A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

én sajnos nem :? :?

samu ma egész nap aludt. 7kor kelt, 10:30 kor felkeltettem, mert leugrottunk a dokihoz (csabánál maradt a babakocsi, az autóban így gyalog vittem...ááááááá) 12kor ebéd után megint lefeküt, aludt 3ig, majd 6kor már szegény annyira kész volt, h muszáj volt letennünk. szegény elaludt majdnem a kanapén. lázas is még 38, és köhög, meg nem igazán van formában.

fatima: yesssssssssssssss!!!! csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!

hanna gyönyörűűűűűűűűű

borka milyen édes!!! zsóka: annyira nagy lány már!!!!!

bogi: fütyülj a védőnőre! te mit érzel? sztem nem lesz baj!

viki: samu nem simizi (semmit sem simiz még max az arcunkat néha) és még nem is nagyon fogja még fel, h tesó lesz. minden szakkönyv azt írja, hogy 1.5 év körüli korkül. nél nem nagyon fogja fel a tesó, h mi történik. mesélünk neki erről, néha mondogatom, h tesó lesz. amennyit ebből leszűr, annyit leszűr. meg gondolom, ha nagyobb lesz a pocak talán érdekli majd.

anita: mirkónak jobbulást!

timi: adventi naptár nagyon klassz!

nelly: sajnos nem tudok dokit. ekcémás történet nem semmi. tényleg, mi van itt???

kata: élménybeszámoló?????

andi veletek mi van?

LOLONAK NAGYON BOLDOG 18. HÓNAPOT!!!!!!!
kerekpocak

Niki: Sajnos én sem tudok segíteni, meg nyilván ez elég dokifüggő is, valaki egyenesen megsértődik, valaki meg elvárja.

Zsóka: De jó lehetett Borcsa bulija!! Milyen helyes a kis vendégsereg élen az ünnepelttel!

Találtam még két - igaz babás - ajándékötletet. Idén ez lesz a sláger. Beni képei és láblenyomata. Esetleg még adok mellé egy pár zoknit/sálat is. :lol: :lol: :lol:

http://www.babazo.hu/bebi/20051205kisbabas.html
http://babacsoda.hu/component/page,shop.product_details/category_id,41/flypage,shop.flypage/product_id,163/option,com_virtuemart/Itemid,26/index.php?page=shop.product_details&category_id=41&flypage=shop.flypage&product_id=163&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1

Kép
viky30

bocs a hülye fogalmazásért, szóismétlésért, elgépelésért, helyesírási hibákért. kutyafuttában írtam.
kerekpocak

viki: samu festeni fog mindenkinek ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) bekeretezzük (ikea) és naaaagyon szépen becsomagoljuk.

mivel lakásfelújítunk, idén low budget ajik lesznek.
kerekpocak

Köszi csajok azért! :D

Kép
niki30

Bogi! A védőnő sajnos egy szükséges rossz, ne nagyon foglalkozz vele! Teljesen normális ha "csak" 100 g-t hízik egy hét alatt Balázs! Az enyém azt mondta h heti 100-200 g a normális. De holnap majd én leszek soron, h még nem forgunk. Jó lesz majd hallgatni. :roll: :roll: :roll:
Majd megint rázendít h vinnem kell majd mindenféle terápiára ha nem forog... Én forgatom, amit tök jó játéknak tart, csinálja is szépen, de magától nem hajlandó. Most mi a fenét csináljak vele???

Nelly! A ti dokitokról is meg van a véleményem! Ennyi balfaszt (bocsánat a kifejezésért :oops:)! Annyira felháborító hogy így viselkednek csecsemőkkel!!!
Ezek után nem is tudom miért csodálkozom, h talán kapok időpontot az ortopédián karácsony előttre, m a doki közölte, h ezen a héten egy napot dolgozik, a jövő héten felet hajlandó és különben is, itt a karácsony... :twisted: :twisted: :twisted:

Timi! Szuper az adventi naptár!!!! Én ilyenkor csak irigykedem, h mindenlki milyen ügyes, bezzeg én...

Nálunk autósülés lesz a baba ajándéka, na meg persze vmi kis apróságok. Szülőknek mi naptárt csináltatunk (eddig úgy néz ki)

Teri

KépKépKép
pruci

JULI, AKKOR MOST MÁR TÉNYLEG A NAGY NAPON: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG 2.SZÜLINAPODON !

Kép

Marcsi

KépKép
alon

sziasztok,

Laura köszöni szépen a köszöntéseket !!

voltunk ma fül kontrollon, de megjártuk a hadak útját az én butaságomból. de Laura jól viselte, végig kacarászott a kocsiban. mivel megint rendelési idő {du.4 óra} sikerült elindulnunk vmerre, elmentünk a János ügyeletre, mert pénteken ott voltunk,és én úgy értettem, h. fül-orr-gége ügyelet 4-ig Heim Pál, onnantól János. na most ez így is van, de nem a hét minden napján, hanem van, h. fordítva. na ma fordítva volt, ami elég dühítő, mert a Heim Pál tőlünk 15p kocsikázás, a János meg 40-70 perc, forgalom és dugó függő.
szal Jánosból elhajtottak, mentünk vissza a Heim P-ba, ahol futószalag-doktornő típusú ügyelet volt, még jó, h. a Jánosban a tényleg gáz helyzetben egy nagyon aranyos fiatal dokit fogtunk ki, aki még alapos is volt.
szal Laura füle jó, de az antibiotikumot még péntekig szednie kell.
amúgy ezt mi is meg tudtuk állapítani, h. Laura jól van.. na mindegy. kb. 2 órát elkocsikáztunk emiatt.
de a lényeg, h. visszakaptam a régi kislányom ! :lol:

Nelly, nagyon durva ez az ekcéma sztori.
szegény Szonja !

Niki, kukitémában én sem tudok segíteni.
ez a letapadás élettani , h. ennyi kisfiúnak van? ebben elég tudatlan vagyok lányos anya lévén.

Fatima, de jó, h. ilyen szépen evett Tarek !
holnapi talihoz jó szórakozást és KÉÉÉÉÉÉPEKET KÉRÜNK MAJD AZONNAL !

Viki, köszi neked is a support-ot !

Klári, nagyon jó volt a fodrászos hasonlat !

Teri, mi dec.28-án megyünk ortopédiai kontrolra, okt.elején kértem időpontot.
"védőnő egy szükséges rossz" ==> :lol: :lol: 8)
milyen ülést vesztek?

Zsófi, jaj szegény Samu. nagymamám mondta mindig, h. alvás fél gyógyulás :arrow: remélem használ Samunak.
low budget ajándékok kifejezést ellopom, nagyon tetszik !!

Marcsi

KépKép
alon

Bogi, ha ilyen kisebbségi érzéseket hoz ki belőled a védőnő meg a gyerekorvos, szerintem érdemes lenne elgondolkodni a váltáson. Fatima is vmi hasonlókat írt.
na persze nem akarok én okoskodni - remélem nem is tüünt így.
bár lehet, h. védőnőt nem lehet lecserélni, háhhá, anyóssal egy kategória, de dokit azt tuti lehet.

Timi, nagyon nagyon ügyi vagy. de ezt már tavaly is megállapítottam.
szerintem nagyon jól csinálod, h. edzed Balát az ovira zenebölcsivel, ezzel -azzal.
nekünk a bölcsiben mondták a g.nők, h. azontúl h nyilván gyerkőcfüggő, minél nagyobb a gyerek, annál nehezebb beszoktatni, annál nehezebben idomul az új helyzethez.
baz eleje {beszoktatási rész} biztos keserves lesz, v. legalábbis furcsa lesz. sajna ezt nem lehet elkerülni senkinek. :?

Zsóka, nagyon édes a fotó, bár én azt hittem többet raksz fel. tényleg látszik Borkán, h. meg van hatódva.

Marcsi

KépKép
alon

képzeljétek, amikor bent írok munkaemaileket, annyira tudnak hiányozni ezek az emotikonok. úgy beszúrnék egyet-kettőt hangulatfestőnek. :lol:

kedvencem a dülledtszemüü :shock: , a szemforgatós :roll: , meg napszemcsis. 8)
annyira írnék egy pár példamondatot, h. hová mit szúrnék be, de mivel ilyen cégspecifikus dolgok, nem illene ide, v. nem lenne érthető.
jaj, bocsi, h. elkalandoztam.

