A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina! Ez a versike kicsit keserédes.... Nem? De nagyon ügyes költő vagy. :D
Olyan jó lenne, ha tudnál jönni a talira, és ha a többiek is tudnának jönni. Lányok! Várjuk a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban.

Regi!
Motiot nem volt szőke! :)

Kaqk! Mi még mindig fürdetőkrémet használunk, a popsitörlőt pedig száműztem.

Motiot! Nagyon szépek vagytok! Még így homályosan is! :D

Forgás: Mi a rangidősek közé tartozunk, de még semmi ilyesmi nincs. Egyszer-kétszer, mintha elindult volna oldalra, de amúgy semmi.
A fejünket viszont nagyon szépen kinyomjuk, és fekvőtámaszozni is tudunk. :D

Kurjongatás: Nálunk ritkán van, de akkor jó hangos! :wink: Mi folyamatosan beszélünk! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

forgás nálunk sincs, még jele sincs, sőt útáll hason,így kinyomni sem szokta magát, csak néha sikerül a fejét picit megemelni, de ált. a kezeit maga mellett hátracsapja :shock: mint egy kiskacsa,aki elcsúszott a jégen :roll:
bár anyukám azt mondta,se én, se a bátyám pl.nem :roll: tudtunk mászni :shock:

irina: nagyon jó :lol: :lol:

Kép
bfagi

Jaj, bocsánat. Nem Kaqk, hanem Bfagi kérdezte a fürdetőt..... :oops: Ma 05.30-tól vagyok talpon, Kisasszony akkor kelt, plusz éjjel fejtem is. Kicsit kelekótya vagyok. No meg persze még mindig szerelmes a Lánykámba (Timi26). :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bfagi! Amikor azt csinálja, akkor "repülőzik". Az nem jó, azt mondta a védőnő. Legyen elöl a keze, azt szokja meg. Nagyon jó fejlesztő (és szeretik is a babák) a fitnessz labda. Arra rá kell hasaltatni, elöl van a keze, és lehet görgetni, meg rugóztatni. Ha sikerül felfújni a lasztit, majd megmutatom Nektek.
Ja, a labdát rendeltem, ma érkezett meg. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

semmit sem szabad siettetni. vki vmit előbb vmit később csinál mint mások. Ez így van jól, nem vagyunk egyformák.

Úgy sajnálom hogy a talira nem tudunk menni. Debrecen nincs a szomszédba. :-(

emmácska a keresztnagyi 50. szülinapján ( keresztanyám)
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Fél kezes üzemmód :lol: .
Taliért irigyellek benneteket, de én max Kecsón vezetek, Pestre be nem merném tenni a lábam. Vonattal meg elég gáz ekkora gyerkőccel, de ha Timi26 és Hörcsög mentek, lehet, hogy elgondolkodom a csatlakozáson :) .

Én egyébként magam mellé kötöm be Pankát, apa és Bence hátul kuksolnak :lol: :lol: .

Irina, haláli! :D !

Én gyogyótári mosakodókrémet használok, mert a Johnsontól hámlósra szárad a bőre :shock: .

Szuperül alszunk, tegnap ébresztenem kellett 1/4 8-kor Pancit (este 9-kor aludt), nehogy elkéssünk Bencével a suliból :lol: .

Egyébként Panka mellettem a nagy ágyon, cicin alszik el. Amikor már elengedte, és durmol, (kb. 1 órás az esti szopi) beteszem a kiságyba, betakargatom, és újabban 8-10 órákat alszik . :oops:

Ja, a legújabb figyelemlekötő filléres kreatívkodásom :lol: . Panka akár fél órát is eldumál alatta, és a legkisebb szellő is megmozdítja :) .

Kép

És egy új kép a csajsziról :wink:

Kép

Timi26, Pilisen megint balhé van? Vagy a 2 héttel ezelőttire gondolsz?
dettyk

Alig győzök visszaolvasni.

