A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Na akkor megyek mosogatok és készülődök holnapra :)

Gyönyörű álmokat!!!
Smaccantás!!!!
hanyatka

Sziasztok Csajocskák!

Most értünk haza színházból, és gyorsan jöttem, hogy megnézzem, mi a helyzet..

Bodzi, Zelecske, Plümek!!!!!

ÚÚÚÚÚÚgy örülök, hogy minden rendben ment!!! Gondolok Rátok és a Babáitokra, hogy továbbra is nagyon ügyesek legyetek!

Holnap majd még jövök, most viszont megyek, mert ki vagyok dőlve...

Puszi Nektek!

Szederke
szederinda04

Na még egy hsz. erejéig bekkuk,ezt el kell mesélnem,sztem velem vmi baj van :)
Szóval fél 11kor nekifogtam mosogatni majd csináltam 2 szendvicset reggelire,aztán gondoltam gyorsan felmosom a konyhát meg az előszobát,de ha már így nekilendültem,akkor kisikálom a mosdót,de ha elővettem a domestost,akkor jöjjön a wc meg a kád is :)
Szerintetek???Fél 12 van :)
Na egy gyors zuhi és lefexem mielőtt mielőtt a porszívót is elővenném :)

Pusszzz :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Jó reggelt Csajocskák!:-)
Hanyatká! Jól megijesztettél, amikor még a mondatod elején tartottam...
Nem vagy semmi, de ezt tudtam!!:lol::lol:
Micsoda energiákat kapsz a Babádtól!!!:D:D
Ez kész!!!:lol::lol:
Én kidőlem addigra, mire hazatáncoltál...:D

Szép napot Mindenkinek!!:D:D:D

Sugik, ragik, simik mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Yamitásocska!
Elküldtem az összes fotót, amit a lányok adtak, 10 db mail formájában!!!:lol:
Remélem, nem baj, hogy elég különböző méretűek, a Férjecskéd azért tud velük mit kezdeni...:D
Itt persze nem részletezzük a dolgokat:lol:...
Köszi, hogy hívtatok és írtatok Hanyattal, Tatussal!!!:D
A telefonom haldoklik akkuilag, ezért nem értetek el.:-)
Pusza!!!:D

Kép
bodza2005

De jó lesz, hogy sokan taliztok pénteken!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Megyek intézni ezer dolgot, du. jövök.
Cuppppppppp

Kép
bodza2005

Szia Bodzus!
Majd jelentkezz mi van petikékkel...... vagyis embrikékkel! :D
finch

Sziasztok Csajok!!!

Bodzi, várjuk a jelentést sz embrikékről. Reggel eszembe jutottál, Skype-on írtam is, pusszantás!!!!

Én csodásan aludtam, simizem a pocakomat, remélhetően valaki/k érzi/k bent :-)

Öreganyu, akkor Te is földi vagy:-) Holnap kirészletezzük, hogy ki merre pontosan :-)

Hanyat, belőled merítek erőt, mikor este még tennem kéne valamit, de nincs erőm :-)

Szederke, hogy vagy? És Andikám?

megyek munkálkodni, pusza
plümõ

SZiasztok!

Hú Bodzika ez aztán a beszámoló. Ösztönösen a zebra akadt a kezedbe szundi közben? :-)

Én most éjjszaka nagyon rosszul aludtam, sokat fennvoltam, meg máskor ilyenkor még aludni szoktam, de már lassan egy órája fennt kukorékolok.
JA éjjel a kissebbik kutyám olyanokat szellentett az orrom alá, hogy csak na, már azon agyaltam, hogy kizárom a folyosóra! :-)

Zsembi ne keress jeleket. Én sem éreztem semmit az elején. Úgyhogy nyugi.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Zel, Bodza, gyertek a hírekkel!!! :D

Jaj, lányok, kicsit félek a holnapi naptól, már megint tele vagyok kétséggel, mert napok óta semmit sem érzek ebből a babából. :? Legalább ha hánynék egyet vagy valami... :D Semmi tünetem sincs, komolyan mondom, se álomkór, se semmi, csak a cicikék érzékenyek, és ennyi... Most majd megint jól seggberúgtok, úgyis tudom! :D
noczi

Noczi hogy találtad ki, hogy seggbe leszel rugva?? :-)

Ági28

megérzés... :D
noczi

Basszus írjanak már a csajok olyan izgatott vagyok. De lehet, hogy majd késöbb kukkantok be, mert eléggé elfáraszt a gépezés.

