Monisa,
Biatorbágyi Korai Felesztő, Surányi Kornél:
drvma@freemail.hu, vagy telefonon 06-70-378-5218
Bár nektek bazi messze van, de azért megérné eljönni... A vizsgálat ingyenes, ip. sokkal hamarabbra van, és k. jó a szakember
Férjed

és

és
Megértelek, hogy ezt nem újságolja el az ember azonnal egy nyilvános topikban - bár nincs az ég egy világon semmi szégyellnivalód - , de örülök, hogy most megosztottad velünk!
Soksok ++++, és ha tudok vmit segíteni
Barátnődnek esetleg egy homeós alkati szer sokat segíthetne, ha van erre kapacitása.
Zsanci, és mire szavaztál?
nálunk se ment 1xűen az altatás... komolyan nem tudom, mi a trükk, én asszem totálisan csődöt mondtam

Istók tegnap fél 12-kor még egy fingópárnával játszott, ma pedig 11-kor még egy tölcsérbe trombitált artikulálatlanul

és pörög este, mint egy búgócsiga

azt se tudom, hogy aludt végül el, mert sztem én előbb...
Curse, cicid

simán el is nyomódhat egy tejcsatorna, pl melltartó v alvás által. Ha nagyon fájdalmas, Bryonia Cretica alacsony potenciálban segít, ill ha begyulladna (elkezd emelkednia hőd) akkor Belladonnával karöltve...
de remélem ilyen nem lesz! Amit még megtehetsz, hogy mindig azon kezded a szopit, hogy amikor erősebben szív Adél, jól leürítse. Kistesó projekt beindult már?
Nuk, Macsnak van igaza

nálam AZ a dolog lelkiekben dől el, és ha már ilyen p, akkor kell az ördög öreganyjának

én nem vagyok az az ágyban békülős típus

bár, már azt sem tudom, milyen típus vagyok

de ma este is bevágtam egy brutálisan nagy adag somlóit, kinek legyek még szép? alapon

hát ezt sem sejtettem, hogy alig 30 évesen már le fogom húzni a rolót

persze nem lehet minden tökéletes, hiszen van 1 szuper fej és 1 szuperfejdekisségyárihibás gyerekem, van otthonom, pár jófej családtagom, szeretem a munkám, nincsenek filléres gondjaim... csak most épp dagonyázom az önsajnálatban... már az IRL barátnőimmel sem merek találkozni, mert mindig azt mondogatják, hogy Te jobbat érdemelsz!!!

És akkor mit csináljak?!
na, megyek, és elásom magam az ágyba, párnák közé...
szebb napokat!
ps, Isti most ébredt.. vagy megint hányni akar, vagy csak kitúrni engem az ágyamból