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi! Az üzletben ezt ajánlották, 0-18-igos, de sokkal szélesebb, kényelmesebb m a 9-25-ös és jobban járunk vele. Sokkal jobban ki lehet használni, és a pasi szerint ez is használható 25 kilóig. Előnye, h dönthető, háttal is berakható. Csodálkoztam is, m olcsóbb 16500, a nagyobb meg 25000 lenne. Úhogy úgy néz ki, ennél maradunk. Ennyi pénzért ilyet nem hiszem h kapunk. De azért még nézelődöm...

Kép

Ortopédia meg tök jó, már alig bírok írni, úgy fáj az ujjam, és lehet h esélyem sincs arra, h megnézze valaki. De holnap elmegyek a körzetihez, hátha beutal a Jánosba.

Teri

KépKépKép
pruci

Viki! jaj akkor én félreértettelek, azt hittem pont Beninek keresel ötletet, hogy mit kapjon :)

de ezek nagyon jók!
mi nagypapinak szülinapjára adtunk kéz és láblenyomatot (liszt+só+víz és adtam hozzá piros paprikát, így színe is lett, de nem kellett sütni)
a mókás kép dolog nagyon bejön :) :) ;)

Samunak jobbulást!!!!! kis művészem! sok puszit neki!
mangó

Zsóka!!! nagyon csinos Borcsa és igazi nagylány!!! :lol: :D :wink:

Marcsi, úgy örülök, hogy Laura jobban van!!! édes pici!
mangó

Anzsi: Nem értettél félre, neki is gondokodom megfelelő meglepetésen. A család már kipipálva, mert - Zsófi által használt és máris népszerűvé vált low budget kifejezést :lol: használva - Benis fotóalbum és a láblenyomatos fénykép lesz (még nem tudom melyik a só-liszt vagy a kétrészes keret) és mellé valami apróság mindenkinek. Nagyon kiesik az én fizum. :cry: Bár inkább :) hiszen a babázás miatt esik ki! Mindenki megérti és én mindig túlzásba vittem az ajándékozást. Tavaly pl. mobiltelefon nővéremnek, webkamera apumnak, szuper robotgép anyumnak. Idén más lesz, de senki nem fogja bánni. Sőt! Öcsém is tök édi volt, azt mondta idén nem is kér semmit senkitől, "nyomjunk minden pénzt Beni ajándékába"
A nagy ajándék nálunk is autósülés lesz és/vagy esernyő babakocsi, de kellene mellé játék is.
Szerintetek 8 hónaposan már érdemes fa építőkockát vagy műanyag nagykockákat adni?

Zsófi: Szerintem a samufestmény szuper ajándék lesz! Ez az általam kiválasztott kéz és láblenyomat továbbfejlesztett verziója. Majd jövőre mi is alkotunk! DE JÓ HOGY SAMU ALUDT!!! Remélem te is!! Ugye????? Ha nem akkor legközelebb kötelező jelleggel feküdj le mellé te is. Kis szuszogására biztos sikerül neked is! Én vasárnap aludtam két órát mert apa egész nap babázni akart. Annyira sajnálom hogy hétközben nincs ideje rá és sokszor nem is találkoznak, mert mire hazaér már alszik. Gondolom nálatok is így van. Viszont ha korán ér haza Beni szeme úgy felcsillan és a kis fókamozgásával iszonyatos sebességgel halad felé, csak úgy huppan a kis pocakja. :lol: Iszonyat megható tud lenni!!!

Marcsi: De jó hogy Laura jobban van!! Jópofa hogy használnád a hagulatjeleket, nekem is eszembe ötlött már amikor e-mailt írtam. Nyugodtam írj egy munkahelyi példát, engem érdekel!!! Szerintem másnak is vicces lenne. Nekem is vannak ötleteim, alkalmaznám is néha legalább a belső kollégáknak ill. akivel olyan a kapcsolat. Ja és nyugodta kalandozz csak el néha. Ha unalmas a téma max. nem reagál senki és feledésbe merül, marad monológnak. :wink: :wink:

Teri: Mi az autósülések márkája? Én is most keresgélek és hát fontos lenne olyat találni ahol az ár és a minőség optimálisan ötvöződik! :roll:

Kép
viky30

Edu, Klári, Zsóka, Marcsi: Kérhetünk még szülinapos képeket?????
viky30

Viki! A márkáját nem tudom, de ez is francia. A www.babaholmiolcson.hu oldalon vannak még, én ezt ott találtam, és jóval olcsóbbak m máshol.Mi most ott vettünk Tesco színes pelust, persze más csomagolásban, de tök ugyanaz és 3800-3900 volt 100 db. Érdemes megnézni, h mik vannak itt. Nekem bevált ez a bolt, kicsit messze van, de ha kell vmi, akkor összeszedek több dolgot és kimegyünk érte.

Teri

KépKépKép
pruci

Marcsi: Igen, már én is gondolkodtam a védőnő váltáson, utána is kérdeztem de nem lehet ilyet! Ez területi és kész! Nem baj, legalább nem olyan hosszú távra kaptam a nyakamba, mint az anyósomat
:lol: :lol: :lol: És ráadásul anyósom sokkal normálisabb, mint a védőnő - na, azért nem tökéletes :wink:

Bazsókám éjszaka 120 gr-ot szopott, ugyan két ciciből, de ez óriási addag akkor is, ahhoz képest, hogy mit kínlódtunk eddig. Most 7-kor reggelire pedig 100 gr-ot (egy ciciből)!!!! Nagyon boldog vagyok! Csak azért is kifogunk a világon és jól elkezd gyarapodni babókám!!!

Én is nézelődtem olcsó pelusok ügyében már a héten és találtam a neten egy helyet: www.pelenka.com
Újpesten van kirendeltségük, sajnos nem ismerem azokat a pelenkákat, amiket árulnak, de ki fogom őket próbálni, hátha jók - mert 32-36 Ft-ra jön ki a darab ár, az azért elég korrekt, ha jó minőségűek ezek a pelusok! Pandapel, ClassicComfort...
Ismeri őket valaki?!

Teri: Kitartás! Tudom milyen meghallgatni a "litániát", hogy mit miért nem csinál a gyereked... ez akkora hülyeség, kezdem végre tisztán látni, hogy annyira a babától és a személyiségétől függ minden...csak az elején aggódó, hülye anyukaként mindenen izgultam én is, mindennek bedőltem! Mitől kímélhettem volna meg magamat!!!! Te jó ég! (nem kakilt minden nap az első héten - jaj mekkora baj, persze semmi mostanra már napi 3-4 alkalommal is termel, váladékozik a szeme - azonnal szemészet, biztos a könnycsatorna...aztán kiderült, hogy semmi...már ez a hízás kérdése nem is akkora probléma számomra, legalább tudom lazábban kezelni)
:oops:

Kép
bogen

Sziasztok
Minden újszölöttnek és Anyukának SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!
MInden babának Anyukának és Kismamának sok sok puszit küldök.
Mi jól vagyunk .
Andris nagyon ügyes a suliban csupa csupa jókat hallok a tanitónénitől és dec .13-án már 7 éves nagyfiú!!!!Mintha tegnap szültem volna .
Krisztián újabban nem alszik éjszaka hanem játszik és beszél Embarassed Sad
Ilyen egy négyéves vasgyúró???akinek az ég világon semmi baja nincs csak kevés az alvásigénye???
Sajna rohanok állandóan még a hat órás munka is nagyon sok három csemete mellett.
Olyan jó ide jönni közétek és látni a babákat és a napjaitokat...visszasirom a régi szép éveket amikor még picik voltak az enyémek is.
Vera

Kép
Kép
vera70

Most jöttünk meg a dokitól, minden rendben Petrával, nő mint a bolondgomba. 8220 g és 70 cm. Majd elájultam, m a 68as ruhák még épp jók... Mekkora lesz ez a gyerek???
A védőnő kivételesen nem tolt le a forgás miatt, csak mondta h forgassam, m magától már nem tudja ezt a súlyt mozgatni. Ha minden igaz, egyszerre jön felül 2 foga.