És lassan lesétálok a gyógynövényboltba levendulaolajért, mert álítólag az jó fejfájásra.

És mikorra mész holnap??

Ági28

Nóczi, tényleg fenékbe vagy rúgva!!! Ne aggódj! Azért mert nem hánysz, nem jelenti egyenesen azt, hogy valami baj van. A cicifeszülés ugyanúgy jó jel! Tudod, nem mindenkinek van hányingere, vannak akiknek egyáltalán nincs, mégis egészséges babájuk lesz. Úgyhogy nyugi! Pocaksimi és nyugisugi száll feléd! :) +++++++++++++++++++++++++++++

Ági, örülök, hogy jó vagy! Pocaksimi repül hozzád is!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Bodzika, mi újság? Hogy vannak az embrikék???

Bea
beus77

Noczi! Ejnye-bejnye! A barátosném a 9 hónap alatt csak annyit érzett, hogy megindult a szülés! :D
Minden rendben lesz! Na!

Én is holnap reggel megyek UH-ra, lehet összefutunk! :)
finch

Jó reggelt kedves DRK!!!

Én már úgy várom a 11.,hogy menjünk Apánkat köszönteni :)

Nóczibaba!!!Télleg nagyon fenéken leszel billegetve,ha stresszeled magad.Hát szabad ilyent???Nem!!!Nem szabad!!!Nincs semmi gond,nem kell keresni a tüneteket,minden szervezet máshogyan reagálja le az áldott állapotot.Sztem.jó dolgo,hogy nem hánysz.
Pocaksimi!!!
hanyatka

13:30-ra megyek honlap, úgyhogy veled már nem találkozom, Finch! Viszont a transzferesekkel valószínűleg igen!!! Csak jelentkeznének már...

Jól van na, tudom én, hogy nem szabad semmi rosszra még gondolni se. :D Holnap úgyis kiderül, hogy mi van odabent...
noczi

Vagy KIK? Noczika!
finch

Noczi de utánna azonnal jelentkezel majd, ugye?? :-)

Ági28

Nahát, ha kettő van, akkor ott helyben lemegyek hídba... :D Annyira hihetetlen még az egy is, nemhogy a kettő! Tiszta hülye vagyok, hogy ennyire nem tudom beleélni magam... :D
noczi

Na majd később benézek. SZiazstok! :-)

Ági28

Ági, hát ha azonnal nem is, de este biztosan! Még egy nagybevásárlást meg kell ejteni hazafelé... :D
noczi

Noczi! És szeretnél kettőt?
finch

Persze Finch! Mindig is ikrekre pályáztam! :D
noczi

Akkor nagyon-nagyon-nagyon szorítok neked, hogy ketten legyenek!
finch

Aranyos vagy! :D Igazából egy babával is tökéletesen boldog leszek ám, csak legyen minden rendben vele!
noczi

Rendben lesz Nóczi,ne aggódj!!!És holnaptól tessék elhinni,beleélni magad és örülni!!!
hanyatka

Oké, oké!!! Úgy lesz, ígérem! :D
noczi

Meglátod, holnaptól Te is mosolygós arcú, boldog kismama leszel- hivatalosan is!

Kép
finch

Jaj CSajok, dolgozom, de nem bÍrom ki! Mindenki nyugi!

1. Hidegfront van, nekem is fáj a fejem, tegnap a gyerekeim du. 5-7ig totál kikészÍtettek, valami van a levegőben.

2. Noczika, én sem hánytam és nem éreztem semmit, csak egy kicsit aluszékonyabb voltam pár héten át.

3. Zsembike olvass sokat, az eltereli a figyelmedet és nem kell érezni semmit! Nekem még a cicim se feszült egy csöppet se!

Vigyem a piros szÍvet holnap és valamelyikőtök magáévá teszi 11-ig?

bea
öreganyu

Sziasztok lányok!

Elösször is köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat.

