A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltál Timi!!! Jól esett!!!! :P
Apa szintet lépett a játékba, hogy kijusson Outlandbe és kellett a gép neki. Van egy laptopom amin dolgozok, csak azon nincs net. Úgyhogy írok a Jézuskának, hogy hozzon egy rootert, hogy akkor is tudjak internetezni, amikor apa csatában van. :lol:

Nem tudtam még visszaolvasni, mert beindult az esküvő szezon, ma is 3 új ügyfelem volt, de majd este később fekszek le, és bepótolok mindent ígérem!!!

Puszi nektek addig is!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Képzelljétek felhivtam a védőnőnket, hogy csak hőmérőzéssel tud kakilni a gyerek kb. egy hete.

A válasz: az nem baj, akkor folytads a hőmérőzést, mást nem tehetsz, vagy vegyél olyan glicerines kúpot, a lényeg hogy kakiljon. Majd ha már gyümölcsöt is fog enni, remdeződik a széklete.

Most mit csináljak?????

Heni
KépKép
heni81

Nektarin! Nekem is van azért, amit nem úgy csinálok, mint a Suttogó írja. :wink:

Kistesó: én egyelőre nem tudom. Apa nem nagyon szeretne már harmadikat. Én meg most úgy elvagyok Szelivel. Minden vágyamat kitölti, ami volt a gyerekvállalással kapcsolatban! És kicsit félnék a kevés korkülönbségtől. Nem igazán van segítségem, és szerintem így baromi nehéz, ha az ember még magával is szeretne törődni egy kicsit. Még van kb. 5 évem, hogy eldöntsem! :wink: (bár van, aki 40 évesen is szül, szóval van még idő)

Miléna! De aranyos lehetett!!! :lol:

Ma olyan rossz napunk volt. Szelinek szinte egész nap fájt a hasa. :evil: Hígabb is volt a kaki, és sárga. Úgy sajnáltam. :cry: Pedig 2 napja olyan ügyesen kakilt, csak nyögött közben.

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi,
együttérzek Veled és a piciddel! Nálunk (a náthát leszámítva persze) ugyanez a kakiprobléma van (ezért használom ismét az Infacolt, az utolsó esti kajcsinál pedig a papaverines oldatot -- jobb is volt a múlt éjszakánk). Szerintem ez még ugyanaz a pocigond (szeretném inkább ezt hinni), enyhülni fog/enyhülnie kell.
Koszmónk nekünk is van... Babe sampon? Tényleg nagyon jó rá.
Kitartás, sok puszi!

Kép
Kép
irina

Regi, jobbulást a picidnek! Úgy látom, ez a kakigond lassan általános lesz a topikbabák között...

Kistesó: bevallom, mi 3-at szeretnénk, de ez a november annyira kikészített, hogy egyelőre nem gondolkodom ezen a témán. Majd, ha hónapok múlva...

Kép
Kép
irina

3-at = összesen 3 gyereket :-)

Kép
Kép
irina

K.Timi: Most általában megeszi a 150-eket, de nem minden evésnél. Ha bukik is, nem sokat. Úgyhogy haladunk!!! :D
Vagány a mackós kabát!!! :lol:

Móni! De édes az utolsó képen, ahol olyan kócos (meg persze a többin is)!!! Tök ari!!! :lol:

Emese! Zsofka szeme remélem, hamar rendbe jön. :!:

Heni! Én is úgy tudom, ha nem kemény a pocak, akkor nincs baj!!! Nyugi! És tényleg lehet 3-4 nap kakimentes anyatejeseknél!
De most mennyi ideje nem kakilt, vagy hogy van??? Bocs, lehet, hogy már nem emlékszem... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Értjük ám!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi
átérzem, szegénykém, nagoyn rossz lehet, ha nem jön a kaki, bár eddig, ezzel nekünk nem volt gond