Bogi! Persze h minden a babától függ! Nincs két egyforma baba, úhogy nem is értem a védőnőket, miért kell minden egyes babát egy sémára nézni.Éa az ember lány meg totál hülyének érzi magát, m úristen az én gyerekemmel valami nincs rendben, m nem a nagykönyvben leírtaknak megfelelően fejlődik.
A szobatársan a Berni pelenkára esküdött, hozatott is be egy mintát, csak hát nekünk az kicsi volt, de jónak tűnik. Olyasmi m a Tescos.

Teri

KépKépKép
pruci

Teri: Sajnos én nem ismerem még a Tesco-s pelusokat...azok nagyjából milyen árban vannak/db?
Most, hogy számolgattam azért a pelenkán rengeteget lehet spórolni, ha meggondolja az ember mit mennyiért vesz, marha nagy különbségek vannak...

Más: Jár vki babaúszásra közületek?
Mi majd szeretnénk menni, ha manó 4 hónapos lesz, mert akkortól lehet...tudtok ajánlani jól bevált helyet?

Kép
bogen

Sziasztok!

Csak belestem... :cry:
Teri! Este írok ám, most futok is tovább!

bogen! Én jártam Andrissal és Gáborral ( vele nagyon sokáig! ) a Sasadi úton a Rubin hotelbe!
Ott kifejezetten babáknak van a medence, csak babaúszással foglalkoznak, szerintem ha beírod a keresőbe, kidobja. Mi a Kalovits módszerre jártunk, Gáborom azóta is egy kis béka, strand, uszoda, Balaton, neki egyre megy, csak víz legyen! :lol: :lol: :lol:
Úgy láttam, Nikiék is járnak, azt hiszem a MOMba, de kérdezd meg tőle!
Mindenesetre életem egyik legjobb döntése volt, a gyerekekkel kapcsolatban! :wink:

Leslek ám benneteket! :lol:

Sziasztok!

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Noémi: Köszönöm az infót, mindjárt rá is keresek!
Nagyon sok jót hallottam a babaúszásról, s ezért már jó rég eldöntöttem, hogy mindenképp fogok járni Bazsival. Csak olyan nagy a kínálat, hogy nem tudom mi alapján volna érdemes választani...de ezek az ajánlások a legjobbak...bár a Sasadi út rohadt messze van nekünk :cry:

Kép
bogen

Teri: Még jó hogy minden rendben Petrával! Tudnád te ha nem úgy lenne, nem kell ahoz orvos! :wink: Ha kiváncsi vagy a véleményemre szerintem arányos baba, igaz nem a soványka tipusból de nem is dagi, csak fejlettebb a koránál, súlyosabb és magasabb is. Az csak nem baj? És ő egyszerűen nem akar még mozogni, majd fog!!! A súlyát meg nem hiszem hogy nem bírná el. Ekkora baromságot!!!! Beni 69 cm és 8300 g (alacsonyabb és nagyobb súlyú)!!! És úgy kúszik egész nap mintha muszáj lenne!!! Nem ezen múlik hanem az akaratától!!! Majd megunja a vízszintes pozíciót és akkor beindul!!! Ha amúgy érdeklődő és szeret játszani a kezében lévő dolgokkal akkor tuti nem kell problémázni!
Meg is mutizom gyorsan a hurkáit! :wink:
Kép

És ráadásnak egy fogatlan mosoly :-)
Kép

Kép
viky30

HÁT BENIKÉT NEM GYŐZÖM CSODÁLNI----VALAMI GYÖNYÖRŰSÉGES KISPASI :o (nagyon jók lettek a képek Viki!! A fal ilyen szép kék,vagy utólag lett retusálva?)

A szülinapos fotókból nem merek többet feltenni, nehogy kikapjak a gyerekek szüleitől. Mit gondoltok? :roll:

HOGY VAN SAMU????

KépKép
logi

Vera, de szuper,hogy ilyen ügyes Andris a suliban :wink: . Mindjárt 7 éves a nagyfiú. Én is egy 6 órás állást szeretnék magamnak, de nem lesz egyszerű ilyet találni. Vera,Te mindig eü-ben dolgoztál?

KépKép
logi

Viki! Köszi! Beni baba meg szuperhelyes! Annyira édes a fogatlan mosolyával!!! Háááát, kb egyforma hurkásaink vannak. Havonta kell mennünk dokihoz egy általános vizsgálatra, h rendben fejlődik-e. Csak hát a védőnő is ott van... Ami persze nem baj ha nem ijesztgetne folyton.