A babák olyan édik és a mamik, frizkók is szupik.
A betegeknek jobbulás!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi csajok a dícséreteket! :wink:

Irina, tényleg nagyon jó költö vagy!! Csak ne lenne ilyen keserédes a versike! :wink:

Regi, Emese, de szöke voltam, vagyok most is! Csak, mint írtam, apa fényképezett és elég sötét a háttér meg a világítás sem volt jó, szóval így jött össze. Egyébként tényleg szüke vagyok, kb, mint Emese. :D :D :D

KépKép
KépKép
motiot

Bocsánat, szüke=szöke! :lol: :lol: :lol: Vagy mi??? :lol:

Dettyk, Kaqk, tündériek a lánykák!
Nagyon ötletesek a papírmadarak! Majd lehet, hogy én is kreálok valami hasonlót.

Jelentem, máglyarakás fini volt! :D

KépKép
KépKép
motiot

Dettyk: nagyon krejatív vagy! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Motiot! Bocsi, rosszul emlékeztem, és ezen a fotón tényleg nem látszott. :oops: :D

Kaqk! Emmácska egy bombázó! :D

Dettyk! Ilyet én is akarok hajtogatni!!!!!! Hol lehet mintát találni hozzá? Panka is nagyon édes, ahogy tátott szájjal csodálja - gondolom - a darumadarakat. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Tessék, Mesi, jó munkát! :lol:
Remélem látszik.

Kép
dettyk

Gremese, Kiskolbi: nagyon bombázók vagytok, és remek a frizurátok is!!! 8)

Kép
Kép
irina

Dettyk! Istennő vagy!!!!!!! :D Köszike!!!!!! :D :D

Irina! és kedves Többiek! Köszi a séró dicsiket! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Itt egyí félzombi :) Bálint barátom hajnal 3/4 5-kor hatalmas mosollyal dumálva keltet fel :) Persze nem aludt vissza szopi után sem :( Míra meg 1/2 6-kor Bálint dumájára ébredt :( Fejemből alig látok már ki :evil: De holnap bizos jobb lesz :)

Tali:én 11-re szavaznék,addigra Míra talán megy oviba,őt nem vinném,mert vonatozni 2 gyerekkel egyedül még nem vagyok elég bátor :)

Irina!
:lol: :lol: :lol: el is indítottam a Belgát :) :) Gyere a talira :) Biztos lakik valaki arrafele és el tudtok jönni együtt kocsival :) :) neked is kell egy kis kikapcsolódás :)

Gremese,Kolbi jó a hajatok :)
meg a babók is :)

Orrszívó-porszívó:Hát én bevallom szadista vagyok,mert imádom csinálni :) Ezen mindig összeveszünk Mírával mert ő is szereti magának ha nagyon taknyos,mint most :) .Mondjuk kb. másfél éves volt mire rájött milyen tök jó dolog és engedtem hagy porszívózza :)

Kismamák:
mi/én (a régi szép időkben) mindig megkérdeztük pisilniük kell-e :) ezen szinte mindig meglepődtek,de éltek a lehetőséggel :) De sajna aki nem volt pocakos/nem szült azt az ilyen hidegen hagyja tapasztalatom szerint.Gyógyótárban engem mindig előre vesznek :) :) a többi meg hülyét kap :)

na mennem kell mert Apa dolgozik,Míra meg fürdeni szeretne :)

szép estét

KépKép
viranka

Emmácska és Panka nagyon édes! :lol:

Dettyk! Van még valami frankó figura? Nagyon tetszik! Hol vettél ilyen füzetet???

