Zsófi, jóvanna, tudtam én...
amúgy néha nagyon bennem van, h. leírjam mennyi szót tud már Laura, de félek, h. dicsekvésnek tűnne, pedig nem is annak adom elő. ebből is volt itt már vita.
deeeeehogynem.. írtam is fentebb, h. alapból engem is idegesít. jaj, ne tud meg milyen pillantásokat kaptam én a játszótéren egy csomó anyukától, h. Laura 15 hónaposan még mindig kézenfogva mászkált velem. és pl. mondjuk 2 hétig másik játszóra jártunk a nyáron, aztán visszatértünk az "eredetire", és szinte láttam a sajnálatot, h. jaaaaj szegény, MÉG MINDIG nem jár.
közben meg a gyerekem úgy mászott a csúszdára, ahogy az övé még 2 évesen sem, hehe, (na most én is kezdem a versenyistállózást..

de ezek lassan ezt hozzák ki belőlem)
amúgy a diplomaosztón v az első állásinterjúján a Fehér Házban nem kérdezik majd meg, h. ugyan kedves, mikor tette meg első önálló lépéseit, v evett először maszat nélkül kanállal?
Timi, nem ügyeleten voltunk, hanem 'csak" a járóbeteg rendelésen, de azért köszönöm a drukkokat meg az együttérzést. Fatima neked is !
orrfújás: arról van szó, h. nem az én érdemem. ráérzett. mindig tetszett neki, ha én v. Apája trombitálunk a zsebkendőbe és a mackóknak is többször fújtuk az orrát. amúgy szerintem meg láthatta a bölcsiben a nagyobbakat, mert nekem a g.nő mondta egyszer, h. "Laurának ma sokat kellett fújni az orrát". én így néztem kb

, h. kimitcsináltmivel? mert én magam sohasem kezdeményeztem orrfújást neki, eszembe se jutott, h. tudhatja.
ez után a megjegyzés után még hazafelé sebtiben kipróbáltam, és jééééé, tényleg trombitált a zsepibe.
szal azóta fújjuk, ha nincs közelben porszívó.
Timi még vmi ! iszonyat kreatív vagy és irtó cukik lettek ezek a figurák. én sajna még a pálcikaembereknél tartok ügyességben, és valszeg ez így is marad.
bár szoktam dekopázsszalvétázni, de az nem u.az - mert ott oda adott figurás szalvétát simítok vhová, és nem én rajzolok.
hogy telik az Apanélküli hét?
Bogi, én magam is nagyon fázós vagyok - és eképp öltöztetem Laurát is. nem parából, hanem mert én magam is brrrrrr... otthon is nálunk 25 fok van, mert én a hűvösebben vacogok, és utálok otthon duplazokni-duplapulcsi verzióban lenni, inkább fűtök.
azt szokták mondani, h. a nem mozgó (még babakocsiban csak fekvő-ülő) babán legyen az ami rajtad van + 1 réteg.
mozgó (járó) babát meg lehet u.úgy öltöztetni, ahogy egy felnőttet.
puszi mindenkinek, lépek vissza dolgozni.