Bogi! Jaj, nem akarom én a tescos pelust reklámozni, csak többen írták már h szeretik, m jó, és azért írtam h ott van olcsóbban :oops: :oops: :oops: Amúgy most olyan 49 ft körülire jön ki darabja (ha jól emlékszem). Ez a 9-18 kgs. A kisebb valamivel olcsóbb.

Zsóka! Szerintem nyugodtan tehetsz fel képeket! Szép gyerekek képeiért még senki sem haragudott!

Teri

KépKépKép
pruci

zsóka: tegnap este 6 tól reggel 7ig aludt majd 9-11 ig, akkor csaba felkeltette, de 1kor már megint aludt és azóta is alszik. legalábbis úgy tudom, sajnos én ma sokáig dolgozom,így csaak telefonon tartjuk a kapcsolatot.

éjjel nem köhögött, de reggel lázas volt, viszont du már nem. kicsit amúgy aggódunk h nagyon aluszékony, reméllem csakkipiheni a betegséget nem valami mellékhatás. mondjuk a germicidben van enyhe nyugtató-altató hatás, de csak nem ennyi...??? :shock: :shock: :roll: :roll:
kerekpocak

sziasztok,

kösziszépen mindenkinek a kedves köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!
nagyon jól esett !!! :lol:

Samunak gyógypusszancsok hegye!
Zsófi gondolom a germicid c nyugtató hatása plusz a betegség együtt így nagyon kiüti Samut :(
amúgy lehet benne rendesen, mert nekünk példul nem is nagyon szabad azt használnunk (Lizi tudod nyugtató tartalmú gyógyszereket szed ....)

és amúgy egyáltalán nem nagy a hasad! :wink: tényleg csodálkozom ki nézi nagyon nagynak, sztem nekem is simán volt ekkora... :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

BENI VALAMI FERGETEGESEN CSÚCS GYÖNYÖRŰ KISPASI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj nagyon nagyon jó h profi fotós csinált képeket, az annyira más!!! én is terveztem mindig aztán semmi nem lett belőle... de még nincs késő :wink: :wink: :wink: :wink:

kiruccanás fenomenális volt, majd lesznek a blogban részletek egyszer..... amúgy néhány képet feltettem már.
Liza is nagyon jól elvolt, igazából életének egyik legaktívabb 7végéje volt ez.
sztem érezte h én totál relax vagyok és nagyon jól érzem magam és nem a stressz meg a nyomiságom ment át rá..........

mindegy, a lényeg h lesz még ilyen :wink: :wink: :wink:

anyukám is nagyon nagyon jól érezte magát Lizivel, mondta is h hiányzik neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon sokminden van mostanság felénk - Lizi dolgain felül...
nem nagyon jut időm netezni, úgyhogy amikor jövök, akkor önző mód nem is nagyon olvasok, vagy csak lólépésben, szal sorry tényleg ha nem reag. mindenkinek, de nincs rá kapaciásom :cry:

pussazntunk mindenkit!
lmkata

beteg kisfiú:

Kép Kép
kerekpocak

Kép
kerekpocak

Kép
kerekpocak

Teri!

Nem is vettem reklámozásnak a Tesco-s pelust, csak kíváncsi voltam árakra, de akkor annál is jóval olcsóbb ez a www.pelenka.com, amit én találtam - tehát megéri elzarándokolni érte újpestre és kipróbálni - csak emiatt kérdeztem! Hogy tudjak dönteni! :roll:

Kép
bogen

Totál büszke vagyok az én kismanómra! Ma összesen 510 gr-ot evett hajnaltól mostanáig! Hát hová paráztam én!
Majd leshet jövő hétfőn a védőnéni :P :P :P :P

Kép
bogen

Bogen, visszanéztem a képeket és nagyon édes Balázs, kész hajas baba! 8) Bele is olvastam pár helyen és tényleg ugyanazokon megyünk keresztül. Lázas mellgyuszi, leeső tejmennyiség, majd utána minden OK. Súly gyarapodás kérdések, stb. stb. stb. :lol:

Zsófi, köszi a bókot :P

Samu és Beni képei mennyire édesek, és Viky30 ... a Beniről készült képek ráadásul baromi jók is!!! Gratula.

