, hamarosan többet tudtok!
Mofly, gratulálok az eredményekhez! Csütörtökre nagyon szorítok!
Bobcsike, Neked is mennek a babatapik!
Kismamik, tessék mesélni! Gabicsibe, Elan, Vikkata, Rebe, ne csak a másikon!
(Azt nem is mindig olvasom.... oda írni meg végképp nem szeretnék rendszeresen
Egyelőre.)
A hétvégém az agykontroll jegyében telt, most volt a tanfolyam 2. része, egyben befejezése. Szuper volt!
Látom, sokak érdeklődését felkeltette a biztosító. Igyekszem összeszedni az agysejtjeimet, és pár mondatban leírni a lényeget.