No kint volt a gyerekorvos, kaptunk 2 féle szirpupot a hörgökre, a köhögésre, orrcseppet és szemcsepptet, mert a doktornéni szerint a szemén is kezd látszani valami.
Hurrrrrá
Pénteken jön újra, bár mondta, hogy vigyem be, de mondtam, hogy nem annyira szeretném a beteg gyerköcök közé vinni, úgyhogy abban maradtunk felhívom de. és elvileg rendelés előtt kijön, mondjuk mindig adok neki pénz, úgyhogy gondolom azért is mondta, borzasztó ez a pénzesdi, sosem fogom megszokni :twisted:
Aztán rákérdeztem a koponya hasi uhra, adott beutalót, de fogalma se volt, hogy hol nem fizetős pillanatynilag, így a II. Gyerekklinikára adott, gyorsan fel is hívtam, közlték, hogy januártól fizetős és addig már az összes hely betelt, 10 percig udvaroltam a csajszinak és így hétfőn megyünk 9 órára.
Meg ajánlott egy gégészt is itt Érden, ha kilábaltunk ebbőla köhögéses megfázásból elviszem, mert a sírásoknál megvan a köhögés, legalább a magándokinál nem kell várni és 2 utcára van, amúgy nem is vészes 3000 Ft egy alkalom, ha beautózunk a városba meg vissza, szóval úgy döntöttem ide viszem le.
Ja kiváltottam a gyógyszereket csak 5700 Ft-ot hagytam ott, a DM-be és patikába hordom a pénzem :shock:
Ezek után annyira rossz kedvem lett, hogy beteg a drágám, hogy befaltam mindkét újabb tejbgrízemet, nem lesz ebből fogyás karácsonyig :D
De hála istennek jól van, nem lázas és jókedvű, azt mondta a gy.orvos, hogy vihetem sétálni ha nincs láza és nincs szél, no már most itt mindig fúj

Tünde
milyen tahó emberek vannak, én is jártam már így
Kép Kép
A babócák nagyon szépek!

Na megyek megpuszillgatom a drága is buksiját

Kép
Kép
nektarin

Ja a képek:
Tegnap Moncsi barátnőmmel:)
És az új játékkal:)

Kép
Kép
nektarin

Regi, hát kb. 1 hete vannak gondok, csak az volt, hogy állandóan nyomott és én kicsit besegitettem a hőmérővel. Szemmel láthatóan megnyugodott és megkönnyebbült. Én úgy látom, hogy nem birja kinyomni, mert eléggé sűrű az eleje, de utánna robbanásszerűen jön a kaki.Próbálom hagyni amig lehet, vagy inkább amig birom nézni, hogy szenved.

Heni
KépKép
heni81

Irina, Nektarin: köszi, én is bízom a legjobbakban. Azért Nálatok se semmi a helyzet. Jobbulást Ádinak és Robesznak is!
Tejbegríz: annyira imádom! :D Szívesen is ennék ma estére, csak Máté pocija miatt azt mondta a védőnő, ne egyek semmi tejterméket :( (még sajtot se! :shock: ). Ugyan nem tudom, így hogy lesz majd a tejciben elég kalcium, de mindegy. Pezsgőtablettából. :? Szóval a tejbegrízben viszont főzött a tej. Szerintetek úgy is gondot okozhat? :?:
Más: segítsetek: akinek porszívós orrszívója van, hogyan tisztítjátok a szívófejeket? :?: Mert én átmosom, kifőzöm, de akkor is televan trutyival (még fogpiszkálóval is kiműtöm belőle), és minden, csak nem steril. :evil: Eléggé undorító, és szerintem csak tovább betegítheti a Bébit. :(
Heni: a hőmérős kakiláshoz hozzá lehet szokni, úgyhogy vigyázni kell vele. Ugyan megoldást nem tudok, de nem értek egyet a védőnőddel. Most akkor akár még több hónapig is csak így kaksizzon? Na ne! :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Pár napja nem voltam errefelé, megpróbáltam visszaolvasni. Tegnap nagyon vacakul voltam, begyulladt az egyik mellem, feszült, égett, lüktetett és ettől felment a lázam 38,3-ra. Rázott a hideg és nem nagyon esett jól, ha fel kellett kelni a takaró alól. Levi babám nagyon megértő volt, rendesen viselkedett, aludt velem szinte minden kajálás után. Ma már sokkal jobban vagyok, sétáltunk is. Mi is sétálunk minden nap, tegnap is elindultam, de hamar visszafordultam, annyira nem éreztem jól magam, hogy csak na. :?

Babamasszázsra hova jártok? Én jártam pocakosan a Brendonba, de játékbabákkal tanultuk, lehet, hogy jobb lenne újra átismételni. Az sem lenne baj, hogyha találkoznánk hasonló korú babákkal, én még nem ismerkedtem meg itt a környékünkön olyannal, akivel sétálhatnék, összejárhatnék. (Lesz egy baba, egy emelettel alattam aki februárban érkezik :) ) Nagyon szeretném, hogyha Levinek lennének hasonló korú játszótársai és minél hamarabb megismerkednének.

KépKép
becka

Küldtem egy mailt g-mailre. Olyan ari!!!! Mintha Gremese lánya lenne!!!!!!
Vendég

Nem kakilós baba: nekünk van szélcsövünk! A neonatológusunk ajánlotta. Gyakorlatilag ugyan úgy kell használni mint a lázmérőt, csak mivel cső, ezért könnyebben kijön a pocak tartalma. ( Beatrice-nek a kórházban is sokat használták, mert néha úgy felpuffadt a hasa mint egy lufi, és kaki meg semmi. )

A változatosság kedvéért lereszeltem az ujjbegyem egy részét az uborkareszelőnkön. :twisted:

Kép Elégedett busa :-)
Vendég

Sziasztok!

Kiskolbi:az orrszívóhoz lehet kapni bababoltban olyat mint egy mini üvegkefe.Elég muris,de azzal kijön minden belőle. Kb. 300 ft volt.Így kerestem konkrétan,hogy porszívós orrszívóhoz.Neten láttam először,addig nem is tudtam,hogy van.

Olyan édesek a kismanók!!Sajna nem mindig tölti le a képeket. :(

Oltást túléltük,bár a doki látványa is sírásra fakasztotta bébimet.Rögtön rájött,hogy valami készül.

Itthon a kúppal megharcoltunk,most nyugodt és bóbiskol.

Kuponosok írjatok privit hová küldjem vagy hogy legyen!

Kaki probléma:nálunk minden oké,annyi van,hogy ha paradicsomosat vagy sok rostos levet iszok megy a hasa tőle.Egy paradicsomosat szeretek a gombócot,na azóta kihagyom...Baracklével is vigyázni kell...Nem próbáltok ilyesmit inni,enni?Hátha lenne lazább széklete a babának tőle.Szóval nálunk inkább hasmenés a téma néha.

Puffadás:lehet nincs igazam,de Zétinek szerintem ilyen baja azért nincs mert én zöldséget egyáltalán nem eszek és zöldségeset sem.Se főzeléket,se ilyesmit.Soha nem is szerettem.A krumplis-tésztás-husis stb. dolgok meg nem puffasztanak.Banánt imádom,de azt tanultam attól is fájhat a baba pocija,így kihagyom.

Puszi mindenkinek,megyünk fürcsizni és vacsizni. :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Köszi Miléna, megpróbálok beszerezni egyet. Nna, akkor a banánnak is annyi... :( igaz, engem is megfog, de legalább vitamin. Most már tényleg nem tudom, mit egyek :shock: , mert lassan minden amit szeretek, és van benne valami hasznos a tejcire nézve, tiltólistára kerül. A krumpli-husi-hal-rizs-tojás-kenyér meg nagyon uncsi már. Különben is: hogy lesz így a tej tele minden vitaminnal?!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Kolbi!

lehet hozzá kapni tisztítókefét,pár száz forint.Gyógyszertárban szerintem nem,de bababoltban tuti van.

Heni!
A volt védőnőm azt mondta anyatejeas babáknál a 10-12 nap is normális.Ugye csak szoptatod?Tápszeres babáknál gőzőm nincs :oops:

Irina!
3 gyerek az tök jó :) bár én néha ha mindkettő hisztis,nyűgös felteszem a költői kérdést kellett ez nekem :oops: Bár én majd egyszer szertnék majd még minimum 5 év múlva,de akkor majd 2-őt ne legyen köztük túl nagy korkülönbség,persze ebbe Apuka beleegyezése is kell :) Ő 3-at szeretne :)

VargaTünde!
Hogy lehetnek ennyire taplók :evil: azt hiszem ha megjegyzed a rendszámot kkor fel is jelentheted

L.Móni!
Nagyon édi Gréta,gyönyörű szemei vannak :)

Tejbegrízt én szoktam néha enni és olyan jól esik :)

Konakiont nektek meddig kell adni?

Ma Bálint születésnapja alkalmából megkapta a 2 hós oltását.Nm tetszett neki,kissé üvőltött,de aztán elaludt szerencsére :) kereken 1 kilót hízott most 6,2 kg a cseppem :lol:

Kép
Kép
Kép

szép estét

KépKép
viranka

Anitja
Köszi az 5letet, a youtube-ra feltettem Apa majomkodását, itt megnézhetitek:

http://www.youtube.com/watch?v=Fp1dM_0DgCc

Holnap jövök képekkel és olvasok is, most hív a kislányom :)

Kép
granda

Kolbi!