Emese

KépKép
emese1974

Zsófi: Beteg kisfiú EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰ! Annyira édes ilyen kis bágyadtan is, nagyon nagyon szép kis pofija van! És ez a poló rajta nagyon tuti!!! Már rénézésre is nagyon tetszett hát még mikor elolvastam a szöveget. :lol: Jobbulást!!!! És ahogy beállt pingvintartásba az is tök egyedi! Nekem a védőnő egyenes azt monta a Germicid-re hogy ha már nem bírom az éjszakai keléseket adjak be este egyet és akkor nem fog ébredni. Érdekes tanács. Inkább bírom! Fogzás miatt csak a homeos bogyót használom.

Kata: Üdv itthon! Azért mesélj pár szót!! Örülök hogy jól sikerült és Lizu jól elvolt anyukáddal! Egy jó nagymama aranyat ér! Beni bókot köszi. Amúgy szerintem te olyan jól fotózol hogy nincs is szükségetek profira! :wink: (nem a bókért cserébe mondom ám, télleg így gondolom) :oops:

Bogi: Ügyes Bazsi! Megjött az étvágya! Pelust azt hiszem kipróbáljuk, rámegy a gatyánk is, annyit használunk egy nap. Kösz a tippet.

Emese: Köszi a bókot! Hannácsákról te is tehetnél fel még képeket!

Vera: Aranyos amit írtál! Tényleg annyira repül az idő.... Nosztalgiázz csak, aztán lassan jönnek az unokák is :lol: :lol: (Bocsi ezt nem komolyan írtam, de nem hagyhattam ki)

EVU!? Mi újság? Jól vagytok?

Kép
viky30

sziasztok,

Teri, klassz az ülés, és tényleg jó áron van. viszont próbáljátok majd bele Petrát mindenképpen, h hogy ül benne, kényelmesnek tüünik-e neki.

Vera, szia ! tök jó, h. néha bekukkantasz !

Zsófi, nagyon látszik Samunak az egyik képen, ahol fogja alfit {jól írom?} h. beteg. a szemecskéjén. jaj, olyan rossz betegen látni őket. este is lázas volt?
mi ez a germicid c ?

Zsóka, milyen típusú munkát szeretnél? azt tudom, h. papíron pedagógus vagy, amúgy meg bankból jöttél el. vmi harmadik csapásirány?

ma volt Laura először bölcsiben. kicsit izgultam,h . nehogy újra kelljen kezdeni a beszoktatást - de szerendcsére semmi gond nem volt, sőt egész nap pörgött, kacagott, zsiványkodott, szépen aludt - szal remélem nem kiabálom el, ezen a vackon TÉNYLEG túl vagyunk.

hazafelé anyukám hozta, elhagyták a kedvenc játékát, ami nélkül létezni sem tud{unk}, nagyon szereti. ez egy magasságmérő zsiráf plüss anyagból, de sosem töltötte be eredeti funkcióját :). Laura úgy alszik, h. morzsolgatja a fülét, meg szaglássza, és persze ha fáradt azzal vigasztalódik stb.. na szal ezt hazafelé elhagyták :cry: hazaértem, látom anyukám sír szegény, aztán bevallotta, h. mi volt, meg visszasétáltak azon az úton ahol jöttek, de nem lett meg. na már én is sírtam. akkor én is lementem, és meglett végül, a bölcsi kerítésére volt rákötve. áldom a becsületes megtalálót, nem is tudom mit csináltunk volna A zsiráf nélkül.

Andi, Viki - írtam, h. nincs fényképezőgépünk most, mert tönkrement, újat nem vettünk még. viszont a bölcsiben fotóztak, elvileg jövő hétre kész lesz, majd azt felteszem.

Marcsi

KépKép
alon

MOST wANTED FOTÓK!!

- FATIMA-NIKI {TAREK-EMMA} TALIPÁROS BESZÁMOLÓJA KÉPEKKEL ILLUSZTRÁLVA

- JULI 2 ÉVES SZÜLINAPI TORTÁZÁSA ÉS A DIAVETÍTŐZÉSE

Marcsi

KépKép
alon

én is csináltam minitickert !