Kép

Kép
regcsiken14

Háát, én ezt a madarat szeretem a legjobban, mert egyszerű, de látványos.
Egyébként a fülbemászó bogártól kezdve a tornászó kisfiún keresztül mindent lehet hajtogatni, csak nehéz. 3 origamis könyvem van, és ha jól emlékszem, kirakodós könyvvásárokon vettem őket.
Majd átnézem őket, és ha találok valami jót, felrakom :wink: .
dettyk

Egy gyors bekukkantás, miután Máté ma ilyen korán beájult az éjjeli durmolásra... :shock:

Irina: nagyon jó a Belga-átdolgozás! :lol: Mikor először olvastam a reakciókat, megijedtem, hogy "Ejnye Lányok, itt senki se ismeri a Belgát?!" :evil: De végülis Viranka megmentette a magyar szubkultúra eme nemes példányának becsületét! :D

Kaqk, Dettyk: csudaszép Leányzók! :D :D

Orrszívás: Máté szereti. Olyankor, ha előtte sírdogált is, mindig csend lesz, már akkor tudja, mi következik, mikor bekapcsolom a porszívót. Múltkor csak takarítottam, na akkor is "orrszívópózba" vágta magát. :lol: Ma este meg elaludt orrszívás közben. :shock:

Fürdetés: maradtunk a gyogyótárasnál. Igaz, azok se egyformák. Itt Bkeszin 2 gyogyótár van, de az egyikben a szokásost lehet kapni, a másikban kapható viszont valahogy más állagú, sokkal jobban kenhető. Amíg lehet, maradunk ennél, vigyázunk Máté bőrére.

Tali: jó, legyen 11-e, bár nem oszt, nem szoroz. Irina, ne izgulj, mi is bkv-val fogunk bebumlizni innen kintről. Majd kialakul.

Lépek vacsizni, szép estét! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Olvastam, hogy sok helyen fizetni kell az UH-okért. Tegnap voltunk hasi és agyi UH-on a Bethesda Kórházban, ott nem kell fizetni. Viszont 2 hónap várakozási idő van. (Én kb. akkor kértem az időpontot, amikor hazajöttünk a kórházból)

Én is a fürdetőkrémet használom, de úgy (védőnő ötlete volt), hogy kicsit kinyomunk belőle kis tálba, egy kevés vízzel betesszük a mikróba, ott jól elolvad és beleöntjük a vízbe. A legelején, próbáltam Levire kenni, de csúszott ki a kezünk közül folyton, így jó!

Tali: szerintem én tudnék menni (hogyha rám is gondoltatok, még új vagyok itt), én is autóval mozgok Budapesten, nem probléma. Hogyha valaki Újpest felől jön, akár együtt is mehetünk. Vagy Újpest és II. kerület között fel tudok venni valakit + bébit.

Brendon: felhívtam ma Belényi Beát, ő szervezi a tornákat a Brendonban, hogy még van 5 alkalmam a bérletemből (még pocakosan jártam kismama tornázni) és szeretnék majd a babával menni, mikortól, mire mehetek, stb.. Azt mondta, hogy elkezdhetünk már most baba-mama jógázni, később majd baba-mama tornázni. Van-e valaki, aki jár ilyesmire? Vélemény, esetleg?

Találtam még babaúszáshoz egy szimpatikus helyet, XVI.ker.:
http://www.babauszi.hu/

Már nagyon mennék, mozognék, vinném a bébit a sétákon kívül máshová is.

Azt vettem észre, hogy a sétánk alatt, nézelődik Levi, viszont fekszik a kocsiban, csak az eget, néha fákat láthat. Mikortól szokták, lehet kicsit feljebb ültetni a kocsiban őket?

KépKép
becka

csak beugrotta, muszi leirnom mi tortent!

Linike ma hangosan kacagottttttttttttttttt :D :D :D :D :D :D
annyira edes volt meg is konnyeztem :)

nekem is uj frizuram van, levagattam a hajam kb 12 cm-t vagtak osszesen :oops:

pussz

Kép

Kép
mmarica

Dettyk (druszám!!! :D ): tényleg szupik a papagájok, nagyon jó ötlet! Nekem eszembe nem jutott volna, talán azért, mert leírás alapján nagyon nehezen megy nekem a hajtogatás :oops: (egyszerűbb, ha megmutatják). De valahogy kedvet kaptam...
...amit pedig én szeretnék beszerezni, az egy csiszolt üveg- vagy műanyagfüggő (bio- és feng shui boltokban lehet kapni), mert annyira szépen színeire szedi a fényt, ha fellógatjuk, és a fénypontok izegnek-mozognak a falon. Mivel az én Fiam fény-árnyék mániás, azt hiszem, odáig lenne tőle. Holnap tervezzük, hogy benézünk Bp-re, lehet, hogy keresek ilyet. Ha Máté nem lesz nagyon nyűgi, persze. Mert ma valami kegyetlen napunk volt (alig aludt, csak nyűglődött :( ). Nem baj, most már édesdeden durmol. :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Becka! Gyere Te is, hiszen topik-mami vagy! :wink:

Tali: December 11. oké, nekem jó. :D

Kiskolbi! Zsófit most tettem le, de ő este 7 óra felé már megkezdi a hosszú alcsit, egészen reggel f7-7-ig. :shock: :lol:

Belga! Tényleg! :oops: Irina! Tök jó vagy!!!!!! :D

Viranka! Jó ez a "pisilős" duma! A másik még az lehetne, hogy "Kislányom! Mondtam, hogy a zsebkendőbe tüsszents, mert még megfertőzöd ezt a sok bácsit és nénit". :twisted: És lőn, nyílik szét a tömeg. :lol:

Megyek vacsizni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: nálunk is általában este7-8 körül keződik a szundi (ahogy épp kijön, de így legalább sok időm van Apára is :oops: :wink: ), egyszer kelünk 4 óra körül (egyre később kelünk, eleinte 1-2 körül volt, ma már n5-kor!!!! :D ), aztán 7-kor. És a reggeli után szundizik tovább kb. 10-ig. Ez se rossz, arra leszek kiváncsi, a 4órás kelés mikor fog kicsúszni és összeolvadni a reggeli keléssel. Ti már nagyon ügyik vagytok!!!

Becka: köztünk a helyetek! Tessék jönni!!!! :D Irgumburgum! :evil: :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Nagyon jó úton haladtok. Nálunk először a 01-02h-ás szopi, majd a 04-05 órás szopi maradt ki, és reggel 7 körül ébredünk. Nálunk pár nap volt a kimaradások között, elég hamar eljött, hogy átalussza az éjszakát.

Mmarica! Gratu a kacajhoz! :D
Már mi is produkálunk kacajt-féleséget. Olyankor olyan cuki. Gurgulázik, meg köhincsel és vigyorog.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: nálunk elég lassú a folyamat, inkább 2-3 hetekben mérhető. De megy ez! :wink:

Marica: nagyon édes lehetett! Videó?! Plíííz!!!! :D :D :D (Máté még "csak" olyan csuklós-nyekergős elnyújtott hangot ad, ha fülig ér a szája, de még a kis kezeit is az arca elé szokta kapni örömében. Meg kell zabálni, majd' elkap a sírás, annyira tüneményes. :oops: )

Detti
KépKép
kiskolbi

Saját videó-
Mi minden lehet finom egy kisbaba számára:
http://www.youtube.com/watch?

Ezt a videót meg kaptam-
Mama jógázik....
http://fm11.freemail.hu/fm/xmldata?cmd= ... x13&save=1

Kép
granda

Szóval a saját videó helyesen:
http://www.youtube.com/watch?v=jJ1kCso-q-4

Kép
granda

Na szóval azt hiszem, az idegen videó sem sikerült elsőre, ezért feltettem a gmail-es címünkre inkább...

Jó éjt :D

Kép
granda

Sziasztok!

Timi: a Hild téren szokott lenni a központban.Ha így névről nem tudod:Pelikán üzletház,Kultúrközpont....stb. Ha jöttök van kedved összefutni?Mi 5 percre lakunk onnan. :D

Tali: apa nélkül mi nem nagyon tudunk mozogni sajna.Kocsival mennénk ha itthon lenne,de így nem mernék elindulni picivel. :cry:

Fürdetés: mi Gabi fürdetőnél maradtunk,de a Niveát is próbáltam már.Buksijára pedig Neogranormon sampont.Érdekes mert a fejecskéje hámlott a gyógyszertáritól. :shock: Meg a bőre is. Amióta elhagytuk semmi baja. Zétim úgy látszik fordítva működik.

Naptár: de jó,hogy említettétek,mi is azt akarunk de mindig elfelejtek bemenni csináltatni.

Kenguru: most kaptunk,kénytelen leszek használni.Egyszerűen nem bírok bejutni babakocsival bizonyos helyekre.Miért van a gyógyszertárakban lépcső? :evil:

Látom ismét vannak édes babaképek!Úgy szeretem! :D

Jó éjt mindenkinek!

Azon elmélkedtem tavaly karácsonykor mi is volt...Emlékszem mit kívántam...Azt,hogy idén a kisbabánkkal karácsonyozhassunk végre. :D :D :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kiskolbi! Én is tudtam, hogy Belga, azért írtam, hogy „dalszöveg”. Már ha, dalnak mondható… :wink:
A 4 órás kelés után nálunk is pár nap után jött a 6. Aztán itt meg is álltunk, de nem baj, mert apa is akkor kel, mikor megy dolgozni.

Orrporszívó: Szeli is csak addig utálja, míg ki nem jön a cucc. Ha kijött, meg se nyikkan, csak nézelődik közben! :D

Tali: Jaj, Csajok! Én is úgy mennék. De hogy oldom meg???????? :roll: :evil:

Mmarica! Gratul a kacajhoz!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Megnéztem a videót! Na, ebben a pózban szoptassatok!!! Biztos kiürül a cici! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Granda! Marha jó a videó!!!!! :lol:

Lányok!
Mit nekünk villogó, zenélő, magától játszó drága kütyü?
Íme az olcsó játék: :shock:

Kép zokni és nejlonzacsi

Kép akkor is megeszem!

Kép
Kép
Kép
gremese

Orrszívó: Mi kétszer használtunk orrszívót, kb. 2 hónapos korában, mikor még nem tudtuk, hogy az a röfögés-szerű szörcsögés, amit hallat, teljesen normális.
Nagyon édi volt, én teljesen nyugodt voltam, Apa parázott a legjobban, Babuci meg szépen egy nyikk nélkül tűrte. Még a porszívó hangjától sem ilyedt meg. Szépen "ült" az ölemben, és nézelődött.

Szegénykém most aludna vissza az első szopi után, csak csuklik és erre mindig felébred. :?
Pedig altatja magát, most már jó hangosan.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok.!

Gyors beugrás.

Gremese nem semmi az aszisztens,meg a bejelentkezés..:D

Sajnos ilyen az egészségügy..Ez nagyon szomorú..

Mi elvagyunk,rohangálunk ablak és fűtés árajánlatokért..

Vagyis a fűtésé már megvan.Idei árak szerint,ha a sióházunkban(ami emeletes) kicseréljük a konvektorokat radiátorra, a legkissebb összeg 700ezer ft.. :shock:

Kíváncsi leszek az ablakokra.. :?

Voltam kínaiban,és beújjítottam egy bélelt farosra.Szétfagy a seggem a séták alatt.. :oops: :D
Tegnap is mire haza értünk Benivel és a picivel gyalog, majdnem megfagytam..

Dominik meg inkább a bátyja eszetlenkedését nézi,mint a pörgőforgóját... :D :D :shock: :D

Talira Én biztos nem tudok menni.. :( távolság nagy sajnos :(

Na megyek készülödni megyünk siófokra.Mire összeszedem a két gyereket :roll: :).

Jó 7végét..:)

Puszi Tündi
varga tünde

Sziasztok,

Hát én lehet, hogy el tudok menni, mármint ha én sem zavarok mint új topic mami.
Én simán tudok menni kocsival, Érdről jövünk, ha kell én is fel tudok venni egy mamit és egy babcit.

Van egy kérdésem, mióta beteg, kedd óta és szedi a szirupokat meg az orrcseppet, azóta ordít és feszül a fürdésnél, előtte imdta, szinte eufórikus állpotban élvezte végig a fürcsit, most pedig üvölt, mi történhetett? Van valami ötlet?!!!!
Hogy megyünk így babaúsásra??????

Dettyk, nagyon jók a madarak:) még a Tanítóképzőn én is hajtogattam ilyet, de rég volt, veszek is színes papírt:)

Garanda, nagyon aranyos a videon Lindus, megzabálom
Emese, hát tényleg jó a játék, és jó olcsóóóóó

Regi valaki nem tud felhozni Pestre???

Kép
Kép
nektarin

Most kell majd hívjam a gy.orvost, remélem kijön.
Már nem köhög annyira, végigaludtuk az éjszakát:), az orrában is egyre kevesebb van.
De jó, remélem meggyógyul.
mi voltunk kint tegnap és előtte, de csak a teraszon, ő olyan jót aludt én meg jól megfagytam.

Kép
Kép
nektarin

Szép reggelt!

Jaj, annyira szorítok Mindenkinek, hogy el tudjon jönni :D (most ezt úgy mondom, mintha nekünk nem jöhetne közbe bármi... :roll: :lol: )!

Takonykór: hát még mindig tart. :( Mondjuk éjjel nincs probléma, de most napközben megint elég sok jön. Hogy lesz így délután Budapestezés?! :shock: Csak nem dughatom zsebre a porszívót! :shock: Pedig fontos lenne bemenni. Ja, és 5. napja kapja az orrcseppet. Rá van írva, hogy max 5-7 napig lehet. Tyűha... Kivi vagyok, 7főre elmúlik-e, és hogy mit mond a dokinéni.
Tündi: az ablak se lesz olcsóbb. Sőt. :evil: :cry:
Emese: kreatív Anyuci és a hétköznapi játékok! Ezt szeretem én! :D Ismerje csak meg a környezetét a Gyerkőc! Hiszen abban él, nem? :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Még mindig itthon. :evil: Mérgesek vagyunk,mert a vízet kötik át,és szó nélkül megjelentek a munkások :evil: :evil: nem mára volt megbeszélve!
:evil: :evil:

Kiskolbi ne idegesíts,még több.. :evil: :evil: :cry:

Amúgy van olyan orrszívó,ami vízzel müködik és bármely csapra felszerelhető..Én még ugyan nem használtam,meg nincs is,de a teszveszen láttam.Ez kifejezetten jó utazóknak,mert igen furi lenne porszival utazni.. :shock: :shock: :D
varga tünde

Nektarin:nem lehet neki is a füle?Irinából kiindulva.Lehet a fülébe belemegy a víz és az a gond.
Na megyünk Sziasztok!
varga tünde

Hahó!!!

Kezdünk visszatérni a régi kerékvágásba,de inkább nem kiabálom el!! :wink:

Képzeljétek,tegnap a drágám hasra furdult!!!! :D :D :D
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Tündi: tényleg! :D A munkahelyemen - más célokra- használtunk ilyet! Milyen jó! :D Sokkal halkabb és mobilisabb, mint a porszívó. Egy baja van: éjjel pl. biztos nem cincálnám ki a félig alvó Babámat a csaphoz. :?

Ancsi: Molli nagyon kis formás! :D De van ott puszilnivaló husi is rendsesen! És nagyon szép bőre van! :D

Az előbb hívtam a dokinénit, mert Máté nagyon csúnyán, "ugatósan" sír, és nehezen alszik el az orra miatt. :( Ráment a nátha a gégéjére. :( Mondott 3féle bogyót, mehetek a gyogyótárba, és azt javasolta, hogy bebugyolálva, nyitott ablaknál altassam (ha tudná, hogy ezt az én Fiam hogy utálja! De muszáj.). Előbb-utóbb fel fog szakadni Neki a trutymó (állítólag főleg éjjel lesz rossz), úgyhogy szenved majd még rendesen. :cry: Ha láz vagy valami nagy gond lesz, akkor 7végén ügyelet, de ha nem (reméljük!), akkor hétfőn találkozunk. Úgyhogy maradunk itthon, max ide a környékre megyünk csatangolni egy kicsit. Szépen esik a hó, és itt a hegyen jó tiszta a levegő. Remélem, segít! :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Jaj, Kiskolbi, csak nehogy kruppos legyen a csemetéd!!! Tartsd be amit a doktornő mondott, ilenkor tényleg a friss levegő a legjobb!
Esetleg ha éjszaka elkezdene ilyen ugatósan köhögni, azonnal bugyoláld be és nyiss ablakot!
Bocs nem akartalak megijeszteni, de Irinából kiindulva jobb mindenre felkészülni.

Kép
Kép
timi26

Timi! Én tök hülye vagyok! Mi az a krupp? :oops: Van valami "normális" neve?

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Nektarin! Jobbulást a babáknak!
Szelinek is megint ki kellett reggel szívni az orrát, de az éjszaka jól ment szerencsére.

Ancsi! Naggggyon cuki! És milyen ügyes! :lol: És ezt pont le is tudtad fényképezni!!! Te is ügyes vagy! :wink:

Ezt a csapos orrszívót el se tudom képzelni. :roll:

Tényleg! Mi az a krupp???

Kép

Kép
regcsiken14

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi Regi: tényleg ez a krupp. Szerencsére mi még nem tapasztaltuk, remélem ti sem fogjátok!

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

Emese, Zsófi nagyon ügyesen fogja a dolgokat :lol: Hát, akkor ne is törd magad túl drága kari ajándékokon, előbb nézz körbe a lakásban, hátha akad ez-az :lol:

Ancsi, micsoda átfordulás Mollikától! És persze milyen jó, hogy le tudtad kapni :wink:

Elindultunk volna sétálni, de elkezdett esni a hó, úgyhogy kiraktam a teraszra. Ott álomba tologattam, most meg bóbiskol. Ja, és, h én se fagyjak meg, becsuktam az ajtót és beraktam a bébiőrt a kocsiba. Az előbb jót kuncogtam, mert olyan hangosan horkizott, hogy a benti egységen is hallatszott :lol:

Mindjárt nézek videot én is.

silka
silka

Hát, ez nagyon arcsi video. Jót röhögtem :lol:

Tényleg Lányok, Amonával mi lehet? Nagyon régen jelentkezett. Granda, nem tudsz róla vmit?

silka
silka

Sziasztok Mammcik!

Irina! :lol: szuper vagy :lol: pedig jót tenne mindkettőtöknek egy kis kikapcs... biztos nem tudtok eljönni :( ?

Motiot! Nagyon szépek vagytok! :lol: Óóóó, még mi sem forgunk, se fogunk :lol: , csak dumálgatunk :lol:

Dettyk! Panni nagyon édes :lol:
köszi, már csináltam is egy papagájt :lol: nagyon jó :lol:

Granda! Nagyon cuki kicsi Linda a videón! A jógás nekem is megvan, a kedvencem :lol:

Kaqk!Emmácska is nagyon csinos

Kiskolbi! Drukkolok, hogy ne legyen gond pici Mátéval

Beszéltem a jógaközpont vezetőjével, rendben van a dec.11.-e, a Babás jóga 11-kor kezdődik, még én sem voltam, nagyon kiváncsi vagyok, és akkor maradhatunk utána, kapunk kulcsot, meg minden (mert ugye csak 5-kor lesz foglalkozás legközelebb) Viszont sajnos mikro nincs :( , elromlott, de van vízforraló, meg edények, abban tudunk melegíteni (vízfürdőzni) hamit a Babáinknak :roll:
itt a honlap: http://www.jogakozpont.hu/joga/orarend.html
Jaj de jó lesz!!! Nagyon várom!!!

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?