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=2955

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12389

http://66.102.9.104/search?q=cache:knbQ ... lr=lang_hu

http://www.babazo.hu/bebi/20051023vitaminok.html

én speciel szoktam kelkáposztafőzeléket,karfiollevest is enni,persze előtt ejól leforrázom :) s Bálintnak sincs semmi baja :) Mírának sem volt,de ki kell próbálni :)

KépKép
viranka

Granda! Koszi az elmenyt! :lol: Nekem iszonyatosan tetszett, viszont az en sosem siro lanyom (aki kozben szopizott, mig neztem)kikopte hirtelen a cicit es elkezdett nagyon sirni! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Visszanéztem, és 10 oldal lemaradásom van!!! Többször nem engedem apát ennyit játszani! :twisted: :twisted: :twisted:

Majd igyekszem, egyelőre a fotókat néztem végig. Tündéri minden baba!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Nem tudom, hogy csak fel akartam tölteni, vagy fel is töltöttem ezt a képet Marciról. Ha esetleg igen, akkor bocsánat, hogy kétszer, ha nem akkor meg itt vagyunk: ekkor volt 2 hónapos Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok !

Nekünk ma megérkezet az árzuhanásról rendelt dolgaink.
Igaz pénteken azt írták, hogy szombaton postázzák. Mindegy az a lényeg, hogy megérkezett mert én így, hogy előre kell fizetni ennek nem igazán vagyok híve.

Nálunk a nap az gyorsan eltelt.
Most kicsit hisztizik de még én elmegyek fürdeni aztán kap kaját és irány aludni.

Na lépek is most mert nagyon hangos a gyerek.

Jó éjt mindenkinek.
20200310173350

Sziasztok!

Tündéri az összes baba!!!!!!! :D

Kiskolbi! Mi csak egyszer használtuk a porszívót. Nekünk sem volt olyan kefénk. Én fogtam, és beleállítottam a fejeket egy pohár vízbe. Marha guszta volt :shock: , a cucc kiázott, átmostam, és ment a sterilizálóba.

Hála az égnek nálunk nincs kakiprobléma (van viszont más).

Era! Édes vagy a baba a videón tényleg hasonlít Zsófira.
Ne reszeld le az ujjad!!!!!! :lol:

Anikó! Apa nálunk is wow-ozik. Nekem laptopom van, és rooterünk. :twisted:

Kicsit már megint panaszkodok. :oops:
Délután babuka elaludt, mondtam Apának, lelépek boltba, gyogyótárba, DM-be. Ezek szerencsére egy helyen vannak.

Végeztem, ülök be a kocsiba. A gyerekorvosunk két percre volt onnan. Felhívtam, mondtam, hogy Zsófi szeme megint nem százas. Ő azt mondta, valószínűleg nem működik jól a könnycsatornája, szemésztre kell vinni. ( :( ). Azt mondta, menjek el a beutalókért. Mondtam oké, most tudok menni, két percre vagyok.

Odaértem. Folyt a rendelés. Negyed óra múlva kijön egy asszisztens, azt mondtam, beszéltem a doktornővel, kellene nekem beutaló szemésztre, ill. koponya- és hasi UH-ra. Más nem kell. Ő vigyorgott egyet (olyan szájhúzósat), és elment.
Fél óra (!) múlva felhívtam Apát, kérdeztem mizu Babával. 20 perce üvölt. :shock: Oké, sietek.
Megy fel bennem a pumpa...
Felhívom a doktornőt, az asszisztens vette fel. Mondom neki, hogy megkaphatom a két beutalót? Mert otthon üvölt a három hónapos gyerekem. A doktornő mondta, hogy jöjjek.
Odajön hozzám, és mondja, hogy ezt neki kell megírnia, a doktornő meg aláírja.
"Nagyon szépen" néztem rá, az arcomra volt írva, hogy: és ezzel mi a gond?
Elment, hogy megírja. Ja, azt még mondta, hogy várjak 5 percet. Jó.
20 perc múlva (!) hívom Apát, mi van? Gyerek torkaszakadtából üvölt, éhes, le van izzadva teljesen. :shock:
Na, akkor már teljesen kész voltam. Újabb telefon be: Megkapom a papírokat?????
Erre: Most írja a doktornő, csak még valamit meg akart nézni, de most vannak nála. :evil:
Én: na jó, holnap visszajövök. :evil: :evil: :evil:

A p.csába! háromnegyed órát vártam két tetves beutalóra, amit elméletileg az asszisztensek írnak (mindenhol). Itt meg a doktornő... És eljöttem a rohadt papírok nélkül. :evil:
Mi a sz.rt csinálnak ezek? Mikor a doktornő vizsgál, és nem kell adminisztrálni, segédkezni akkor kitölthetné azt a két papírt. Mindenhol így működik, és soron kívül odaadják.
A dokinő mondta, hogy menjek be. Legalább tette volna hozzá, hogy Anyuka, készüljön fel, hogy egy órát kell várnia.

No mondtam a magamét, és padlógázzal téptem haza.
A gyerek már teljesen kész volt, sírni sem volt ereje. Gyorsan cicire tettem.

Borzalmas, ami az egészségügyben zajlik! :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Egyébként napról-napra egyre több újdonsággal lep meg minket Zsófi baba. Ma felfedezte, hogy a kezecskéjével fogni is tud, meg bökdösni. Az arca alá emeli a két karját, és a kezecskéjét fogdossa. Olyan édi. Meg ha elélógatok valamit, nyújtott karral nyúl felé, és ütögeti. Megzabálom! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi! Kérünk fotókat a cuccokról!!!!!!

Anikó! Marci nagyon édes hamvasfejű kisbaba! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese!

Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod volt, de ez az egészségügy már csak ilyen, és még rosszabb lesz! Nekem sajnos csak rossz élményeim vannak. A gyerekorvosunkban még nem csalódtam, nagyon rendes, mindig max. csak negyed órát kell várni.
A párodnak mi a neve a wow-ban?
Nekem is laptopom van és eddig azért nem kértem rootert, hogy legalább arra a negyed órára álljon fel a gép elől amíg megnézem a leveleimet. De mostmár nagyon kell, mert a munkámmal sem haladok! :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kiskolbi: nem tudom nálam mitől van a tejben vitamin,stb.,de manó nagyon kerekedik és igen egészségesnek tűnik... :wink: Viszont az is igaz,hogy vitamindús italokat iszok+Elevit. De régebben nem szedtem semmit (terhesség előtt),mégsem voltam szinte soha beteg.Állítólag a szervezet tudja mi kell neki,lehet az enyémnek nem kell zöldség.Ez nálunk valami genetikai dolog lehet,uncsitesóm a zöldségutálat mellett semmi gyümit nem szeret,a látványtól is rosszul van. :roll:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hello Lányok,

Granda, megnéztem én is. Örömmel konstatáltam, hogy más apukák is "visszamennek gyerekbe" ha gyerekük születik :lol: :lol: Haláli :lol:

Emese, nagy :twisted: az egész rendelőnek!!!!

Ma bedühödtem és elmentem játszószőnyeget venni, elég volt a játszvelem-ből.

Ja, és az én madárétkű kislányom bevert 245-öt lefekvés előtt! :shock: Azt hittem rosszul látok, 3x álltam neki új adagot bekeverni. Hát, olyan lesz mint az anyja... :oops: Este húz bele a kajába.. :lol:

Nagyon édesek a babák, lányok! Olyan jó látni, ahogy szépen növögetnek :)

silka
silka

Nektarin! Robesz nagyon szép baba! Szőke, igaz? Nagyon szép világos kis buksija van! :lol: Szeli is ugyanilyen érdeklődve szokott nézni, mikor kézben van! :wink: Még hasonlít is azon a képen, csak Szeli sötétebb tónusú.

Heni! Próbáld ki a pocakmasszázst! Óra járásával megegyezően masszírozd. Én tegnap úgy csináltam Szelinek, és hamarabb túlestünk a kakin.
Reggel megint olyan könnyen ment a kakilás, hogy előjeleit se nagyon láttam, így sugárba sikerült telibe találnia engem pelenkázás közben… :shock:

Kiksolbi! Porszívós orrszívó: a hosszú csövet én sem tudom jól kitisztítani, de mivel szívja, és nem fújja, szerintem nem mennek vissza a bacik a nóziba. (Legfeljebb kéthavonta lecseréljük, vagy nem tudom.)

