Jó reggelt!
Mi egész jól aludtunk. Igaz, hogy 2x is felébredt Bálint, de először visszaaludt cumival, majd fél 4-kor szopizott. Azóta alszik....
Zsú: nem szoktátok elzárni a hálószobában a fűtést? Mi mindig elzárjuk éjszakára, és másnap du. nyitom meg, hogy a pancsi után kellemes meleg legyen a szobában, de lefekvéskor megint elzárom. Sőt, időnként még az ablakot is kinyitom résnyire. Nálunk brutál meleg van, ha meg van nyitva minden radiátor, és sajnos még a hagyományos fűtési rendszer van, nincsenek fokozatok...vagy megnyitom, vagy elzárom....
Tényleg jók az uszis képek...
Uxi, Judit: abszolút átérzem amit írtok. Időhiány.... sokszor azt sem tudom, hogy mit csináljak, hova kapjak....Blanka borzasztóan igényli a törődést mióta Bálint van, úgyhogy miután hazahozom az oviból, sokat foglakozom vele ( társas-, és szerepjátékok, stb) Volt egy időszak, amikor borzalmasan besokaltam, a lakás romokban volt, vele együtt én is....azon gondolkodtam, hogy miből lehetne leadni, hogy több időm legyen, de rájöttem, hogy igazán semmiből....
végül megszületett a megoldás, egy ismerősöm ajánlott egy takinénit, aki azóta jár hozzánk. Igaz, hogy feladtam az elveimet, mert mindig úgy gondoltam, hogy én nem tudnám elviselni, ha rám más vasalna, takarítana
de valamit valamiért, és tök jól működik
Korog a gyomrom, ennem kell...
Ja, és tök szépen süt a nap ( megint). Mindenkinek szép napot.
Móni