Kicsit el voltam veszve,bár olvastalak benneteket,de én el voltam keseredve és nem akartam a jó hangulatot elrontani.
Nekem úgy volt,hogy a következő mensivel újból nekifutunk az egésznek mivel múlt hónapban úgye csak a leszívásig jutottun,de nem lett vissza ültetve.
Most 26 napra meg is jött tökre örültem,de kiderült,hogy cisztám van 3 db.Apánk mondta torna és hátha elmúlik mennyek vissza 2 nap múlva.Én 1000 felülést 7szer 1 órát tornáztam cickafark teát ittam és abban is fürödtem,de hétfőn ugyan úgy ott volt a ciszta így nem tudtunk kezdeni.Teljesen kiborultam.Ez van.
Látta Apánk is rajtam,mert mondta,hogy ne legyek már ennyire elkeseredve,de én tudom,hogy januárban lejár néhány papírom és lehet előrről kezdeni és még egyszer sem jutottunk el a beültetésig.
Ezért azt mondta Apánk,hogy akár megjön akár nem jan 4-re ad időpontot,hogy minnél előbb kezdhessünk,mert újból kell kenet stb...és kb jan végén jön meg újból.
Az a baj,hogy még most is érzem,hogy egy kicsit fáj a hasam úgyhogy még mindig tuti ott vannak a ciszták és csak remélem,hogy januárig elmúlik magától.

Beus:láttam te is jan 4-én mész.Hány órára? Hátha talizunk.Én 4-re.
Remélem a 2008-as év jobb lesz mint a 2007,mert ezt én legszivesebben elfelejteném.És remélem a január az tuti befutó lesz.

Zsembi:nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen és bizti minden rendben is lesz.Láttam dec 17én mész uh-ra,de kérlek ne izgulj ennyire és pihenny sokat.
A táblázaton kihúzhatsz,mert még nem tudom mi lesz majd jan 4-én kiderül.

Ne haragudjatok,hogy már megint panaszkodtam :oops:

Kati76
kovacsne.kati

Szép napot Mindenkinek!

Hanyat az iccakai monológodon szétröhögtem magam. :lol: :lol: :lol:
Köszi, hogy csizmaügyről írtál. Hát ez az én bajom is, hogy nem találok sehol.
Hát hallod ez az éjjeli lakáspuca... én már az igazak álmát aludtam. :D

Bodzika köszi a szép beszámolást, tényleg mindenre kiterjedő volt. Még kicsit irigykedtem is, hogy nem lehettem ott veletek.
Tegnap valamitől kicsit rosszkedvem volt, talán a hidegfront,amiről Öreganyu írt.

Plümökém jaj ez a katéteres story... , de a lényeg, hogy benn vannak már a Te rohamosztagod is . És alakulóban vannak a Plümek-ikrek. :lol:

Nóczi, és Zsembi relax, ne aggódjatok feleslegesen.

Szederkém mit láttatok a színházban?

Ági a levendula olaj az egyik legjobb fejfájás- múlasztó, kenegesd a halántékodat vele.

Most megyek, mert ezer dolgom van, de este benézgélek majd újra.
Pusszantás DRK!
andi67

sziasztok csajok,
amióta főként olvasó üzemmódban vagyok, elég nehéz követni a csacsogásotokat!! :) de ez az én bajom!

Bodza, Zel, Plümő - örülök, hogy minden rendben volt veletek,
Bodza - reménykedtem én is, hogy végül alukálsz...! eléggé megrémülhettél, hogy hol van a tenyérbejegyzésed...!

szupi, hogy ilyen jó vélemények vannak az új kollegákról! nagyon sokat számít ez nekünk!

Bodza-képzeld, megvettem a Miért sír az elefánt-ot, nagyon jónak tűnik, még fogtam bele.

Írjatok, mi van az embrikékkel!

Öreganyu - milyen előadásod lesz? sajnálom, hogy tegnap nem futottunk össze, de én elég nagy mestere vagyok az időhúzásnak, csak 3kor indultam el.

Zsembi - tudom, hogy nagyon nehéz ilyenkor lekötni magad, én is úgy voltam, hogy még a filmek is idegesítettek, de muszáj valahogy túltenni magad a parán.
szépem

Sziasztok!

