Új privát üzeneted érkezett!

katatónia, depresszió, fóbia....
pszichiáter!!!!!!!!
Névtelen
 


Pocok!

Fogalmam sincs mi lehet a baja, de talán érdemes lenne tényleg először a családnak (pl Neked) beszélgetned róla egy szakemberrel. Ha ő úgy ítéli, hogy kezelésre szorul akkor én nem haboznék. Mennyi idős a rokonod? Soraidból úgy vettem ki, hogy nem egydül él... ha van rajta kívül más is otthon akkor bészélget, vagy akkor van az, hogy ül és néz. Na de akkor hogy mondta el, hogy miért bújik el?
Remélem sikerül megoldást találniKép Talán itt a neten próbáld megkérdezni Pelét. Szívesen szokott válaszolgatni a kérdésekre, igaz eddig a gyermeki lélekkel kérdezgettem, de talán a felnőtt lélek sem áll távol tőleKép

puszi
sasha

Kép
 
 


Pocok!
Pele most két hétig nyaral, csak levelet tudsz neki küldeni.
Egyébként nagyon riasztó, amit írtál. De nehéz megítélni a dolgot, túl kevés az info. Milyen volt a rokonod előtte? Beszédes, társasági, vagy mindig visszahúzódó? Ez csak egy kérdés a sok közül.
Orvoshoz viszont nem küldheted, csak saját akaratából keresheti fel, tudtommal.
 

 
 

Hát nem tudom, én a szülei helyében elvittem volna orvoshoz úgy 20 éves korában...
Persze, e pár sor alapján nem lehet ezt megítélni, és lehet (remélem), hogy igazából csak egy visszahúzódó, félénk emberke, akinek most vmi problémája van, azért húzódik vissza magába.
Ha a helyzet nem javul, vagy súlyosbodik, én mindenképp elvinném-elkísérném orvoshoz...
Zsóka

Zsóka
 
 


Sziasztok!
Psy-hez vinni még mindig nem késö!!!
Vendég
 


Van egy hasonló, de csak hasonló ismerős. Ő viszont visszamaradt a fejlődésben.
Nem tudom Nálatok ez így van-e, mert akkor érthető, sőt romolhat is az állapota.
Sűrgősen beszélnék vele, hogy valakivel menjen el pszichológushoz, mert szerintem iszonyú gátlásosság, vagy fóbia van benne, amit nem tudni mi okozott!
Lehet, akár a rossz nevelés is..
Ezt egy pszichológus tudná csak feltárni és lazábbá tenni a "fiút".
Ha így marad, csak romlani fog a helyzet!!
Nem igaz, hogy a szülei csak most vették észre, hogy milyen!
Azt sem hiszem, hogy serdülőkorban nem volt ilyen! Már rég akkor segítséget kellett volna kérni!
 
 


Szia Pocok!
Érteni én sem értek, azért kellene a szakember!
Ami a szülők hozzáállását illeti az unokákhoz is...hát az számomra hihetetlen!! Nekik is pszichológus kellene!! Csóri gyerekek!! Mi lesz velük, ha felnőnek???
Valahogy ki kellene venni a kezükből, mert ez tényleg nem fog jóra vezetni...ovi-ba sem jártak? Barátaik hallom nincsenek...ettől lesznek ilyenek...semmi társadalmi élet..nem csoda, ha belehülyülnek!
Na, az ilyenen ki tudok akadni...
Mert az ok. hogy ők embergyűlőlők, vagy olyanok, amilyenek, de annyi józan eszük lehetne, hogy a gyerek érdekeit nézve kicsit változtassanak...
 
 


Pocok!
Erdekes, a nagyszülük, akikröl irsz, pont olyanok, mint az anyosomék!!!Kép
A 30 éves rokonnal annak kellene beszélni, aki a legközelebb all hozza!!! Hogy rabeszélje a pszichiaterre. Amugy van még 1 lehetöség (na jo, van még sok, de most ez jut az eszembe!Kép)-mégpedig az, hogy az illetö rokon nem szenved ettöl, és nem akar valtozni. Ez is elképzelhetö!!! Ez esetben békén kell hagyni, elfogadni olyannak, amilyen!!!Minden jot!!!
Sasha, szerintem nem 1 csaladtagnak kellene dokihoz mennie, és beszélni az illetö magatartasarol, hanem maganak az illetönek kéne lépnie-ha akar...Pusz.
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó