A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Bodzi! Gratula az embrikékhez. Drukkolok nekik. Mikor kell telizned holnap?
finch

Cseka köszi!:D

Manókaaaa!?
Katócka!?

Kép
bodza2005

Köszönöm Fincsikém!!!!!!!!!:D
Reggel, 9 órakor...:-)

Kép
bodza2005

Na, akkor még holnapig izgulhatunk az embrikékért. :D Vagy még tovább Zel esetében. :D
katóc

Katócom!
Köszi!!!!!!!!!!!!:D
A tanácsokat is, már megyek is le a boltba!!:lol:
Komolyan.

Kép
bodza2005

Manóóóóóóóóóóóóóóóó!:-)

Kép
bodza2005

Sziasztok!Hazaértem melóból,nagyon hosszú napom volt :(,kicsit fáradt vagyok.
Bodzikám!Nagyon drukkolok holnapra ,és Zelecskének is!!!!
De jó,3 babót kapsz vissza :)

Zsembike!Pocaksimi :)

Na menek, tojáslevest főzök és palacsintát sütök,mert olyan rég igérgetem a férjecskémnek :)

Jövök még :)

Ma lesz Kész átverés :) :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Bodzusom!OKé,köszi a segítséget,írni fogok neki ,Puszzz
hanyatka

Má' megin' palacsinta, és én má' megin' nem kapok belőle. :(

Milyet sütsz??? :D
katóc

Bodza!
Nem nem szeretnék menni csak nem tudok tudod új főnök és közvetlenül hozzá tartozom, de valamivel hozzájárulok ha így jó?
Szerintem elég virág nyelven írtam.
:D
Szurkolok holnapra nektek, de biztos jó minőségű embrikék, legalábbis a leírásból ez látszik

manoka
manoka71

megyek fürcsizni, később visszanézek. Bodzácska nem felejtettem el semmit kicsit később jövök, csak fel kel rakni a gépet a hálóra, mert merül az akku.

manoka
manoka71

küldtem mailt, igaz rövid lett, mert versenyzek a géppel ki bírja tovább.....

manoka
manoka71

BOOODZIMMM!!!

Végre, örülök a jó hírnek, akkor a 28-a sikeresnek mondható, mindebki szép ereményeket produkált!! Drukkolunk Neked és Zelnek+Csillának is!!!!

Én nem tudok menni a titkos akcióra, de valakivel randizom majd előtte, hjogy a cucc eljusson hozzátok. Holnap 4-től megbeszéljük az összeesküvés részleteit :-)
plümõ

"ez a gyerek minnyá megszületik..." :lol: :lol: :lol: örülök Cseka, hogy neked is feltűnt :lol: :lol: :lol:

Zel, Bodza, nagyon szépek ezek az eredmények!!! :D
noczi

Manóm!
Köszcsi!!! Vettem!! Pusza!:D
A rejtjelet is!!:lol:

Köszi Plümekem!:D:D

Nóczika!
Te ugye nem tuccccc jönni Bébi?:(
Virágnyelvű választ kérek szépen!:D

Február!
Te sem tucccccccc?:(

Kép
bodza2005

Ó,basszus,elfelejtettem tejet venni :(
Ásványvízzel is lehet palit sütni? :)
hanyatka

Nutellásat meg ízeset akarok.MIndent megvettem,kivéve a tejet :(
hanyatka

Hanyatka - sztem nem nyerő a pali tej nélkül, de megpróbálhatod azért!

Katóc - nem lehet hogy összefüggés van a ciszta meg a bedurrant izület között? lehet hogy totál marhaság....

Cseka - bizony, nincs sok már hátra ennek a bébinek az albérletből!! :lol: :lol:

Bodza - ne köszönj te csak semmit, ez természetes! nagyon örülök, h. megmaradt mind!!

minnyá küldök nektek mélt.
szépem

ÁÁÁ,nem próbálom meg...barátok közt után leugrom a tescoba :)
Azé köszi :)
hanyatka

Oké, megpróbálok bodzavirág-nyelvű választ adni! (Csak tudnám, hogy az milyen...) :D Szóval nem, sajnos nem tudok menni drága Bodza, most nem is tudom, hogy melyik talira gondolsz konkrétan, mert már annyi van :) de asszem elkönyvelhetjük, hogy mobilitási problémáim miatt nekem ez a talik megvalósíthatatlannak bizonyulnak. :( Januárban leamortizáltam az autómat, azóta a páromra vagyok utalva (mert az ő autója számomra tabu ám :) ), aki viszont túl elfoglalt ahhoz, hogy plusz taxizásra kapható legyen. Ez van. :?
noczi

A toji leves kész lett és naon fini :)
hanyatka

Hanyatka, mennyiér' szegődnél el hozzánk házvezetőnőnek?
noczi

noczi- merre lakozol?
szépem

Hanyat - hozzánk, hozzánk is!!! légyszi, légyszi, légyszi!! :lol: :lol:
szépem

Tarjánban (Tatabányától 15 km).
noczi

Hááát nem is tudom :) :lol: :lol: :lol:
De mi lenne a drágámmal nélkülem? :)
hanyatka

Na jó éjt csajszik, én leléptem! :wink:
noczi

Sziasztok!

Drága Zel és Bodza: mennek az imádságok a pici gyönyörűségekért és Értetek!

Katóc cica: egy puszira azért jó lenne holnap de. találkozni ha jössz rend-be, ha du. úgysem jössz (sajna)

Noczi: jobban vagy?

Zsembike, örülök hogy jobb a hangulatod!

Hanyatka, ha Neked ennyi energiád van, minimum 5-ös ikrek kellenének. Úristen ilyenkor nekiállni palit sütni, meg a múltkor takarítani, hooooogy bííííííírod,? Én már a billentyűket alig tudom nyomogatni és néha hamarabb elalszom mint ahogy a fejem leér a párnára.

Akkor ki tudja hányan lesznk holnap? Fél 5 körülre igyekszem befutni ( de csak én vagyok jó a fiamnak oviba értemenősdileg, remélem utána már leadható, a kicsi ált. 4-ig aludik, úgyhogy ahogy lerohanom a távot, jövök.

bea
öreganyu

Szép estét :D

Bodza: Ti is nagyon ügyesek voltatok, mennek az osztódósugik++++, reggel aztán jelentkezzetek a jó hírekkel.

Katóc: térdednek jobbulást, rosszul hangzik ez a folyadék lecsapolás, ááááóóóóóóóóóó.... szörnyű lehetett :x :shock: :roll:

Hanyatka: tegnap voltam a Saturnba, fél szemmel láttam, h millió féle bébiőr van, nemtom milyenek és mennyiért, hozzánk is jöhetnél ám, mi is szeretjük a sütiket, palacsintát és mindent :lol: ja és van jó sok ajtónk és ablakunk-:))

Cseka: ugye ha megszületik a bébi dobsz 1 SMS-t valakinek???? légysziiiiiii...gondolom fórumozni kevesebbet fogsz.

Anikó
tatulány

Szépem ! Ez tök jó,nagyon találó!!!Gratula!!!
hanyatka

Na lépek a tescoba,hogy tudjam megsütni azt a beigért pailt :)

5ös ikerk?????
:shock: :shock: :shock:

Szép álmokat!!!!
Smaccantás :)
hanyatka

palit :)
hanyatka

Láttam nagyon édes Anne Geddes karácsonyos babakönyvet, tele cuki babákkal mikulássapkában, angyalszárnyakkal stb.....

Szépem: köszönjük Szépen-:)) ennyi ajándék, biztos jól meghatódik majd, de mi is az tutti!!!!!

Anikó
tatulány

Hanyatkám meg ne fázzál a Tesco-ba menet, mer baromi hideg van künn. Te ténleg egy született feleség vagy.

Szépem: nagyon szép idézetet találtál. Támogatom.
:)

Holnap 4- kor tali :D :D
Öreganyu megvárunk!

Katóckám jobbulást a fájós lábikáidnak. Gyógysugi

Mindenkinek nyugodalmas szép éjszakát.
andi67

Noczi, majd meglátod,hogy milyen ez, amikor Neked is 8. hónapos pocid lesz. Nekem legalábbis most esik le lassan, hogy télleg igaz, mindjárt anyuka leszek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tatuka, mindenféleképpen küldök sms-t vagy valami életjelet Nektek, hiszen már a kezdetek kezdete óta képben vagytok...a csattanóról nem hagylak le Titeket, Isti-bizi :lol: :lol: :lol:

Meg hát meg kell osztanom Veletek minden tapasztalatot, mert nemsoká Ti is követtek az úton... :wink:

Kép
cseka

Öregnyu és Tatus!
Kösziköszi!!! Cukkancsok vagytok!!!!:D

Tatus!
Megverlek, ha itt kikotyogsz dolgokat!!! Te kis Te!!:lol::lol:

SzépM! Gyönyörű lesz! és lóköszi azé'!!:lol:

Hanyat homlok rohant tejért...:lol:

De vicces lettem...:D

Kép
bodza2005

Megjöttem!Lesz pail.Jöhettek!!!
Kinek küggyem a címet??? :)
hanyatka

Lányok! Tudtok valamilyen céget, ahonnan guszta és fini falatkákat (nem szendvics) lehet rendelni összejövetelre? :roll: :roll:

Kép
bodza2005

HANYAT! 1xre!!:lol:

Kép
bodza2005

csajocskák, én most lelépek, mert kifolyik a szemem. :) és az tök béna lenne holnapra.. :) ha kész vagyok, amivel kész kell legyek, átküldöm mindenkinek, de az már csak holnap lesz!

puszi mindenkinek!!
örülök, hogy tetszetős.
szépem

Köszi SzépN SzépM!!!:-)
Jó éjt!!!! Pusza!:D

Kép
bodza2005

Palacsintáskirálynő!
Neked is smaccants és szép álmokat!!:D

Kedves DRK!
Aluggggyatok jól és szépN!!!!!!!!!:D

Remélem, mindannyian csodás napra ébredünk!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Bodza, én is küldöm a szurkokat holnapra.++++++++++++++++++++++++++++

Jelentkezz lsz, ahogy megtudod, hogy mikor mész!

Szép álmokat anyuka :wink:

Kép
cseka

Jajj, olllan aranyosak vagytok, most már meg kell gyógyulnia a térdeimnek. Köszönöm szépen! Meg a gyógysugikat is köszi! :D :D

Szépem, sajnos nem valószínű. Endom 22 éves korom óta van, az izületi problémák pedig 6 évvel ezelőtt jelentkeztek. Már mi is gondoltunk rá, volt műtét is, amikor kipucoltak mindent, ciklusfefüggi is volt, és nem múlt el az izületi probléma. :?
Jó lenne, ha összejönne a babó mihamarabb, mert akkor lehetne kezelgetni a problémát, és kevésbé fájna.

Tatu, nem fájt a csapolás, mert jóképű drbácsi nagyon ügyes. És már annyira feszítette az izületet a folyadék, hogy inkább megkönnyebbültem. :D Bocsi a részletekért! :oops: :oops:

Bea, bekopogok holnap, ha készen leszek, okés? :D
katóc

Jóccakát Mindenkinek! :D
katóc

Szép jó Reggelt!!!!

Tegnap kidőltem, olyan cvolt du és este a hasam, mint egy léggömb, csak feküdni esett jól. Normális ez?

Katócom, remélem, most reggelre jobban lett a lábikód!

Sajnos elfelejtettem fényképezőt hozni a mai talira :-( Ugye hoz más?

Bodzim, jól elkerültük egymást tegnap, de a kommunikáció működött:-)

Hanyat, ilyen palacsinta akció nálunk is volt egyszer:-) Biztosan finik lettek!!!

Öreganyu, várunk fél 5 körül!!!

Andi, Szeder, várom a mai talit, régen dumcsiztunk!!!!

sok puszi
plümõ

És persze mindenkinek megy a karácsonyi drukk :-)
plümõ

Bodzikám! köszi a telit
Vendég

Édes Lányok!
Érezzétek nagyon jól Magatokat/Egymást a talin!!!!!!!!!:D
Örömmel lennék Veletek, ezt tudjátok:-), de elszólít egy szívemnek kedves "feladat"...:D:-):D:-)
A 3 édes kis Embrike megvárt bennünket!!!!!!!:D:D:D
Ezt Nektek is köszönhetem, a sok energia, szeretet és imádság...:D:D:D
Olyan nagyon boldogok vagyunk, 10.15re megyünk a Porontyocskáinkért!!!!:D:D:D
Reméljük, már mindörökre velünk maradnak, egészségben, boldogságban!!!!!!!!:D:D:D
Kedves DRK! Kívánom, hogy mindannyiunk álmai váljanak valóra!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Zelecske most válaszolt, hogy még nem tudják, hány Embrike vár Rájuk, az Intézetben vannak és várják, hogy megtudják!:D
Ettől függ ugye, hogy ma vagy holnap kapják vissza a lurkókat.:-)
Én azért szorítok, amelyik verzióból a kisbaba/k lesz/nek!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?