Tudod, hogy Niki is eszik mindenfélét!!! Szerintem annyira nem jó meghúzni a határt! Bár én nem szakértek… :oops:

Becka! Jobbulást!!!
Babamasszázs: nálunk a védőnőknél van. Az egyik védőnő ki van képezve, és ő tartja a 4 alkalmas tanfolyamot, ahol megtanuljuk, utána pedig otthon lehet a babákat kényeztetni. :D

Era! Beatrice nagyon édi!!! :D

Viranka! Jaj, de aranyosak!!! :D És az a sírós kép… cuki!

Niki! De aranyos, hogy így reagált a babasírásra!!!

Anikó! Jaj, de szép!!! Azok a barna szemek!!! :D

Emese! Fekete pont nekik!!! :evil:
A szemecskéjére meg mennek a gyógypuszik!

megyek, mert felébredt, és sír a kicsikém!

Kép

Kép
regcsiken14

Granda! De jót nevettem!!! :lol: :lol: (Apa majomkodása)

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Végre sikerült Rebekát is megnézni! Nagyon aranyos a tánci! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Mindenkinek köszi a szívófejes tippeket. :D Eddig én is vízben áztattam, még sót is tettem bele, mondván oldja a trutymót (oldja is), és utána kifőztem. De vennem kell olyan kiskefét, mert ez nem elég.
Kajálás: köszike a linkeket! Egyébként én is szedem a Gravidát még, de biztos hasznosabb a friss, "eredeti" forrás, mint a tabletta.
Granda: Apucinak kissé elvette a Kicslánya az eszét! :lol: Azért megnyugtató, hogy nem csak Máté Apukája gyagya. :roll:
Emese: mennek a gyógyvuduk Zsófi szemére! +++++++++ A rendelőben történt eset pedig kritikán aluli (Eráék esete is.) :evil: :evil: :evil:
Regi: én is ilyen kaksikról álmodom....(mármint Máténak)! :roll: :lol:
Viranka: nagyon édes a Mírával készült fotó! :D
Silka: ennyi betankolás után végül felkelt éjjel is enni Lizi? :shock: Ugye, nem? (mondjuk az én fiam simán felkelne, de főleg azért, mert nyomja a sok kaja a pociját.)
Anikó, Niki, Era: tündibündi apróságok! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok,
egyre szebbek a babavonalzók, ennyi gyönyörű babakép után nem is csoda! :-)

Gremese, ez nagyon durva!!! Nálunk a körzetinél van ez, ott őrül meg az ember. Próbáltunk máshoz átmenni, de az az orvos közölte, hogy tele van, és csak ha már van ott családtagunk, akkor vesz át minket. :shock: Hát nincs.
Jobbulást Zsófikának! Mit használtok a szemére? Nekem Ádi a szülés közben kapott szemfertőzést, hetekig brulimicineztem, aztán meggyógyult végre.

Ma Ádi közelharcot vívott az orrszívóval, ami eddig jó mókának tűnt, most sírásba torkollott, mert makacskodott a szmötyi az orrában. Mondjuk eddig nagyon hősies volt, valószínűleg nekem is elegem lenne az egészből.
A babák mindig produkálnak valami újat: megetettem Ádit este 8-kor, kb. 9-re el is aludt, én 10-ig fürödtem stb., lefeküdtem, hát fél 11-kor sírva ébred. Éhes volt. :shock: SOHA nem ébredt még fel az esti etetés után éjfél előtt... És ismét kelünk éjjel meg hajnal-reggelfele is, nem is tudom, ez egy vagy két ébredésnek számít-e. :lol: Kicsit zombi vagyok.

Kép
Kép
irina

Hahó!!

Hát nálunk nem igazán javul a helyzet!!
Este 9-kor aludt,evés 23.15 ,2.45,5.45 és 7-kor már sirt!!!
Mi a picsa lehet ez???
De a hasára gyanakszok,mert mikor megyek be hozzá csak feszeng,icereg-mocorog!!
Ha nem aludna vissza a cicin éjjel szerintem akkor is kakilna!! Mert reggel az az első,hogy kakil,de aztán még többször napközben is!!De akkor éjszaka miért bántja a hasát???
Nem értem!!!!!

Irina!!
Én is zombi!!! :) :(

ancsi26

Sziasztok !