Marcsi

KépKép
alon

miniticker szuper! germicid c látcsillapító kúp, hogy hogy nem hallottad marcsi? este is volt láza igen, panadol mellett 38. ezért kapott kúpot. most napi 1et kap, ha 38 valamennyi a láza. de holnap sztem már nem adunk, mert nagyon nagyon aluszékony szegény. én kezdek aggódni.
kerekpocak

marcsi, alfi a piros albi a fehér (albinó) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

[quote="kerekpocak"]g írta:kerekpocakermicid c látcsillapító kúp, hogy hogy nem hallottad marcsi?

mert pont tegnap írtam, h. Laura mégsosem volt lázas, csak most. eddig nem volt rá szükség, és nem ismertem. nekünk a "kezdőcsomagban" vmi kék színüü, nagyon hosszú latinszerüü nevüü kúp volt, de az megromlott, kidobtam.
most a gy.tárban a Nurofent ajánlották, azt adtam. Laurának ízlett, és pikk-pakk levitte a magas lázát, és van benne fájdalomcsillapító is, ami így utólag a füle miatt jó is volt.

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi, ha motoszkál benned vmi, akkor hívd fel a dokitokat, h. normális-e ez, h. ennyit alszik. legalább te megnyugszol.

Marcsi

KépKép
alon

[quote="viky30"][ írta:viky30b]Zsófi: Nekem a védőnő egyenes azt monta a Germicid-re hogy ha már nem bírom az éjszakai keléseket adjak be este egyet és akkor nem fog ébredni. Érdekes tanács.

ezt csak most olvastam Viki. vmi miatt átsiklottam a hsz-d felett.
én a pálinkás cumit javaslom amúgy.

Marcsi

KépKép
alon

Kata, azért valld be, h. hányszor telóztál haza anyudnak a 2 nap alatt ? :wink:
tényleg ki tudtál kapcsolódni?

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Puszi mindenkinek, de sorry, most nem tudok lépést tartani veletek pár napig. Apa elrepült, s csak hétvégén jön. :(

Zsófi!
Privi ment!

Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!
Most csak egy gyors, aztán irány az ovi:
Amikor jött Marci foga és rosszul aludt éjjel, nekünk is mondta a dokink,hogy nyugodtan adhatok be egy germicid c-t, mert az kicsit elbágyítja, jobban és mélyebben fog aludni tőle Marci. Szóval tuti,hogy a kúptól alszik sokat Samu, meg hát beteg is a lelkem. Nekem mindkét gyerekem nagyon alvós,ha beteg.
Persze a legjobb megkérdezni az orvost.
Samu egyszerűen zabálnivaló gyönyörű kisfiú. Látszik a kis szemén,hogy pepe :cry: .

puszik,még jövök...

KépKép
logi

Zsóka: Igy másképp hangzik a kúp beadás. Ha a gyereknek van rá szüksége mert egy hete nem aludt rendesen az más, de azért mert én nem aludtam az elég durva szerintem.

Zsófi: Ird meg mit mond a doki. Mondjuk mindig azt mondják hogy jó ha betegen alszik a baba, mert úgy jobban gyógyul. Lehet hogy csak azért fura mert amúgy Samu nagyon aktív!

Kép
viky30

Jaja Viki, egyetértünk :wink: .(egyébként én sem adtam soha Marcinak semmit csak azért,hogy én nyugodtabban tudjak aludni).

Marcsi, fogalmam sincs mit szeretnék csinálni. Tényleg. Azért majd próbálkozok a régi helyemen is, hátha könyörülnek rajtam és kapok egy 6 órás státuszt. Ha nem, elkezdek nézelődni :roll:(valahol..valamit :roll: ) .
Jó lett az új vonalzó-főleg az új fotó :wink: .

KépKép
logi

na lányok, már nem izgulok a sok alvás miatt... f12-3ig fent voltunk. csúnyán köhögött, erre felébredt és innentől folytatódott a szokásos...

3-6ig remekül kipihentem magamat ( :twisted: :twisted: :twisted: ) majd 6 óta vidáman és üdén pörgünk...
kerekpocak

-amúgy nem, samu is úgy néz ki 8 óra alvásával, mint aki benéz-
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?