Jó sokat körmöltetek-:))

Bodza, Zel: jó kis vircsaft lehetett tegnap, gratula az eredményekhez és osztódósugik a randihoz. ++++++++++
Bodzi: hurrá, h végül altattak, azé csak jobb volt így, nem semmi állatsereglet volt Nálad :lol: :lol: :lol:

Új anesztes is van? 2 is?
Tényleg nagyon fontos a kedves hozzáállás, már fél siker.

Hogy vannak az embriéitek??????????

Plümek: jól megkűzdöttetek tegnap, de lényeg, h sikerülni fog!!!!!!

Zsembi: Neked meg nyugisugik+++++++++++++ezen még ne agyalj, megfogsz bolondulni 3 hétig, gondold azt, h SIKERÜLNI FOG!!!!! Eddig mindig éreztél vmit..de nem sikerült, most meg a fordítottja lesz!!!! Sütögessél mézeskalácsot vagy húst-:)) v. más jókis elfoglaltságot keress.

NÓczi: majd ha nőni fog a pocakod akkor majd elhiszed, gondolom fura lehet több év várakozás után babásnak lenni.

Öreganyu: sztem hozdd el a szivet, majd átveszi Tőleg vki.

Anikó
tatulány

Zsembi, kérlek vezesd majd fel a táblázatba, ha éppen pihizel, hogy tegnap inszem és dec 18 UH.

Izgalmas lesz a karácsony előtti időszak, sorban jönnek majd a jó hírek!!

KKATI, ne keseredj el, megértem ,hogy rossz újból kezdeni, de a cél: a babók lebegjenek a szemed előtt.

Andim: igen, már bent buliznak :-)

Szeder, engem is érdekel, hogy mit lestetek meg tegnap?

majd még besasolok később
plümõ

TurbóHanyat: most takarítsd ki magadat, a Baba mellett úgysem lesz ennyi időd :lol: :oops: :lol: :oops:

Anikó
tatulány

Kép

Csináltam énis karácsonyos vonalzót :D :D
andi67

K.Kati - azért merrt rossz hangulatod van, nyugodtan jöhetsz közénk, majd mi felvidítunk! sokan megyünk januárban, reméljük tényleg meghozza a szerencsénket!

Noczi - ne nézegesd magad, minden rendben lesz, nagyon sok kismami nem érez semmit!!!

Tatuka - köszi a képeket, nagyon jók lettek!! meg az üzenet-átadást is!

irigykedem is, hogy a talin nem voltam ott, de nagyon jó lesz a péntek, merrt pont azokkal az emberekkel talizok, akikkel még nem!!

Hanyat - én is csizmát keresek,s nem lelek...
szépem

Szederke - tényleg, mit néztetek színházban? ajánlható darabot?
szépem

Andi - szupi a te volnalzód is! lehet hogy én is kerítek egyet magamnak.
szépem

TurbóHanyat :) Ez teccett Tatusom!!! :lol: :lol:

Andikám!Majd eccer elmehetnénk együtt csimma nézőbe!? :)

Szépem!Te milyen csimmát keresől???
hanyatka

Yami!Smaccc.....

Bodzi!Hun vagy???Telcsiztél???
hanyatka

Sziasztok Csajocskák.

Köszönöm a kedves szavakat. MOst éppen jegelem a fenekem nagyon fáj a progiszuritól.

Plümcikém már beirtalak csak várom a beültit a csajoknál hogy azt is beirjam de addigis berakom hogy mi az állás. TÁBLÁZAT

Katikám téged meg nem veszlek ki.
Tessék jönni többször ha van rá legetöséged akkor vegyél áfonyás aloe gélt és azt is igyad a cickarark mellé nekem ugy multak el a cistáim.

Andikám szép a vonalzód.

Bodzikám irjál már hogy mi van?????

Andi
zsembi

Hanyatom te meg milyen hiperaktiv vagy esténként eszméletlen.

Andi
zsembi

Zsembikém, köszönöm. Húú, izgi lesz 12-17-18 decemberben!!!!!

Andi, tényleg, nagyon jó a vonalzód!!!
plümõ

Szia Zsembi!
Engem is beraksz a tábliba?

kor 32
Bp
2. ovu indukció folyamatban
finch

Persze fincsikém :)

Andi
zsembi

Köszike