Úgy látom mindenkinek mozgalmas éjszakája volt.
Nálunk általában az utolsó evés 22 22:15-kor van és utána max 23-kor alszik is a drágám reggelig.
Na tegnap nem így volt.
21:30-kor már üvöltöt a kajáért.
Én 5 perc alatt lezuhanyoztam és vittem tisztába tenni és ezerrel csináltam neki a kaját.
22:15-kor már aludt a lelkem reggel 6-kor meg már nem bírt magával. Mondjuk lehet azért is mert bekakált. Na így 6:30-kor evet és 7-kopr már szintén aludt és most kelt fel.
De még nem készülünk kajolni mert a drágám vihog a körforgónak ami megy most neki.
Kép ezt vettem
Kép zongora
Kép kockák
Kép kockák
Kép csörgők

Ezeket vettem.
Ja és a hinta amit máshol rndeltem az meg pont mikulás napra érkezik meg.

Na megyek öltözködöm aztán készítem be neki a kaját és megyünk sétálni.

Szép és békés napot mindenkinek.
20200310173350

K.Timi! Szupi, amit vettél!!!
Képzeld, Szelinek megint sok a 150... szenved, hogy tele a poci, úgyhogy most megint kevesebbet kap minden 2. evésnél, így pont jó neki.

Zombiknak kitartás!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Minden babó és tesó nagyon édi!
Na persze a rucik is aranyosak.

Tegnap voltunk szurin na meg mérésen.
kislányom meg lett dicsérve meg se mukkant,de azért este kicsit
nyűgi volt.De semmi komoly.
Mértek neki hosszt,súlyt , fej és mell körfogatott.
Súlya 5440 g bár ezt nem értem mivel sokat eszik.
Hossz 60 centi amit még jobban nem értek mert már a 68-as rucik is jók rá.

Granda!
Megnétem a videót hát Csúúúcs.

Irina!Ancsi!
Ez a zombi téma nekem is ismerős. :mrgreen:

Emese!
Szerintem az ilyeneknek nincs gyerekük.

K.timi!
Szuperek a játékok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irina: fejlődési ugrááás!!!! Juhí! :D :D Nálunk még várat magára, igaz ki tudja, mennyit.

Timi: nagyon tetszenek a játékok, amiket vettél! Csupa hasznos-mókás dolog! :wink:

Regina: Te boszorkány vagy, most már a nyakamat merem rá tenni!!!! :shock: :D Szeli után épp a néma kaksizásról ábrándozom, erre az imént Máté hang és erőlködés nélkül telerakta a pelust! :shock: Két hónap elteltével először! :lol: Annyira boldog vagyok! :lol: Bárcsak eztán mindig így lenne!

Zombikák: "erőt, egészséget!" :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Ancsi26 Sajnálom, hogy nem normalizálódik a helyzet. Mondjuk én sem tudom, hogy Grétivel mi van. Ma megint felsírt 2:45-kor bementem, megpusziltam, megsimogattam. Visszaaludt. Majd felébredt 4-kor, akkor apa ment át hozzá. A műsor ugyanaz volt mint a tegnapi, vigasztalhatatlanul sírt, tekergette magát. Maszíroztam a kis pocakját, sokat pukizott viszont teljesen behergelte magát és csak cicivel tudtam lenyugtatni. Akkor viszont beájult és folytatta az alvást reggelig. Nem tudom mi ez nála. Napközben mostanában egyre kevesebbet panaszkodik a pocak miatt. Éhesnek, meg biztos nem éhes, hisz este sokat evett nagyon majd 200-at és
megint 21 dkg hízott 1 hét alatt. Ja azt nem írtam még, hogy 1/4 2-kor tudtam csak lefeküdni mert fejtem pakolásztam, vasaltam. Úgyhogy én is fáradtnak érzem magam.
Próbáltál már Mollinak pótlást adni cumisüvegből? Lehet azért nem kéri már a cicit mert akkor már nem jön úgy sugárba és jobban meg kell dolgoznia érte, cumisüvegből meg lehet szép lassan meginna még 40-50 tejcsit. Az aventes üveg jó, nálunk nem alakult ki cumizavar tőle.

K.Timi Jók a játékok. :lol: :lol:

Emese Szőrnyű ez az egészségügy :twisted: Zsófika szemének mennek a gyógypuszik.

Irina Hát nektek sem volt könnyű éjszakátok :?

Silka Nem semmi étvágya van Lizikének :lol: :lol:

Köszönöm szépen mindenkinek a Gréti dicséreteket :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt Anyukák,

Timi, tök jók a játékok, azt a zongorásat én is néztem neki karira, nagyon tetszik, de már csak rucikat és játékokat nézegetek mindenhol:)

Emese, no hát én ezért hívom ki a gyerekorvost, igaz így adok neki pénz, de még mindig sokkal jobb, mint elvinni, bár itt Érden, akkora hó volt tegnap, hogy mondta, hogy lehet, hogy pénteken inkább vigyem vissza, ha nem tudom, vagy nem akarom -inkább nem akarom betegek közé vinni és várni - akkor hívjam, hát majd hívom.
Amúgy mi is kaptunk koponya, hasi és csipő Uh-ra beutalót és tegnap hívtam fel a II Gyerekklinikát, januártól ott is fizetős, úgy préselt be a csak 10 perc könyörgés után.
Remélem rendben jön a szeme, lehet, hogy átmossák neki:(

Robeszka ma jól aludt, csak álmában köhögött, elég csúnyán, de már szedi a szirupokat, és az orrcseppet, és hát megy a porzsívó ezerrel. Én is olyan kis kefélvel tisztítom és jó forró vízzel átmososm, időnként megy a sterilizálóba.

No megyek, Apa leszedtem a karis dobozokat, kicsit elkezdem feldísziteni a házat bent.:)
Szép napot nektek.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Gremese: no comment DE! Van pozitív tapasztalatom is, mi Csóron lakunk. Itt a körzeti orvosnál még soha nem vártunk 5 percnél többet, mert ha megtudja, hogy itt az én lányom akkor soron kívűl megnézi a védőbe, akárhányan várnak is rá ( felnőttek ) SŐT!!! Nekem nem is Ő a háziorvosom, és a múlt héten írt fel nekem is antibiót, mert látta, hogy szarul vagyok, és nem kellett fizetnem sem ( vizitdíjat )!!!!

A mi súlyunk nem valami fényes, mert a betegség miatt kicsit visszaestünk: 4400 gr. és 56 cm

Kiskolbi és a többiek: köszi a babadícséretet

T.Kőszegi: asszem az árzuhanáson láttam, hogy 3 játék ( közük a babazongora is akciós )

mindjárt megkeresem a linket, mert tök jó áron van!
Vendég

Sziasztok Mammcik!
Gyors bekukk, mert nyügi van... arra gondoltam, hogy az Asram jógaközpontban kedd délelőttönként van Babás jóga, és ott tudnánk talizni, mert utána nincs a nagyteremben óra egész délután 17óráig, megbeszélném a jógaközpont vezetőjével, mit szóltok? van mikro, 2 fürdőszoba, tudnánk teázni, a jógateremben meg vannak szivacsok, takarók, fűtés... 2.kerület Ady E. u.-ban van.

puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Én is gyorsan bekukkantottam, köszönöm aki jobbulást kívánt nekem, már teljesen jól vagyok (babuci meggyógyította a cicit).

Megyünk nemsokára 1/4 2-re a hasi, agyi ultrahangra a Bethesda kórházba, remélem, hogy nem kell majd sokat várni. Mindenesetre még előtte megetetem, még az is lehet, hogy viszek magammal tápszert, cumisüvegben. Nálunk sem okozott zavart az Aventes cumi, a ciciből is megeszi, amennyit talál benne. :)

Kaptam még egy címet babaúszásra: XIII.ker. Radnóti Miklós utcai tanuszoda, (Pozsonyi-Gergely Gy. u. sarok) Tud-e erről valaki, valamit?

KépKép
becka

Kép Beatrice
Vendég

Era, Beatrice nagyon szép :D és milyen ügyesen tartja magát, ez igen.
Azért jó hallani, hogy vannak rendes orvosok is, bár eddig nekem is több a pozítiv tapasztalatom, mint a negatív orvosos téren.

Kép
Kép
nektarin

Anitja: nagyon jó 5letnek tartom :D , feltéve ha a Babucik tudnak csicsikálni is, ha rájuk jön a fáradtság. A Moszkva térről hogy lehet leggyorsabban odajutni?
Nektarin: szerencsére én is rengeteg példaértékű dokival futottam össze, :) igaz a Bp-i egészségügyet még nem ismerem, csak a pécsiről van tapasztalatom, arról viszont sok és csak jók. Nekem inkább a védőnőkkel gyűlt meg a bajom. Ostoba némberekkel találkoztam csak, akik ránk se bagóznak. Nem mintha hiányozna, de néha azért lenne egy-két kérdésem, amire érdemi választ szeretnék kapni.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Sajnos a pukival megküzdünk továbbra is... Épp most volt egy roham. :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?